Bitcoin Forum
June 17, 2021, 06:39:07 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ... 457 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 5.6d: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 663211 times)
lesjokolat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 115
Merit: 3


View Profile
March 27, 2018, 08:20:19 PM
 #1241

Please i want to know why i have this problem in some rigs and in the others i don't have it
https://prnt.sc/iwzr62
I added the -amd to the bat file and with the same bat some rigs work fine

Do you have Nvidia drivers installed on the same machine? Maybe remove them to see if that helps?

P006: Immediately after starting, PhoenixMiner stops working and the last message is "debugger detected"
      S: If you have only Nvidia cards, add the option -nvidia to the PhoenixMiner.exe command line.
     If you have only AMD cards, add the option -amd to the command line.
First i don't have any nvidia
Second i got this problem after i reinstalled wondows 10
Maybe i must install a compiler or anything to make it work fine

For your information Claymore works fine

Maybe just do a new install of PM I see you have a 2.6 folder heirarchy yet have tried 2.8. maybe do a quick install on your desktop, Fix the BAT to run off of desktop link to check that its just a path reference issue.

Good Luck
This problem was in 2.6 version i download the 2.8 beta and and i put it in the same folder and this is not the problem try to guide us to the solution i tried all the versions and no way with phoenix and claymore works fine why ??

Can you copy the application part of bat file so we can see it?

Then what is the complete folder path of the same bat file?
Every time a block is mined, a certain amount of BTC (called the subsidy) is created out of thin air and given to the miner. The subsidy halves every four years and will reach 0 in about 130 years.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1623955147
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1623955147

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1623955147
Reply with quote  #2

1623955147
Report to moderator
1623955147
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1623955147

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1623955147
Reply with quote  #2

1623955147
Report to moderator
hafidh6
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
March 27, 2018, 09:31:17 PM
 #1242

Please i want to know why i have this problem in some rigs and in the others i don't have it
https://prnt.sc/iwzr62
I added the -amd to the bat file and with the same bat some rigs work fine

Do you have Nvidia drivers installed on the same machine? Maybe remove them to see if that helps?

P006: Immediately after starting, PhoenixMiner stops working and the last message is "debugger detected"
      S: If you have only Nvidia cards, add the option -nvidia to the PhoenixMiner.exe command line.
     If you have only AMD cards, add the option -amd to the command line.
First i don't have any nvidia
Second i got this problem after i reinstalled wondows 10
Maybe i must install a compiler or anything to make it work fine

For your information Claymore works fine

Maybe just do a new install of PM I see you have a 2.6 folder heirarchy yet have tried 2.8. maybe do a quick install on your desktop, Fix the BAT to run off of desktop link to check that its just a path reference issue.

Good Luck
This problem was in 2.6 version i download the 2.8 beta and and i put it in the same folder and this is not the problem try to guide us to the solution i tried all the versions and no way with phoenix and claymore works fine why ??

Can you copy the application part of bat file so we can see it?

Then what is the complete folder path of the same bat file?

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
PhoenixMiner.exe -pool etc-eu1.nanopool.org:19999 -wal 0x6e321eb4bc17f5f8e91b2606****e06ab14ae061.hafidh2/**************@gmail.com -pass x -amd

This is my bat file
lesjokolat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 115
Merit: 3


View Profile
March 27, 2018, 11:02:54 PM
 #1243

Please i want to know why i have this problem in some rigs and in the others i don't have it
https://prnt.sc/iwzr62
I added the -amd to the bat file and with the same bat some rigs work fine

Do you have Nvidia drivers installed on the same machine? Maybe remove them to see if that helps?

P006: Immediately after starting, PhoenixMiner stops working and the last message is "debugger detected"
      S: If you have only Nvidia cards, add the option -nvidia to the PhoenixMiner.exe command line.
     If you have only AMD cards, add the option -amd to the command line.
First i don't have any nvidia
Second i got this problem after i reinstalled wondows 10
Maybe i must install a compiler or anything to make it work fine

For your information Claymore works fine

Maybe just do a new install of PM I see you have a 2.6 folder heirarchy yet have tried 2.8. maybe do a quick install on your desktop, Fix the BAT to run off of desktop link to check that its just a path reference issue.

Good Luck
This problem was in 2.6 version i download the 2.8 beta and and i put it in the same folder and this is not the problem try to guide us to the solution i tried all the versions and no way with phoenix and claymore works fine why ??

