Bitcoin Forum
January 27, 2022, 05:46:08 PM *
News: Vote on the 2021 community awards
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 [221] 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3425807 times)
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 09:55:25 PM
 #4401

I can't get a single peer. heres my conf.

# MaxCoin Example Config
# https://en.bitcoin.it/wiki/Running_Bitcoin#Bitcoin.conf_Configuration_File

# Seed nodes
addnode=180.174.192.180:50300
addnode=maxcoin.cloudapp.net
addnode=maxcoinus.cloudapp.net
addnode=maxcoinasia.cloudapp.net
addnode=maxexplorer.cloudapp.net
addnode=213.179.202.19
addnode=91.121.8.25
addnode=213.192.56.163:8334
addnode=148.251.11.43
addnode=188.226.147.41
addnode=187.104.154.105
addnode=137.226.216.235
addnode=81.174.136.144:64335
addnode=88.207.5.123:50122
addnode=81.174.136.144:64335
addnode=23.97.128.50:1160
addnode=78.149.251.90:11463
addnode=188.226.137.47:34346
addnode=8.35.127.132:52322
addnode=wombat.dar.sh
addnode=87.247.111.39:8668
addnode=84.208.234.214:53438


# Enable RPC
server=1

# RPC information
rpcport=9339
rpcuser=derp
rpcpassword=herp

# Mining
gen=1
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1643305568
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643305568

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643305568
Reply with quote  #2

1643305568
Report to moderator
1643305568
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643305568

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643305568
Reply with quote  #2

1643305568
Report to moderator
1643305568
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643305568

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643305568
Reply with quote  #2

1643305568
Report to moderator
jeroenn13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 500



View Profile
February 06, 2014, 09:56:09 PM
 #4402

I am mining with 18khash/s but no messages like : 30/31 or 1/2.
What is the problem?

I have gen=0 so it wont cpu mine, thats correct right?

..bustadice..         ▄▄████████████▄▄
     ▄▄████████▀▀▀▀████████▄▄
   ▄███████████    ███████████▄
  █████    ████▄▄▄▄████    █████
 ██████    ████████▀▀██    ██████
██████████████████   █████████████
█████████████████▌  ▐█████████████
███    ██████████   ███████    ███
███    ████████▀   ▐███████    ███
██████████████      ██████████████
██████████████      ██████████████
 ██████████████▄▄▄▄██████████████
  ▀████████████████████████████▀
                     ▄▄███████▄▄
                  ▄███████████████▄
   ███████████  ▄████▀▀       ▀▀████▄
               ████▀      ██     ▀████
 ███████████  ████        ██       ████
             ████         ██        ████
███████████  ████     ▄▄▄▄██        ████
             ████     ▀▀▀▀▀▀        ████
 ███████████  ████                 ████
               ████▄             ▄████
   ███████████  ▀████▄▄       ▄▄████▀
                  ▀███████████████▀
                     ▀▀███████▀▀
           ▄██▄
           ████
            ██
            ▀▀
 ▄██████████████████████▄
██████▀▀██████████▀▀██████
█████    ████████    █████
█████▄  ▄████████▄  ▄█████
██████████████████████████
██████████████████████████
    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
       ████████████
......Play......
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960
Merit: 1039


ICO? Not even once.


View Profile
February 06, 2014, 09:56:29 PM
 #4403

I find it amusing that we have all these softwares to mine, yet our wallets are only trying to connect to one node at a time which gives 5000ms time for a connection. Basically it would take days to try all the nodes.

You can add something like
timeout=500
to your conf so that it only tries to connects to a node for 500 ms before trying the next one which is generally a good idea, but for this coin it might not be due to the heavy load. But still, trying to connect to only one peer at a time?

Not your keys, not your coins!
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 09:56:42 PM
 #4404

looks like that coin launch was pretty botched.
-My Linux wallet crashes.
-My Windows client doesn't find peers.

but hey, my miner works!!!
sin242
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 09:58:28 PM
 #4405

So wait.  Forgive me i'm not used to solo mining...


But are you saying my one 670 that's saying "accepted 37/38" has dug up 38 blocks?

yes -.-

can u post your cudaminer conf?


Cudaminer bat

cudaminer --algo=keccak -o http://127.0.0.1:8108 -u xxx -p xxx -d 0 -C 2 -L 128 -H 2 -l K1000x32 -i 0


maxcoin.conf:

addnode=maxcoin.cloudapp.net
addnode=maxcoinus.cloudapp.net
addnode=maxcoinasia.cloudapp.net
addnode=maxexplorer.cloudapp.net
addnode=213.179.202.19
addnode=91.121.8.25
addnode=213.192.56.163:8334

rpcuser= xxx
rpcpassword= xxx
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=8108
server=1
daemon=1
listen=1



@cbuchner1: This is solo atm


Dark:  Xk9BoVerBd41JCjWQEhnxoowP7YNUK439z
BTC:  1JzPN2h8WGSi7kQeY5wuP4PjVD2hxkHJQM
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 09:59:39 PM
 #4406

finally mining! only 140mh on a 780 though?

