Bitcoin Forum
June 13, 2024, 01:32:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 [265] 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 ... 499 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 6.2c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 784680 times)
_javi_
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 968
Merit: 624


Still a manic miner


View Profile
September 25, 2020, 05:37:09 PM
 #5281


[...]how do you set lower than 1750 for mem freq?? This Asrock 5700XT Taichi wont go lower than that, and fails with that error even at stock memory frequency.




For mem speed lower than 1750 you'll have to mod your bios.

Google brings up a lot of interesting reading stuff: https://www.google.com/search?q=rx+5700+bios+mod+mining&oq=rx+5700+bios+mod


Thanks for the Google link. None of those results talk about memory underclocking

I've already modded bios with RBE and MPT. But i have no info on tunning the MPT frequency tab (Memory DPMs)
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 262


View Profile
September 25, 2020, 09:01:43 PM
 #5282

Has anyone ever tried to run amd and nvidia stable on the same rig?

I was running 6 rx 580 perfectly, however I added a 1080Ti and after 2 days running it crashed (black screen) leaving no trace of the cause apparently.
yes I do. should be no problem. I have polaris vega and pascal (and 5700 too actually) in same rigs. works fine. also I always set my volts for AMD independently of miner apps
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 262


View Profile
September 25, 2020, 09:04:52 PM
 #5283


I've already modded bios with RBE and MPT. But i have no info on tunning the MPT frequency tab (Memory DPMs)
you may try checking out amd memory tweak thread. it may give you some ideas?
dfish987
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
September 26, 2020, 01:56:11 AM
 #5284

I'm having trouble getting 5.1c to work with rx5600xt mixed with polaris 4xx-5xx is there something I'm doing won't says can't create buffer for the navi card makes no sense to me I know Phoenix miner says it works with 5700 cards but does it not work with 5600xt or is it because my rig is a mix of polaris and Navi?
Iamtutut
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 131


View Profile
September 26, 2020, 09:47:08 AM
 #5285

I'm having trouble getting 5.1c to work with rx5600xt mixed with polaris 4xx-5xx is there something I'm doing won't says can't create buffer for the navi card makes no sense to me I know Phoenix miner says it works with 5700 cards but does it not work with 5600xt or is it because my rig is a mix of polaris and Navi?

I have one launch file for 5600XT (with voltage and memory speed + voltage) and another one for RX570 that I control with AMDmemorytweak.
j2james
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 0


View Profile
September 26, 2020, 01:20:19 PM
 #5286

Hi PM devs,

Beginning from PM5.1c I have regular errors with code 999.

6 * ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING, Win 7 Home Extended, 8GB RAM

Config is the following
-nvidia
-cdm 2
-cdmport 3333
-cdmpass xxxxxxx
-minRigSpeed 180
-rmode 2
-tstop 70
-tstart 40
-logsmaxsize 0
-nvf 2
-hstats 2

MSI AB settings:
      CV: +0
               #1      #2     #3     #4      #5     #6
      PL:   88%   88%   86%   88%   88%   90%
      CC: +102  +102  +102  +102  +102  +102
      MC: +550  +550  +460  +550  +540  +550
      ---------------------------------------
      1020w (870w PM), 186.5xMh

Driver version: 390.77

Config was not changed, drivers were not changed. Any ideas?

2020.09.26:13:53:41.484: GPU6 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: gps6 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: gps2 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: GPU2 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps3 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps1 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU1 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU3 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps4 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps5 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU4 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU5 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.493: GPU2 GPU2 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU6 GPU6 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU1 GPU1 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU3 GPU3 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU4 GPU4 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU5 GPU5 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.507: wdog Fatal error detected. Restarting.
2020.09.26:13:53:43.949: eths Eth: Received: {"jsonrpc":"2.0","id":0,"result":["0x2cb9408d393282b9801f12470f28bd380e9ec2ff1c7fa5fd1190a9cacec54077","0x8ae454df8790ee9925f11cd620843de9a12356ab60c67e1d8a8c85a5555b85d8","0x000000006df37f675ef6eadf5ab9a2072d44268d97df837e6748956e5c6c2116"]}
2020.09.26:13:53:43.949: eths Eth: New job #2cb9408d from eth-eu1.nanopool.org:9999; diff: 10000MH
2020.09.26:13:53:44.248: main Eth speed: 0.000 MH/s, shares: 472/0/0, time: 7:19
2020.09.26:13:53:44.248: main GPUs: 1: 0.000 MH/s (75) 2: 0.000 MH/s (75) 3: 0.000 MH/s (73) 4: 0.000 MH/s (73) 5: 0.000 MH/s (85) 6: 0.000 MH/s (91)
Ursul0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 857
Merit: 262


View Profile
September 27, 2020, 07:58:24 AM
 #5287

I'm having trouble getting 5.1c to work with rx5600xt mixed with polaris 4xx-5xx is there something I'm doing won't says can't create buffer for the navi card makes no sense to me I know Phoenix miner says it works with 5700 cards but does it not work with 5600xt or is it because my rig is a mix of polaris and Navi?
mixed GPUs is not the issue. make sure you have malloc variables set, have enough virtual ram, and configured the cards properly. overdriventool is recommended
cfw34683
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
September 28, 2020, 03:52:29 AM
 #5288

Hi PM devs,

Beginning from PM5.1c I have regular errors with code 999.

