Bitcoin Forum
January 17, 2022, 07:25:02 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 [206] 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3425806 times)
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960
Merit: 1039


ICO? Not even once.


View Profile
February 06, 2014, 06:06:31 PM
 #4101

Quote
Well damn me, I only got an AMD card Sad
Now - this makes the launch not fair at all anymore

From reddit - AMD user using the word "fair" when the competition is getting started. Hilarious.

Not your keys, not your coins!
1642447502
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642447502

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642447502
Reply with quote  #2

1642447502
Report to moderator
1642447502
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642447502

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642447502
Reply with quote  #2

1642447502
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1642447502
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642447502

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642447502
Reply with quote  #2

1642447502
Report to moderator
1642447502
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642447502

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642447502
Reply with quote  #2

1642447502
Report to moderator
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 06:06:57 PM
 #4102

yeh it seems like it has been rushing. christian you have really pulled it off this time
bathrobe you all set? ive got config files ready, cudaminer ready, and their cpu miner ready :p

wallets are starting to be released, if anyone gets the password before its posted here, please post it
i have a feeling that someone is going to brute force their wallet

Owner of: cudamining.co.uk
Stanr010
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 06:10:17 PM
 #4103

solo for sure, btw for anyone that wants it, they just posted the link to their cpu miner
https://github.com/Max-Coin/cpuminer

do you want to check its the same as you have been working off christian? you never know if they changed something after all the up raw from ATI

christian has said he is working on the code and an official release will be out at 7pm gmt, so he will most likely get it working where it can be tested, then fix the issues before the release time

You're going solo on this one? Doesn't Maxcoin retarget after every block? Wouldn' the difficulty go up really quickly?
rizardus
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 06:10:28 PM
 #4104

yeh it seems like it has been rushing. christian you have really pulled it off this time
bathrobe you all set? ive got config files ready, cudaminer ready, and their cpu miner ready :p

wallets are starting to be released, fi anyone gets the password before its posted here, please post it

can u post what conf i should use to start mining with gtx670? i mean what conf for cudaminer
stratos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 06:10:31 PM
 #4105

which version of cudaminer is needed for keccak?
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 06:11:21 PM
 #4106

the latest, its not out for windows yet
christian has there been any new commits to github i should be getting ready?

Owner of: cudamining.co.uk
rizardus
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 06:17:50 PM
 #4107

can someone just post what i should type for gtx670 ?


cudaminer --algo=keccak -L 64 -l K1024x32 -D -o 127.0.0.1:8332 -u x -p x

or something else? :} pls
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 06:18:55 PM
 #4108

For when everything is up and working, is this how the batch for a solo mine should look?

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o stratum+tcp://localhost:port -O user:pass

or would it be

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o localhost:port -O user:pass

Thanks!
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 06:21:22 PM
 #4109

None stratum

Owner of: cudamining.co.uk
Thetortuga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 06:23:20 PM
 #4110

Hello everyone,

I was using Cudaminer 18-12 version, with a MSI GTX 560Ti and those parameters: -l F8x16 -i 0 -H 1 -C 1, my rates was about 180 kH/sec.

But now, with the 02-02 and 04-02 version, my rates can't even exceed 154, with all configurations I tried.

I tried with the last compiled sources also and the result is the same.

Any of you had the same probleme ? Or anyone know how to resolve it ?

Thanks
kokes
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 06:23:25 PM
 #4111

For when everything is up and working, is this how the batch for a solo mine should look?

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o stratum+tcp://localhost:port -O user:pass

or would it be

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o localhost:port -O user:pass

Thanks!

I think you should use -u at the end, instead of -O
But i'm not sure, does anyone know that?

Also, use the 2nd one.
CrystalCoin
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 06:25:21 PM
 #4112

For when everything is up and working, is this how the batch for a solo mine should look?

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o stratum+tcp://localhost:port -O user:pass

or would it be

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o localhost:port -O user:pass

Thanks!

I think you should use -u at the end, instead of -O
But i'm not sure, does anyone know that?

Also, use the 2nd one.
alright thanks!

the -o always has worked for me with other pools, would it be diff for solo?


also any word on the compile? Everything going well?
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 06:25:58 PM
 #4113

Hello everyone,

I was using Cudaminer 18-12 version, with a MSI GTX 560Ti and those parameters: -l F8x16 -i 0 -H 1 -C 1, my rates was about 180 kH/sec.

But now, with the 02-02 and 04-02 version, my rates can't even exceed 154, with all configurations I tried.

I tried with the last compiled sources also and the result is the same.

Any of you had the same probleme ? Or anyone know how to resolve it ?

Thanks

the latest versions have had an effect on scrypt and scrypt-jane which has caused a loss in performance
just stick with the old one that works

and yes -o is what you want for solomining still

Owner of: cudamining.co.uk
Morgahl
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 06:27:05 PM
 #4114

-O and -u/-p both perform the same functionality, they are just a different format for the user/pass setup Smiley
Crixxus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 06:28:46 PM
 #4115

https://gist.github.com/xorrbit/8848780
Snard
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 06:29:09 PM
 #4116

can someone just post what i should type for gtx670 ?

I am using cudaminer --algo=keccak -d 0 -C 2 -L 64 -H 2 -l K600x32, gets me around 98.5 mhps.

For when everything is up and working, is this how the batch for a solo mine should look?

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o stratum+tcp://localhost:port -O user:pass

or would it be

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o localhost:port -O user:pass

Thanks!

Use this: ./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 128 -l K1000x32 -o http://localhost:port -u user -p pass

-O method would work too.
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960
Merit: 1039


ICO? Not even once.


View Profile
February 06, 2014, 06:29:12 PM
 #4117

bathrobe you all set? ive got config files ready, cudaminer ready, and their cpu miner ready :p

wallets are starting to be released, if anyone gets the password before its posted here, please post it
i have a feeling that someone is going to brute force their wallet

I just got home from work and started compiling.
When will the coin starts?

Not your keys, not your coins!
Thetortuga
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 06:30:01 PM
 #4118

Hello everyone,

I was using Cudaminer 18-12 version, with a MSI GTX 560Ti and those parameters: -l F8x16 -i 0 -H 1 -C 1, my rates was about 180 kH/sec.

But now, with the 02-02 and 04-02 version, my rates can't even exceed 154, with all configurations I tried.

I tried with the last compiled sources also and the result is the same.

Any of you had the same probleme ? Or anyone know how to resolve it ?

Thanks

the latest versions have had an effect on scrypt and scrypt-jane which has caused a loss in performance
just stick with the old one that works

and yes -o is what you want for solomining still

Thank you ! And are you close enough to the dev to approximately know if the problem will be solve soon ?
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 06:30:50 PM
 #4119

I just got home from work and started compiling.
When will the coin starts?

7:30 GMT is the official start

and no im not close enough to him, currently i am answering questions so he can work instead

Owner of: cudamining.co.uk
Snard
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 06:31:13 PM
 #4120

Only thing I need is there cpu miner compiled. DOnt want to deal with cygwin.  Gonna try with mingw
Pages: « 1 ... 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 [206] 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!