Bitcoin Forum
August 18, 2018, 08:48:21 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 121 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 3.0c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Windows)  (Read 81681 times)
infectedmushi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 10:28:30 AM
 #901

seems 2.7c isn't as stable as 2.6 on my 1070's .. miner crashes after several hours.
1534582101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534582101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534582101
Reply with quote  #2

1534582101
Report to moderator
1534582101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534582101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534582101
Reply with quote  #2

1534582101
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534582101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534582101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534582101
Reply with quote  #2

1534582101
Report to moderator
1534582101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534582101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534582101
Reply with quote  #2

1534582101
Report to moderator
1534582101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534582101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534582101
Reply with quote  #2

1534582101
Report to moderator
kkanoee
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 10:32:34 AM
 #902

author=PhoenixMiner

I have a problem with the connection to ethereum.miningpoolhub.com
at the address specified by us-east.ethash-hub.miningpoolhub.com:20535 the miner does not connect.
you have an entirely different address in the example us-east1.ethereum.miningpoolhub.com:20536. Where does this address come from?
at this address connects but the number of rejects exceeds 50%
how to make the miner work concretely with asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:20535?
my sample
PhoenixMiner.exe -pool asia.ethereum.miningpoolhub.com:20535 -wal aneumoin.eth1 -pass x
-proto 1
-mi 12
-log 0

Also, make sure that all command-line options are on the same line - in your post appears that everything after -pass x is on the next line(s).
https://imgur.com/a/v0gCS


same "line" bro, like this :

PhoenixMiner.exe -pool asia.ethereum.miningpoolhub.com:20535 -wal aneumoin.eth1 -pass x -proto 1 -mi 12 -log 0
JoepMeloen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 10:37:44 AM
 #903

seems 2.7c isn't as stable as 2.6 on my 1070's .. miner crashes after several hours.

same here..rig got +2mhs with 2.7c out of the blue..but a bit unstable..downclocked it a bit back (to the old hashrate) and now its okay.
RipperR
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 11:00:49 AM
 #904

Try -cdm 2

doesnt help still connection failed
aneumoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 11:39:56 AM
 #905

author=PhoenixMiner

I have a problem with the connection to ethereum.miningpoolhub.com
at the address specified by us-east.ethash-hub.miningpoolhub.com:20535 the miner does not connect.
you have an entirely different address in the example us-east1.ethereum.miningpoolhub.com:20536. Where does this address come from?
at this address connects but the number of rejects exceeds 50%
how to make the miner work concretely with asia.ethash-hub.miningpoolhub.com:20535?
my sample
PhoenixMiner.exe -pool asia.ethereum.miningpoolhub.com:20535 -wal aneumoin.eth1 -pass x
-proto 1
-mi 12
-log 0

Also, make sure that all command-line options are on the same line - in your post appears that everything after -pass x is on the next line(s).
https://imgur.com/a/v0gCS


same "line" bro, like this :

PhoenixMiner.exe -pool asia.ethereum.miningpoolhub.com:20535 -wal aneumoin.eth1 -pass x -proto 1 -mi 12 -log 0
thanks to all
everything is working
Tranzius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 01:06:18 PM
 #906

Currently testing new version 2.7c with very positive results.

SSL connection works OK
Lower stale shares then previous 2.7a/b version
Running 24h without any problem - both Nvidia and AMD rigs
No perfromace increase, but still better than Claymore 11

Keep up the good work!
MarioMBM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 01:48:46 PM
 #907

I keep getting this error , at random times, sometime after 48h sometimes after 20 minutes.
It does not matter if I OC or NO.
I get it with stock and overclock settings , i have changed the risers , checked cables etc. Reinstalled windows set pagefile bigger, added ddr. New nvidia drives old driver does not matter. Tried -eres 0 1 2 does not help.
I also need to mention that i have 2 rigs with 100% same specs , 1 with days of uptime no issue. 1 constantly needs to be rebototed.

