Bitcoin Forum
April 20, 2024, 12:29:12 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 ... 1135 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3426867 times)
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 03:17:53 PM
 #4001

the hash doesn't show up at all

you are running something like this right?

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 92 -l K192x24 --benchmark -D

Owner of: cudamining.co.uk
1713572952
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713572952

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713572952
Reply with quote  #2

1713572952
Report to moderator
The forum strives to allow free discussion of any ideas. All policies are built around this principle. This doesn't mean you can post garbage, though: posts should actually contain ideas, and these ideas should be argued reasonably.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1713572952
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713572952

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713572952
Reply with quote  #2

1713572952
Report to moderator
1713572952
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713572952

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713572952
Reply with quote  #2

1713572952
Report to moderator
1713572952
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713572952

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713572952
Reply with quote  #2

1713572952
Report to moderator
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
February 06, 2014, 03:19:49 PM
 #4002

the hash doesn't show up at all

you are running something like this right?

./cudaminer --algo=keccak -d gtx780 -L 92 -l K192x24 --benchmark -D
I was running with -L16 -lK192x32

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 03:20:40 PM
 #4003

compile the newest github and run the config i posted please, see what you get

Owner of: cudamining.co.uk
cbuchner1 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 03:21:54 PM
 #4004

I was running with -L16 -lK192x32

and was there a -D on the command line too?
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
February 06, 2014, 03:27:40 PM
 #4005

I was running with -L16 -lK192x32

and was there a -D on the command line too?

yes it was there. I rebuild everything (and redownload it)

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
soilworker
Member
**
Offline Offline

Activity: 94
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 03:30:30 PM
 #4006

Please any configurations for GTX 560? Thank you in advice!

EMC2: EbAE8cvkmQGawUxsVcquRS94dLVSxvj7UW 
http://einsteinium.org/
solvent
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 03:31:09 PM
 #4007

Tried this build on quark Smiley

http://oi58.tinypic.com/2sb4c34.jpg
antonio8
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 1000


View Profile
February 06, 2014, 03:35:37 PM
 #4008

Tried this build on quark Smiley



what does your scrypt look like?

If you are going to leave your BTC on an exchange please send it to this address instead 1GH3ub3UUHbU5qDJW5u3E9jZ96ZEmzaXtG, I will at least use the money better than someone who steals it from the exchange. Thanks Wink
weedoge
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 03:37:21 PM
 #4009

Anyone compile windows binaries yet?

cheers!

I'd do it if I had any clue.

Is there any way of compiling FOR Windows ON Linux?

solvent
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 03:40:13 PM
 #4010


I don't mine quark myself, so I may be wrong here. I just wanted to try it on real values so I dl quark and I don't get any coins, and on a pool my miner doesn't even show up. I probably have to solve the other algoritms also. Quark has a few doesn't it?

edit: I used '-a keccak' only
cbuchner1 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 03:42:47 PM
 #4011

Anyone compile windows binaries yet?

cheers!

I'd do it if I had any clue.

Is there any way of compiling FOR Windows ON Linux?

not including CUDA code.
cbuchner1 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 03:44:10 PM
 #4012

Tried this build on quark Smiley



highly suspect, as Quark is not a SHA3 coin - unless there are more Quarks out there than I know about.

instacalm
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 500



View Profile
February 06, 2014, 03:45:16 PM
 #4013

Tried this build on quark Smiley

http://oi58.tinypic.com/2sb4c34.jpg

highly suspect, as Quark is not a SHA3 coin - unless there are more Quarks out there than I know about.

QRK actually uses SHA-3 (keccak) + blake, bmw, grøstl, JH and skein
ivanlabrie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 1000



View Profile
February 06, 2014, 03:45:26 PM
 #4014

Well, I'm having some issues with the scrypt windows binary...

I was happily mining at 716kh/s with my GTX 780 Windforce at 1267mhz core and I tried higher clocks and crashed.

Then I restarted and whenever I try to mine scrypt cudaminer won't make my card go past 953mhz (stock non-boost clocks?).
I have a custom bios now that removes boost and can mine other coins at 1329mhz core with 1100mv only but cudaminer is still pegged at 953mhz core.

Any ideas?

EDIT: I second the donation part...cudaminer is my favorite mining program now, the dev is really ahead of the game. Cheesy

Bump...sucks that I can't mine anything other than PTS right now Sad
bigjme
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250


View Profile
February 06, 2014, 03:45:50 PM
 #4015

christian have you had a chance to try out your 780 with the new cudaminer yet?
be interesting to see what you can find out

Owner of: cudamining.co.uk
weedoge
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 03:48:52 PM
 #4016

Anyone compile windows binaries yet?

cheers!

I'd do it if I had any clue.

Is there any way of compiling FOR Windows ON Linux?

not including CUDA code.


Ok well... how to compile on Windows then?

Even a link to a relevant guide or something would be great if you don't have time to tell!
(I have the dependencies at least..)


djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1050


View Profile WWW
February 06, 2014, 03:50:45 PM
 #4017

I was running with -L16 -lK192x32

and was there a -D on the command line too?

yes it was there. I rebuild everything (and redownload it)
Ok, I rebuild everything from scratch, and the performance are unfortunately lower...
Everything is validating around 130Mhash with -L92 -K192x24
with the previous parameter -L16 -K192x32, it is rather 100Mhash

off topic: MRC is going up right now

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
GurungBoi
Member
**
Offline Offline

Activity: 97
Merit: 10


View Profile
February 06, 2014, 03:53:55 PM
 #4018

Well, I'm having some issues with the scrypt windows binary...

I was happily mining at 716kh/s with my GTX 780 Windforce at 1267mhz core and I tried higher clocks and crashed.

Then I restarted and whenever I try to mine scrypt cudaminer won't make my card go past 953mhz (stock non-boost clocks?).
I have a custom bios now that removes boost and can mine other coins at 1329mhz core with 1100mv only but cudaminer is still pegged at 953mhz core.

Any ideas?

EDIT: I second the donation part...cudaminer is my favorite mining program now, the dev is really ahead of the game. Cheesy

Bump...sucks that I can't mine anything other than PTS right now Sad

how much CPM do u get with your nvidia card?

cbuchner1 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 502


View Profile
February 06, 2014, 03:56:19 PM
 #4019

christian have you had a chance to try out your 780 with the new cudaminer yet?
be interesting to see what you can find out

Nope. No compute 3.5 device anywhere near.

UPDATE: keccak.cu now works when built for sm_30 with -maxrregcount=63.  -> 10% speed gain.

Just be aware that the resulting binary will only run scrypt-jane on Compute 3.0 devices then. Oops Wink
Hampuz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
February 06, 2014, 03:57:15 PM
 #4020

Guys can you help me out? Fairly new to all of this, got a Gtx 770, On windows 7. Help me try out to see how much I can get with Keccak? Smiley
Pages: « 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 ... 1135 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!