Bitcoin Forum
June 24, 2018, 10:09:52 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] STUFFGOGO |PLATFORM MOBILE eCOMMERCE ICO & BOUNTY SUDAH SELESAI  (Read 36742 times)
imutlinda
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 465
Merit: 250



View Profile
October 09, 2017, 12:27:59 PM
 #1761

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p
amin,,,mudah - mudahan cepet masuk ke market coin SGG nya gan,,,tapi ini kadang-kadang saya suka bingung juga, kalo habis selsai bounty terus kita terima gajian, suka heran saya, kadang ada yg dapet coin nya di bawah 100, kadang ada juga program bounty yang dapet coin nya sampe di atas 1000 kayak STuf Go Go, suka bingung itu saya kok beda yak rewad nya ada yg banyak ma sedikit
akhirnya SGG serius juga ya buat masuk exchanges. kalau bittrex memang lagi susah soal SEC, jadi kayanya ga mungkin untuk saat ini. hitbtc, binance, cryptopia lumayan juga sih kalau masuk ke situ.
semua tergantung supply gan, jadi tiap bounty pasti beda2 reward koinnya, ada yang banyak ada juga yang sedikit.

Setidaknya sudah ada kemajuan dari devnya walaupun hanya market sebesar itu. Tapi sih untuk market sebesar itu sudah bagus untuk koin yang baru seperti ini. Mungkin selanjutnya bisa masuk bittrex. Semoga saja Grin

.......PLAY MOBILE GAMES MINE ......
███      CRYPTO-TOKENS EARN REAL MONEY      ███
                    ▄▄██▄▄
                ▄▄██████████▄▄
            ▄▄███████▀▀▀████████▄
         ▄███████▀▀        ▀███████▄▄
     ▄▄███████▀      ▄▄▄▄      ▀███████▄▄
     ███████▄      ▒███████▄▄     ▀▀█████
      ▀▀███████▄▄     ▀▀███████▄▄     ▀▀█
          ▀▀███████▄▄     ▀▀███████▄
     ██▄      ▀███████▄▄      ▀████████▄
    ▐█████▄▄      ▀███████▄▄      ▀██████
      ▀███████▄▄     ▀▀███████▄▄     ▀▀██
         ▀▀███████▄▄     ▀▀███████▄▄
    ▐█▄▄     ▀▀███████▄      ▀▀███████▄▄
    ▐█████▄      ▀████████▄      ▀███████
     ▀███████▄▄      ▀█▀▀      ▄████████▀
         ▀███████▄▄        ▄▄███████▀
            ▀▀███████▄▄▄▄███████▀▀
                ▀▀██████████▀▀
                    ▀▀██▀▀
.
     
        █░████████████████████   █░████████████████████            ██████░           ██████                  ████░░  ████████████████████  ███░████ ███████░ ███   ░███           
       ██████░░░░░░░░░░░░░░░░    ░██░██░░░░░░░░░░░░░░░           ░████░██░░          ███████░              ██████░░  █████░░░░░░░░░░░░░░   █████░   ██████░  ███   ░██░           
       █████                     ░██░█                          ████░█░█████         █████████            ███████░░  █████                 ███░     ███ ░███ ████ ░███             
       ░░████░░░░░░░░░░░░░███    ░██░█                         █████░   █████        ██████████░         ░██░████░░  █████░░░░░░░░░░░░░█░  ███░     ███  ░███ ░██████             
         ██░█████████████████░█  ░██░█             ███░█     ░█████      █████░      █████ ████░█      ██████ ███░░  ██████████████████░░                                         
                          █████  ░██░█             █████    █░██░█        ░░████     █████  █░████   ░█████   ███░░  █████                                                         
                          █░███  ░██░█             ░████   ██████          ░█████    █████   ░██████████░█    ███░░  █████                                                         
        ██████████████████░████  ███████████████████████ ░█████              ██████  █████     █░███████░     ███░░  ████████████████████                                         
       ░██████████████████████    █░████████████████░█░ ██████                ██████ █████      ░██████       ███░░  ████████████████████ 
.

▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
█   ▄▄▄▄▄▄   ██▄
█  ▓▓▓▓▓▓▓▌  ████▄
█  ▓▓▓▓▓▓▓▌  ███████▄
█  ▓▓▓▓▓▓▓▌  ▐▓███████▄
█              ▀▀▀▀▀▀▀▀█
█  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  █
█                      █
█  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  █
█  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █
█                      █
█  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  █
█                      █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.

                              ▄████▄
                        ▄▄█████▀▀███
                    ▄▄████▀▀     ███
              ▄▄▄████▀▀    ▄▄   ▐██
          ▄▄█████▀       ▄█▀    ██▌
     ▄▄████▀▀▀       ▄███▀      ██▌
    ████▀        ▄▄████▀       ▐██
     ██████▄▄  ▄█████▀         ██▌
          ▀████████           ▐██
            ▀████▌            ███
             ▀███  ▄██▄▄     ▐██▀
              ███▄███▀███▄   ███
              ▀███▀▀   ▀▀███▄██▌
                          ▀▀█▀▀
1529834992
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529834992

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529834992
Reply with quote  #2

1529834992
Report to moderator
1529834992
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529834992

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529834992
Reply with quote  #2

1529834992
Report to moderator
1529834992
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529834992

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529834992
Reply with quote  #2

1529834992
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Chainsmokers
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250


The Future of Decentralized Financial Services


View Profile
October 09, 2017, 01:05:07 PM
 #1762

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p
amin,,,mudah - mudahan cepet masuk ke market coin SGG nya gan,,,tapi ini kadang-kadang saya suka bingung juga, kalo habis selsai bounty terus kita terima gajian, suka heran saya, kadang ada yg dapet coin nya di bawah 100, kadang ada juga program bounty yang dapet coin nya sampe di atas 1000 kayak STuf Go Go, suka bingung itu saya kok beda yak rewad nya ada yg banyak ma sedikit
akhirnya SGG serius juga ya buat masuk exchanges. kalau bittrex memang lagi susah soal SEC, jadi kayanya ga mungkin untuk saat ini. hitbtc, binance, cryptopia lumayan juga sih kalau masuk ke situ.
semua tergantung supply gan, jadi tiap bounty pasti beda2 reward koinnya, ada yang banyak ada juga yang sedikit.
masuk hitbtc juga udah bagus itu,, semoga cepat listing...,,
iya nih bener bener nggak sabar saya menunggu sgg masuk hitbtc Cheesy
apalagi kalau bittrex sudah fix wah bakalan up to the moon Cheesy

DarcMatter   The Future of Decentralized Financial Services   Whitepaper
Token Sale   ANN Thread   Twitter   Telegram
herdiansyahdanang
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 250


Token That Will Transform The Venture Capital Mark


View Profile
October 09, 2017, 03:43:25 PM
 #1763

BIG BIG NEWSSSSSSSSSSSS

Quote

Vlad T:
Hi Everyone! Thank you again for your trust and patience, good things are coming.

1) Bittrex is still pending, it will happen, but no ETA from them yet. First would be HitBtc. Their trading volume is almost same as Bittrex currently

2) Daily updates are coming. It's been a lot of work lately and we are finishing this weekend with our token balance sheet and all outstanding payouts would be made. I will post token distribution spreadsheet here on the begining of next week.

3) 2 full time app developers working on app, it is coming along nicely and we will publish another demo before app hit the stores

Not set yet. Working to make first appearance attractive. Also pending final token distribution sheet that would be finalized this weekend.

4) Update on John McAfee will happen this week as well!

This is our top priority now. Integration is already working, UI and workflows in development. No search yet, probably will integrate duosear.ch temporarily untill distributed indexing would be ready, so products can be discoverable in app without knowing exact OB store address

One more official announcement - Sir Giddy (@Sir_GiddyCrypto) was kind enough to offer his help in community management and communications. Please join us in welcoming new community lead here!

Slack is going to be turned off. Do we need something else asite of Telegram?