My Rig
6x 1070 / 008 risers / 2x HX850i Psu / Biostar BT250 Mobo.
PM 2.7c

PhoenixMiner.exe -pool eu1.ethermine.org:4444 -wal XXXXX.MRORIG02 -proto 3 -cdm 0 -nvidia -eres 0 -minRigSpeed 170 -rmode 2






17595:13:48:32.912: eths Eth: Received: {"id":5,"jsonrpc":"2.0","result":["0x0b9f0e5843454c7c5df42b3a5c1b09931866d99dcd4953f6e71f7ce023ec8e6b","0x4e2977c9152afafb8ea63ea5434ada0692b481b8ad37d05391c3a7738d63eb5d","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x4f5b01"]}
17595:13:48:32.912: eths Eth: Received: {"id":5,"jsonrpc":"2.0","result":["0x0b9f0e5843454c7c5df42b3a5c1b09931866d99dcd4953f6e71f7ce023ec8e6b","0x4e2977c9152afafb8ea63ea5434ada0692b481b8ad37d05391c3a7738d63eb5d","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x4f5b01"]}
17595:13:48:33.123: eths Eth: Received: {"id":6,"jsonrpc":"2.0","result":true}
17595:13:48:34.039: eths Eth: Received: {"id":0,"jsonrpc":"2.0","result":["0x67114b78abc6a0f415ef5fe733f79589e655abbe1da07798577c931cb34228cd","0x4e2977c9152afafb8ea63ea5434ada0692b481b8ad37d05391c3a7738d63eb5d","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x4f5b02"]}
17595:13:48:34.039: eths Eth: New job #67114b78 from eu1.ethermine.org:4444; diff: 4000MH
17595:13:48:34.742: main Eth speed: 192.765 MH/s, shares: 61/0/0, time: 0:22
17595:13:48:34.742: main GPUs: 1: 32.327 MH/s (13) 2: 31.662 MH/s (5) 3: 32.451 MH/s (7) 4: 31.978 MH/s (13) 5: 32.355 MH/s (10) 6: 31.992 MH/s (13)
17595:13:48:35.364: GPU2 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.364: GPU4 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.368: GPU2 GPU2 search error: unknown error
17595:13:48:35.368: GPU4 GPU4 search error: unknown error
17595:13:48:35.386: GPU5 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.386: GPU5 GPU5 search error: unknown error
17595:13:48:35.387: GPU1 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.387: GPU1 GPU1 search error: unknown error
17595:13:48:35.388: GPU6 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.388: GPU6 GPU6 search error: unknown error
17595:13:48:35.388: GPU3 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.388: GPU3 GPU3 search error: unknown error
17595:13:48:35.419: wdog Thread(s) not responding. Restarting.
infectedmushi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 02:04:51 PM
 #908

I keep getting this error , at random times, sometime after 48h sometimes after 20 minutes.
It does not matter if I OC or NO.
I get it with stock and overclock settings , i have changed the risers , checked cables etc. Reinstalled windows set pagefile bigger, added ddr. New nvidia drives old driver does not matter. Tried -eres 0 1 2 does not help.
I also need to mention that i have 2 rigs with 100% same specs , 1 with days of uptime no issue. 1 constantly needs to be rebototed.

My Rig
6x 1070 / 008 risers / 2x HX850i Psu / Biostar BT250 Mobo.
PM 2.7c

PhoenixMiner.exe -pool eu1.ethermine.org:4444 -wal XXXXX.MRORIG02 -proto 3 -cdm 0 -nvidia -eres 0 -minRigSpeed 170 -rmode 2






