Bitcoin Forum
May 26, 2019, 08:51:44 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 ... 172 »
  Print  
Author Topic: [ANN] dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.6.2 (Linux / Windows)  (Read 222159 times)
SpecterHome
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
January 09, 2018, 05:06:35 PM
 #2141

Hi, dstm! Big thanks for your miner.
I gets a lot of RECV, farm reconnects and keep working, but I think, that shares a lost.
2018-01-08 7:44:12|   ========== Sol/s: 2326.0 Sol/W: 3.46  Avg: 2293.5 I/s: 1249.0 Sh: 7.86   0.99 178
2018-01-08 7:44:15|#  recv failed: 10054
2018-01-08 7:44:15|#  reconnecting
2018-01-08 7:44:26|#  connected to: eu1-zcash.flypool.org:3333

2018-01-08 0:58:46|nvmlDeviceGetTemperature failed (this is my farm goes to sleep! Fixed)
2018-01-08 7:31:52|>  GPU0  32C  Sol/s: 0.2    Sol/W: 3.45  Avg: 473.8  I/s: 0.1    Sh: 1.82   0.99 78 
2018-01-08 7:31:52|   GPU3  33C  Sol/s: 0.1    Sol/W: 3.29  Avg: 452.8  I/s: 0.0    Sh: 1.47   1.00 78 
2018-01-08 7:31:52|   GPU2  33C  Sol/s: 0.1    Sol/W: 3.39  Avg: 465.2  I/s: 0.1    Sh: 1.40   1.00 109
2018-01-08 7:31:52|>  GPU4  32C  Sol/s: 0.3    Sol/W: 3.87  Avg: 463.6  I/s: 0.2    Sh: 1.97   1.00 553
2018-01-08 7:31:52|   ========== Sol/s: 465.6  Sol/W: 3.48  Avg: 2324.2 I/s: 251.2  Sh: 8.32   1.00 179
2018-01-08 7:31:53|   GPU1  33C  Sol/s: 0.1    Sol/W: 3.39  Avg: 464.9  I/s: 0.1    Sh: 1.64   1.00 78 
2018-01-08 7:32:06|   GPU1  40C  Sol/s: 310.9  Sol/W: 3.38  Avg: 463.6  I/s: 169.5  Sh: 1.63   1.00 78 
2018-01-08 7:32:06|   GPU0  38C  Sol/s: 345.2  Sol/W: 3.45  Avg: 472.8  I/s: 183.6  Sh: 1.80   0.99 78 
2018-01-08 7:32:07|   GPU3  40C  Sol/s: 327.9  Sol/W: 3.29  Avg: 451.8  I/s: 176.5  Sh: 1.46   1.00 78 
2018-01-08 7:32:07|#  recv failed: 10054
2018-01-08 7:32:07|#  reconnecting
2018-01-08 7:32:18|#  connected to: eu1-zcash.flypool.org:3333
2018-01-08 7:32:21|#  server set difficulty to: 0004189374bc6a7ef9db22d0...
I changes overclocking for minimum (tdp 50%), but RECV still my guest.
Sorry for my bad english.


This is not due to overclocking, it's a network issue, are you on wifi?
No, that farm is on lan, another on wifi and has a much less recv (2-3 days uptime). However I wrote to flypool and they answered
"Thank you for your question, generally we see this error from clients with low internet connections or now wired connected rigs."
But WiFi farm has much low recv.
To exclude all factors, I reistall MSDN Win7_64 Pro Licensed with integrated updates, install 388.73 driver, vc++2015 and now has a very smooth flight for the 2 days with the only one recv (but in the same time with my friend, so that is because of flypool).
Big thanks to rotating me from overclocking, to the internet, its much easier to fix.
 
1558860704
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558860704

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558860704
Reply with quote  #2

1558860704
Report to moderator
1558860704
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558860704

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558860704
Reply with quote  #2

1558860704
Report to moderator
The network tries to produce one block per 10 minutes. It does this by automatically adjusting how difficult it is to produce blocks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
WaveRiderx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 0


View Profile
January 09, 2018, 06:29:03 PM
 #2142

Could some of you guys check your devfee stats

Tonight I ran 1 of my rigs about 4 hours it produced this:

58 hits of * and 568 hits of +

That is much more than 2%.

Hopefully there is a genuine explanation in there.

