Bitcoin Forum
October 19, 2017, 08:00:58 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] STUFFGOGO |PLATFORM MOBILE eCOMMERCE ICO & BOUNTY SUDAH SELESAI  (Read 31602 times)
safari88
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924


CarTaxi: The 1st car towing platform on blockchain


View Profile
October 09, 2017, 12:01:13 PM
 #1761

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p
amin,,,mudah - mudahan cepet masuk ke market coin SGG nya gan,,,tapi ini kadang-kadang saya suka bingung juga, kalo habis selsai bounty terus kita terima gajian, suka heran saya, kadang ada yg dapet coin nya di bawah 100, kadang ada juga program bounty yang dapet coin nya sampe di atas 1000 kayak STuf Go Go, suka bingung itu saya kok beda yak rewad nya ada yg banyak ma sedikit
akhirnya SGG serius juga ya buat masuk exchanges. kalau bittrex memang lagi susah soal SEC, jadi kayanya ga mungkin untuk saat ini. hitbtc, binance, cryptopia lumayan juga sih kalau masuk ke situ.
semua tergantung supply gan, jadi tiap bounty pasti beda2 reward koinnya, ada yang banyak ada juga yang sedikit.

  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 









        ███████████
      █████████████████
    ███████████████████████
  ███████████████████████████        ██████
  ████████████████████████████
   ████████████████████        ████████████
      ▀█▀              ▀█▀        ██ ████████████████
    ████████████████████████████████
██████████████████
   ██                                ███████████████████
  ██  ██████████████████████████████████████████████████
     ███████████████████████████████████████████████████
      ███████████████████████████████████████████████████
      ███████████████████████████████████████████████████
       ██████████████████████████████████████████████████
       █████████████████████████████████████████████████
             ██████                          ██████
              ▀██▀                            ▀██▀
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 

.

1508400058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508400058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508400058
Reply with quote  #2

1508400058
Report to moderator
1508400058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508400058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508400058
Reply with quote  #2

1508400058
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508400058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508400058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508400058
Reply with quote  #2

1508400058
Report to moderator
1508400058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508400058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508400058
Reply with quote  #2

1508400058
Report to moderator
yuri berbatoc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 131



View Profile
October 09, 2017, 12:17:03 PM
 #1762

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p
amin,,,mudah - mudahan cepet masuk ke market coin SGG nya gan,,,tapi ini kadang-kadang saya suka bingung juga, kalo habis selsai bounty terus kita terima gajian, suka heran saya, kadang ada yg dapet coin nya di bawah 100, kadang ada juga program bounty yang dapet coin nya sampe di atas 1000 kayak STuf Go Go, suka bingung itu saya kok beda yak rewad nya ada yg banyak ma sedikit
akhirnya SGG serius juga ya buat masuk exchanges. kalau bittrex memang lagi susah soal SEC, jadi kayanya ga mungkin untuk saat ini. hitbtc, binance, cryptopia lumayan juga sih kalau masuk ke situ.
semua tergantung supply gan, jadi tiap bounty pasti beda2 reward koinnya, ada yang banyak ada juga yang sedikit.
masuk hitbtc juga udah bagus itu,, semoga cepat listing...,,

imutlinda
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 220


GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!


View Profile
October 09, 2017, 12:27:59 PM
 #1763

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p
amin,,,mudah - mudahan cepet masuk ke market coin SGG nya gan,,,tapi ini kadang-kadang saya suka bingung juga, kalo habis selsai bounty terus kita terima gajian, suka heran saya, kadang ada yg dapet coin nya di bawah 100, kadang ada juga program bounty yang dapet coin nya sampe di atas 1000 kayak STuf Go Go, suka bingung itu saya kok beda yak rewad nya ada yg banyak ma sedikit
akhirnya SGG serius juga ya buat masuk exchanges. kalau bittrex memang lagi susah soal SEC, jadi kayanya ga mungkin untuk saat ini. hitbtc, binance, cryptopia lumayan juga sih kalau masuk ke situ.
semua tergantung supply gan, jadi tiap bounty pasti beda2 reward koinnya, ada yang banyak ada juga yang sedikit.