One more important thing here - we had not one, but many cases of funds that was stolen from MEW. Time permitting will publish article on Medium regarding that. Safest way to store your ETH and tokens is to use official ethereum software, which with a little tuning can run on almost any hardware.  And your keys are always yours and not shared with anyone else. Steps to do:

- download latest geth here  for your platform: https://geth.ethereum.org/downloads/
- run in command line "geth —syncmode light"
- download and run latest official Mist from here: https://github.com/ethereum/mist/releases/tag/v0.9.1

We are wrapping up accounting and will share final figures Mon-Tue

This is being finalized right now, latest distributions are being made and there is going to be a campfire executed on unsold tokens on Monday



sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih

Transforming Venture Capital
     ▇ ▇▇▇▇▇▇ ▇▇▇  READ OUR WHITEPAPER  ▇▇


      ███████████       ▄▄█████▄▄        ████      ████   ████
      ████▀▀▀▀▀▀▀    ▄█████▀▀▀█████▄     ████      ████   ████
      ████          ▐███▀       ▀███▌    ████      ████   ████
      ██████████    ███▌         ▐███    ████      ████   ████
      ████▀▀▀▀▀▀    ▐███         ███▌    ████      ████   ████
      ████           ████▄▄   ▄▄████     █████▄  ▄█████   ████
      ███████████     ▀▀█████████▀▀       ▀██████████▀    ████
      ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀         ▀████▄▄            ▀▀▀▀▀▀       ▀▀▀▀
                        █▄▄  ▀▀██
                         ▀████▄▄
                           ▀▀████
                               ▀▀
.
Telegram Chat
ANN Thread
Website
.
Twitter
Facebook
Reddit
coinfast
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 501
Merit: 254



View Profile
October 09, 2017, 04:44:25 PM
 #1764

BIG BIG NEWSSSSSSSSSSSS

Quote

Vlad T:
Hi Everyone! Thank you again for your trust and patience, good things are coming.

1) Bittrex is still pending, it will happen, but no ETA from them yet. First would be HitBtc. Their trading volume is almost same as Bittrex currently

2) Daily updates are coming. It's been a lot of work lately and we are finishing this weekend with our token balance sheet and all outstanding payouts would be made. I will post token distribution spreadsheet here on the begining of next week.

3) 2 full time app developers working on app, it is coming along nicely and we will publish another demo before app hit the stores

Not set yet. Working to make first appearance attractive. Also pending final token distribution sheet that would be finalized this weekend.

4) Update on John McAfee will happen this week as well!

This is our top priority now. Integration is already working, UI and workflows in development. No search yet, probably will integrate duosear.ch temporarily untill distributed indexing would be ready, so products can be discoverable in app without knowing exact OB store address

One more official announcement - Sir Giddy (@Sir_GiddyCrypto) was kind enough to offer his help in community management and communications. Please join us in welcoming new community lead here!

Slack is going to be turned off. Do we need something else asite of Telegram?

One more important thing here - we had not one, but many cases of funds that was stolen from MEW. Time permitting will publish article on Medium regarding that. Safest way to store your ETH and tokens is to use official ethereum software, which with a little tuning can run on almost any hardware.  And your keys are always yours and not shared with anyone else. Steps to do:

- download latest geth here  for your platform: https://geth.ethereum.org/downloads/
- run in command line "geth —syncmode light"
- download and run latest official Mist from here: https://github.com/ethereum/mist/releases/tag/v0.9.1

We are wrapping up accounting and will share final figures Mon-Tue

This is being finalized right now, latest distributions are being made and there is going to be a campfire executed on unsold tokens on Monday



sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih

Ini baru berita yang menggebirakan buat bounty hunter, setidaknya sudah ada titik terang tentang dimarket mana  SGG akan mendarat dan semoga saja segera terealisasi

aksay79
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 250



View Profile
October 09, 2017, 05:09:22 PM
 #1765


sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih
itu yg sangat di harapkan bounty hanter maupun investor gan,klo sisa token yg gak kejual akan di bakar itu akan memperbaiki
nilai koin,sudah bisa di pastikan harganya akan jauh lebih baik
Unread
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001



View Profile
October 09, 2017, 05:48:54 PM
 #1766


sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih
itu yg sangat di harapkan bounty hanter maupun investor gan,klo sisa token yg gak kejual akan di bakar itu akan memperbaiki
nilai koin,sudah bisa di pastikan harganya akan jauh lebih baik

Janjinya token yang gak terjual emang di bakar jadi diperkirakan cuma ada 500jt SGG yang beredar nantinya selain itu mayoritas token di pegang tim dev
Ya paling ada flash dump nanti dalam sebulan yang paham konsep pasti tetap hold.

