Bitcoin Forum
April 19, 2019, 01:42:43 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 [228] 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3408117 times)
dallemon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 11:25:10 PM
 #4541

Finally got the wallet to connect without crashing (deleted entire folder contents except maxcoin.conf).
And am now mining approx 137MH/s Smiley

maxcoin.conf
Code:
addnode=maxcoin.cloudapp.net
addnode=maxcoinus.cloudapp.net
addnode=maxcoinasia.cloudapp.net
addnode=maxexplorer.cloudapp.net
addnode=213.179.202.19
addnode=91.121.8.25
addnode=213.192.56.163:8334
addnode=107.170.15.110:8668
addnode=131.111.33.245:8668
addnode=137.116.204.146:8668
addnode=138.91.116.247:8668
addnode=144.76.107.81:8668
addnode=144.76.113.132:8668
addnode=144.76.238.140:8668
addnode=148.251.11.196:8668
addnode=162.251.118.42:8668
addnode=187.104.154.105:8668
addnode=162.243.98.115:8668
addnode=94.226.111.26:8668
addnode=108.166.119.210:8668
addnode=54.242.57.209:8668
addnode=109.204.130.61:8668
addnode=62.24.83.120:8668
addnode=107.170.0.102:8668
addnode=37.139.10.249:8668
addnode=62.210.162.235:8668
addnode=54.80.38.63:8668
addnode=54.196.40.143:8668
addnode=23.97.130.72:8668
server=1
daemon=1
rpcuser=maxcoinrpc
rpcpassword=supersecretpassword
rpcport=8108
gen=0

maxcoind.exe -printtoconsole -onlynet=ipv4 -datadir=.\data\

maxgpu.bat
Code:
cudaminer.exe --algo=keccak -i 0 -m 1 -L 64 -l K1024x32 -o 127.0.0.1:8108 -O maxcoinrpc:supersecretpassword

Got a GTX 680 4GB. Use -L 128 for 2GB cards.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555638163
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555638163

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555638163
Reply with quote  #2

1555638163
Report to moderator
1555638163
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555638163

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555638163
Reply with quote  #2

1555638163
Report to moderator
Crixxus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 11:28:52 PM
 #4542

this pool seems to be giving me a large diff, 3/4 accepted and it's been going a while now
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 11:29:17 PM
 #4543


Well, considering I had 12 yays at the start I expected more...

from my initial mining spree minutes after launch,  3 out of 4 found blocks
were accepted (Yay!) and  they now show up in my balance. Lucky.

I also found about a dozen blocks while the network hash rate was in the 5-10
GHash range only - while people were struggling with their Windows wallets. I was
able to get the Linux wallet going and solo mine there.

Mined 1056 MAX so far.

Let's hope they'll be worth some.

Christian
kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 11:32:07 PM
 #4544


Well, considering I had 12 yays at the start I expected more...

from my initial mining spree minutes after launch,  3 out of 4 found blocks
were accepted (Yay!) and  they now show up in my balance. Lucky.

I also found about a dozen blocks while the network hash rate was in the 5-10
GHash range only - while people were struggling with their Windows wallets. I was
able to get the Linux wallet going and solo mine there.

Mined 1056 MAX so far.

Let's hope they'll be worth some.

Christian


Sick, congratulations on that Wink
zdbtc1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 11:35:05 PM
 #4545

I switched all 6 of GPUs over to max.1gh.com and I'm not getting any (yay!!!). I'm getting them on my CPUs, though... Not sure what that's all about.
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 11:36:46 PM
 #4546

I switched all 6 of GPUs over to max.1gh.com and I'm not getting any (yay!!!). I'm getting them on my CPUs, though... Not sure what that's all about.

I'm getting Yay!'s but I'm also getting 0.00 khash/s between the accepts too. Anyone get 0.00 khash/s?

TiberiuC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 311
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 11:37:02 PM
 #4547

how can i make cudaminer run for maxcoin? i have a gtx670
Snard
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 11:37:23 PM
 #4548

Here is a Windows QT for MaxCoin.  This took a while so if anyone is feeling generous or would like to provide a bounty, please give it as a tip to Christian instead for all his hard word with Cudaminer!

