Bitcoin Forum
June 13, 2024, 01:04:43 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 [278] 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 ... 499 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 6.2c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 784680 times)
dastardlyman12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
October 31, 2020, 06:13:39 PM
 #5541

i tried installing the very latest windows 10
(version 2009)
phoenix crashes out straight away (so does claymore)
so ive wound back to version 2004 and its all fine.
i did do a proper DDU on version 2009 but that didnt help
best wishes to all the crazy miners
flameelement
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
November 01, 2020, 08:27:31 AM
 #5542

Does anyone check the above pill?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
November 01, 2020, 08:28:31 AM
 #5543

Does anyone check the above pill?
Yes. It's scam. Trojan in him.
Namiks
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 292
Merit: 252


I miss when crypto was about decentralisation.


View Profile
November 01, 2020, 01:09:42 PM
 #5544

What's going on again ?
I switched from Ethermine to Niceshash (with daggerhashimoto) with my 8gb 1070Ti rig (motherboard has 8Gb of ram) and I see the same issue I had when my motherboard had only 2gb or ram !
The only difference I see between Nicehash and Ethermine is that nicehash request a 4Gb DAG while ethermine starts with 3.8Gb
The speed is halfed and the power usage is reduced by 25% (going from 100w to 75w)
Any ideas ?

Try T-rex miner?
Maybe it's the GPU architecture


Damn, that would be a shame if nvidia 8Gb card cannot mine above 4Gb !!!
Just did a test in -bench with 390 and indeed 4.* Gb seems to kill miners on nvidia 1070ti
Anyone else can test ? (i'm using drivers v 452.06)
I have the same issue with Claymore BTW
Got a 1070 ti here that isn't managing to load the dag.

Crypto was created to liberate the individual. Decentralisation matters.
PeaMine
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 979
Merit: 510



View Profile
November 01, 2020, 02:49:47 PM
 #5545

I had an issue with dual mining UBQ
When it mines, for B2S it keeps saying invalid parameters.
Other than that, speed is crazy good on ETH

What is the parameter to disable certificate errors when using SSL?

Datacenter Technician and Electrician.  If you have any questions feel free to ask me as I am generally bored looking at logs and happy to help during free time.
sk0mi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
November 01, 2020, 06:10:19 PM
 #5546

What's going on again ?
I switched from Ethermine to Niceshash (with daggerhashimoto) with my 8gb 1070Ti rig (motherboard has 8Gb of ram) and I see the same issue I had when my motherboard had only 2gb or ram !
The only difference I see between Nicehash and Ethermine is that nicehash request a 4Gb DAG while ethermine starts with 3.8Gb
The speed is halfed and the power usage is reduced by 25% (going from 100w to 75w)
Any ideas ?

Try T-rex miner?
Maybe it's the GPU architecture


Damn, that would be a shame if nvidia 8Gb card cannot mine above 4Gb !!!
Just did a test in -bench with 390 and indeed 4.* Gb seems to kill miners on nvidia 1070ti
Anyone else can test ? (i'm using drivers v 452.06)
I have the same issue with Claymore BTW
Got a 1070 ti here that isn't managing to load the dag.
What about that OhMyGodETHPill for 1080 and 1080Ti?
It came with Nicehash software like forever...
Did you try it for 1070s?
ctsbitcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 1


View Profile
November 02, 2020, 04:21:34 PM
 #5547

Does/will Phoenix Miner support Etchash come the December ETC Fork to Thanos?

https://medium.com/minerstat/etchash-etc-fork-at-block-11-700-000-dag-size-decrease-5083d97a1d46
psiz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
November 02, 2020, 10:07:51 PM
 #5548

Where is this clown phoenixminer developer?

Last Active:   August 07, 2020, 06:15:49 AM

nice support!!! Sad((
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
November 02, 2020, 10:23:39 PM
 #5549

Where is this clown phoenixminer developer?

Last Active:   August 07, 2020, 06:15:49 AM

nice support!!! Sad((
He spends money from devfee.
waywoos
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 2


View Profile
November 02, 2020, 10:37:45 PM
 #5550

Where is this clown phoenixminer developer?

Last Active:   August 07, 2020, 06:15:49 AM

nice support!!! Sad((

learn some respect.
if hes such a clown how about you code and find a solution.
vanities
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
November 03, 2020, 05:26:29 AM
 #5551

Does anyone know how to get stats form the miner?

connecting to a socket and sending

Code:
socket.sendall(b'{"id":0,"jsonrpc":"2.0","method":"miner_getstat1"}')

gets me a hang from the socket, any help?