6 * ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING, Win 7 Home Extended, 8GB RAM

Config is the following
-nvidia
-cdm 2
-cdmport 3333
-cdmpass xxxxxxx
-minRigSpeed 180
-rmode 2
-tstop 70
-tstart 40
-logsmaxsize 0
-nvf 2
-hstats 2

MSI AB settings:
      CV: +0
               #1      #2     #3     #4      #5     #6
      PL:   88%   88%   86%   88%   88%   90%
      CC: +102  +102  +102  +102  +102  +102
      MC: +550  +550  +460  +550  +540  +550
      ---------------------------------------
      1020w (870w PM), 186.5xMh

Driver version: 390.77

Config was not changed, drivers were not changed. Any ideas?

2020.09.26:13:53:41.484: GPU6 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: gps6 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: gps2 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: GPU2 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps3 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps1 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU1 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU3 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps4 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps5 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU4 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU5 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.493: GPU2 GPU2 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU6 GPU6 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU1 GPU1 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU3 GPU3 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU4 GPU4 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU5 GPU5 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.507: wdog Fatal error detected. Restarting.
2020.09.26:13:53:43.949: eths Eth: Received: {"jsonrpc":"2.0","id":0,"result":["0x2cb9408d393282b9801f12470f28bd380e9ec2ff1c7fa5fd1190a9cacec54077","0x8ae454df8790ee9925f11cd620843de9a12356ab60c67e1d8a8c85a5555b85d8","0x000000006df37f675ef6eadf5ab9a2072d44268d97df837e6748956e5c6c2116"]}
2020.09.26:13:53:43.949: eths Eth: New job #2cb9408d from eth-eu1.nanopool.org:9999; diff: 10000MH
2020.09.26:13:53:44.248: main Eth speed: 0.000 MH/s, shares: 472/0/0, time: 7:19
2020.09.26:13:53:44.248: main GPUs: 1: 0.000 MH/s (75) 2: 0.000 MH/s (75) 3: 0.000 MH/s (73) 4: 0.000 MH/s (73) 5: 0.000 MH/s (85) 6: 0.000 MH/s (91)


please remove old drivers and update to latest at https://www.nvidia.com/en-us/geforce/drivers/
at time of writing the current version is  456.38 - Release Date: Thu Sep 17, 2020
cfw34683
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
September 28, 2020, 04:01:21 AM
 #5289

there is nothing to fix, since this is not a breakdown, but you need to insert a monitor emulator as always, it's time to know this since you have been since 2014

From 2014 to 2016 i had a Sapp 7950/280x farm..
2016 to present Aorus 1070's .. No need for vga plugs, no unstable drivers.. and profitable mining until today (eth 30mhs/125w). Not a single regret being on the green side.

But 5700xt's are worth a try and i got a nice deal on Asrock Taichis.

back to the subject..
I used a VGA/DVI adapter with some resistors back then, whats used nowadays in the digital connectors for monitor emulator??

thanks for your answer!

edit: answering myself:
https://www.headlessghost.com/

these are much cheaper at amazon. 1 two pack is 8.99
https://www.amazon.com/gp/product/B074NNZYW4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
j2james
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 0


View Profile
September 28, 2020, 09:14:16 AM
 #5290

Hi PM devs,

Beginning from PM5.1c I have regular errors with code 999.

6 * ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING, Win 7 Home Extended, 8GB RAM

Config is the following
-nvidia
-cdm 2
-cdmport 3333
-cdmpass xxxxxxx
-minRigSpeed 180
-rmode 2
-tstop 70
-tstart 40
-logsmaxsize 0
-nvf 2
-hstats 2

MSI AB settings:
      CV: +0
               #1      #2     #3     #4      #5     #6
      PL:   88%   88%   86%   88%   88%   90%
      CC: +102  +102  +102  +102  +102  +102
      MC: +550  +550  +460  +550  +540  +550
      ---------------------------------------
      1020w (870w PM), 186.5xMh

Driver version: 390.77

Config was not changed, drivers were not changed. Any ideas?

