Bitcoin Forum
July 25, 2024, 06:58:46 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 [295] 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 ... 499 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 6.2c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 784722 times)
Lukke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
November 20, 2020, 11:46:50 AM
 #5881

Is 5.2d available for Linux as well? I'll have to use zombie mode for my 4GB cards as well to be able to mine ETChash. Is it possible yet?
Fascinat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
November 20, 2020, 11:56:41 AM
 #5882

I am really puzzled by this: On SMOS and HiveOS half of my 8 gb R9 390 hawaii cards are not woking. The same is with lolminer. BUT Claymore works well with 30 Mh/s (moded voltage but not vram timings). May be this is related to the kernel of linux - I know that after Ubuntu 16.04 and kernel 4.10 hawaii is not always working well. My current kernels are - 5.021 amd opencl 18.20 or 19.20. I can't find these os with older kernels.

I am using Windows 8.1, AMD 16.9.2. The R9 390 can work now, all 6 GPU are recognized.

I benchmark it to DAG 378. It can work. But if I use 379, it will show
GPU1: AMD driver 16.9.2
GPU2: AMD driver 16.9.2
GPU3: AMD driver 16.9.2
GPU4: AMD driver 16.9.2
GPU5: AMD driver 16.9.2
GPU6: AMD driver 16.9.2
GPU1: Starting up... (0)
GPU1: Generating ethash light cache for epoch #400
GPU2: Starting up... (0)
GPU3: Starting up... (0)
GPU4: Starting up... (0)
GPU5: Starting up... (0)
GPU6: Starting up... (0)
Light cache generated in 5.1 s (13.0 MB/s)
GPU2: Free VRAM: 7.950 GB; used: 0.050 GB
GPU2: Disabling DAG pre-allocation (not enough VRAM)
GPU2: Allocating DAG for epoch #400 (4.12) GB
GPU2: Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61).
Fatal error detected. Restarting.

GPU3: Free VRAM: 7.950 GB; used: 0.050 GB
GPU3: Disabling DAG pre-allocation (not enough VRAM)
GPU3: Allocating DAG for epoch #400 (4.12) GB
GPU3: Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61).
GPU4: Free VRAM: 7.950 GB; used: 0.050 GB
GPU4: Disabling DAG pre-allocation (not enough VRAM)


hawaii cards are recognized as 8GB, it cannot allocate around 4GB memory.

Is that because of the old AMD driver?
ivomm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1875
Merit: 3001


All good things to those who wait


View Profile
November 20, 2020, 12:06:35 PM
 #5883

I am really puzzled by this: On SMOS and HiveOS half of my 8 gb R9 390 hawaii cards are not woking. The same is with lolminer. BUT Claymore works well with 30 Mh/s (moded voltage but not vram timings). May be this is related to the kernel of linux - I know that after Ubuntu 16.04 and kernel 4.10 hawaii is not always working well. My current kernels are - 5.021 amd opencl 18.20 or 19.20. I can't find these os with older kernels.

I am using Windows 8.1, AMD 16.9.2. The R9 390 can work now, all 6 GPU are recognized.

I benchmark it to DAG 378. It can work. But if I use 379, it will show
GPU1: AMD driver 16.9.2
GPU2: AMD driver 16.9.2
GPU3: AMD driver 16.9.2
GPU4: AMD driver 16.9.2
GPU5: AMD driver 16.9.2
GPU6: AMD driver 16.9.2
GPU1: Starting up... (0)
GPU1: Generating ethash light cache for epoch #400
GPU2: Starting up... (0)
GPU3: Starting up... (0)
GPU4: Starting up... (0)
GPU5: Starting up... (0)
GPU6: Starting up... (0)
Light cache generated in 5.1 s (13.0 MB/s)
GPU2: Free VRAM: 7.950 GB; used: 0.050 GB
GPU2: Disabling DAG pre-allocation (not enough VRAM)
GPU2: Allocating DAG for epoch #400 (4.12) GB
GPU2: Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61).
Fatal error detected. Restarting.