Thanks!
yoshcat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
November 03, 2020, 05:32:49 AM
 #5552

Where is this clown phoenixminer developer?

Last Active:   August 07, 2020, 06:15:49 AM

nice support!!! Sad((
He died of obesity, just like Claymore
styleshifter
Member
**
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 14


View Profile WWW
November 03, 2020, 07:36:11 AM
 #5553

Does/will Phoenix Miner support Etchash come the December ETC Fork to Thanos?

https://medium.com/minerstat/etchash-etc-fork-at-block-11-700-000-dag-size-decrease-5083d97a1d46

So far only lolMiner and Nanominer have updated their miners to support ETChash.

Latest Crypto Miner App - Get the latest mining software from official sources & receive update notifications
https://latest-miner.web.app --- https://bitcointalk.org/?topic=5073731.0 --- https://twitter.com/styleshifter1
grizscom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 245
Merit: 256


View Profile WWW
November 03, 2020, 10:07:01 AM
 #5554

Hello miners and devs.

Does anyone solved the problem with R9 390 [Hawaii] and Linux?
Code:
GPU1 GPU1: Allocating DAG for epoch #384 (4.00) GB
GPU1 GPU1: Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61).
Fatal error detected. Restarting.

http://ethereumpool.co/ - Stable, fair & transparent Ethereum mining pool
Digital_Seytan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 2

digiseytan@walletofsatoshi.com


View Profile WWW
November 03, 2020, 11:00:24 AM
 #5555

Where is this clown phoenixminer developer?

Last Active:   August 07, 2020, 06:15:49 AM

nice support He died of obesity, just like Claymore.

Use lolminer, teamredminer. Phoenix Miner Dev is DEAD

DonateSATS:Digiseytan@WALLETOFSATOSHi.COM
SHOPFREE: https://satsback.com/register/1QEJyGPlg4LN5kwx
ETC+Zil Pool:https://k1pool.com/invite/895eb07555
Jonet
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 3


View Profile
November 03, 2020, 11:36:45 AM
 #5556

What is used to set clocks and voltages on Linux? PhoenixMiner seems unable to set clocks on RX580. ROC-smi is able to set core clock but I struggle when trying to set memory clocks.
safar1980
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 1625


#SWGT CERTIK Audited


View Profile
November 03, 2020, 12:05:35 PM
 #5557

Where is this clown phoenixminer developer?

Last Active:   August 07, 2020, 06:15:49 AM

nice support He died of obesity, just like Claymore.

Use lolminer, teamredminer. Phoenix Miner Dev is DEAD
I have little free memory left on 4GB graphics cards. I switched to another miner on the hive os. I have chosen the latest teamredminer and will watch the hashrate. I think that in the 375th epoch, no one will be able to mine ether on Claymore or PhoenixMiner. In 10 days there will be more information on how new miners work in practice
 

cianciolo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 03, 2020, 03:18:02 PM
 #5558

I am new to the this forum and was hoping to find some help with my miner.  I have trouble keeping it online, sometimes it runs for an hour sometimes a day, with the longest ever being 1 week.  When the Phoenix Miner 5.1c does crash sometimes the command prompt window is just closed and other times the computer has rebooted.  Here is my setup.

HP desktop AMD A10, 4GB RAM (have another 4GB ordered), 600W PSU, Windows 10 64-bit.
2x - RX5700 GPU
Radeon driver 20.10.1

I have tried different settings for the cards themselves but nothing has seemed to make a difference, including what I found in previous posts on here, 1350MHz Core, 1750MHz Mem, 780mv.  Thanks for any suggestions anyone has.
Jonet
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 3


View Profile
November 03, 2020, 07:07:18 PM
 #5559

What is used to set clocks and voltages on Linux? PhoenixMiner seems unable to set clocks on RX580. ROC-smi is able to set core clock but I struggle when trying to set memory clocks.

Editing /etc/default/grub (GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="amdgpu.ppfeaturemask=0xffffffff" solved it. PhoenixMiner sets clocks an voltages now.
melpheos
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 557
Merit: 5


View Profile
November 03, 2020, 07:47:53 PM
 #5560

Where is this clown phoenixminer developer?

Last Active:   August 07, 2020, 06:15:49 AM

nice support!!! Sad((
If you are not happy with his product don't use it and STFU...
Pages: « 1 ... 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 [278] 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 ... 499 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!