Can you copy the application part of bat file so we can see it?

Then what is the complete folder path of the same bat file?

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
PhoenixMiner.exe -pool etc-eu1.nanopool.org:19999 -wal 0x6e321eb4bc17f5f8e91b2606****e06ab14ae061.hafidh2/**************@gmail.com -pass x -amd

This is my bat file

Try adding -allpools 1 to bat line then see if it works
speed07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 02:02:01 AM
 #1244

17617:12:22:59.708: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17617:12:22:59.708: main Cmd line:
17617:12:22:59.708: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd
17617:12:23:00.302: main Available GPUs for mining:
17617:12:23:00.302: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.330: main ADL library initialized

always stuck like that. From v6 to v8b, how to fix it? Let me know, tk u
    So, version 2.6 was working properly or it had the same problem? Also, does the miner just freezes or crashes (exits)?
same problem, miner exits. My rig nitro+ rx 570 8G
lesjokolat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 115
Merit: 3


View Profile
March 28, 2018, 02:56:26 AM
 #1245

17617:12:22:59.708: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17617:12:22:59.708: main Cmd line:
17617:12:22:59.708: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd
17617:12:23:00.302: main Available GPUs for mining:
17617:12:23:00.302: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.330: main ADL library initialized

always stuck like that. From v6 to v8b, how to fix it? Let me know, tk u
    So, version 2.6 was working properly or it had the same problem? Also, does the miner just freezes or crashes (exits)?
same problem, miner exits. My rig nitro+ rx 570 8G

in your config if you add line... -allpools 1 does it help?
tide881155
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 03:54:54 AM
 #1246

Please i want to know why i have this problem in some rigs and in the others i don't have it
https://prnt.sc/iwzr62
I added the -amd to the bat file and with the same bat some rigs work fine

Do you have Nvidia drivers installed on the same machine? Maybe remove them to see if that helps?

P006: Immediately after starting, PhoenixMiner stops working and the last message is "debugger detected"
      S: If you have only Nvidia cards, add the option -nvidia to the PhoenixMiner.exe command line.
     If you have only AMD cards, add the option -amd to the command line.
First i don't have any nvidia
Second i got this problem after i reinstalled wondows 10
Maybe i must install a compiler or anything to make it work fine

For your information Claymore works fine

Maybe just do a new install of PM I see you have a 2.6 folder heirarchy yet have tried 2.8. maybe do a quick install on your desktop, Fix the BAT to run off of desktop link to check that its just a path reference issue.

Good Luck
This problem was in 2.6 version i download the 2.8 beta and and i put it in the same folder and this is not the problem try to guide us to the solution i tried all the versions and no way with phoenix and claymore works fine why ??

Can you copy the application part of bat file so we can see it?

Then what is the complete folder path of the same bat file?

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
PhoenixMiner.exe -pool etc-eu1.nanopool.org:19999 -wal 0x6e321eb4bc17f5f8e91b2606****e06ab14ae061.hafidh2/**************@gmail.com -pass x -amd

This is my bat file
Try -proto 3 (if will not help try change values from 1 to 4)
speed07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 04:50:54 AM
 #1247

17617:12:22:59.708: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17617:12:22:59.708: main Cmd line:
17617:12:22:59.708: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd
17617:12:23:00.302: main Available GPUs for mining:
17617:12:23:00.302: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.330: main ADL library initialized

always stuck like that. From v6 to v8b, how to fix it? Let me know, tk u
    So, version 2.6 was working properly or it had the same problem? Also, does the miner just freezes or crashes (exits)?
same problem, miner exits. My rig nitro+ rx 570 8G

in your config if you add line... -allpools 1 does it help?
17618:11:47:02.397: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17618:11:47:02.397: main Cmd line:
17618:11:47:02.397: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd -allpools 1
17618:11:47:02.980: main Available GPUs for mining:
17618:11:47:02.980: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:03.005: main ADL library initialized
still problem..
lesjokolat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 115
Merit: 3


View Profile
March 28, 2018, 05:03:02 AM
 #1248

17617:12:22:59.708: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17617:12:22:59.708: main Cmd line:
17617:12:22:59.708: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd
17617:12:23:00.302: main Available GPUs for mining:
17617:12:23:00.302: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.330: main ADL library initialized

always stuck like that. From v6 to v8b, how to fix it? Let me know, tk u
    So, version 2.6 was working properly or it had the same problem? Also, does the miner just freezes or crashes (exits)?
same problem, miner exits. My rig nitro+ rx 570 8G

in your config if you add line... -allpools 1 does it help?
17618:11:47:02.397: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17618:11:47:02.397: main Cmd line:
17618:11:47:02.397: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd -allpools 1
17618:11:47:02.980: main Available GPUs for mining:
17618:11:47:02.980: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:03.005: main ADL library initialized
still problem..