Setidaknya sudah ada kemajuan dari devnya walaupun hanya market sebesar itu. Tapi sih untuk market sebesar itu sudah bagus untuk koin yang baru seperti ini. Mungkin selanjutnya bisa masuk bittrex. Semoga saja Grin

GUTS | GET-Protocol ICO
smart-ticket protocol for events | live product with market traction!
BTC ANN | WEBSITE | BLOG | SANDBOX | WHITEPAPER | BOUNTY
Chainsmokers
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


Proof-of-Asset Protocol


View Profile
October 09, 2017, 01:05:07 PM
 #1764

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p
amin,,,mudah - mudahan cepet masuk ke market coin SGG nya gan,,,tapi ini kadang-kadang saya suka bingung juga, kalo habis selsai bounty terus kita terima gajian, suka heran saya, kadang ada yg dapet coin nya di bawah 100, kadang ada juga program bounty yang dapet coin nya sampe di atas 1000 kayak STuf Go Go, suka bingung itu saya kok beda yak rewad nya ada yg banyak ma sedikit
akhirnya SGG serius juga ya buat masuk exchanges. kalau bittrex memang lagi susah soal SEC, jadi kayanya ga mungkin untuk saat ini. hitbtc, binance, cryptopia lumayan juga sih kalau masuk ke situ.
semua tergantung supply gan, jadi tiap bounty pasti beda2 reward koinnya, ada yang banyak ada juga yang sedikit.
masuk hitbtc juga udah bagus itu,, semoga cepat listing...,,
iya nih bener bener nggak sabar saya menunggu sgg masuk hitbtc Cheesy
apalagi kalau bittrex sudah fix wah bakalan up to the moon Cheesy

herdiansyahdanang
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


CarTaxi: The 1st car towing platform on blockchain


View Profile
October 09, 2017, 03:43:25 PM
 #1765

BIG BIG NEWSSSSSSSSSSSS

Quote

Vlad T:
Hi Everyone! Thank you again for your trust and patience, good things are coming.

1) Bittrex is still pending, it will happen, but no ETA from them yet. First would be HitBtc. Their trading volume is almost same as Bittrex currently

2) Daily updates are coming. It's been a lot of work lately and we are finishing this weekend with our token balance sheet and all outstanding payouts would be made. I will post token distribution spreadsheet here on the begining of next week.

3) 2 full time app developers working on app, it is coming along nicely and we will publish another demo before app hit the stores

Not set yet. Working to make first appearance attractive. Also pending final token distribution sheet that would be finalized this weekend.

4) Update on John McAfee will happen this week as well!

This is our top priority now. Integration is already working, UI and workflows in development. No search yet, probably will integrate duosear.ch temporarily untill distributed indexing would be ready, so products can be discoverable in app without knowing exact OB store address

One more official announcement - Sir Giddy (@Sir_GiddyCrypto) was kind enough to offer his help in community management and communications. Please join us in welcoming new community lead here!

Slack is going to be turned off. Do we need something else asite of Telegram?

One more important thing here - we had not one, but many cases of funds that was stolen from MEW. Time permitting will publish article on Medium regarding that. Safest way to store your ETH and tokens is to use official ethereum software, which with a little tuning can run on almost any hardware.  And your keys are always yours and not shared with anyone else. Steps to do:

- download latest geth here  for your platform: https://geth.ethereum.org/downloads/
- run in command line "geth —syncmode light"
- download and run latest official Mist from here: https://github.com/ethereum/mist/releases/tag/v0.9.1

We are wrapping up accounting and will share final figures Mon-Tue

This is being finalized right now, latest distributions are being made and there is going to be a campfire executed on unsold tokens on Monday



sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih

  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 
██  ██  ██  ██
  ██  ██  ██ 









