Bitcoin Forum
April 19, 2019, 11:19:36 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 [221] 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3408183 times)
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1027


ICO? Not even once.


View Profile
February 06, 2014, 09:46:17 PM
 #4401

Quote
MaxCoin ‏@maxcoinproject  2m
On Windows, add your config file (https://github.com/Max-Coin/clients/blob/master/example-maxcoin.conf …) to C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Bitcoin\bitcoin.conf

Oh, lord.

RIP Bittrex
RIP Poloniex
1555715976
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555715976

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555715976
Reply with quote  #2

1555715976
Report to moderator
1555715976
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555715976

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555715976
Reply with quote  #2

1555715976
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555715976
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555715976

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555715976
Reply with quote  #2

1555715976
Report to moderator
1555715976
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555715976

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555715976
Reply with quote  #2

1555715976
Report to moderator
chapmanjw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile WWW
February 06, 2014, 09:47:45 PM
 #4402

I've posted the Mac OS X binaries of the 2014-02-06 release (with MaxCoin support) for 10.6, 10.7, 10.8, and 10.9 here:  http://www.johnchapman.net/crypto-currency/cudaminer-2-6-2014-release-now-available-for-os-x-10-6-10-7-10-8-and-10-9-with-maxcoin-support/
bugilt
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 09:47:57 PM
 #4403

addnode=wombat.dar.sh

cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 09:48:31 PM
 #4404

and now my Linux wallet is crashing with symbol lookup error: maxcoin-qt: undefined symbol: _ZN8CryptoPP4SHA37RestartEv

buchner@miner1:~$ c++filt _ZN8CryptoPP4SHA37RestartEv
CryptoPP::SHA3::Restart()

mining party is over, it seems!
Romir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 09:50:13 PM
 #4405

I'm not sure if it was posted in here but here's a link to a post with some commands to check your wallet's balance and other network information.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=434190.msg4863787#msg4863787
whitetoo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 251



View Profile
February 06, 2014, 09:50:41 PM
 #4406

thanks for the reply. Stupid question what should the ip and port be in the cudaminer command line?
sin242
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 09:51:43 PM
 #4407

So wait.  Forgive me i'm not used to solo mining...


But are you saying my one 670 that's saying "accepted 37/38" has dug up 38 blocks?

Dark:  Xk9BoVerBd41JCjWQEhnxoowP7YNUK439z
BTC:  1JzPN2h8WGSi7kQeY5wuP4PjVD2hxkHJQM
rizardus
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 09:52:54 PM
 #4408

So wait.  Forgive me i'm not used to solo mining...


But are you saying my one 670 that's saying "accepted 37/38" has dug up 38 blocks?

yes -.-

can u post your cudaminer conf?
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 09:53:23 PM
 #4409

So wait.  Forgive me i'm not used to solo mining...


But are you saying my one 670 that's saying "accepted 37/38" has dug up 38 blocks?

if solo mining, 37 blocks were found (some can be orphans).  if mining for a pool that's 37 accepted shares.
MexiMelt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 09:53:41 PM
 #4410

So wait.  Forgive me i'm not used to solo mining...


But are you saying my one 670 that's saying "accepted 37/38" has dug up 38 blocks?

Bah! I have a 670 and I can't mine because my wallet won't sync >,>
Nitsi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 09:54:09 PM
 #4411

Im mining with 670, gettng 102 000 kh/s, anyone getting bigger numbers?

my config > cudaminer.exe --algo=keccak -d 0 -C 2 -L 64 -H 2 -l K600x32 -o http://localhost:8108 -O username:password
bugilt
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 09:54:39 PM
 #4412

What block are we on? My wallet just hit height:248.

Morgahl
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 09:54:45 PM
 #4413

Quote
MaxCoin ‏@maxcoinproject  2m
On Windows, add your config file (https://github.com/Max-Coin/clients/blob/master/example-maxcoin.conf …) to C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Bitcoin\bitcoin.conf

Oh, lord.

LOL, they kept doing that all the way up to the release. At least they have fixed this tweet already...
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 09:55:25 PM
 #4414

I can't get a single peer. heres my conf.