2020.09.26:13:53:41.484: GPU6 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: gps6 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: gps2 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: GPU2 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps3 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps1 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU1 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU3 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps4 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps5 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU4 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU5 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.493: GPU2 GPU2 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU6 GPU6 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU1 GPU1 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU3 GPU3 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU4 GPU4 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU5 GPU5 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.507: wdog Fatal error detected. Restarting.
2020.09.26:13:53:43.949: eths Eth: Received: {"jsonrpc":"2.0","id":0,"result":["0x2cb9408d393282b9801f12470f28bd380e9ec2ff1c7fa5fd1190a9cacec54077","0x8ae454df8790ee9925f11cd620843de9a12356ab60c67e1d8a8c85a5555b85d8","0x000000006df37f675ef6eadf5ab9a2072d44268d97df837e6748956e5c6c2116"]}
2020.09.26:13:53:43.949: eths Eth: New job #2cb9408d from eth-eu1.nanopool.org:9999; diff: 10000MH
2020.09.26:13:53:44.248: main Eth speed: 0.000 MH/s, shares: 472/0/0, time: 7:19
2020.09.26:13:53:44.248: main GPUs: 1: 0.000 MH/s (75) 2: 0.000 MH/s (75) 3: 0.000 MH/s (73) 4: 0.000 MH/s (73) 5: 0.000 MH/s (85) 6: 0.000 MH/s (91)


please remove old drivers and update to latest at https://www.nvidia.com/en-us/geforce/drivers/
at time of writing the current version is  456.38 - Release Date: Thu Sep 17, 2020

Driver version in that case does not matter. PM5.0e works stable. Just for experiment I installed the lastest driver. Mining speed was decreased.
mrvo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 28, 2020, 09:50:52 AM
 #5291


Thanks to everyone on the group who knows this error? Please help me
Thanks!
https://postimg.cc/7C82BHbZ

hello have same issue and then my www browsers stop workin ping work but Chrome : Error 104 (net::ERR_CONNECTION_FAILED) nothing help only reboot

any ideas ?
j2james
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 0


View Profile
September 28, 2020, 06:56:48 PM
 #5292

Hi PM devs,

Beginning from PM5.1c I have regular errors with code 999.

6 * ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING, Win 7 Home Extended, 8GB RAM

Config is the following
-nvidia
-cdm 2
-cdmport 3333
-cdmpass xxxxxxx
-minRigSpeed 180
-rmode 2
-tstop 70
-tstart 40
-logsmaxsize 0
-nvf 2
-hstats 2

MSI AB settings:
      CV: +0
               #1      #2     #3     #4      #5     #6
      PL:   88%   88%   86%   88%   88%   90%
      CC: +102  +102  +102  +102  +102  +102
      MC: +550  +550  +460  +550  +540  +550
      ---------------------------------------
      1020w (870w PM), 186.5xMh

Driver version: 390.77

Config was not changed, drivers were not changed. Any ideas?

2020.09.26:13:53:41.484: GPU6 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: gps6 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: gps2 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.484: GPU2 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps3 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps1 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU1 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU3 CUDA error in CudaProgram.cu:318 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps4 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: gps5 CUDA error in CudaProgram.cu:258 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU4 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.485: GPU5 CUDA error in CudaProgram.cu:456 : unknown error (999)
2020.09.26:13:53:41.493: GPU2 GPU2 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU6 GPU6 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU1 GPU1 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU3 GPU3 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU4 GPU4 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.493: GPU5 GPU5 search error: unknown error
2020.09.26:13:53:41.507: wdog Fatal error detected. Restarting.
2020.09.26:13:53:43.949: eths Eth: Received: {"jsonrpc":"2.0","id":0,"result":["0x2cb9408d393282b9801f12470f28bd380e9ec2ff1c7fa5fd1190a9cacec54077","0x8ae454df8790ee9925f11cd620843de9a12356ab60c67e1d8a8c85a5555b85d8","0x000000006df37f675ef6eadf5ab9a2072d44268d97df837e6748956e5c6c2116"]}
2020.09.26:13:53:43.949: eths Eth: New job #2cb9408d from eth-eu1.nanopool.org:9999; diff: 10000MH
2020.09.26:13:53:44.248: main Eth speed: 0.000 MH/s, shares: 472/0/0, time: 7:19
2020.09.26:13:53:44.248: main GPUs: 1: 0.000 MH/s (75) 2: 0.000 MH/s (75) 3: 0.000 MH/s (73) 4: 0.000 MH/s (73) 5: 0.000 MH/s (85) 6: 0.000 MH/s (91)


please remove old drivers and update to latest at https://www.nvidia.com/en-us/geforce/drivers/
at time of writing the current version is  456.38 - Release Date: Thu Sep 17, 2020

Driver version in that case does not matter. PM5.0e works stable. Just for experiment I installed the lastest driver. Mining speed was decreased.