        ███████████
      █████████████████
    ███████████████████████
  ███████████████████████████        ██████
  ████████████████████████████
   ████████████████████        ████████████
      ▀█▀              ▀█▀        ██ ████████████████
    ████████████████████████████████
██████████████████
   ██                                ███████████████████
  ██  ██████████████████████████████████████████████████
     ███████████████████████████████████████████████████
      ███████████████████████████████████████████████████
      ███████████████████████████████████████████████████
       ██████████████████████████████████████████████████
       █████████████████████████████████████████████████
             ██████                          ██████
              ▀██▀                            ▀██▀



███
█████
█████
███████
███████
█████████
███████████
███████████
██████████████
██████████████

.
coinfast
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 260


Green Mining 85% Cheaper


View Profile
October 09, 2017, 04:44:25 PM
 #1766

BIG BIG NEWSSSSSSSSSSSS

Quote

Vlad T:
Hi Everyone! Thank you again for your trust and patience, good things are coming.

1) Bittrex is still pending, it will happen, but no ETA from them yet. First would be HitBtc. Their trading volume is almost same as Bittrex currently

2) Daily updates are coming. It's been a lot of work lately and we are finishing this weekend with our token balance sheet and all outstanding payouts would be made. I will post token distribution spreadsheet here on the begining of next week.

3) 2 full time app developers working on app, it is coming along nicely and we will publish another demo before app hit the stores

Not set yet. Working to make first appearance attractive. Also pending final token distribution sheet that would be finalized this weekend.

4) Update on John McAfee will happen this week as well!

This is our top priority now. Integration is already working, UI and workflows in development. No search yet, probably will integrate duosear.ch temporarily untill distributed indexing would be ready, so products can be discoverable in app without knowing exact OB store address

One more official announcement - Sir Giddy (@Sir_GiddyCrypto) was kind enough to offer his help in community management and communications. Please join us in welcoming new community lead here!

Slack is going to be turned off. Do we need something else asite of Telegram?

One more important thing here - we had not one, but many cases of funds that was stolen from MEW. Time permitting will publish article on Medium regarding that. Safest way to store your ETH and tokens is to use official ethereum software, which with a little tuning can run on almost any hardware.  And your keys are always yours and not shared with anyone else. Steps to do:

- download latest geth here  for your platform: https://geth.ethereum.org/downloads/
- run in command line "geth —syncmode light"
- download and run latest official Mist from here: https://github.com/ethereum/mist/releases/tag/v0.9.1

We are wrapping up accounting and will share final figures Mon-Tue

This is being finalized right now, latest distributions are being made and there is going to be a campfire executed on unsold tokens on Monday



sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih

Ini baru berita yang menggebirakan buat bounty hunter, setidaknya sudah ada titik terang tentang dimarket mana  SGG akan mendarat dan semoga saja segera terealisasi