2.8b has new kernals for the 570 remove the clkernal 2 or change it to 0 to see if that helps
speed07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 05:06:27 AM
 #1249

17617:12:22:59.708: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17617:12:22:59.708: main Cmd line:
17617:12:22:59.708: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd
17617:12:23:00.302: main Available GPUs for mining:
17617:12:23:00.302: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.330: main ADL library initialized

always stuck like that. From v6 to v8b, how to fix it? Let me know, tk u
    So, version 2.6 was working properly or it had the same problem? Also, does the miner just freezes or crashes (exits)?
same problem, miner exits. My rig nitro+ rx 570 8G

in your config if you add line... -allpools 1 does it help?
17618:11:47:02.397: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17618:11:47:02.397: main Cmd line:
17618:11:47:02.397: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd -allpools 1
17618:11:47:02.980: main Available GPUs for mining:
17618:11:47:02.980: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:03.005: main ADL library initialized
still problem..

2.8b has new kernals for the 570 remove the clkernal 2 or change it to 0 to see if that helps
changed & still problem..
lesjokolat
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 115
Merit: 3


View Profile
March 28, 2018, 05:41:51 AM
 #1250

17617:12:22:59.708: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17617:12:22:59.708: main Cmd line:
17617:12:22:59.708: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd
17617:12:23:00.302: main Available GPUs for mining:
17617:12:23:00.302: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.302: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17617:12:23:00.330: main ADL library initialized

always stuck like that. From v6 to v8b, how to fix it? Let me know, tk u
    So, version 2.6 was working properly or it had the same problem? Also, does the miner just freezes or crashes (exits)?
same problem, miner exits. My rig nitro+ rx 570 8G

in your config if you add line... -allpools 1 does it help?
17618:11:47:02.397: main Phoneix Miner 2.8b Windows/msvc - Release
17618:11:47:02.397: main Cmd line:
17618:11:47:02.397: main config.txt: -pool eu1-etc.ethermine.org:4444 -pool2 us1-etc.ethermine.org:4444 -wal 0xd07e049700388d961068b92e28a9a86064b67986.letjen2 -clkernel 2 -amd -allpools 1
17618:11:47:02.980: main Available GPUs for mining:
17618:11:47:02.980: main GPU1: Radeon RX 570 Series (pcie 1), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU2: Radeon RX 570 Series (pcie 2), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU3: Radeon RX 570 Series (pcie 3), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU4: Radeon RX 570 Series (pcie 4), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU5: Radeon RX 570 Series (pcie 5), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:02.980: main GPU6: Radeon RX 570 Series (pcie 6), OpenCL 2.0, 8 GB VRAM, 32 CUs
17618:11:47:03.005: main ADL library initialized
still problem..

2.8b has new kernals for the 570 remove the clkernal 2 or change it to 0 to see if that helps
changed & still problem..

the epools file what is it set up with? maybe a bad addressss in there?
nitrobg
Member
**
Offline Offline

Activity: 418
Merit: 17


View Profile
March 28, 2018, 06:39:47 AM
 #1251

changed & still problem..

Try resetting your cards to default clocks. It might be overclock related.
hafidh6
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 07:14:03 AM
 #1252

Please i want to know why i have this problem in some rigs and in the others i don't have it
https://prnt.sc/iwzr62
I added the -amd to the bat file and with the same bat some rigs work fine

Do you have Nvidia drivers installed on the same machine? Maybe remove them to see if that helps?

P006: Immediately after starting, PhoenixMiner stops working and the last message is "debugger detected"
      S: If you have only Nvidia cards, add the option -nvidia to the PhoenixMiner.exe command line.
     If you have only AMD cards, add the option -amd to the command line.
First i don't have any nvidia
Second i got this problem after i reinstalled wondows 10
Maybe i must install a compiler or anything to make it work fine

For your information Claymore works fine

Maybe just do a new install of PM I see you have a 2.6 folder heirarchy yet have tried 2.8. maybe do a quick install on your desktop, Fix the BAT to run off of desktop link to check that its just a path reference issue.