GPU3: Free VRAM: 7.950 GB; used: 0.050 GB
GPU3: Disabling DAG pre-allocation (not enough VRAM)
GPU3: Allocating DAG for epoch #400 (4.12) GB
GPU3: Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61).
GPU4: Free VRAM: 7.950 GB; used: 0.050 GB
GPU4: Disabling DAG pre-allocation (not enough VRAM)


hawaii cards are recognized as 8GB, it cannot allocate around 4GB memory.

Is that because of the old AMD driver?
Either way, because of driver issues (no matter the version), on Windows, your hash will always be way below 30, may be around 18. That's why I switched to linux OS. With Claymore everything is fine, they hash with 30 Mh without mem timings, but with all other miners, including phoenix, for some reason on half of my 390's (they are all 8Gb),  it can't generate the dag. May be with older kernels and drivers it will work, but I can't test it now.
miner29
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1267
Merit: 140


View Profile
November 20, 2020, 04:19:05 PM
 #5884

Have error on reboot of miner. HiveOS, phoenixminer 5.2d.

Code:
Restarting to allocate new DAG buffer
GPU1: Allocating DAG for epoch #388 (4.03) GB
GPU1: Generating DAG for epoch #388



Eth speed: 0.000 MH/s, shares: 398/14/0, time: 2:03
GPUs: 1: 0.000 MH/s (83) 2: 0.000 MH/s (95) 3: 0.000 MH/s (84) 4: 0.000 MH/s (68) 5: 0.000 MH/s (82)



Phoenix Miner 5.2d Linux/gcc - Release build
--------------------------------------------

Waiting 8 s for previous instance to close

phoenixminer exited, waiting to cooldown a bit


Trying to release TIME_WAIT sockets:
tcp        0      0 127.0.0.1:46804         127.0.0.1:3335          TIME_WAIT 
tcp        0      0 127.0.0.1:46800         127.0.0.1:3335          TIME_WAIT 
tcp        0      0 127.0.0.1:46796         127.0.0.1:3335          TIME_WAIT 
tcp        0      0 127.0.0.1:46808         127.0.0.1:3335          TIME_WAIT 
tcp        0      0 127.0.0.1:46792         127.0.0.1:3335          TIME_WAIT 
tcp        0      0 127.0.0.1:46788         127.0.0.1:3335          TIME_WAIT 

phoenixminer miner is already running

> Miner screen is not running


Then miner stop.
Any advice?


What are the cards in the system?   
Assume you are mining ETC?

zydake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
November 20, 2020, 05:41:33 PM
 #5885

Hi everyone

I am having issue with 5.2d

When I turn Phoenix Miner on, it says "Press any key to continue".

Once I press any key with my keyboard, the miner closes


Any idea?

Think is some error in config or bat file..

Any idea what?

Would you mind sharing your config and bat file infos? (delete you wallet number and name if you want)


Same version 5.2C and 5.2.D, cause concern with my RX580 8GB cards, I lose MH/S even with daglimit XXXX

I reverted to 5.1C is no longer a problem.
  Can you tell us the driver version and what are you mining (ETH or ETC)? We can't detect any loss of hashrate on 8GB cards in our internal testing.


- Driver AMD 19.5.2
- Mining ETH on ethermine.org
- Cards rx580 nitro+ and rx580 nitro+ SE - vram 8Go

Code:
-amd
-acm
-mode 1
-hstats 1
-cclock 1250
-mclock 2250
-cvddc 890
-mvddc 890
-log 0
-tstop 85
-tstart 55
-tt 65
#-fanmin 45
-fanmin 35
-fanmax 100
-cdm 0
-fcm 2
-gpus 1
-clKernel 1
-gser 5
-altinit
-rvram -1
-wdog 0
-rmode 0

What do you advice me ?

Try my config !



I should copy and paste this on my miner note pad? (bat file)

Right under "pause"?
Binary100100
Member
**
Offline Offline

Activity: 180
Merit: 10


View Profile
November 20, 2020, 07:39:45 PM
 #5886

So I tried to use the new PhoenixMiner (5.2d) on HiveOS and included the -rxboost command and it's saying, "unable to set straps You have to run PhoenixMiner as administrator to set straps."

I'm embarrassed to ask this... but how do we run the software as administrator?
I stopped the miner, then entered "su" then ran the "miner start" command but it's still saying that I need to run as administrator.

Or maybe this is a PhoenixMiner (Linux) bug?