EDIT: only 70% usage?
mmouse
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 10:01:23 PM
 #4407

-My Windows client doesn't find peers.

Try using
Quote
onlynet=ipv4

in your config. I think this finally did the trick for me.
All these Micro$oft cloud nodes are on IPv6 which just doesn't work, at least from here.
Vaxa
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 100



View Profile
February 06, 2014, 10:02:06 PM
 #4408

Can anyone post config for gt 635m?

apst14
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 10:02:12 PM
 #4409

Why my 780gtx goes so slow?
[2014-02-06 23:54:11] GPU #0: GeForce GTX 780, 66171 khash/s
[2014-02-06 23:54:17] GPU #0: GeForce GTX 780, 64954 khash/s
[2014-02-06 23:54:21] GPU #0: GeForce GTX 780, 69557 khash/s
[2014-02-06 23:54:27] GPU #0: GeForce GTX 780, 65693 khash/s
[2014-02-06 23:54:32] GPU #0: GeForce GTX 780, 65467 khash/s
[2014-02-06 23:54:36] GPU #0: GeForce GTX 780, 67737 khash/s
[2014-02-06 23:54:40] GPU #0: GeForce GTX 780, 88472 khash/s
[2014-02-06 23:54:49] GPU #0: GeForce GTX 780, 52600 khash/s
[2014-02-06 23:54:54] GPU #0: GeForce GTX 780, 50631 khash/s
[2014-02-06 23:54:59] GPU #0: GeForce GTX 780, 48928 khash/s
[2014-02-06 23:55:03] GPU #0: GeForce GTX 780, 58390 khash/s
[2014-02-06 23:55:08] GPU #0: GeForce GTX 780, 65827 khash/s
with the bench i had 180-190mhash.
Can someone post a commandline config for gtx780 please?
this is mine cudaminer.exe --algo=keccak -d gtx780 -l K1024x32 -L 128
bugilt
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:02:40 PM
 #4410

@maxcoinproject: Adding new Windows binary to github which fixes the issue some particular intel-chip machines were having with CryptoPP

Romir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 10:02:58 PM
 #4411

finally mining! only 140mh on a 780 though?

EDIT: only 70% usage?

Are you running the wallet on the pc you're mining on? That really hurt my utilization when I tried that momentarily.
69charger
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 173
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 10:03:28 PM
 #4412

My balance says 192  Grin
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 10:03:48 PM
 #4413

finally mining! only 140mh on a 780 though?

EDIT: only 70% usage?

the code is 24 hours old.  It's a miracle it's running at all.


aikklond
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000


View Profile
February 06, 2014, 10:04:39 PM
 #4414

I am getting Unable to query CUDA driver version!

I have installed nvidia driver, what should i do?

CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:05:07 PM
 #4415

finally mining! only 140mh on a 780 though?

EDIT: only 70% usage?

Are you running the wallet on the pc you're mining on? That really hurt my utilization when I tried that momentarily.

If I run maxcoin on my laptop and mine on my pc, do I have to change the host? or is local host okay
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 10:05:28 PM
 #4416

My balance says 192  Grin

Where do you find that info?
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 10:06:29 PM
 #4417

Why my 780gtx goes so slow?

[2014-02-06 23:55:08] GPU #0: GeForce GTX 780, 65827 khash/s
with the bench i had 180-190mhash.
Can someone post a commandline config for gtx780 please?
this is mine cudaminer.exe --algo=keccak -d gtx780 -l K1024x32 -L 128

does a reboot fix it?  reduce the x32 to x28, x24 for testing.

add -i 0 maybe.

ringthefire
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:07:11 PM
 #4418

what command do I add if I have multiple gpus ?  I have two gtx 780s

Using -d 0,1 gives the error 'k1204x32 requires too much memory'

Using -d gtx780 works, but only one gpu

Thanks
bugilt
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:07:44 PM
 #4419

@maxcoinproject: WARNING: The fake ANN thread on cryptocointalk contains malware and viruses. Do not download anything from it.

kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 10:07:49 PM
 #4420

Finally got it working:



with these settings:
http://pastebin.com/7sBKW5rt

EDIT:
Doens tlook like its actually working?:
Pages: « 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 [221] 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!