Bitcoin Forum
May 23, 2019, 12:26:52 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 [251] 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3410159 times)
coercion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 12:16:17 PM
 #5001

you forgot ./autogen.sh (before you run configure)

yippieh, that was it. Thank you very much.


Now I have a cudaminer binary. Wow.


Starting it, however, results in this:


Code:
./cudaminer
./cudaminer: error while loading shared libraries: libcudart.so.5.5: cannot open shared object file: No such file or directory


and sorted:

Code:
sudo ldconfig /usr/local/cuda/lib64
./cudaminer

Add something like "export DYLD_LIBRARY_PATH=/Developer/NVIDIA/CUDA-5.5/lib:$DYLD_LIBRARY_PATH" to ~/.bash_profile but change the path to point to your CUDA lib directory. Then run "source ~/.bash_profile" then try running cudaminer.
GET 25 FREE SPINS AT REGISTRATION
GET 100% BONUS ON FIRST DEPOSIT
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558614412
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558614412

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558614412
Reply with quote  #2

1558614412
Report to moderator
1558614412
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558614412

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558614412
Reply with quote  #2

1558614412
Report to moderator
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
February 07, 2014, 12:17:26 PM
 #5002

I have cudaminer Windows binaries, working on http://max.1gh.com !

This is waaaay faster than CPU mining!

Willing to sell for only 0.1 BTC or 30 XPM. Please PM me if interested.

You compiled others people code and you charged for that? That's stealing.
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:18:46 PM
 #5003

What is the going rate of MAX on Coins-E? It looks like it's 0.03 btc per coin selling but the buying is way lower and all the numbers are stats out.

Do you just sell at the default numbers they give you?





Nevermind the graph is broken but the chart still works.

7-Feb-14 07:18:00   0.01660000   1.80000000   0.02988000
07-Feb-14 07:18:00   0.01760000   0.20000000   0.00352000
07-Feb-14 07:17:12   0.01800000   300.00000000   5.40000000
07-Feb-14 07:16:47   0.01800000   8.69000000   0.15642000
07-Feb-14 07:15:38   0.01760000   120.00000000   2.11200000
07-Feb-14 07:14:51   0.01760000   5.00000000   0.08800000
07-Feb-14 07:14:12   0.01760000   8.40000000   0.14784000
07-Feb-14 07:13:39   0.01760000   10.00000000   0.17600000
shadypepe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 12:19:23 PM
 #5004

What is the going rate of MAX on Coins-E? It looks like it's 0.03 btc per coin selling but the buying is way lower and all the numbers are stats out.

Do you just sell at the default numbers they give you?





forget coins-e, it takes hours to deposit and trade. use https://mcxnow.com

CZd9oh4FWe4f1TB69YyedxnuGyHt21zEPu
ress
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:20:16 PM
 #5005

1GH pool mod i compiled for Windows x64

http://www.datafilehost.com/d/84a2035c

UN-CHECK use downloader on host !

want to donate to me ?

here is my maxcoin addy = mKDAXN66THsZsBxaXQu2aYMxbt7ZmByjbt
i could use it i mined waaaay late and have 1 shitty 550Ti Fermi gpu Sad

have fun

One word: Awesome!

I don't have any BTC ATM, do you have a KDC/LEAF/Karma/Fox adress?

dbbit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 12:21:21 PM
 #5006

What is the going rate of MAX on Coins-E? It looks like it's 0.03 btc per coin selling but the buying is way lower and all the numbers are stats out.

Do you just sell at the default numbers they give you?





There's something freaky going on there with the market depth.

You can't see what the going price is.

So now I just put in sell orders for 0.000001 BTC / MAX - it doesn't execute at that price, it executes at the highest (invisible) bid. Try this with a small amount of MAX and you'll see.
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694
Merit: 1027


ICO? Not even once.


View Profile
February 07, 2014, 12:24:28 PM
 #5007

Don't be assholes, guys. Donate to cbuchner1 who made everything, and not some guy who just pressed a button to compile it.

RIP Bittrex
RIP Poloniex
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:24:58 PM
 #5008

What is the going rate of MAX on Coins-E? It looks like it's 0.03 btc per coin selling but the buying is way lower and all the numbers are stats out.

Do you just sell at the default numbers they give you?





forget coins-e, it takes hours to deposit and trade. use https://mcxnow.com

Is MXC now really better in deposit and trading?
dbbit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 12:25:06 PM
 #5009

What is the going rate of MAX on Coins-E? It looks like it's 0.03 btc per coin selling but the buying is way lower and all the numbers are stats out.

Do you just sell at the default numbers they give you?



There's something freaky going on there with the market depth.

You can't see what the going price is.

So now I just put in sell orders for 0.000001 BTC / MAX - it doesn't execute at that price, it executes at the highest (invisible) bid. Try this with a small amount of MAX and you'll see.

Actually... I think it's something else. Place the sell orders for round numbers (1st decimal). Don't try and sell to the 5th decimal.

Who knows. I've been trying to get orders through for the last hour. I think my combination of 0.000001 BTC / MAX, plus 1st decimal is now finally taking.
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 12:25:38 PM
 #5010

Don't be assholes, guys. Donate to cbuchner1 who made everything, and not some guy who just pressed a button to compile it.