Thanks!
Pe_Da
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 5


View Profile
November 20, 2020, 07:42:06 PM
 #5887

I know, new card and driver but I got many invalid shares in connection with Nicehash on my new RX 6800.
At the moment no OC and anyone else optimizings active. Seems to be a problem with the many new DAG generation within the mining process.

Quote
2020.11.20:14:50:21.563: main Phoenix Miner 5.2c Windows/msvc - Release build
2020.11.20:14:50:21.563: main Cmd line: -pool stratum+tcp://daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 -wal 39d2gVnrTCRyUKxdWUiTtHjyiYjm5Z6nsA$0-Lvv+41KBzlKZvrdxo--nQA -proto 4 -amd -gpus 0 -wdog 0 -gbase 0 -mport 127.0.0.1:-4000
2020.11.20:14:50:21.995: main Unknown OpenCL driver version! Hashrate and stale shares may suffer
2020.11.20:14:50:21.995: main OpenCL platform: OpenCL 2.1 AMD-APP (3188.4)
2020.11.20:14:50:21.999: main Available GPUs for mining:
2020.11.20:14:50:21.999: main GPU0: AMD Radeon RX 6800 (pcie 43), OpenCL 2.0, 16 GB VRAM, 30 CUs
2020.11.20:14:50:22.000: main ADL library initialized
2020.11.20:14:50:22.469: main Eth: the pool list contains 1 pool (1 from command-line)
2020.11.20:14:50:22.469: main Eth: primary pool: daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353
2020.11.20:14:50:22.469: main Starting GPU mining
2020.11.20:14:50:22.469: main Matched GPU0 to ADL adapter index 0 (method 1)
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: AMD driver 20.11.2
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: Created ADL monitor for adapter 0; overdrive version: 8 (Cool
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: using AMD driver ver 20.11.2
2020.11.20:14:50:22.601: main Eth: Connecting to ethash pool daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 (proto: Nicehash)

2020.11.20:15:06:10.307: main *** 0:15 *** 11/20 15:06 **************************************
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Mining ETH on daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 for 0:15
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Accepted shares 29 (5 stales), rejected shares 1 (1 stales)
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: **Incorrect shares 4** (11.76%), est. stales percentage 20.76%
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Maximum difficulty of found share: 85.8 GH (!)
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Average speed (5 min): 58.397 MH/s
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Effective speed: 62.83 MH/s; at pool: 59.99 MH/s

"Normal" ETC and ETH mining runs properly, but with very fluctuating (56-60Mhs) hashrate!
Azures
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 20, 2020, 08:23:50 PM
 #5888

Will Phoenix 5.2 work on ETC when they reach block 11700000 and reduce the dag size ?
zydake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
November 20, 2020, 09:34:48 PM
 #5889


Hi everyone

I am having issue with 5.2d

When I turn Phoenix Miner on, it says "Press any key to continue".

Once I press any key with my keyboard, the miner closes


Any idea?

Think is some error in config or bat file..

Any idea what?

Would you mind sharing your config and bat file infos? (delete you wallet number and name if you want)


Same version 5.2C and 5.2.D, cause concern with my RX580 8GB cards, I lose MH/S even with daglimit XXXX

I reverted to 5.1C is no longer a problem.
  Can you tell us the driver version and what are you mining (ETH or ETC)? We can't detect any loss of hashrate on 8GB cards in our internal testing.


- Driver AMD 19.5.2
- Mining ETH on ethermine.org
- Cards rx580 nitro+ and rx580 nitro+ SE - vram 8Go

Code:
-amd
-acm
-mode 1
-hstats 1
-cclock 1250
-mclock 2250
-cvddc 890
-mvddc 890
-log 0
-tstop 85
-tstart 55
-tt 65
#-fanmin 45
-fanmin 35
-fanmax 100
-cdm 0
-fcm 2
-gpus 1
-clKernel 1
-gser 5
-altinit
-rvram -1
-wdog 0
-rmode 0

What do you advice me ?

Try my config !



I should copy and paste this on my miner note pad? (bat file)

Right under "pause"?


yes add your pool and run it !