Arcas
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500



View Profile
October 09, 2017, 06:22:17 PM
 #1767


sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih
itu yg sangat di harapkan bounty hanter maupun investor gan,klo sisa token yg gak kejual akan di bakar itu akan memperbaiki
nilai koin,sudah bisa di pastikan harganya akan jauh lebih baik

Janjinya token yang gak terjual emang di bakar jadi diperkirakan cuma ada 500jt SGG yang beredar nantinya selain itu mayoritas token di pegang tim dev
Ya paling ada flash dump nanti dalam sebulan yang paham konsep pasti tetap hold.

ya lebih bagusnya di hold sudah pasti nantinya akan ada dump dan pumpnya Cheesy

Unread
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1001



View Profile
October 09, 2017, 06:25:28 PM
 #1768


sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih
itu yg sangat di harapkan bounty hanter maupun investor gan,klo sisa token yg gak kejual akan di bakar itu akan memperbaiki
nilai koin,sudah bisa di pastikan harganya akan jauh lebih baik

Janjinya token yang gak terjual emang di bakar jadi diperkirakan cuma ada 500jt SGG yang beredar nantinya selain itu mayoritas token di pegang tim dev
Ya paling ada flash dump nanti dalam sebulan yang paham konsep pasti tetap hold.

ya lebih bagusnya di hold sudah pasti nantinya akan ada dump dan pumpnya Cheesy

Gua kagak punya gan cuma mantau saja siapa tau banyak yang jual nanti cuma gua sesuaikan dengan jumlah pasokan
dibawah 1000 satoshi baru berani beli soalnya kan lebih banyak hasil gratis dari pada beli ya orang gak mau mikir panjang
Gak ada ruginya toh gratis wkwkw paling ada nyesel.

Xxmodded
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 567
Merit: 266



View Profile
October 09, 2017, 06:31:22 PM
 #1769

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin

                 ▄▄██████████████▄▄
             ▄███████████████████████▄
           █████████████████████████████
         ███▀▀█████▀▀ ██  ██  ▀▀██████████
        ██▀ ▄  ▀      ██  ██      ▀█████████
       █▀ ▄██▀        ██  ██        █████████
      ▀ ▄███▌      ███████████▄▄  ▄███████████
      ▄████▌        ▀██████████████████████████
    ▄██████     ██▄   ▀███████████████████████████▀
  ▄████████    █████▄▄  ▀███████████████████████▀
▄██████████    ████████▄  ▀███████████████████▀
    ███████    ██████████▄   ▀██████████████▀ ▄█
    ███████    ████████████▄▄  ▀██████████▀ ▄███
    ███████▌    ██████████████▄  ▀██████▀ ▄████
     ███████      ██████████████▄  ▀██▀ ▄██████
      ███████▄      ▀██████████▀      ████████
       ████████       ██  ██        █████████
        █████████▄    ██  ██     ▄██████████
          ██████████▄▄██▄▄██▄▄▄███████████
            ████████████████████████████
              ▀██████████████████████▀
                  ▀▀████████████▀▀
                   

LocalCoinSwap
   World's Most Inclusive 
         Cryptocurrency Marketplace
[]
██████████████
█████████████████
██░░░░░████████████
██░░░░░██████████████
█████████████████████
██░░░░░░░░░░░░░░░░░██
█████████████████████
██░░░░░░░░░░░░░░░░░██
█████████████████████
██░░░░░░░░░░░░░░░░░██
█████████████████████
█████████████████████
TELEGRAM
TWITTER
FACEBOOK
REDDIT
INSTAGRAM
MEDIUM
LINKED IN
STEEMIT
ruli stylon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 100