Im giving some to anyone who helps me make money! Seems only fair to me, even though he is just "pressing a button to compile it" he did it to help me where I knew nothing about how to make it work.
GordonSSS
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:26:03 PM
 #5011

Don't be ridiculous.

I'm providing an optimised Windows build of open source code. Take it or leave it.


You compiled others people code and you charged for that? That's stealing.

XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
RIC: RDzYLbepJdGu5vZMwYe5GtiJYe417AWJJV
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6
GordonSSS
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:35:06 PM
 #5012

It's slightly more involved than pushing a button!

Don't be assholes, guys. Donate to cbuchner1 who made everything, and not some guy who just pressed a button to compile it.

XPM: AWFyioszN3vsyQsPbAtCybqu3j5v6FqQTE
RIC: RDzYLbepJdGu5vZMwYe5GtiJYe417AWJJV
BTC: 1LXgRb1F6KZmVQBzcKsfpAAL57Se9EKeT6
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:36:16 PM
 #5013

What's the difficulty of this maxcoin right now?
drakoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1000

see my profile


View Profile
February 07, 2014, 12:38:25 PM
 #5014

anyone got experience with how to configure this now (Linux Ubuntu 12 on x86_64):

Code:
./cudaminer -a keccak  -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -p x -u mymaxcoinaddress

[2014-02-07 12:33:11] GPU #0: GRID K520 with compute capability 3.0
[2014-02-07 12:33:11] GPU #0: interactive: 0, tex-cache: 0 , single-alloc: 0
[2014-02-07 12:33:11] GPU #0: 8 hashes / 1.0 MB per warp.
[2014-02-07 12:33:27] GPU #0: Performing auto-tuning (Patience...)
[2014-02-07 12:33:27] GPU #0: maximum total warps (BxW): 3959
[2014-02-07 12:36:25] Stratum detected new block

How much patience?  Smiley


Can I use the maxpool.1gh.com with this cudaminer?


What is the optimal hardware settings?



Thank you very much!

no sign of a signature
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1040


View Profile WWW
February 07, 2014, 12:38:32 PM
 #5015

What's the difficulty of this maxcoin right now?
809 and decreasing

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
LuckyLuke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 12:40:08 PM
 #5016

what is best setting for gtx680?
kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 12:40:20 PM
 #5017

What's the difficulty of this maxcoin right now?

dbbit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 12:43:05 PM
 #5018

Every now and again (once an hour or so) my CudaMiner on one of my machines goes off into la-la-land and starts spewing these lines, and won't stop until I restart it:

[2014-02-07 04:39:46] GPU #0: cudaError 2 (out of memory) calling 'cudaStreamSynchronize(context_streams[0][thr_id])' (C:/Users/Administration/Documents/Visual Studio 2010/Projects/cudaminer-2014-02-06/salsa_kernel.cu line 223)

[2014-02-07 04:39:46] GPU #0: cudaError 2 (out of memory) calling 'cudaStreamSynchronize(context_streams[1][thr_id])' (C:/Users/Administration/Documents/Visual Studio 2010/Projects/cudaminer-2014-02-06/salsa_kernel.cu line 224)

My settings are:
-i 0 -H 2 -C 0 -m 1 -L 64 -l K512x16

on a:
GeForce GTX 650


Is there a setting I should change so it doesn't run out of memory?
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1040


View Profile WWW
February 07, 2014, 12:46:13 PM
 #5019

Every now and again (once an hour or so) my CudaMiner on one of my machines goes off into la-la-land and starts spewing these lines, and won't stop until I restart it:

[2014-02-07 04:39:46] GPU #0: cudaError 2 (out of memory) calling 'cudaStreamSynchronize(context_streams[0][thr_id])' (C:/Users/Administration/Documents/Visual Studio 2010/Projects/cudaminer-2014-02-06/salsa_kernel.cu line 223)

[2014-02-07 04:39:46] GPU #0: cudaError 2 (out of memory) calling 'cudaStreamSynchronize(context_streams[1][thr_id])' (C:/Users/Administration/Documents/Visual Studio 2010/Projects/cudaminer-2014-02-06/salsa_kernel.cu line 224)

My settings are:
-i 0 -H 2 -C 0 -m 1 -L 64 -l K512x16

on a:
GeForce GTX 650


Is there a setting I should change so it doesn't run out of memory?

Could be the reason, try to increase the L value

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 12:46:22 PM
 #5020

i get about 20% less mhashs compared to the solo miner, is that normal?

I think so. I understand it's compiled with CUDA 5.0, and the boost in kepler cards (most 600 series) comes from CUDA 5.5
Let's hope Christian will share the official binary soon (he compiles with cuda 5.5)

In any case I am very grateful for the share, right now I'm doing ~50Mhs on with a GTX660 1GH pool.

EDIT: Also I am very grateful that I now can finally get up from my home pc and go to work. Still having a chance to keep my job there. Cheesy

I posted this now to the first posting in thread. as always: careful with inofficial binaries :-)

Stratum-mine ahead guys!
Pages: « 1 ... 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 [251] 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!