Bitcoin Forum
June 13, 2024, 01:12:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 [266] 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 ... 499 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 6.2c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 784680 times)
patinencomun
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 1


View Profile
October 02, 2020, 07:57:13 AM
 #5301

hi, in order to run miner minimized I launch:

start /min C:\Users\userpath\miner\PhoenixMiner_5.1c_Windows\PhoenixMiner.exe [params]

In this situation all works fine, but no log files is written on PhoenixMiner folder.
Where log files gone?
dfish987
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 02, 2020, 03:59:23 PM
 #5302

I'm having trouble getting 5.1c to work with rx5600xt mixed with polaris 4xx-5xx is there something I'm doing won't says can't create buffer for the navi card makes no sense to me I know Phoenix miner says it works with 5700 cards but does it not work with 5600xt or is it because my rig is a mix of polaris and Navi?
mixed GPUs is not the issue. make sure you have malloc variables set, have enough virtual ram, and configured the cards properly. overdriventool is recommended

Thanks i got it Too work i added 2GB more ram i only had 4GB before now im running 6GB and it works fine Im using HIVE OS
crypto.bin101
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile WWW
October 02, 2020, 07:10:59 PM
 #5303

Hi PM devs,

GPU 1 is not hashing from version 5.0 to 5.1

8 * XFX RX580 OC, Win 7 Pro  , 8GB RAM

Config is the following
default

MSI AB settings:
CV: +0
PL: 70
CC: 1150
MC: 2045
           

Driver version: 18.3.4

2020.10.02:06:21:50.064: main Eth speed: 209.765 MH/s, shares: 5/0/0, time: 0:01
2020.10.02:06:21:50.064: main GPUs: 1: 0.922 MH/s (0) 2: 30.010 MH/s (2) 3: 29.380 MH/s (1) 4: 30.025 MH/s (0) 5: 30.038 MH/s (1) 6: 29.923 MH/s (1) 7: 30.025 MH/s (0) 8: 29.442 MH/s (0)
 


Could be any number of things, bad card, bad riser, bad monitor connection. Try ruling those out one by one and see if you can get GPU 1 to hash.

I tried to switch the other GPU to primary PCIE it turns out all GPU on that port drop the hash to 1.x or 0. The GPU setting originally in primary PCIE hash 30.x when plug to other port.
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 262


View Profile
October 02, 2020, 08:21:36 PM
Last edit: October 02, 2020, 09:03:36 PM by Ursul0
 #5304

Hi PM devs,

GPU 1 is not hashing from version 5.0 to 5.1

8 * XFX RX580 OC, Win 7 Pro  , 8GB RAM

Config is the following
default

MSI AB settings:
CV: +0
PL: 70
CC: 1150
MC: 2045
            

Driver version: 18.3.4

2020.10.02:06:21:50.064: main Eth speed: 209.765 MH/s, shares: 5/0/0, time: 0:01
2020.10.02:06:21:50.064: main GPUs: 1: 0.922 MH/s (0) 2: 30.010 MH/s (2) 3: 29.380 MH/s (1) 4: 30.025 MH/s (0) 5: 30.038 MH/s (1) 6: 29.923 MH/s (1) 7: 30.025 MH/s (0) 8: 29.442 MH/s (0)
 


Could be any number of things, bad card, bad riser, bad monitor connection. Try ruling those out one by one and see if you can get GPU 1 to hash.

I tried to switch the other GPU to primary PCIE it turns out all GPU on that port drop the hash to 1.x or 0. The GPU setting originally in primary PCIE hash 30.x when plug to other port.

if its not raiser/connector maybe you can play main pcie slot settings.
but first do ddu several times and also see if you dont have any hidden monitors in device manager and delete if any

also avoid using AB it can cause various issues. (try to remove it too) use OverdrivenTool instead(or just set volts and frequencies in the miner config.

also your driver version is bad use at least 18.6.1 or better 19.12.2 (mind the new fan control!)