View Profile
October 09, 2017, 07:07:49 PM
 #1770

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.
Emerald688
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 253



View Profile
October 10, 2017, 01:37:46 AM
 #1771

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry

    ▄█▄
   ██▀  ▄█▄
  ██▀  ▄█▀  ▄▀
 ██▀  ▄█▀  ▄▀
▐█▌  ▄█▀  ▄▀
██   ██   
██   ██   
██   ██   
▐█▌  ▀█▄  ▀▄
 ██▄  ▀█▄  ▀▄
  ██▄  ▀█▄  ▀▄
   ██▄  ▀█▀
    ▀█▀
████
▀▀▀▀
▄▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄█████████████▐████
▀▀     ▄▄▄▄▄▀██████████▐████
▄▀▀▄▄▄▄▄█████▀ ▀▄▄▄     ▐████
▀▀     ▄▀███▄▄▄▄       ▐████
▄▄   ▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▐████
▀▄▄▀▀▀▀▀██████████████▐████
▄▄   ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▐████

▀▄▄▀▀▀  ██████           ▐████
██████▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▐████

▄▄  ████▀▄██████████▐████
▀▄▄▀▀▀▀ ▄████████████▐████
BIDIUM       ▄█▄
   ▄█▄
  ▀██

▀▄  ▀█▄  ▀██
 ▀▄  ▀█▄  ▀██
  ▀▄  ▀█▄  ▐█▌
   █   ██   ██
   █   ██   ██
   █   ██   ██
  ▄▀  ▄█▀  ▐█▌
 ▄▀  ▄█▀  ▄██
▄▀
  ▄█▀  ▄██
   ▀█▀
  ▄██
       ▀█▀






























Kocret02
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
October 10, 2017, 02:18:12 AM
 #1772

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry
tunggu saja gan untuk masalah pembagiannya. mungkin sedang ada perlambatan sih, kalau memang nanti belum ada pembagian terlalu lama bisa konfirmasi langsung ke managernya gan.

TELLURIA
                       █
                     █████
                   ████████
                  ███████  ██
               ███  ██  ██████ 
             ███████  ██████  ██
           ███████  ██  ██  ██████ 
         ███████  ██████  █████████
       ███████████  ██████  ██████  █
     ███████  ██████  ██████  ██  █████
    ██████  ██  ██████  ██████  █████████ 
      ██  ██████  ██████  █████████████
          ████████  ██████  █████████ 
            ████████  ██  ██  █████
              ████████  ██████  █
                ███████████████
                  ███████████
                    ███████
                     ████
EXCHANGE
|| ANN Telegram Group
WP Telegram Channel
Facebook Twitter Reddit      
Raflesia
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 250


https://doctorsmart.io


View Profile WWW
October 10, 2017, 05:36:31 AM
 #1773

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry
Tunggu aja gan sampai minggu depan, devnya sih bilang katanya mulai minggu ini akan sudah melakukan pembayaran sampai akhir pekan,
Tapi kalau mau cepat coba PM devnya di telegram siapa tahu dikirim duluan

IKZIR31
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100



View Profile
October 10, 2017, 05:49:34 AM
 #1774

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry
Tunggu aja gan sampai minggu depan, devnya sih bilang katanya mulai minggu ini akan sudah melakukan pembayaran sampai akhir pekan,
Tapi kalau mau cepat coba PM devnya di telegram siapa tahu dikirim duluan
Ya gan sabar aja . Dev nya sudah kabari bahwa untuk pembayaran minggu depan di lunasi ... soalnya kerja mereka pun cukup bnyak nya kan sampai sekarang . Saya aja sampai sekarang belum masuk dari reward signature . Ya saya sabar aja ... dan kalau masuk pun belum bisa di jual toh .. market nya belum ada masih koleksi .. kalau pun ada market nya pasti org bnyk ngejual akhir nya dump . Terpaksa saya harus nge hold .. lagian ini projek jangka panjang di map road nya . Dan mungkin saya yakin ini coin bakalan sukses di masa akan datang

mrongos
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250



View Profile
October 10, 2017, 06:02:23 AM
 #1775

setelah hampir sebulan bounty hunter berharap harap cemas ahirnya angin segar datang juga dari dev
selamat deh yang gajianya udah landing tinggal nunggu sebentar lagi bakal list di hitbtc

▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
JINBI

merges gold’s investment
holding value
with
blockchain technology
[
T H E   G O L D E N   I C O
.
────────     WHITEPAPER     ────────
]
▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
IKZIR31
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100



View Profile
October 10, 2017, 06:23:05 AM
 #1776

setelah hampir sebulan bounty hunter berharap harap cemas ahirnya angin segar datang juga dari dev
selamat deh yang gajianya udah landing tinggal nunggu sebentar lagi bakal list di hitbtc
hahaha iya gan .. memang enak gan kalau udh gajian ..
tapi belum tau kalau di hitbtc nnti harga sgg nya lagi ... tp lihat coin coin disana cukup tinggi tinggi juga untuk harga nya gan ...
Takutnya sih nanti ketika masuk market org org pada nge dump .. ya tapi kita lihat berita berita terbaru nya dari sgg ini ...

BekantanSejagatTeamPenipu
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 373
Merit: 250



View Profile
October 10, 2017, 06:23:43 AM
 #1777


saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry

sabar aja, kontak dev nya saja
jadi biar cepat di distribusikan, kalau keburu di burn alias di bakar koin nya, ya nanti ga akan dapat jatah koin lagi

    ▄█▄
   ██▀  ▄█▄
  ██▀  ▄█▀  ▄▀
 ██▀  ▄█▀  ▄▀
▐█▌  ▄█▀  ▄▀
██   ██   
██   ██   
██   ██   
▐█▌  ▀█▄  ▀▄
 ██▄  ▀█▄  ▀▄
  ██▄  ▀█▄  ▀▄
   ██▄  ▀█▀
    ▀█▀
████
▀▀▀▀
▄▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄█████████████▐████
▀▀     ▄▄▄▄▄▀██████████▐████
▄▀▀▄▄▄▄▄█████▀ ▀▄▄▄     ▐████
▀▀     ▄▀███▄▄▄▄       ▐████
▄▄   ▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▐████
▀▄▄▀▀▀▀▀██████████████▐████
▄▄   ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▐████

▀▄▄▀▀▀  ██████           ▐████
██████▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▐████

▄▄  ████▀▄██████████▐████
▀▄▄▀▀▀▀ ▄████████████▐████
BIDIUM       ▄█▄
   ▄█▄
  ▀██

▀▄  ▀█▄  ▀██
 ▀▄  ▀█▄  ▀██
  ▀▄  ▀█▄  ▐█▌
   █   ██   ██
   █   ██   ██
   █   ██   ██
  ▄▀  ▄█▀  ▐█▌
 ▄▀  ▄█▀  ▄██
▄▀
  ▄█▀  ▄██
   ▀█▀
  ▄██
       ▀█▀






























kalas
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 250


View Profile
October 10, 2017, 06:32:58 AM
 #1778

setelah hampir sebulan bounty hunter berharap harap cemas ahirnya angin segar datang juga dari dev
selamat deh yang gajianya udah landing tinggal nunggu sebentar lagi bakal list di hitbtc
hahaha iya gan .. memang enak gan kalau udh gajian ..
tapi belum tau kalau di hitbtc nnti harga sgg nya lagi ... tp lihat coin coin disana cukup tinggi tinggi juga untuk harga nya gan ...
Takutnya sih nanti ketika masuk market org org pada nge dump .. ya tapi kita lihat berita berita terbaru nya dari sgg ini ...


ya semoga saja nanti setelah masuk market di mana saja harganya tidak terlalu jatuh ,tapi melihat sekarang koinya lebih banyak dari bounty yang megang dari pada investor jadi ngeri ngeri sedap.
semoga dev dan teamnya ada solusi untuk mengatasinya.
techjcv
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 250



