Bitcoin Forum
October 21, 2017, 06:13:30 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [ICO] STUFFGOGO |PLATFORM MOBILE eCOMMERCE ICO & BOUNTY SUDAH SELESAI  (Read 31816 times)
Sterbens
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


Genesis Vision ICO starts on 15.10.2017


View Profile
October 09, 2017, 06:03:47 AM
 #1741

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

Genesis Vision Decentralized platform for trust management
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰ 
Twitter Slack Telegram Medium ICO starts on 15.10.2017 INVEST
1508609610
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609610

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609610
Reply with quote  #2

1508609610
Report to moderator
1508609610
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609610

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609610
Reply with quote  #2

1508609610
Report to moderator
1508609610
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609610

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609610
Reply with quote  #2

1508609610
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508609610
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508609610

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508609610
Reply with quote  #2

1508609610
Report to moderator
SimpeleSimpele
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434



View Profile
October 09, 2017, 06:05:37 AM
 #1742

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

serius mau listing ke hitbtc
mantap banget lah kalau benaran sudah postif akan masuk dan listing ke hitbtc

                                  ▄▄
                                ▄████▄
                              ▄████████▄
              ▄             ▄████████████▄
            ▄███▄         ▄████████████████▄
          ▄███████▄     ▄████████████████████▄
        ▄███████████▄ ▄████████████████████████▄
      ▄██████████████████████████████████████████▄
    ▄██████████████████████████████████████████████▄
  ▄██████████████████████████████████████████████████▄
▄██████████████████████████████████████████████████████▄
▀██████████████████████████████████████████████████████▀
  ▀██████████████████████████████████████████████████▀
    ▀██████████████████████████████████████████████▀
      ▀██████████████████████████████████████████▀
        ▀███████████▀ ▀████████████████████████▀
          ▀███████▀     ▀████████████████████▀
            ▀███▀         ▀████████████████▀
              ▀             ▀████████████▀
                              ▀████████▀
                                ▀████▀
                                  ▀▀




MICROMONEY

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██


MicroMoney for People & Big Data for Business

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██


Facebook
Twitter
LinkedIn


Reddit
Medium
Telegram
Shasha80
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182


View Profile
October 09, 2017, 06:10:37 AM
 #1743

seneng ngedengernya yah kalau emang bener mau masuk hitbc, bagus neh market volumnya juga lumayan
muga ratenya bagus dan gak hancur seperti gosip yang dietherdelta itu

paijobtcx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


CarTaxi: The 1st car towing platform on blockchain


View Profile
October 09, 2017, 06:18:10 AM
 #1744

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

serius mau listing ke hitbtc
mantap banget lah kalau benaran sudah postif akan masuk dan listing ke hitbtc

mantap nih diusahakan ke bittrex sama hitbtc, semoga harganya anu lah biar saya ngerasain gajian dari stufgogo
setelah sekian lama liat berita ini sudah membuat saya cukup seneng Cheesy

Keyboard PC
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644



View Profile
October 09, 2017, 06:19:26 AM
 #1745

seneng ngedengernya yah kalau emang bener mau masuk hitbc, bagus neh market volumnya juga lumayan
muga ratenya bagus dan gak hancur seperti gosip yang dietherdelta itu

Dev bersama tim nya tetap ngotot mau masuk ke bittrex mereka terus memantau situasi disana
Laporan terakhir permintaan STUFFGOGO  untuk terdaftar di bittrex masih pending berhubung belum tau sampai kapan pending mereka juga membidik Hitbtc mana yang lebih dulu masuk kita tunggu saja.

bitJob                       ▄▄▄██████▄▄▄
                ▄▄▄▄██████████████████▄▄▄▄
        ▄▄▄▄██████████████████████████████████▄▄▄▄
  ▄▄▄████████████████████████████████████████████████▄▄▄
██████████████████████████████████████████████████████████
  ▀▀██████████████████████████████████████████████████▀▀
      ▀▀█████████████████████████████████████████████
         ████████████████████████████████████████  ██
         ████████████████████████████████████████  ██
         ████████████████████████████████████████  ██
         ████████████████████████████████████████  ██
         ████████████████████████████████████████  ██
         ████████████████████████████████████████  ██
         ▀██████████████████████████████████████▀  ██
          ▀▀██████████████████████████████████▀▀  ████
                                                 ▄████▄
                                                ▀▀████▀▀
IIII
Sungoku
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
October 09, 2017, 06:22:06 AM
 #1746