Good Luck
This problem was in 2.6 version i download the 2.8 beta and and i put it in the same folder and this is not the problem try to guide us to the solution i tried all the versions and no way with phoenix and claymore works fine why ??

Can you copy the application part of bat file so we can see it?

Then what is the complete folder path of the same bat file?

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
PhoenixMiner.exe -pool etc-eu1.nanopool.org:19999 -wal 0x6e321eb4bc17f5f8e91b2606****e06ab14ae061.hafidh2/**************@gmail.com -pass x -amd

This is my bat file

Try adding -allpools 1 to bat line then see if it works

The same problem it gives me the debugger problem not pools problem

Try to find this issue because it works with some windows version and not working with others
murgorx
Member
**
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 13


View Profile
March 28, 2018, 07:19:00 AM
 #1253

Guys, are you using the latest AMD drivers btw? I am currently with 18.1.1 and I do not know if I should upgrade to the latest, because everytime I try to update my drivers I end up spending two days configuring the stupid rig... Is it worth it or there's nothing special about them?

EDIT : I am talking about the New Optional - 18.3.4 drivers btw.
speed07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 08:21:53 AM
 #1254

changed & still problem..

Try resetting your cards to default clocks. It might be overclock related.
but claymore can run without problem.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1414
Merit: 253


View Profile
March 28, 2018, 09:41:40 AM
 #1255

changed & still problem..

Try resetting your cards to default clocks. It might be overclock related.
but claymore can run without problem.
Does your system have enough page file size? You must set it to 6x8Gb = 48Gb.
And these prameters is needed:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

Without them miner exists.
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 09:54:36 AM
 #1256

Guys, are you using the latest AMD drivers btw? I am currently with 18.1.1 and I do not know if I should upgrade to the latest, because everytime I try to update my drivers I end up spending two days configuring the stupid rig... Is it worth it or there's nothing special about them?

EDIT : I am talking about the New Optional - 18.3.4 drivers btw.

why the hell would you need 2 days for driver update? ddu, wait for installation, and regedit that compute mode (because fuck that amd settings lag).
sefirotius
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 102


IDENA.IO - Proof-Of-Person Blockchain


View Profile
March 28, 2018, 10:15:54 AM
 #1257

were is download phoenix miner 2.8b



[Senior Member]

             ▄▄▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▄▄▄
           ▄▀▀    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄    ▀▀▄
        ▄▀▀  ▄▄▀█          ▀█▀▄▄  ▀▀▄
      ▄▀▀ ▄▄▀    ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀    ▀▄▄ ▀▀▄
     █   █            ▀            █   █
   ▄▀ █  ▀▄▄                     ▄█▀  █ ▀▄
  ▄▀ ▄▀ █▄ ▀▀▀██▄▄▄       ▄▄▄██▀▀  ██ ▀▄ ▀▄
  ▀▄▀▀▄ ██ ▄▄▄▄▄▄  ▀▄   ▄▀  ▄▄▄▄▄▄ ██ ▄▀▀▄▀
 ██   █ ██ ▀▄    ▀▄ █   █ ▄▀    ▄▀ ██ █  ▀██
 █  ▄█  ▀█  ▀▀▀▀▀▀▀ █   █ ▀▀▀▀▀▀▀  █   █▄  █
█▀ █  █  █          █   █          █  █  █ ▀▀
 █▀  ▄▀  █▀▄        █   █        ▄▀█  ▀▄  ▀█
 ▄  █▀   █ ▀█▄      ▀   ▀      ▄█▀ █  ▄▀█  ▄
 █▄▀  █  █                         █  █  ▀▄█
 ▀▄  █   ▀█        ▄▄▀▄▀▄▄        █▀   █  ▄
  ▀▄▀▀  █▄ █     ▀█  ▀▀▀  █▀     █ ▄█ ▄▀▀▄▀
   ▀ ▄  ██ █▀▄     ▀▀▄▄▄▀▀     ▄▀█ ██ ▀▄ ▀
    ▀█  ██ █ █▀▄    ▄▄▄▄▄    ▄▀█ █ ██  █▀
      ▀▄ ▀ █ █ ██▄         ▄██ █ █ ▀ ▄▀
        ▀▄ █ █ █ ▀█▄     ▄█▀ █ █ █ ▄▀
          ▀▀▄█ █    ▀▀▀▀▀    █ █▄▀▀
              ▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀       
I  D  E  N  A       
Proof-of-Person Blockchain