17595:13:48:32.912: eths Eth: Received: {"id":5,"jsonrpc":"2.0","result":["0x0b9f0e5843454c7c5df42b3a5c1b09931866d99dcd4953f6e71f7ce023ec8e6b","0x4e2977c9152afafb8ea63ea5434ada0692b481b8ad37d05391c3a7738d63eb5d","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x4f5b01"]}
17595:13:48:32.912: eths Eth: Received: {"id":5,"jsonrpc":"2.0","result":["0x0b9f0e5843454c7c5df42b3a5c1b09931866d99dcd4953f6e71f7ce023ec8e6b","0x4e2977c9152afafb8ea63ea5434ada0692b481b8ad37d05391c3a7738d63eb5d","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x4f5b01"]}
17595:13:48:33.123: eths Eth: Received: {"id":6,"jsonrpc":"2.0","result":true}
17595:13:48:34.039: eths Eth: Received: {"id":0,"jsonrpc":"2.0","result":["0x67114b78abc6a0f415ef5fe733f79589e655abbe1da07798577c931cb34228cd","0x4e2977c9152afafb8ea63ea5434ada0692b481b8ad37d05391c3a7738d63eb5d","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x4f5b02"]}
17595:13:48:34.039: eths Eth: New job #67114b78 from eu1.ethermine.org:4444; diff: 4000MH
17595:13:48:34.742: main Eth speed: 192.765 MH/s, shares: 61/0/0, time: 0:22
17595:13:48:34.742: main GPUs: 1: 32.327 MH/s (13) 2: 31.662 MH/s (5) 3: 32.451 MH/s (7) 4: 31.978 MH/s (13) 5: 32.355 MH/s (10) 6: 31.992 MH/s (13)
17595:13:48:35.364: GPU2 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.364: GPU4 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.368: GPU2 GPU2 search error: unknown error
17595:13:48:35.368: GPU4 GPU4 search error: unknown error
17595:13:48:35.386: GPU5 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.386: GPU5 GPU5 search error: unknown error
17595:13:48:35.387: GPU1 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.387: GPU1 GPU1 search error: unknown error
17595:13:48:35.388: GPU6 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.388: GPU6 GPU6 search error: unknown error
17595:13:48:35.388: GPU3 CUDART error in CudaProgram.cu:434 : unknown error (30)
17595:13:48:35.388: GPU3 GPU3 search error: unknown error
17595:13:48:35.419: wdog Thread(s) not responding. Restarting.


similar here, just haven't checked w/o OC. i wonder if there's issues with the 1070's and 2.7c .. what version of windows drivers are you using?
MarioMBM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 02:10:52 PM
 #909

I have used older and the latest 390.01

[/quote]

similar here, just haven't checked w/o OC. i wonder if there's issues with the 1070's and 2.7c .. what version of windows drivers are you using?
[/quote]
infectedmushi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 02:29:57 PM
 #910

I have used older and the latest 390.01



you mean 390.77 && 391.01?
MarioMBM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 02:39:08 PM
 #911

I have used older and the latest 390.01



you mean 390.77 && 391.01?

Yes 391.01 now, but i have same results with both versions and older versions. I have tried everything.
ManDoneKTM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 02:46:12 PM
 #912

Hello guys . Yesterday i installed the new version 2.7c , and i let the miner for 5 hours ... He found only 92 shares , compared to claymore , claymore found 181 shares in 5 hours . Should i go back to 2.6 ?
john1010
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 505


Crypto Miner | Trader | Holder


View Profile WWW
March 05, 2018, 02:46:54 PM
 #913

Definitely this miner will bypass claymore! Thanks Mr. Dev! You've done a great job!!

     ▄▄████████▄▄             ▄▄████████▄▄             ▄▄████████▄▄      ██ ██ ██           ██ ██ 
   ▄████▀▀▀▀▀▀████▄         ▄████▀▀▀▀▀▀████▄         ▄████▀▀▀▀▀▀████▄     ██  █ ██       ██ ██   
  ███▀          ▀███       ███▀          ▀███▌      ███▀          ▀███▌    ██ ██ ██     ██ ██    
 ███                      ███              ███     ███              ███      ██ █  ██ ██ ██      
▐██▌                     ▐██▌                     ▐██▌              ▐██▌       █  ██ ██ ██       
███        ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄   ███                      ███                ███         ██  ██        
███        ███████████   ███                      ███                ███        ██ ██ ██ ██       
▐██▌              ███▌   ▐██▌               ██▌   ▐██▌              ▐██▌      ██ ██  ██ ██ ██     
 ███▄           ▄████     ███▄            ▄███     ███▄            ▄███      ██ ██     ██ ██ ██   
  ▀████▄▄▄▄▄▄▄▄████▀       ▀███▄▄      ▄▄███▀       ▀███▄▄      ▄▄███▀     ██ ██        ██ ██ ██  
    ▀▀██████████▀▀           ▀▀███████████▀           ▀▀███████████▀      ██ ██           ██ ██ ██