This is what I did and it's not working. Same error



setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool eth-us-east1.nanopool.org:9999 -wal WALLETNUMBER.RIGNAME -pass x
pause

-amd
-acm
-mode 1
-hstats 1
-cclock 1250
-mclock 2250
-cvddc 890
-mvddc 890
-log 0
-tstop 85
-tstart 55
-tt 65
#-fanmin 45
-fanmin 35,40,35,35,35,35,35
-fanmax 100
-cdm 0
-fcm 2
-gpus 1,2,3,4,5,6,7
-clKernel 1
-gser 5
-altinit
-rvram -1
-wdog 0
-rmode 0





bluspirit
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 3


View Profile
November 20, 2020, 10:18:04 PM
Last edit: November 20, 2020, 11:31:38 PM by bluspirit
 #5890


add -config config.txt:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool eth-us-east1.nanopool.org:9999 -wal WALLETNUMBER.RIGNAME -pass x -config config.txt
pause

and move following part to config.txt:

Code:
-amd
-acm
-mode 1
-hstats 1
-cclock 1250
-mclock 2250
-cvddc 890
-mvddc 890
-log 0
-tstop 85
-tstart 55
-tt 65
#-fanmin 45
-fanmin 35,40,35,35,35,35,35
-fanmax 100
-cdm 0
-fcm 2
-gpus 1,2,3,4,5,6,7
-clKernel 1
-gser 5
-altinit
-rvram -1
-wdog 0
-rmode 0


You can also move -wallet -pass and -pool options to config.txt

Edit: You should still customize this config for your GPUs (number and model)
q1398590q
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 21, 2020, 01:24:03 AM
 #5891


In Windows 10, the CPU usage is very high, can you solve it?
Cryptomining2003
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
November 21, 2020, 06:40:00 AM
 #5892

I know, new card and driver but I got many invalid shares in connection with Nicehash on my new RX 6800.
At the moment no OC and anyone else optimizings active. Seems to be a problem with the many new DAG generation within the mining process.

Quote
2020.11.20:14:50:21.563: main Phoenix Miner 5.2c Windows/msvc - Release build
2020.11.20:14:50:21.563: main Cmd line: -pool stratum+tcp://daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 -wal 39d2gVnrTCRyUKxdWUiTtHjyiYjm5Z6nsA$0-Lvv+41KBzlKZvrdxo--nQA -proto 4 -amd -gpus 0 -wdog 0 -gbase 0 -mport 127.0.0.1:-4000
2020.11.20:14:50:21.995: main Unknown OpenCL driver version! Hashrate and stale shares may suffer
2020.11.20:14:50:21.995: main OpenCL platform: OpenCL 2.1 AMD-APP (3188.4)
2020.11.20:14:50:21.999: main Available GPUs for mining:
2020.11.20:14:50:21.999: main GPU0: AMD Radeon RX 6800 (pcie 43), OpenCL 2.0, 16 GB VRAM, 30 CUs
2020.11.20:14:50:22.000: main ADL library initialized
2020.11.20:14:50:22.469: main Eth: the pool list contains 1 pool (1 from command-line)
2020.11.20:14:50:22.469: main Eth: primary pool: daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353
2020.11.20:14:50:22.469: main Starting GPU mining
2020.11.20:14:50:22.469: main Matched GPU0 to ADL adapter index 0 (method 1)
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: AMD driver 20.11.2
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: Created ADL monitor for adapter 0; overdrive version: 8 (Cool
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: using AMD driver ver 20.11.2
2020.11.20:14:50:22.601: main Eth: Connecting to ethash pool daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 (proto: Nicehash)

2020.11.20:15:06:10.307: main *** 0:15 *** 11/20 15:06 **************************************
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Mining ETH on daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 for 0:15
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Accepted shares 29 (5 stales), rejected shares 1 (1 stales)
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: **Incorrect shares 4** (11.76%), est. stales percentage 20.76%
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Maximum difficulty of found share: 85.8 GH (!)
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Average speed (5 min): 58.397 MH/s
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Effective speed: 62.83 MH/s; at pool: 59.99 MH/s

"Normal" ETC and ETH mining runs properly, but with very fluctuating (56-60Mhs) hashrate!