The QT can be found here:

http://www.chainbrowser.com/qt/MaxCoin.zip

Here is an image as proof:

thenukemforall
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 273
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 11:38:05 PM
 #4549

i have a GTX 560 ti waiting to mining, but i don't know how to make it work with max coin. Anyone can help please?
ManIkWeet
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 11:38:11 PM
 #4550


Well, considering I had 12 yays at the start I expected more...

from my initial mining spree minutes after launch,  3 out of 4 found blocks
were accepted (Yay!) and  they now show up in my balance. Lucky.

I also found about a dozen blocks while the network hash rate was in the 5-10
GHash range only - while people were struggling with their Windows wallets. I was
able to get the Linux wallet going and solo mine there.

Mined 1056 MAX so far.

Let's hope they'll be worth some.

Christian
Nice dude!
I think I am going back to YAC for a while now...
Also is anyone able to connect to https://coins-e.com/ ?
Edit: nvm http:// works.

BTC donations: 18fw6ZjYkN7xNxfVWbsRmBvD6jBAChRQVn (thanks!)
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 11:38:32 PM
 #4551

I switched all 6 of GPUs over to max.1gh.com and I'm not getting any (yay!!!). I'm getting them on my CPUs, though... Not sure what that's all about.

post your command line for the GPU miners and a screenshot of one, maybe?
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 11:40:00 PM
 #4552

Here is a Windows QT for MaxCoin.  This took a while so if anyone is feeling generous or would like to provide a bounty, please give it as a tip to Christian instead for all his hard word with Cudaminer!

The QT can be found here:

http://www.chainbrowser.com/qt/MaxCoin.zip

but as always. Caution with binaries from third party sources other than the developer. Don't run this on the same PC where you're holding significant balances in other wallets, for example. Possibly banish it into a virtual machine.

Christian
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 11:41:21 PM
 #4553

I'm getting Yay!'s but I'm also getting 0.00 khash/s between the accepts too. Anyone get 0.00 khash/s?

but your 0's are just momentarily. Maybe also monitor your GPU use with tools like gpu-z. Are there holes in the graph?

I see you're mining on a pool there. it could be when the pool updates the share difficulty or when a new block is found that the miner must be interrupted briefly and reports 0 hashes.
zdbtc1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 11:44:01 PM
 #4554

I switched all 6 of GPUs over to max.1gh.com and I'm not getting any (yay!!!). I'm getting them on my CPUs, though... Not sure what that's all about.

post your command line for the GPU miners and a screenshot of one, maybe?

cudaminer --algo=keccak -C 2 -L 128 -H 2 -l F1000x16 -i 0  -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u x -p x
http://i.imgur.com/2xWFcV2.png
BK124
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 11:44:57 PM
 #4555

I switched all 6 of GPUs over to max.1gh.com and I'm not getting any (yay!!!). I'm getting them on my CPUs, though... Not sure what that's all about.

post your command line for the GPU miners and a screenshot of one, maybe?


Its the same way for me, new lines come in very slow and Ive only seen 1 accepted share so far, cant tell if difficulty is really high or somethings not right?  Atleast the only block I found confirmed  Grin

--algo=keccak -d 1 -H 2 -L 256 -C 2 -m 1  -l K998x32

http://i.imgur.com/cfx2FaP.png
koob
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 204
Merit: 100



View Profile
February 06, 2014, 11:46:38 PM
 #4556

Guys anyone know if that 1gh.com pool is legit ?
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 11:48:35 PM
 #4557

Guys anyone know if that 1gh.com pool is legit ?

I'm trying but I only get a handful of accepts and it says I'm mining around 2-3 mh/s while in reality, my 4 780's are probably over 500+.

What are some good configs for gtx 780's?
Snard
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 11:48:49 PM
 #4558

but as always. Caution with binaries from third party sources other than the developer. Don't run this on the same PC where you're holding significant balances in other wallets, for example. Possibly banish it into a virtual machine.

Agreed..caution is always best. Please test on virtual machine or wait for another user to examine.

Good luck!
kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 11:51:10 PM
 #4559

but as always. Caution with binaries from third party sources other than the developer. Don't run this on the same PC where you're holding significant balances in other wallets, for example. Possibly banish it into a virtual machine.

Agreed..caution is always best. Please test on virtual machine or wait for another user to examine.

Good luck!

Started it, looks fine. But crashes after connecting to node (same as the first windows release).
Crixxus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 11:51:22 PM
 #4560

http://dwarfpool.com/max
same thing here, no/few accepts and drops to 0kh/s every 5 or so lines
-wallet looks good
Pages: « 1 ... 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 [228] 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!