I'm about the last person to defend the devfees charged by some of these miners, because many of them are still beta or even alpha-level in functionality/reliability, but I suspect the explanation here is that the devfee shares are mined at a much lower difficulty to better ensure a share is earned during the short mining period allotted.

But this is just a theory on my part.


I think your theory is right.

Beside, zm is mining devfee on zcash flypool (see here: https://zcash.flypool.org/miners/t1NEpmfunewy9z5TogCvAhCuS3J8VWXoJNv insane, am i rite? )
and WaveRiderx is probably mining another coin on another pool with obviously different difficulty,
so counting * an + is a waste of time.

I've checked the devfee, it is exactly 2%.


Ok, thanks guys, good to hear. 
skrill79
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 09, 2018, 09:49:21 PM
 #2143

Sorry for the newbie question, which might be already answered - dstm is for zcash, or all mineable coins with equihash algo, i mean can dstm be used for zclassic, or zencash for example? Thanks in advance.
Protofabtt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 09, 2018, 09:57:56 PM
 #2144



I think your theory is right.

Beside, zm is mining devfee on zcash flypool (see here: https://zcash.flypool.org/miners/t1NEpmfunewy9z5TogCvAhCuS3J8VWXoJNv insane, am i rite? )
and WaveRiderx is probably mining another coin on another pool with obviously different difficulty,
so counting * an + is a waste of time.

I've checked the devfee, it is exactly 2%.


I am curious as to how you determined which pool/wallet zm was using?
MagicSmoker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 181



View Profile
January 10, 2018, 12:18:50 AM
 #2145

Sorry for the newbie question, which might be already answered - dstm is for zcash, or all mineable coins with equihash algo, i mean can dstm be used for zclassic, or zencash for example? Thanks in advance.

Yes, just use an appropiate wallet address and mining pool.

rabbi-t
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
January 10, 2018, 02:48:15 AM
 #2146

v.0.5.8 pool zen.suprnova.com
periodically i get such message in log
#  connection closed by server r:0
#  reconnecting
#  connected to: zen.suprnova.cc:3618
#  server set difficulty to: 000f0f0f0f0f0f0f0f0f0f0f...
#  connection closed by server r:0
#  reconnecting
#  connected to: zen.suprnova.cc:3618
share counter drops to 0
gpus getting cold for some minutes, then the process starts again until next reconnect.
is this a bad thing? never got share zero-drop with ewbf.
jp26jp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
January 10, 2018, 06:06:58 AM
 #2147

Will DSTM be adding additional algos?
djn053
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
January 10, 2018, 06:40:35 AM
 #2148

V0.5.8 windows 10 with 6X1080
when I run a fews hours,always auto quit cmd,and then do nothing,It waste a lot of time until I know it.
how can I fix it?PLS help!
lankyman
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 250


View Profile
January 10, 2018, 07:14:35 AM
 #2149

I have a strange issue with Linux version.
I`m new with Linux so the issue could be simple.
I installed nvOc v0019-1.3.

I started mining with ZM 0.5.2 - It`s working like a charm!!!
I set up a telemetry to 0.0.0.0:42002. In windows I make the same and it uses the address of computer. And I could enter it via, for example - 192.168.0.1:42002.
With windows version it works, but with Linux version telemetry does not open via browser.

Could you please say me were I`m wrong.

Here is my launch
./zm --server eu1-zcash.flypool.org --port 3333 --user t1R5MDRcwGKqLr9n7v4o1s8TrvjQsVeWkyc.ZM_Ubuntu_1080TI --pass x --telemetry=0.0.0.0:42002
Thank you in advance.



Command line looks fine.                                                                                                       
Did you got your IPs right?                                                                                                   
Does 'http://127.0.0.1:42002' work if try it in a browser on the same system zm is running on?


How can you make it run on specific graphics cards only.
If i have 5 GUPS and i only want to use GPU 1-3
example, -d 0,1,2
Supercoiner111
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 100


View Profile
January 10, 2018, 07:22:19 AM
 #2150

Pool failover still on the books for the next release?

Atronoss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0


View Profile
January 10, 2018, 07:48:47 AM
 #2151

V0.5.8 windows 10 with 6X1080
when I run a fews hours,always auto quit cmd,and then do nothing,It waste a lot of time until I know it.
how can I fix it?PLS help!

You can add "pause" at the end of batch file to prevent cmd windows closing to see if there is some error message, then resolve error (preferable solution)...