I would first update driver to a version that supports the 6000 series. 20.11 seems to be old isnt it?
batsonxl
Member
**
Offline Offline

Activity: 1198
Merit: 26


View Profile
November 21, 2020, 07:48:43 AM
 #5893

I know, new card and driver but I got many invalid shares in connection with Nicehash on my new RX 6800.
At the moment no OC and anyone else optimizings active. Seems to be a problem with the many new DAG generation within the mining process.

Quote
2020.11.20:14:50:21.563: main Phoenix Miner 5.2c Windows/msvc - Release build
2020.11.20:14:50:21.563: main Cmd line: -pool stratum+tcp://daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 -wal 39d2gVnrTCRyUKxdWUiTtHjyiYjm5Z6nsA$0-Lvv+41KBzlKZvrdxo--nQA -proto 4 -amd -gpus 0 -wdog 0 -gbase 0 -mport 127.0.0.1:-4000
2020.11.20:14:50:21.995: main Unknown OpenCL driver version! Hashrate and stale shares may suffer
2020.11.20:14:50:21.995: main OpenCL platform: OpenCL 2.1 AMD-APP (3188.4)
2020.11.20:14:50:21.999: main Available GPUs for mining:
2020.11.20:14:50:21.999: main GPU0: AMD Radeon RX 6800 (pcie 43), OpenCL 2.0, 16 GB VRAM, 30 CUs
2020.11.20:14:50:22.000: main ADL library initialized
2020.11.20:14:50:22.469: main Eth: the pool list contains 1 pool (1 from command-line)
2020.11.20:14:50:22.469: main Eth: primary pool: daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353
2020.11.20:14:50:22.469: main Starting GPU mining
2020.11.20:14:50:22.469: main Matched GPU0 to ADL adapter index 0 (method 1)
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: AMD driver 20.11.2
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: Created ADL monitor for adapter 0; overdrive version: 8 (Cool
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: using AMD driver ver 20.11.2
2020.11.20:14:50:22.601: main Eth: Connecting to ethash pool daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 (proto: Nicehash)

2020.11.20:15:06:10.307: main *** 0:15 *** 11/20 15:06 **************************************
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Mining ETH on daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 for 0:15
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Accepted shares 29 (5 stales), rejected shares 1 (1 stales)
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: **Incorrect shares 4** (11.76%), est. stales percentage 20.76%
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Maximum difficulty of found share: 85.8 GH (!)
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Average speed (5 min): 58.397 MH/s
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Effective speed: 62.83 MH/s; at pool: 59.99 MH/s

"Normal" ETC and ETH mining runs properly, but with very fluctuating (56-60Mhs) hashrate!


I would first update driver to a version that supports the 6000 series. 20.11 seems to be old isnt it?

i would like share this problem. it is driver and poenix version dont match. i was using 5.1c with 20.4.2 with no problems. then 5.2d was good but after couple days i god invalid shares. i updated to 20.11.1 now it is good again.
5.1c wotks great with 20.4.2
and 5.2d works great with 20.11.1
ivomm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1875
Merit: 3001


All good things to those who wait


View Profile
November 21, 2020, 07:50:28 AM
 #5894

I found the solution for my 390's under smos and hiveos: -clKernel 0 -clNew 0. Now all cards are working with 30+ Mh/s!!!
Ruvv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 21, 2020, 08:24:43 AM
 #5895

Will Phoenix 5.2 work on ETC when they reach block 11700000 and reduce the dag size ?

Also interesting
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 262


View Profile
November 21, 2020, 09:00:14 AM
 #5896

same here

179MH become 167MH
try set -daglim 4076, i have 474/574 cards, PM 5.2d, win10 1703, drivers 19.6.2, if -daglim 1 (auto, 4023) hashrate about 167MH/s, if set -daglim 4031-4076 hashrate is normal 180Mh, as before

yeah. not really sure what's up, but all my 4gb polarises (except last devices at 10+) now hashing as they were



so if it wasn't clear, phoenix 5.2d is able to allocate full dag(376) now on windows on 4GB. from what I see it's likely be good for the next epoch as well.
4058MB is the actual allocated size in hwinfo.