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

serius mau listing ke hitbtc
mantap banget lah kalau benaran sudah postif akan masuk dan listing ke hitbtc

mantap nih diusahakan ke bittrex sama hitbtc, semoga harganya anu lah biar saya ngerasain gajian dari stufgogo
setelah sekian lama liat berita ini sudah membuat saya cukup seneng Cheesy
mantap dah yang penting sgg nanti ada marketnya saya sudah sangat senang Cheesy
yang penting ratenya juga tidak hancur terlalu parah

paijobtcx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210


CarTaxi: The 1st car towing platform on blockchain


View Profile
October 09, 2017, 06:28:25 AM
 #1747

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

serius mau listing ke hitbtc
mantap banget lah kalau benaran sudah postif akan masuk dan listing ke hitbtc

mantap nih diusahakan ke bittrex sama hitbtc, semoga harganya anu lah biar saya ngerasain gajian dari stufgogo
setelah sekian lama liat berita ini sudah membuat saya cukup seneng Cheesy
mantap dah yang penting sgg nanti ada marketnya saya sudah sangat senang Cheesy
yang penting ratenya juga tidak hancur terlalu parah

saya baaca di telegram tadj ada yang bilang price iconya aja $0.06 jadi bakalan lumayan lah nanti di market
semoga saja sesuai harapan

sego_jagung
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140

Jangan Lupa Makan ya guys !


View Profile WWW
October 09, 2017, 07:29:58 AM
 #1748

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

serius mau listing ke hitbtc
mantap banget lah kalau benaran sudah postif akan masuk dan listing ke hitbtc

mantap nih diusahakan ke bittrex sama hitbtc, semoga harganya anu lah biar saya ngerasain gajian dari stufgogo
setelah sekian lama liat berita ini sudah membuat saya cukup seneng Cheesy
mantap dah yang penting sgg nanti ada marketnya saya sudah sangat senang Cheesy
yang penting ratenya juga tidak hancur terlalu parah

Iya gan, semoga aja cepat terealisasi kan dah exchange untuk stufgogo ini.  Sudah hampir sebulan tapi sgg tetap jadi koin yang tak terpakai hmmm

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ OXYCOIN ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
THE EASIEST WAY TO BUY CRYPTOCURRENCIES WITH FIAT
Twitter ▬▬▬▬▬ Facebook ▬▬▬▬▬ Github ▬▬▬▬▬ Slack
Bernardo lewanusa
Member
**
Offline Offline

Activity: 70


View Profile
October 09, 2017, 07:34:25 AM
 #1749

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

serius mau listing ke hitbtc
mantap banget lah kalau benaran sudah postif akan masuk dan listing ke hitbtc

mantap nih diusahakan ke bittrex sama hitbtc, semoga harganya anu lah biar saya ngerasain gajian dari stufgogo
setelah sekian lama liat berita ini sudah membuat saya cukup seneng Cheesy
mantap dah yang penting sgg nanti ada marketnya saya sudah sangat senang Cheesy
yang penting ratenya juga tidak hancur terlalu parah

Iya gan, semoga aja cepat terealisasi kan dah exchange untuk stufgogo ini.  Sudah hampir sebulan tapi sgg tetap jadi koin yang tak terpakai hmmm
iya sangat sangat mengecewakan jika SGG ini tidak ada pasarnya Smiley
semoga cepet listing di exchanger lah, walau hitbtc jadi sasaran kedua setelah bittrex

BekantanSejagatTeamPenipu
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 243


CHANGE - First Decentralised Global Crypto Bank


View Profile
October 09, 2017, 07:38:36 AM
 #1750



saya baaca di telegram tadj ada yang bilang price iconya aja $0.06 jadi bakalan lumayan lah nanti di market
semoga saja sesuai harapan

harga ico yang benar 500 SGG/0.1 ETH, kalau dalam bentuk satoshi ya sekitar 1400 satoshi, dalam bentuk dollar , 0.06 dollar
tapi bagi peserta signature campaign, dapat harga 0.01 dollar aja sudah senang banget,

CHANGE FINANCE First Decentralised Global Crypto Bank
LINK TO ICO | LINK TO DISCUSSION
tebzzz
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
October 09, 2017, 07:39:06 AM
 #1751