       ▄██▄
       █████
        ▀███▌
          ███  ▄███▄
          ▐█▌ ██████▌
     ████  ▀  ██████▌
     ████    ▐██████
     ▐███▌   █████▀
     ▐███   ▐████
     ███▀  ▄███
    ▄██   █▀▀  ▄▄▄
   ▄▀       ▄█████▀
       ▄▄▄██████▀
.HydroMiner
~~~~~~~~~~~~
.           ▄▄▄▄         ▄▄▄▄
        ▄██████▌       ▐██████▄
      ▄████████▌       ▐████████▄
    ▄██████████▌       ▐██████████▄
   ██████▀▐████▌       ▐████▌▀██████
  █████▀  ▐████▌        ▀███▌  ▀█████
 █████    ▐████▌          ▀█▌    █████
▐████▌    ▐█████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄       ▐████▌
█████      ▀███████████████▄      █████
▐████▌        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀█████▌    ▐████▌
 █████    ▐█▄          ▐████▌    █████
  █████▄  ▐███▄        ▐████▌  ▄█████
   ██████▄▐████▌       ▐████▌▄██████
    ▀██████████▌       ▐██████████▀
      ▀████████▌       ▐████████▀
        ▀██████▌       ▐██████▀
           ▀▀▀▀         ▀▀▀▀
.Green Mining with Hydro Power
             ▐█▌             
             ███             
            ▄███▄             
           ▐█████▌           
          ▄████▀██▄           
        ▄████▀  ████▄         
       █████    ██████       
     ▄████▀     ███████▄     
    █████      ▄█████████     
  ▄█████     ▄████████████▄   
 ▐█████    ▄███████████████▌ 
 █████   ▄██████████████████ 
 █████  ▄███████████████████ 
 ▐████ ████████████████████▌ 
  ▀███████████████████████▀   
   ▀█████████████████████▀   
     ▀█████████████████▀     
        ▀▀▀███████▀▀▀       
aksay79
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280



View Profile
October 09, 2017, 05:09:22 PM
 #1767


sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih
itu yg sangat di harapkan bounty hanter maupun investor gan,klo sisa token yg gak kejual akan di bakar itu akan memperbaiki
nilai koin,sudah bisa di pastikan harganya akan jauh lebih baik


      ▄▄▄█████████▄▄
   ▄██████████████████▄
 ▄██████████████████████▄
██████████████████████████▄
 ████████████████████████
    ▀▀▀▀██████████████████
       ████████████████████▄
      ██████████████████   ▀▀
      █████████████████ ▄▄█▀
      ██████████████████████▀
       ███████████████████▀
        ▀██████████████████▀
    ▄█████████████████████▀
  ▄██████████████████████▀
 ██████████████████████▀
  ▀█████████████████▀▀
     ▀▀████████▀▀▀


  ▄████████████████████████▄
{}
Unread
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
October 09, 2017, 05:48:54 PM
 #1768


sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih
itu yg sangat di harapkan bounty hanter maupun investor gan,klo sisa token yg gak kejual akan di bakar itu akan memperbaiki
nilai koin,sudah bisa di pastikan harganya akan jauh lebih baik

Janjinya token yang gak terjual emang di bakar jadi diperkirakan cuma ada 500jt SGG yang beredar nantinya selain itu mayoritas token di pegang tim dev
Ya paling ada flash dump nanti dalam sebulan yang paham konsep pasti tetap hold.

CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
Arcas
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406



View Profile
October 09, 2017, 06:22:17 PM
 #1769


sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih
itu yg sangat di harapkan bounty hanter maupun investor gan,klo sisa token yg gak kejual akan di bakar itu akan memperbaiki
nilai koin,sudah bisa di pastikan harganya akan jauh lebih baik

Janjinya token yang gak terjual emang di bakar jadi diperkirakan cuma ada 500jt SGG yang beredar nantinya selain itu mayoritas token di pegang tim dev
Ya paling ada flash dump nanti dalam sebulan yang paham konsep pasti tetap hold.

ya lebih bagusnya di hold sudah pasti nantinya akan ada dump dan pumpnya Cheesy

Unread
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
October 09, 2017, 06:25:28 PM
 #1770


sekarang udah semakin cerah nih temen2 yang pegang SGG bisa sedikit ada harapan Grin
berita pertama udah sangat menarik , bittrex membutuhkan proses tapi hitbtc akan jadi alternatif

dan berita paling terakhir bahwa mereka siap mau bakar token yang ga terjual , udah siap ancang2 nih