Hello, they look good, what overclock do you have on those rx570s, I couldn't get more than 30mh from them
the range depends on the gpus, sapphire are the best for amd.
I have all my gpus with individual ODNT profiles(and/or PPT for vegas) and also custom timings with amdmemtweak. for best core2mem you need to clock core at least 1166 and mem over 2066. because I run 12gpu rigs...remotely.. it's very hard to squeeze out all it may give, need to sacrifice some for the sake of stability. but these GPUs are perfectly capable of doing over 32 with rare exceptions (my average across 100+ was about 31.3 or so. also you can go back and see some numbers in the screens I posted. ohh... and better not run your polarises on anything above 880mv. at or just below 850 is the best 
Cryptomining2003
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
November 21, 2020, 09:58:06 AM
 #5897

I made some tests:
Phoenix 5.2d consumes 3w per card as 5.1c out of the wall at same hashrate. software reported it´s also 3-4 watts.
TeamRedMiner needs 3 watts less out of the wall (software reported 5w) but still has lower hashrate....so we get the worst out of these 2 szenarios Sad
q1398590q
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 21, 2020, 10:15:37 AM
 #5898

In Windows 10 system, CPU and memory usage rate is very high, and memory usage rate has reached 4G, can this problem be solved?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
November 21, 2020, 10:16:54 AM
 #5899

In Windows 10 system, CPU and memory usage rate is very high, and memory usage rate has reached 4G, can this problem be solved?
It's problem in your system. For me Windows 10 x64 Pro 1909. No such problems.
Pe_Da
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 5


View Profile
November 21, 2020, 10:19:24 AM
 #5900

I know, new card and driver but I got many invalid shares in connection with Nicehash on my new RX 6800.
At the moment no OC and anyone else optimizings active. Seems to be a problem with the many new DAG generation within the mining process.

Quote
2020.11.20:14:50:21.563: main Phoenix Miner 5.2c Windows/msvc - Release build
2020.11.20:14:50:21.563: main Cmd line: -pool stratum+tcp://daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 -wal 39d2gVnrTCRyUKxdWUiTtHjyiYjm5Z6nsA$0-Lvv+41KBzlKZvrdxo--nQA -proto 4 -amd -gpus 0 -wdog 0 -gbase 0 -mport 127.0.0.1:-4000
2020.11.20:14:50:21.995: main Unknown OpenCL driver version! Hashrate and stale shares may suffer
2020.11.20:14:50:21.995: main OpenCL platform: OpenCL 2.1 AMD-APP (3188.4)
2020.11.20:14:50:21.999: main Available GPUs for mining:
2020.11.20:14:50:21.999: main GPU0: AMD Radeon RX 6800 (pcie 43), OpenCL 2.0, 16 GB VRAM, 30 CUs
2020.11.20:14:50:22.000: main ADL library initialized
2020.11.20:14:50:22.469: main Eth: the pool list contains 1 pool (1 from command-line)
2020.11.20:14:50:22.469: main Eth: primary pool: daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353
2020.11.20:14:50:22.469: main Starting GPU mining
2020.11.20:14:50:22.469: main Matched GPU0 to ADL adapter index 0 (method 1)
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: AMD driver 20.11.2
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: Created ADL monitor for adapter 0; overdrive version: 8 (Cool
2020.11.20:14:50:22.474: main GPU0: using AMD driver ver 20.11.2
2020.11.20:14:50:22.601: main Eth: Connecting to ethash pool daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 (proto: Nicehash)

2020.11.20:15:06:10.307: main *** 0:15 *** 11/20 15:06 **************************************
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Mining ETH on daggerhashimoto.eu.nicehash.com:3353 for 0:15
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Accepted shares 29 (5 stales), rejected shares 1 (1 stales)
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: **Incorrect shares 4** (11.76%), est. stales percentage 20.76%
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Maximum difficulty of found share: 85.8 GH (!)
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Average speed (5 min): 58.397 MH/s
2020.11.20:15:06:10.307: main Eth: Effective speed: 62.83 MH/s; at pool: 59.99 MH/s

"Normal" ETC and ETH mining runs properly, but with very fluctuating (56-60Mhs) hashrate!


I would first update driver to a version that supports the 6000 series. 20.11 seems to be old isnt it?
Roll Eyes, that is the newest driver from AMD.
Pages: « 1 ... 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 [295] 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 ... 499 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!