View Profile
October 10, 2017, 07:06:13 AM
 #1779

setelah hampir sebulan bounty hunter berharap harap cemas ahirnya angin segar datang juga dari dev
selamat deh yang gajianya udah landing tinggal nunggu sebentar lagi bakal list di hitbtc
hahaha iya gan .. memang enak gan kalau udh gajian ..
tapi belum tau kalau di hitbtc nnti harga sgg nya lagi ... tp lihat coin coin disana cukup tinggi tinggi juga untuk harga nya gan ...
Takutnya sih nanti ketika masuk market org org pada nge dump .. ya tapi kita lihat berita berita terbaru nya dari sgg ini ...

yang pasang order jual di hitbtc memang rata-rata masang harga tinggi tapi kagak sebanding dengan order orang yang beli karena yang order beli juga pasang harganya timpang jauh banget bro Grin
kalo dump keknya pasti itu, lagian kalo misal dev atau ada cukong mau beli juga nunggu orang pada jual semua sgg nya dengan harga murah.. setelah itu, baru harga akan di genjot. tinggal kitanya aje kuat imron pa kagak untuk sabar. itu sih kalo ntar sgg masuk di market yang lebih sih daripada etherdelta.

ronaldo40
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 1000


BLOCKCHAIN BASED REIT


View Profile
October 10, 2017, 07:11:07 AM
 #1780

setelah hampir sebulan bounty hunter berharap harap cemas ahirnya angin segar datang juga dari dev
selamat deh yang gajianya udah landing tinggal nunggu sebentar lagi bakal list di hitbtc

belum seger kalau hal tersebut belum terwujud, karena hampir semua dev kadang cuma ngumbar janji palsu belaka, tapi waktu nya belum kunjung tiba. masih angin berlalu doang.
intinya jangan banyak berharap takut nanti kecewa, nunggu benar benar sudah listing di exchanges besar saja Smiley

               ▐█▀▄███████▄▀██▄▄            
          ▄██▀█ ▄ █▄▄▄▄▄██▀▀     ▀▄         
       ▄▀█▄███▀███▐█████████        ▄       
      ▄██████▀█████▐█████████▄      ███▄    
    ▐███████ ███████▐█████████▌████▄████▌   
   ▄▐██████▀█████████▐████████▐██████▀███▌  
  ▐█▌█████▌███████████▐██████ ████████ ██ ▌ 
  ███▄▀    ▀███████████▐████▌██████████  ██ 
  ██▌        ▐██████████▐███▐███████▀▀▄▄ ▐█▌
  ██          ███████████▐█ ███▀▀▄▄████ ██▌ 
  ██          ▄▄▄▄▄███▀▀▀  ▐▄▄████████▌████▌
  ▀██        ▄██████████▀▄▄▄▀█████████▐███▀ 
   ██▌▄▄   ▄███████████▄█████▄▀██████▐██▀▄  
    █▐█████▐█████████▀▄████████▄█▀▀▀ ▀▀▄█▀  
     ▀██████▐██████▀▄██████████▀      █▀    
       ▀█████▄███▀▄██████████▀▀     ▄█▀     
         ▀▄█▀▀ ▀ ▀▀▀▀▀▀█▄▄▄████ ▄▄▄▌▀       
            ▀▀▄█▄▀▀██████████▀▄█▀▀          
                ▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀                 
GLOBAL REIT      
REAL ESTATE INVESTMENT TRUST

██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
   ██

██
██ ██
██ ██
██ ██
██ ██
   ██




█████████████████████████
██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██
██ ████████████▀▀▀████ ██
██ ████████▀▀     ████ ██
██ █████▀    ▄▀  ▐████ ██
██ ██▀     ▄▀    ▐████ ██
██ ████▄▄ █▀     █████ ██
██ ██████ ▄▄█   ▐█████ ██
██ ████████████ ██████ ██
██ ███████████████████ ██
██▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

                 We Are Everywhere 

Pre ICO: .20% Bonus!. Get Whitelisted now!
Pages: « 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!