Bitcoin Forum
January 28, 2022, 08:10:17 PM *
News: Vote on the 2021 community awards
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 [235] 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3425807 times)
genoys
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile WWW
February 07, 2014, 01:40:23 AM
 #4681

Finally got it to work ! I was modifying the wrong .conf  Embarrassed

Hashing at 125mh with a 680gtx, it seems okay ?

I don't get any "yay" yet, I suppose it's normal when solo mining ? Never done that before, always had a pool...
1643400617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643400617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643400617
Reply with quote  #2

1643400617
Report to moderator
1643400617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643400617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643400617
Reply with quote  #2

1643400617
Report to moderator
1643400617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643400617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643400617
Reply with quote  #2

1643400617
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1643400617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643400617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643400617
Reply with quote  #2

1643400617
Report to moderator
1643400617
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643400617

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643400617
Reply with quote  #2

1643400617
Report to moderator
MexiMelt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:41:09 AM
 #4682

"Guys,

We have a problem at max.1gh.com pool. Your cpuminers will never find a valid share currently. Please point them to your local wallets for now!

For technical-savvy, the problem is due to the fact maxcoin has replaced double-sha with single-sha for transaction signing in the wallet, but not in the stratum part of cpuminer."

hmm.


Can you put that into layman's terms as to what that means for the coin/miners? Are the coins mined in limbo somewhere and/or recoverable?
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 01:41:54 AM
 #4683

You wont get a yay till you find a block. In 3 hours I havent found one yet with my 780

Owner of: cudamining.co.uk
y3804
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 01:46:01 AM
 #4684

Finally got it to work ! I was modifying the wrong .conf  Embarrassed

Hashing at 125mh with a 680gtx, it seems okay ?

I don't get any "yay" yet, I suppose it's normal when solo mining ? Never done that before, always had a pool...

Yeah you'll get the "accepted" thing if you get a block, otherwise nothing.

I just found two blocks 2 minutes ago on 200mh/s (2x gtx 670!)

lucky me
drakoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1000

see my profile


View Profile
February 07, 2014, 01:46:51 AM
 #4685




would it work on ATI radeon cards


?

no sign of a signature
genoys
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile WWW
February 07, 2014, 01:46:57 AM
 #4686

You wont get a yay till you find a block. In 3 hours I havent found one yet with my 780

Okay, with the insane difficulty, it's a waste of time I suppose ! Where are the pools ?!

( off topic, but this 360s response timer is extremely annoying ! )
MexiMelt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:51:06 AM
 #4687

You wont get a yay till you find a block. In 3 hours I havent found one yet with my 780

Okay, with the insane difficulty, it's a waste of time I suppose ! Where are the pools ?!

( off topic, but this 360s response timer is extremely annoying ! )

I think the timer goes away after you have so many posts.
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
February 07, 2014, 01:51:38 AM
 #4688

Finally got it to work ! I was modifying the wrong .conf  Embarrassed

Hashing at 125mh with a 680gtx, it seems okay ?

I don't get any "yay" yet, I suppose it's normal when solo mining ? Never done that before, always had a pool...

Yeah you'll get the "accepted" thing if you get a block, otherwise nothing.

I just found two blocks 2 minutes ago on 200mh/s (2x gtx 670!)

lucky me

You are super lucky. two blocks worth well over 2BTC right now Wink
sickhouse
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 500


View Profile
February 07, 2014, 01:52:53 AM
 #4689

Running a GTX 760, can someone please help me out with a configuration? And what pool should I use?

Turn off the news and read. Watch Psywar, learn something important about our society and PR, why and how it got started and how it brainwashes you.
Grinners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:53:02 AM
 #4690

Can any mathmagicians out there tell me the chance of getting a block in 24 hours at currently diffuculty with 18mh/s?

Or how to work this out. I take it difficulty is around 400 now? (Cant seem to type anything into cmd prompt while cuda is running Smiley )
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1047


View Profile WWW
February 07, 2014, 01:54:36 AM
 #4691

Can any mathmagicians out there tell me the chance of getting a block in 24 hours at currently diffuculty with 18mh/s?

Or how to work this out. I take it difficulty is around 400 now? (Cant seem to type anything into cmd prompt while cuda is running Smiley )
roughly: you take the net hashrate that you divide by your own hashrate then you multiply that by the time between two blocks
That should give you the time for you between two blocks (average time)

was unlucky because, it took me 2 to 3 hours to connect the wallet. But so far I have been able to get 2...

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
MexiMelt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 01:57:54 AM
 #4692

According to HashFaster, a well-known pool, here's the issues holding back the pools:

Quote
Heres the issues so far.

Wallet doesnt compile/run under Debian 7 (our platform)
There is no existing functional stratum implementation to run a pool
Pushpool (non stratum) is still being developed.

Simply, the dev's half-assed this launch.
genoys
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile WWW
February 07, 2014, 02:03:23 AM
 #4693

Can any mathmagicians out there tell me the chance of getting a block in 24 hours at currently diffuculty with 18mh/s?

Or how to work this out. I take it difficulty is around 400 now? (Cant seem to type anything into cmd prompt while cuda is running Smiley )
roughly: you take the net hashrate that you divide by your own hashrate then you multiply that by the time between two blocks
That should give you the time for you between two blocks (average time)

was unlucky because, it took me 2 to 3 hours to connect the wallet. But so far I have been able to get 2...


So this would be 63.029.672.023 / 125.000 * 30 = 15.127.121,28552 seconds or 4.202 hours !! Really ?!?  It's 175 days ! Shocked
sidhujag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2044
Merit: 1004


View Profile
February 07, 2014, 02:03:55 AM
 #4694

anypools working with cudaminer?
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 02:07:05 AM
 #4695

Can someone please help me? Mining over at Max.1gh.com (it started working) But my cudaminer is hashing away but nothing shows up at their site, when doing it with cpu its working. Please help me
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 02:09:33 AM
 #4696

Someone here is mining at 1615Mh/s at Max.1GH.com, Please contact me and help me set up my miner, Please
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1047


View Profile WWW
February 07, 2014, 02:12:37 AM
 #4697

Can any mathmagicians out there tell me the chance of getting a block in 24 hours at currently diffuculty with 18mh/s?

Or how to work this out. I take it difficulty is around 400 now? (Cant seem to type anything into cmd prompt while cuda is running Smiley )
roughly: you take the net hashrate that you divide by your own hashrate then you multiply that by the time between two blocks
That should give you the time for you between two blocks (average time)

was unlucky because, it took me 2 to 3 hours to connect the wallet. But so far I have been able to get 2...


So this would be 63.029.672.023 / 125.000 * 30 = 15.127.121,28552 seconds or 4.202 hours !! Really ?!?  It's 175 days ! Shocked
hmmm may-be not... it works better with pool hashrate

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 07, 2014, 02:13:17 AM
 #4698

anypools working with cudaminer?

the max1gh pool fixed the cpuminrer code for maxcoin (forked it). Likely I have to apply the same fixes to cudaminer to make it work in stratum pools for maxcoin. Meh.
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 02:13:47 AM
 #4699

Christian are you still solo mining or pool?

Owner of: cudamining.co.uk
THCaptain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 02:14:08 AM
 #4700

anypools working with cudaminer?

the max1gh pool fixed the cpuminrer code for maxcoin (forked it). Likely I have to apply the same fixes to cudaminer to make it work in stratum pools for maxcoin. Meh.

Is it worth your time?
Pages: « 1 ... 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 [235] 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!