itu yg sangat di harapkan bounty hanter maupun investor gan,klo sisa token yg gak kejual akan di bakar itu akan memperbaiki
nilai koin,sudah bisa di pastikan harganya akan jauh lebih baik

Janjinya token yang gak terjual emang di bakar jadi diperkirakan cuma ada 500jt SGG yang beredar nantinya selain itu mayoritas token di pegang tim dev
Ya paling ada flash dump nanti dalam sebulan yang paham konsep pasti tetap hold.

ya lebih bagusnya di hold sudah pasti nantinya akan ada dump dan pumpnya Cheesy

Gua kagak punya gan cuma mantau saja siapa tau banyak yang jual nanti cuma gua sesuaikan dengan jumlah pasokan
dibawah 1000 satoshi baru berani beli soalnya kan lebih banyak hasil gratis dari pada beli ya orang gak mau mikir panjang
Gak ada ruginya toh gratis wkwkw paling ada nyesel.

CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
Xxmodded
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 296


★ BitClave ICO: 08/11/17 ★


View Profile
October 09, 2017, 06:31:22 PM
 #1771

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin


                  ,'+██':                 
              ,█████████████;             
            .██████████████████           
            .████████████████████         
         █  .███;         ,███████.       
        ██  .█+              '█████'      
      `███  .█+    ,;'':       █████+     
      ████  .█+ ███████████,    ,████+    
     █████  .████████████████,    ████,   
    ██████  .██████████████████   `████   
   ;██████  .█████`      '██████  .█████  
   ████ ██  .███           :████████████. 
  +███  ██  .█.     `..      ████████████ 
  ████  ██  .    .███████'    ███████████`
 ,███   ██      ███████████    ███████████
 ████   ██     █████████████`  `██████████
 ███;  ███    ███████████████   ██████████`
 ███   ███   .████████████████  `█████████'
,███   ███   █████████████████   ██████████
'███  ,███   █████████████████:  ██████████
+███  ;███  `██████████████████  ██████████
████  '███  .██████████████████  +█████████
████  '███  .██████████████████  +█████████
'███  :███   █████████████████'  ██████████
:███   ███   █████████████████   ██████████
 ███   ███'  '████████████████   ██████████
 ███,  ████   ███████████████`  ██████████,
 ████  ,███:  `█████████████+   ██████████
 ;███   ████   `███████████+   ███████████
  ███'  .████    █████████`   +██████████;
  ████   █████     :███'     +███████████ 
   ████   █████`            ████████████+ 
   ████,   ██████`        +█████. +█████  
    ████    █████████++████████`   ████.  
    .████    ;████████████████    █████   
     '████`    +████████████     █████    
      +████+     `'█████+.     .█████     
       +█████.                ██████      
        ,██████;           .███████       
          █████████':,:;█████████.        
           ,███████████████████+          
             .███████████████;            
                `'████████,               
ruli stylon
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
October 09, 2017, 07:07:49 PM
 #1772

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃  SRG  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
■ ■ ■ decentralized gaming loyalty program - token sale 4th of october 2017 ■ ■ ■
◆   Website   ◆   White Paper   ◆   Slack   ◆   Telegram   ◆   Reddit   ◆   Medium   ◆
Emerald688
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
October 10, 2017, 01:37:46 AM
 #1773

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry

Kocret02
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210



View Profile
October 10, 2017, 02:18:12 AM
 #1774

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry
tunggu saja gan untuk masalah pembagiannya. mungkin sedang ada perlambatan sih, kalau memang nanti belum ada pembagian terlalu lama bisa konfirmasi langsung ke managernya gan.

Raflesia
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 336


"* ICO 12th Aug 2017 * http://stuffgogo.com/".


View Profile
October 10, 2017, 05:36:31 AM
 #1775

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry
Tunggu aja gan sampai minggu depan, devnya sih bilang katanya mulai minggu ini akan sudah melakukan pembayaran sampai akhir pekan,