...or you can simply call again and again the batch file in cycle with for example (but you wont get info about error):

Code:
:mine
timeout 60
cd dstm
zm --server ssl://eu1-zcash.flypool.org --port 3443 --user t1N1eJnRtQuyai6ewvQsaJe3ACWAvHykqhu.70001 --time
cd..
echo DSTM MINER RESTARTED AT %TIME% %DATE% >> dstm_log.txt
goto mine

(in this case batch file is one level above, and zm miner is in folder dstm)
JimboJambo_ZA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 10, 2018, 08:16:34 AM
 #2152

v.0.5.8 pool zen.suprnova.com
periodically i get such message in log
#  connection closed by server r:0
#  reconnecting
#  connected to: zen.suprnova.cc:3618
#  server set difficulty to: 000f0f0f0f0f0f0f0f0f0f0f...
#  connection closed by server r:0
#  reconnecting
#  connected to: zen.suprnova.cc:3618
share counter drops to 0
gpus getting cold for some minutes, then the process starts again until next reconnect.
is this a bad thing? never got share zero-drop with ewbf.

I have this exact same issue, every 3hrs my rigs get disconnected and reconnect for 5min before they start mining again. Internet is not the problem btw and the rigs dont have anti-virus or firewalls up.
NoXtech
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 10, 2018, 12:44:32 PM
 #2153

Hy there, new to this mining thing. Playing with my gaming pc and w8ing for my first rig. This is what i get with GTX960 4GB:
https://i.imgur.com/4auVx62.jpg
What do you think, can i get better?
In pool i get ±170 avg. and power consumption from wall ~130w
Working for 12h+ now, no crashes or any turn off's
lankyman
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 250


View Profile
January 10, 2018, 04:44:22 PM
 #2154

how to mine with ZM using only xyz GPU card?

If u have 5 GUPS and only want to use GPU 1-3

what is the syntax / command for this , please?
NameTaken
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 502


View Profile
January 10, 2018, 04:52:50 PM
 #2155

how to mine with ZM using only xyz GPU card?

If u have 5 GUPS and only want to use GPU 1-3

what is the syntax / command for this , please?
https://en.wikipedia.org/wiki/RTFM Smiley
sir_blacks
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 1


View Profile
January 10, 2018, 04:53:01 PM
 #2156

how to mine with ZM using only xyz GPU card?

If u have 5 GUPS and only want to use GPU 1-3

what is the syntax / command for this , please?

for select what gpu you want to use > --dev number < is what you need to add in command line, if you was read README.txt is there Wink
- first run zm --list-devices to see how gpu are listed then
- aka if you want to use gpu 1 2 3 then: --dev 0 1 2 you need to use or a combo like that see first step

cheers
MinerGTX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 10, 2018, 06:58:06 PM
 #2157

Dear dstm,

When you write in your Change log:
"con: add support for protocol v.01000020"

What does the "con" mean ?
Do you use any other mysterious abbreviations ?

Also what protocol  v01000020 are you referring to?
lankyman
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 250


View Profile
January 10, 2018, 07:57:13 PM
 #2158

how to mine with ZM using only xyz GPU card?

If u have 5 GUPS and only want to use GPU 1-3

what is the syntax / command for this , please?

for select what gpu you want to use > --dev number < is what you need to add in command line, if you was read README.txt is there Wink
- first run zm --list-devices to see how gpu are listed then
- aka if you want to use gpu 1 2 3 then: --dev 0 1 2 you need to use or a combo like that see first step

cheers

Howsit, thanks for your reply it was meaninful and helpful.
I missed the " --dev            Space separated list of cuda devices" in the readme.txt

Thanks.

mettalmag
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1072
Merit: 1003


≡v≡


View Profile
January 10, 2018, 08:05:59 PM
 #2159

any monitoring http protocol or soft for this?
I'm struggling with ewbf + it has no more updates, would like to switch to another one with centralized monitoring
Biggen1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
January 10, 2018, 08:13:17 PM
 #2160

any monitoring http protocol or soft for this?
I'm struggling with ewbf + it has no more updates, would like to switch to another one with centralized monitoring

Code:
--telemetry      [=ip:port]. Starts telemetry server. Telemetry data
                     can be accessed using a web browser(http) or by json-rpc.
                     If no arguments are given the server listens on
                     127.0.0.1:2222 - Example: --telemetry=0.0.0.0:2222
                     Valid port range [1025-65535]
Pages: « 1 ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 ... 172 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!