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p

serius mau listing ke hitbtc
mantap banget lah kalau benaran sudah postif akan masuk dan listing ke hitbtc

mantap nih diusahakan ke bittrex sama hitbtc, semoga harganya anu lah biar saya ngerasain gajian dari stufgogo
setelah sekian lama liat berita ini sudah membuat saya cukup seneng Cheesy
mantap dah yang penting sgg nanti ada marketnya saya sudah sangat senang Cheesy
yang penting ratenya juga tidak hancur terlalu parah

Iya gan, semoga aja cepat terealisasi kan dah exchange untuk stufgogo ini.  Sudah hampir sebulan tapi sgg tetap jadi koin yang tak terpakai hmmm
iya sangat sangat mengecewakan jika SGG ini tidak ada pasarnya Smiley
semoga cepet listing di exchanger lah, walau hitbtc jadi sasaran kedua setelah bittrex
kita tunggu saja gan, diatas juga sudah ada pemberitahuan dari devnya gan, kalau bakalau listing di hitbtc, jadi kita tunggu saja nantinya nasib koin ini kedepan bagaimana gan. berdoa saja semoga hargannya tidak ambruk gan  Grin

MICROMONEYTOKEN CROWDSALE - 18TH of OCTOBER 2017
▐▬▬▬▬▬▬▬  MicroMoney for People & Big Data for Business  ▬▬▬▬▬▬▬▌
Facebook  |  Twitter  |  LinkedIn  |  Reddit  |  Medium  |  Telegram  |
Strongkored
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728


🌟ATLANT ICO ENDING SOON🌟


View Profile
October 09, 2017, 07:45:41 AM
 #1752

Mantap nih kalau beneran bisa masuk HITBTC minimal minggu pertama pas trading di buka bisa naik 2-5x lipat dari harga ICO, semoga tidak lama lagi bisa ada di HITBTC, kalau Bittrex saya rasa masih cukup lama.

sarfield
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210



View Profile
October 09, 2017, 08:34:08 AM
 #1753

Mantap nih kalau beneran bisa masuk HITBTC minimal minggu pertama pas trading di buka bisa naik 2-5x lipat dari harga ICO, semoga tidak lama lagi bisa ada di HITBTC, kalau Bittrex saya rasa masih cukup lama.
mudah-mudahan aja gan bisa langsung melambung tinggi biar semua jadi senang walaupun untuk masuk canger bitrex emang sulit tapi bisa di hitbtc sudah bagus.

CHANGE — First Decentralised Global Crypto Bank | ICO | DISCUSSION
avianvian09
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
October 09, 2017, 09:17:29 AM
 #1754

Mantap nih kalau beneran bisa masuk HITBTC minimal minggu pertama pas trading di buka bisa naik 2-5x lipat dari harga ICO, semoga tidak lama lagi bisa ada di HITBTC, kalau Bittrex saya rasa masih cukup lama.
mudah-mudahan aja gan bisa langsung melambung tinggi biar semua jadi senang walaupun untuk masuk canger bitrex emang sulit tapi bisa di hitbtc sudah bagus.
bakal panen besar nih gan yang ikut bountynya dengan rate segitu dah jauh dari harga ico. ya tidak sia sia juga hasil kerja keras para bounty yang gabung di proyek ini

nimethasa
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 202


🌟ATLANT ICO: 7/09/17🌟


View Profile
October 09, 2017, 09:21:24 AM
 #1755

Mantap nih kalau beneran bisa masuk HITBTC minimal minggu pertama pas trading di buka bisa naik 2-5x lipat dari harga ICO, semoga tidak lama lagi bisa ada di HITBTC, kalau Bittrex saya rasa masih cukup lama.
mudah-mudahan aja gan bisa langsung melambung tinggi biar semua jadi senang walaupun untuk masuk canger bitrex emang sulit tapi bisa di hitbtc sudah bagus.

hibtc nya untuk saat ini sudah menjadi exchanger yang cukup ok
volume transaksinya sama dan ga kalah dengan poloniex atau bittrex