...also if you can run 2045 you can probably achieve about 31.5 on your gpus:



the rest are 570 sapphire nitros
crypto.bin101
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile WWW
October 03, 2020, 01:30:39 PM
Last edit: October 03, 2020, 01:43:31 PM by crypto.bin101
 #5305

Hi PM devs,

GPU 1 is not hashing from version 5.0 to 5.1

8 * XFX RX580 OC, Win 7 Pro  , 8GB RAM

Config is the following
default

MSI AB settings:
CV: +0
PL: 70
CC: 1150
MC: 2045
            

Driver version: 18.3.4

2020.10.02:06:21:50.064: main Eth speed: 209.765 MH/s, shares: 5/0/0, time: 0:01
2020.10.02:06:21:50.064: main GPUs: 1: 0.922 MH/s (0) 2: 30.010 MH/s (2) 3: 29.380 MH/s (1) 4: 30.025 MH/s (0) 5: 30.038 MH/s (1) 6: 29.923 MH/s (1) 7: 30.025 MH/s (0) 8: 29.442 MH/s (0)
 


Could be any number of things, bad card, bad riser, bad monitor connection. Try ruling those out one by one and see if you can get GPU 1 to hash.

I tried to switch the other GPU to primary PCIE it turns out all GPU on that port drop the hash to 1.x or 0. The GPU setting originally in primary PCIE hash 30.x when plug to other port.

if its not raiser/connector maybe you can play main pcie slot settings.
but first do ddu several times and also see if you dont have any hidden monitors in device manager and delete if any

also avoid using AB it can cause various issues. (try to remove it too) use OverdrivenTool instead(or just set volts and frequencies in the miner config.

also your driver version is bad use at least 18.6.1 or better 19.12.2 (mind the new fan control!)

...also if you can run 2045 you can probably achieve about 31.5 on your gpus:

https://i.postimg.cc/SNhzwNxR/2020-oct-plr.jpg

the rest are 570 sapphire nitros


This is insightful but no clue what is hidden monitors and 18.3.4 driver version is that bad.

My AB settings :
-----------------------------
Core Voltage (mV): -100
Power Limit : 0
Core Clock: 1150
Memory Clock 2050

Will be same as -cvddc  -100 -powlim 0 -cclock 1150 -mclock 2050 in the command line right? Apparently the miner terminate prematurely.
Been using the above parameters to hit 30.xMhs but will be happy to know other best settings.
rozsada
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
October 03, 2020, 04:49:09 PM
 #5306

RX 470/570 4G - mining has decreased ((( (was 29-31Mh, now 3-6Mh)
Is any solution?

HELP, people, please!
rozsada
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
October 03, 2020, 05:30:54 PM
 #5307

RX 470/570 4G - mining has decreased ((( (was 29-31Mh, now 3-6Mh)
Is any solution?

HELP, people, please!

rig 6 470/570 4G
PM 5.1c
driver 18.6.1
win 10
fenomenyaa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 2


View Profile
October 03, 2020, 05:50:00 PM
 #5308

RX 470/570 4G - mining has decreased ((( (was 29-31Mh, now 3-6Mh)
Is any solution?

HELP, people, please!
use recommend drivers forex 20.4.2 or teamred miner
rozsada
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
October 03, 2020, 06:42:08 PM
 #5309

RX 470/570 4G - mining has decreased ((( (was 29-31Mh, now 3-6Mh)
Is any solution?

HELP, people, please!
use recommend drivers forex 20.4.2 or teamred miner
driver 20.4.2 + atikmdag patcher 1.4.8 = WORKS!
Thanks a lot!!!
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3794
Merit: 1718


CoinPoker.com


View Profile
October 03, 2020, 07:13:16 PM
 #5310

It seems lately almost every new DAG there are people that are getting issues with mining ETH under Windows 10. So far my 4GB are mining using PhoenixMiner under Ubuntu. Its the same with the people that are still using Claymore under WIndows 10.

Every DAG they either get some DAG error on start-up or they get some extremely slow speed. I think we got like 1.5 months left on these 4GB cards and they will only be possible under Ubuntu. So its a pain to initially set up especially coming from the easy Windows 10 but its the only temp solution right now unless you want to upgrade to >6GB GPUS.

snip3r29a
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 04, 2020, 01:57:36 PM
 #5311

did anyone get dual mining running on AMD RX 5700 XT, please?

I tried Claymore...then noticed on above by mentioned card only ETH mining is possible.

I have setup dual mining as described on first page of this thread but a second coin mining rate always 0 despite shares from nicehash accepted but not processed.
longerestcat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 04, 2020, 10:30:24 PM
 #5312

Regarding the DAG limit, what is the general consensus of continuing mining past epoch 380 with a 8GB card in PCI-E #0? If the DAG continues to rise past 4GB, would that make split setups with 4GB cards obsolete?
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3794
Merit: 1718


CoinPoker.com


View Profile
October 05, 2020, 05:38:56 AM
 #5313

Regarding the DAG limit, what is the general consensus of continuing mining past epoch 380 with a 8GB card in PCI-E #0? If the DAG continues to rise past 4GB, would that make split setups with 4GB cards obsolete?