Tapi kalau mau cepat coba PM devnya di telegram siapa tahu dikirim duluan

SNOVio – Decentralized Lead Generation  |   Telegram  |   Facebook
IKZIR31
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
October 10, 2017, 05:49:34 AM
 #1776

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

akhirnya penantian datang juga, semoga cepat masuk bittrex biar bisa panen Cheesy  Grin
Akhirnya yang di tunggu datang juga di tengah tengah kegundahan para bounty tentang  market SGG.Ini sesuatu yang membahagiakan untuk semua pengguna SGG.

saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry
Tunggu aja gan sampai minggu depan, devnya sih bilang katanya mulai minggu ini akan sudah melakukan pembayaran sampai akhir pekan,
Tapi kalau mau cepat coba PM devnya di telegram siapa tahu dikirim duluan
Ya gan sabar aja . Dev nya sudah kabari bahwa untuk pembayaran minggu depan di lunasi ... soalnya kerja mereka pun cukup bnyak nya kan sampai sekarang . Saya aja sampai sekarang belum masuk dari reward signature . Ya saya sabar aja ... dan kalau masuk pun belum bisa di jual toh .. market nya belum ada masih koleksi .. kalau pun ada market nya pasti org bnyk ngejual akhir nya dump . Terpaksa saya harus nge hold .. lagian ini projek jangka panjang di map road nya . Dan mungkin saya yakin ini coin bakalan sukses di masa akan datang

mrongos
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154



View Profile
October 10, 2017, 06:02:23 AM
 #1777

setelah hampir sebulan bounty hunter berharap harap cemas ahirnya angin segar datang juga dari dev
selamat deh yang gajianya udah landing tinggal nunggu sebentar lagi bakal list di hitbtc

█  ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁H●RIZON STATE▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █
The Future of Voting and Collaborative Decision Making
▬▬▬▬▬redditfacebooktwittertelegramyoutube▬▬▬▬▬
IKZIR31
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
October 10, 2017, 06:23:05 AM
 #1778

setelah hampir sebulan bounty hunter berharap harap cemas ahirnya angin segar datang juga dari dev
selamat deh yang gajianya udah landing tinggal nunggu sebentar lagi bakal list di hitbtc
hahaha iya gan .. memang enak gan kalau udh gajian ..
tapi belum tau kalau di hitbtc nnti harga sgg nya lagi ... tp lihat coin coin disana cukup tinggi tinggi juga untuk harga nya gan ...
Takutnya sih nanti ketika masuk market org org pada nge dump .. ya tapi kita lihat berita berita terbaru nya dari sgg ini ...

BekantanSejagatTeamPenipu
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 243


CHANGE - First Decentralised Global Crypto Bank


View Profile
October 10, 2017, 06:23:43 AM
 #1779


saya sampai sekarang tetap gunda gulana gan. karena sampai sekarang bounty twitter saya juga belum masuk wallet. apa memang bounty twitter paling belakangan kah pembagiannya? kenapa yang lain sudah, bounty twitter belum. Angry

sabar aja, kontak dev nya saja
jadi biar cepat di distribusikan, kalau keburu di burn alias di bakar koin nya, ya nanti ga akan dapat jatah koin lagi

CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
kalas
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 341


Genesis Vision ICO starts on 15.10.2017


View Profile
October 10, 2017, 06:32:58 AM
 #1780

setelah hampir sebulan bounty hunter berharap harap cemas ahirnya angin segar datang juga dari dev
selamat deh yang gajianya udah landing tinggal nunggu sebentar lagi bakal list di hitbtc
hahaha iya gan .. memang enak gan kalau udh gajian ..
tapi belum tau kalau di hitbtc nnti harga sgg nya lagi ... tp lihat coin coin disana cukup tinggi tinggi juga untuk harga nya gan ...
Takutnya sih nanti ketika masuk market org org pada nge dump .. ya tapi kita lihat berita berita terbaru nya dari sgg ini ...


ya semoga saja nanti setelah masuk market di mana saja harganya tidak terlalu jatuh ,tapi melihat sekarang koinya lebih banyak dari bounty yang megang dari pada investor jadi ngeri ngeri sedap.
semoga dev dan teamnya ada solusi untuk mengatasinya.

Pages: « 1 ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!