# MaxCoin Example Config
# https://en.bitcoin.it/wiki/Running_Bitcoin#Bitcoin.conf_Configuration_File

# Seed nodes
addnode=180.174.192.180:50300
addnode=maxcoin.cloudapp.net
addnode=maxcoinus.cloudapp.net
addnode=maxcoinasia.cloudapp.net
addnode=maxexplorer.cloudapp.net
addnode=213.179.202.19
addnode=91.121.8.25
addnode=213.192.56.163:8334
addnode=148.251.11.43
addnode=188.226.147.41
addnode=187.104.154.105
addnode=137.226.216.235
addnode=81.174.136.144:64335
addnode=88.207.5.123:50122
addnode=81.174.136.144:64335
addnode=23.97.128.50:1160
addnode=78.149.251.90:11463
addnode=188.226.137.47:34346
addnode=8.35.127.132:52322
addnode=wombat.dar.sh
addnode=87.247.111.39:8668
addnode=84.208.234.214:53438


# Enable RPC
server=1

# RPC information
rpcport=9339
rpcuser=derp
rpcpassword=herp

# Mining
gen=1
jeroenn13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
February 06, 2014, 09:56:09 PM
 #4415

I am mining with 18khash/s but no messages like : 30/31 or 1/2.
What is the problem?

I have gen=0 so it wont cpu mine, thats correct right?

..bustadice..         ▄▄████████████▄▄
     ▄▄████████▀▀▀▀████████▄▄
   ▄███████████    ███████████▄
  █████    ████▄▄▄▄████    █████
 ██████    ████████▀▀██    ██████
██████████████████   █████████████
█████████████████▌  ▐█████████████
███    ██████████   ███████    ███
███    ████████▀   ▐███████    ███
██████████████      ██████████████
██████████████      ██████████████
 ██████████████▄▄▄▄██████████████
  ▀████████████████████████████▀
                     ▄▄███████▄▄
                  ▄███████████████▄
   ███████████  ▄████▀▀       ▀▀████▄
               ████▀      ██     ▀████
 ███████████  ████        ██       ████
             ████         ██        ████
███████████  ████     ▄▄▄▄██        ████
             ████     ▀▀▀▀▀▀        ████
 ███████████  ████                 ████
               ████▄             ▄████
   ███████████  ▀████▄▄       ▄▄████▀
                  ▀███████████████▀
                     ▀▀███████▀▀
           ▄██▄
           ████
            ██
            ▀▀
 ▄██████████████████████▄
██████▀▀██████████▀▀██████
█████    ████████    █████
█████▄  ▄████████▄  ▄█████
██████████████████████████
██████████████████████████
    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
       ████████████
......Play......
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680
Merit: 1027


ICO? Not even once.


View Profile
February 06, 2014, 09:56:29 PM
 #4416

I find it amusing that we have all these softwares to mine, yet our wallets are only trying to connect to one node at a time which gives 5000ms time for a connection. Basically it would take days to try all the nodes.

You can add something like
timeout=500
to your conf so that it only tries to connects to a node for 500 ms before trying the next one which is generally a good idea, but for this coin it might not be due to the heavy load. But still, trying to connect to only one peer at a time?

RIP Bittrex
RIP Poloniex
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 06, 2014, 09:56:42 PM
 #4417

looks like that coin launch was pretty botched.
-My Linux wallet crashes.
-My Windows client doesn't find peers.

but hey, my miner works!!!
sin242
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 09:58:28 PM
 #4418

So wait.  Forgive me i'm not used to solo mining...


But are you saying my one 670 that's saying "accepted 37/38" has dug up 38 blocks?

yes -.-

can u post your cudaminer conf?


Cudaminer bat

cudaminer --algo=keccak -o http://127.0.0.1:8108 -u xxx -p xxx -d 0 -C 2 -L 128 -H 2 -l K1000x32 -i 0


maxcoin.conf:

addnode=maxcoin.cloudapp.net
addnode=maxcoinus.cloudapp.net
addnode=maxcoinasia.cloudapp.net
addnode=maxexplorer.cloudapp.net
addnode=213.179.202.19
addnode=91.121.8.25
addnode=213.192.56.163:8334

rpcuser= xxx
rpcpassword= xxx
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=8108
server=1
daemon=1
listen=1



@cbuchner1: This is solo atm


Dark:  Xk9BoVerBd41JCjWQEhnxoowP7YNUK439z
BTC:  1JzPN2h8WGSi7kQeY5wuP4PjVD2hxkHJQM
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 09:59:39 PM
 #4419

finally mining! only 140mh on a 780 though?

EDIT: only 70% usage?
mmouse
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 183
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 10:01:23 PM
 #4420

-My Windows client doesn't find peers.

Try using
Quote
onlynet=ipv4

in your config. I think this finally did the trick for me.
All these Micro$oft cloud nodes are on IPv6 which just doesn't work, at least from here.
Pages: « 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 [221] 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!