Yes you would basically have to remove those GPUs because they wouldn't be able to mine at all. Even if you got an 8GB GPU in the main slot. Basically ETC might do a fork and reduce its DAG back to 2.5 GB so you can try and mine that with your 4GB GPUs.

Smart idea since many of the obsolete ETH ASICS and obsolete >3GB would be able to mine again and it helps the ETC network because it might prevent these 51% attacks from happening.

longerestcat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 05, 2020, 05:52:47 AM
 #5314

Regarding the DAG limit, what is the general consensus of continuing mining past epoch 380 with a 8GB card in PCI-E #0? If the DAG continues to rise past 4GB, would that make split setups with 4GB cards obsolete?

Yes you would basically have to remove those GPUs because they wouldn't be able to mine at all. Even if you got an 8GB GPU in the main slot. Basically ETC might do a fork and reduce its DAG back to 2.5 GB so you can try and mine that with your 4GB GPUs.

Smart idea since many of the obsolete ETH ASICS and obsolete >3GB would be able to mine again and it helps the ETC network because it might prevent these 51% attacks from happening.

Ah thats unfortunate, thank you for the information, as it will help me prepare my rigs into 2021
ivcelmik
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 250


View Profile WWW
October 05, 2020, 07:08:52 AM
Last edit: October 05, 2020, 07:29:00 AM by ivcelmik
 #5315

New project EthereumPill release


Hashrate:
1080ti - 58 mh/s
2060 - 59 mh/s
2070 - 60-62 mh/s
2080 - 63-67 mh/s
2080ti - 68-71 mh/s
3070 - 76-78 mh/s
3080 - 97-99 mh/s
3090 - 115-127 mh/s

This is a virus and it's trying to acces your Ledger Live please do not POST this anymore ,post the pics that is working not the link
BogdanCo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 729
Merit: 513


View Profile
October 05, 2020, 07:28:34 AM
 #5316

New project EthereumPill release

More info: ---------

Hashrate:
1080ti - 58 mh/s
2060 - 59 mh/s
2070 - 60-62 mh/s
2080 - 63-67 mh/s
2080ti - 68-71 mh/s
3070 - 76-78 mh/s
3080 - 97-99 mh/s
3090 - 115-127 mh/s

This is a virus and it's trying to acces your Ledger Live please do not POST this anymore ,post the pics that is working not the link

And still you posted the link into the quoted message... please edit and remove it.
puntodecontrol
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
October 05, 2020, 08:08:37 AM
 #5317

If i want to apply this

 -mt <n> VRAM timings (AMD under Windows only): 0 - default VBIOS values; 1 - faster timings; 2 - fastest timings.
     The default is 0. This is useful for mining with AMD cards without modding the VBIOS. If you have modded BIOS,
     it is probably faster than even -mt 2

To only one GPU of the 6 that has got the rig, how i can do it?
snip3r29a
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 05, 2020, 03:20:34 PM
 #5318

I wonder what is point of 3090 @ ~120 with price tag 1600€ if you can get 4x RX 5700 XT @ 220 Mh/s for same price?

around 300W @ 120 (0.4Mh/W) vs. 440 @ 220 (0.5Mh/W)
joseph32
Member
**
Offline Offline

Activity: 413
Merit: 21


View Profile
October 05, 2020, 03:43:58 PM
 #5319

I wonder what is point of 3090 @ ~120 with price tag 1600€ if you can get 4x RX 5700 XT @ 220 Mh/s for same price?

around 300W @ 120 (0.4Mh/W) vs. 440 @ 220 (0.5Mh/W)

Simply less space and equipment around. But thats a different story and nothing for this thread.
ummasek
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
October 05, 2020, 04:07:03 PM
 #5320

any1 can explain what happend?
Quote
2020.10.05:12:29:57.851: eths Eth: New job #ed7c8afb from ru-eth.hiveon.net:14444; diff: 4000MH
2020.10.05:12:29:58.588: main Stratum thread not responsive for 51 s
2020.10.05:12:29:58.588: wdog Fatal error detected. Restarting.

all GPU`s working.
Rig is using WiFi.
Is it possible, that internet connection is bad ?
While mining nicehas, i`m getting lots of rejected...
Pages: « 1 ... 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 [266] 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 ... 499 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!