GLOBAL CRYPTO OFFERING EXCHANGE
██████
██████
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
RISE ABOVE!
WHERE POPULARITY IS IMMORTALIZED

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
.JOIN OUR ICO!.        ▄▄████████▄▄
     ▄████████████████▄
   ▄████████████████████▄
  ███████████████▀▀  █████
 ████████████▀▀      ██████
▐████████▀▀   ▄▄     █████▌
▐████▀▀    ▄█▀▀     ███████▌
▐████████ █▀        ███████▌
 ████████ ▄███▄   ███████
  ████████████████▄▄██████
   ▀████████████████████▀
     ▀████████████████▀
        ▀▀████████▀▀
TWITTER
FACEBOOK
YOUTUBE
adi1972
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 03:10:06 PM
 #914

Tried 2.7c for 10mins. Within 1 min, 1 of my RX580 dropped from 30.5mh/s to 24mh/s and remain at that speed. Temp same as using ver 2.6. Infact I used same bat. file as ver 2.6.

Revert back to 2.6 immediately and hashrate goes up to 30.5mh/s for that gpu. My rig consist of mix of gtx 1070s and rx 580s in one rig.

Will continue using 2.6 until 2.7c becomes better.
DeVitto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 04:43:22 PM
 #915

@PhoenixMiner

Thank you for your continuing development of this great miner Wink

I found 2.7c very good although I had 1 problem today we had a power cut lost internet connection. Now that 2.7c is SSL enabled which we were using. We found that looking at console when the system loses internet connectivity the miner tries to resolve addresses, but it seems to look for port 4444 as though somewhere specified as default pool in the miner exe itself. It then hangs because it could not connect to that being SSL enabled. I didn't get chance to test again just stopped miner and restarted making sure we had connectivity and the miner carried on as normal.

What I have done now is set a fail over second pool being same eu address with 5555 in the hope that if it fails again in might try this before trying to resolve the 4444 port. Just a heads up if you need to look into this at all in the event that this might happen leaving the miner hanging.

The miner now reports on start up 4 pools specified. So somewhere there are 2 otherwise specified in the code I persume.
Bwtmn7
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
March 05, 2018, 04:46:43 PM
 #916

anyone here knows how to force 2GB mode?
ManicMiner23
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 05:46:09 PM
 #917

Hello.

I've tested the miner for 24 hours on two rigs with nvidia gpus, the hashrate is very stable, improved performance and stability over claymore which i was not able to find a setup to make it estable.

For me i'm getting +8-10% increase in average effective hashrate, I have not tested previous versions, but this one with the standard settings are working for me, so thanks Phoenix team.
vltk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 07:26:13 PM
 #918

PhoenixMiner

Ethereum mining only. What are the best values for the –gt for pascal cards with DDR5 and DDR5+, separately? The value for the most occupied MCU (memory controller). For DDR5+ memory especially. Or this parameter does nothing for nvidia pascal cards?
infectedmushi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
March 05, 2018, 07:30:51 PM
 #919

PhoenixMiner

Ethereum mining only. What are the best values for the –gt for pascal cards with DDR5 and DDR5+, separately? The value for the most occupied MCU (memory controller). For DDR5+ memory especially. Or this parameter does nothing for nvidia pascal cards?


AFAIK, tuning the card using "+" and "-", or the "-gt" function, is only for AMD cards.
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1862
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
March 05, 2018, 10:13:04 PM
 #920

for devoleper:  
Sapphire RX570 8GB, cca -1.5Mhs less, cant get 30.5+ like in Claymore 11.2, RX470 works good, but less, same frekvenci.
PhoenixMiner 2.7c

claymore 11.2


bruh. gotta let it more than a couple seconds to make that kind of determination... damn.

run it 3-5 days on each one, and compare the number of accepted shares from each one in the same time frame.

i ran my own test, exactly 60hrs on each one. Phoenix submitted more shares than claymore v10 (havent tried 11.2). that's all that matters. 

Yeah, fuck something called vardiff, fuck variance, and anything reasonable people with sense would recommend - let's go off half cocked on a botched experiment.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 121 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!