Join the mining of the first human-centric
cryptocurrency       



    
▲    2 6 8 0

N  O  D  E  S       
               ██
                ██
                ██
                ██
                ██
         ▄      ██      ▄
         ███▄   ██   ▄███
          ▀███▄ ██ ▄███▀
            ▀████████▀
              ▀████▀
                ▀▀
██▄                            ▄██
███                            ███
███                            ███
███                            ███
 ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
  ▀▀██████████████████████████▀▀       
D O W N L O A D

Idena node      
▐         
▄▄████████▄▄
▄███▀▀      ▀▀███▄
▄██▀              ▀██▄
▄██              ▄▄▄ ██▄
▄██         ▄▄▄██████  ██▄
██    ▄▄▄███████▀████   ██
██ ▀█████████▀ ▄████    ██
██    ▀████▀ ▄██████    ██
██       ▀ ▄███████     ██
▀██        ██▀█████    ██▀
▀██       █   ▀██    ██▀
▀██▄              ▄██▀
▀███▄▄      ▄▄███▀
▀▀████████▀▀
    
▄▄▄██████▄▄▄
▄▄████████████████▄▄
▄█████▀▀        ▀▀█████▄
████▀                ▀████
███▀    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄       ▀███
███      █   ▄▄ █▀▄        ███
██▀      █  ███ █  ▀▄      ▀██
███       █   ▀▀ ▀▀▀▀█       ███
███       █  ▄▄▄▄▄▄  █       ███
███       █  ▄▄▄▄▄▄  █       ███
██▄      █  ▄▄▄▄▄▄  █      ▄██
███      █          █      ███
███▄    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    ▄███
████▄                ▄████
▀█████▄▄        ▄▄█████▀
▀▀████████████████▀▀
▀▀▀██████▀▀▀
    
▄▄████████▄▄
▄███▀▀      ▀▀███▄
▄██▀              ▀██▄
▄██            ▄▄▄   ██▄
▄██   █▄       █████▄▀ ██▄
██    ███▄▄ ▄▄██████▀   ██
██     ██████████████   ██
██      █████████████   ██
██       ▀██████████    ██
▀██      ▄████████▀    ██▀
▀██ ▄▄████████▀▀     ██▀
▀██▄              ▄██▀
▀███▄▄      ▄▄███▀
▀▀████████▀▀
      ███





███   
REQUEST INVITATION   ███
  █
  █
  █
  █
  █
███

Code:
[
RooiWillie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
March 28, 2018, 10:26:08 AM
 #1258

Hardware control options (AMD cards only; use comma to specify different values for each GPU):
  -tt <n> Set fan control target temperature (special values: 0 - no HW monitoring on ALL cards,
     1-4 - only monitoring on all cards with 30-120 seconds interval, negative - fixed fan speed at n %)

Setting -tt 4 as per the quote above, only shows the GPU Temp and fan speed line every 120 seconds. Is the same possible for the GPU hashrate stats lines?
murgorx
Member
**
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 13


View Profile
March 28, 2018, 10:33:37 AM
 #1259

Guys, are you using the latest AMD drivers btw? I am currently with 18.1.1 and I do not know if I should upgrade to the latest, because everytime I try to update my drivers I end up spending two days configuring the stupid rig... Is it worth it or there's nothing special about them?

EDIT : I am talking about the New Optional - 18.3.4 drivers btw.

why the hell would you need 2 days for driver update? ddu, wait for installation, and regedit that compute mode (because fuck that amd settings lag).

Ye, normally I can say for myself, that I am a bit tech-savvier than the average Joe, but I simply cannot understand whats with up with rig, when I install new drivers! It really pisses me off, because literally I cannot setup the cards for a long time after the new driver installation lul.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1414
Merit: 253


View Profile
March 28, 2018, 10:43:59 AM
 #1260

were is download phoenix miner 2.8b
Don't be lazy, look 2-3 last pages.
Pages: « 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ... 457 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!