Leomarco
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


"CarTaxi: The 1st car towing platform on blockchai


View Profile
October 09, 2017, 09:34:24 AM
 #1756

Mantap nih kalau beneran bisa masuk HITBTC minimal minggu pertama pas trading di buka bisa naik 2-5x lipat dari harga ICO, semoga tidak lama lagi bisa ada di HITBTC, kalau Bittrex saya rasa masih cukup lama.
mudah-mudahan aja gan bisa langsung melambung tinggi biar semua jadi senang walaupun untuk masuk canger bitrex emang sulit tapi bisa di hitbtc sudah bagus.

hibtc nya untuk saat ini sudah menjadi exchanger yang cukup ok
volume transaksinya sama dan ga kalah dengan poloniex atau bittrex
YA benar palinggak masuk hitbtc udah luar biasa, selama ini ane trading di hitbtc aman2 saja dan lancar kalo di bandingkan lebih ringan di Hitbtc dibandingkan liqui. kalo emang benar sgg mau ke hitbtc ane senang bangat....

xp.rie
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560



View Profile
October 09, 2017, 10:07:28 AM
 #1757

Mantap nih kalau beneran bisa masuk HITBTC minimal minggu pertama pas trading di buka bisa naik 2-5x lipat dari harga ICO, semoga tidak lama lagi bisa ada di HITBTC, kalau Bittrex saya rasa masih cukup lama.
mudah-mudahan aja gan bisa langsung melambung tinggi biar semua jadi senang walaupun untuk masuk canger bitrex emang sulit tapi bisa di hitbtc sudah bagus.

hibtc nya untuk saat ini sudah menjadi exchanger yang cukup ok
volume transaksinya sama dan ga kalah dengan poloniex atau bittrex
YA benar palinggak masuk hitbtc udah luar biasa, selama ini ane trading di hitbtc aman2 saja dan lancar kalo di bandingkan lebih ringan di Hitbtc dibandingkan liqui. kalo emang benar sgg mau ke hitbtc ane senang bangat....

mantap lah akan masuk exchange walaupun bukan bittrex tapi hitbtc juga sudah sangat bagus..
dev sama teamnya ngotot masuk bittrex mungkin itu solusinya agar harganya tidak terlalu anjlok di market..

                                  ▄▄
                                ▄████▄
                              ▄████████▄
              ▄             ▄████████████▄
            ▄███▄         ▄████████████████▄
          ▄███████▄     ▄████████████████████▄
        ▄███████████▄ ▄████████████████████████▄
      ▄██████████████████████████████████████████▄
    ▄██████████████████████████████████████████████▄
  ▄██████████████████████████████████████████████████▄
▄██████████████████████████████████████████████████████▄
▀██████████████████████████████████████████████████████▀
  ▀██████████████████████████████████████████████████▀
    ▀██████████████████████████████████████████████▀
      ▀██████████████████████████████████████████▀
        ▀███████████▀ ▀████████████████████████▀
          ▀███████▀     ▀████████████████████▀
            ▀███▀         ▀████████████████▀
              ▀             ▀████████████▀
                              ▀████████▀
                                ▀████▀
                                  ▀▀




MICROMONEY

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██


..MicroMoney for People & Big Data for Business..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██


Facebook
Twitter
LinkedIn


Reddit
Medium
Telegram
VeiweiLo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166


CarTaxi: The 1st car towing platform on blockchain


View Profile
October 09, 2017, 10:28:18 AM
 #1758

Mantap nih kalau beneran bisa masuk HITBTC minimal minggu pertama pas trading di buka bisa naik 2-5x lipat dari harga ICO, semoga tidak lama lagi bisa ada di HITBTC, kalau Bittrex saya rasa masih cukup lama.
mudah-mudahan aja gan bisa langsung melambung tinggi biar semua jadi senang walaupun untuk masuk canger bitrex emang sulit tapi bisa di hitbtc sudah bagus.

hibtc nya untuk saat ini sudah menjadi exchanger yang cukup ok
volume transaksinya sama dan ga kalah dengan poloniex atau bittrex
YA benar palinggak masuk hitbtc udah luar biasa, selama ini ane trading di hitbtc aman2 saja dan lancar kalo di bandingkan lebih ringan di Hitbtc dibandingkan liqui. kalo emang benar sgg mau ke hitbtc ane senang bangat....

mantap lah akan masuk exchange walaupun bukan bittrex tapi hitbtc juga sudah sangat bagus..
dev sama teamnya ngotot masuk bittrex mungkin itu solusinya agar harganya tidak terlalu anjlok di market..


ya faktor banyak trader dan volume transaksi besar di bittrex itu yang menjadi alasan dev ngotot masukin ke bittrex
dan hitbtc saat ini soal volume transaksi hanya di bawah bittrex dan poloniex
jadi kalau alasan nya faktor itu memilih hitbtc adalah pilihan yang paling tepat

Zoel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441



View Profile
October 09, 2017, 11:13:47 AM
 #1759

Mantap nih kalau beneran bisa masuk HITBTC minimal minggu pertama pas trading di buka bisa naik 2-5x lipat dari harga ICO, semoga tidak lama lagi bisa ada di HITBTC, kalau Bittrex saya rasa masih cukup lama.
mudah-mudahan aja gan bisa langsung melambung tinggi biar semua jadi senang walaupun untuk masuk canger bitrex emang sulit tapi bisa di hitbtc sudah bagus.

hibtc nya untuk saat ini sudah menjadi exchanger yang cukup ok
volume transaksinya sama dan ga kalah dengan poloniex atau bittrex
YA benar palinggak masuk hitbtc udah luar biasa, selama ini ane trading di hitbtc aman2 saja dan lancar kalo di bandingkan lebih ringan di Hitbtc dibandingkan liqui. kalo emang benar sgg mau ke hitbtc ane senang bangat....

mantap lah akan masuk exchange walaupun bukan bittrex tapi hitbtc juga sudah sangat bagus..
dev sama teamnya ngotot masuk bittrex mungkin itu solusinya agar harganya tidak terlalu anjlok di market..


ya faktor banyak trader dan volume transaksi besar di bittrex itu yang menjadi alasan dev ngotot masukin ke bittrex
dan hitbtc saat ini soal volume transaksi hanya di bawah bittrex dan poloniex
jadi kalau alasan nya faktor itu memilih hitbtc adalah pilihan yang paling tepat
Semoga saja bener bener mau dilistedkan. Tapi kok kenapa lari ke HitBTC dulu ya, padahal kan token token biasanya yang berbasis platfrom ethereum biasanya masuk dulu ke etherdelta. :-/

agng27
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
October 09, 2017, 11:24:56 AM
 #1760

ada update menarik nih gan, dari devnya, bittrex memerlukan proses yang lama, kemungkinan akan segera listing ke hitbtc dalam waktu dekat Smiley

Big news

Quote
Vlad T:
- platform integration with OpenBazaar 1 & 2 protocols is in testing, depending on the amount of issues found that will likely accelerate initial placements into app stores

- I think it was never officially announced, but negotiations with a local farmer finally resulted in a signed terms sheet, very happy about it

- bittrex takes too long and it wasnt responsive to requests for the last week. We have several exchanges on our list that we started frassroots with. Any feedback on what would be your preference is appreciated.

- meeting with a hedge fund manager today, will post results

- we would be developing web application for browsers as well. Chrome only supported, there are substantial sellers market that wont use mobile devices for listings

- new marketing manager found. I cant announce him now, amazing track record but expensive

- John McAfee liked the project and we agreed on next steps, still early negotiations, but can benefit both parties

- several conferences already planned, ad material ordered

- We just cant put it on exchanges for a massive selloff, we want a massive buyout on progress Smiley Working non stop on that. Will be hiring communication person as well, so he will have more time for community work

Barusan ane cek channel telegramnya ternyata benar Cheesy
Mantap akhirnya ada kejelasan kemana perginya tram SGG tanpa kejelasan beberapa hari.
Semoga cepat2 listing di HitBTC dan komunikasi dengan bittrex berjalan lancar.
Wah agan Raflesia seneng banget kayaknya Cheesy
Semoga benar2 cepat masuk market deh yah kalau bisa secepatnya juga bisa masuk ke Bittrex biar gak kena bounty hunter segan kalau mau jual langsung Cheesy
btw boleh lah ane kecipratan sedikit 100k token SGGnya :p
amin,,,mudah - mudahan cepet masuk ke market coin SGG nya gan,,,tapi ini kadang-kadang saya suka bingung juga, kalo habis selsai bounty terus kita terima gajian, suka heran saya, kadang ada yg dapet coin nya di bawah 100, kadang ada juga program bounty yang dapet coin nya sampe di atas 1000 kayak STuf Go Go, suka bingung itu saya kok beda yak rewad nya ada yg banyak ma sedikit

Pages: « 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!