After rollback to PM5.0e I still have error 999. So looks like something with hardware. May be I should update overclocking values.
j2james
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 0


View Profile
September 28, 2020, 07:00:54 PM
 #5293

Anybody has played with overclocking settings using MSAB and provided by PM? I'm interesting in GTX1070. Can I use the same parameters from MSAB in PM overcrocking congif or they will be other ones?
greasepit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 1


View Profile
September 29, 2020, 02:18:06 PM
 #5294

Has anyone ever tried to run amd and nvidia stable on the same rig?

I was running 6 rx 580 perfectly, however I added a 1080Ti and after 2 days running it crashed (black screen) leaving no trace of the cause apparently.
yes I do. should be no problem. I have polaris vega and pascal (and 5700 too actually) in same rigs. works fine. also I always set my volts for AMD independently of miner apps


Yeah now it's running fine, my mobo has 6 PCI-E and I installed an adapter multiple card (PCIe 1 to 4 PCI-Express). It seems this adapter was not well connected and a reseat resolved.

This adapter:
https://www.amazon.com/XT-XINTE-PCI-express-External-Adapter-Multiplier/dp/B07CWPWDF8/ref=sr_1_4?dchild=1&keywords=pcie+usb+risers+multiplier&qid=1601388848&sr=8-4



Thanks for the answer
Iphine
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 01, 2020, 10:41:44 AM
 #5295

Hello,

Currently i am using PhoenixMiner, to mine eth/etc on nicehash.

I got blindsided because of the DAG today, i could mine ETH but not etc because of the DAG, i was using PhoenixMiner 4.9c.

I updated to 5.1c and now everything works fine.

I did some benchmarks and found out that PhoenixMiner 5.1c can mine ETC until 23/NOV/2020 and ETH until 19/JAN/2021 (EPOCH: 388). From 389 onwards it crashes.

Will i have to update phoenix miner again (if there is a new version) on 23/NOV/2020 to continue mining ETC on nicehash?

Also can you add the max epoch until you can mine Ethereum in the Readme please?

Thank you!
EdoMedo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 01, 2020, 10:01:20 PM
 #5296

Conserning ETC, real question is does PhoenixMiner and pools plan to implement ECIP 1099?



Hello,

Currently i am using PhoenixMiner, to mine eth/etc on nicehash.

I got blindsided because of the DAG today, i could mine ETH but not etc because of the DAG, i was using PhoenixMiner 4.9c.

I updated to 5.1c and now everything works fine.

I did some benchmarks and found out that PhoenixMiner 5.1c can mine ETC until 23/NOV/2020 and ETH until 19/JAN/2021 (EPOCH: 388). From 389 onwards it crashes.

Will i have to update phoenix miner again (if there is a new version) on 23/NOV/2020 to continue mining ETC on nicehash?

Also can you add the max epoch until you can mine Ethereum in the Readme please?

Thank you!

Dnf
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 02, 2020, 01:49:15 AM
 #5297

How to switch ETH to ETC?
i could mine ETH but not etc. i use PhoenixMiner 5.1c.

Any solution ?


Thanks
crypto.bin101
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile WWW
October 02, 2020, 03:27:18 AM
 #5298

Hi PM devs,

GPU 1 is not hashing from version 5.0 to 5.1

8 * XFX RX580 OC, Win 7 Pro  , 8GB RAM

Config is the following
default

MSI AB settings:
CV: +0
PL: 70
CC: 1150
MC: 2045
           

Driver version: 18.3.4

2020.10.02:06:21:50.064: main Eth speed: 209.765 MH/s, shares: 5/0/0, time: 0:01
2020.10.02:06:21:50.064: main GPUs: 1: 0.922 MH/s (0) 2: 30.010 MH/s (2) 3: 29.380 MH/s (1) 4: 30.025 MH/s (0) 5: 30.038 MH/s (1) 6: 29.923 MH/s (1) 7: 30.025 MH/s (0) 8: 29.442 MH/s (0)
 
br2459
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 269
Merit: 102


View Profile
October 02, 2020, 04:02:49 AM
 #5299

Hi PM devs,

GPU 1 is not hashing from version 5.0 to 5.1

8 * XFX RX580 OC, Win 7 Pro  , 8GB RAM

Config is the following
default

MSI AB settings:
CV: +0
PL: 70
CC: 1150
MC: 2045
           

Driver version: 18.3.4

2020.10.02:06:21:50.064: main Eth speed: 209.765 MH/s, shares: 5/0/0, time: 0:01
2020.10.02:06:21:50.064: main GPUs: 1: 0.922 MH/s (0) 2: 30.010 MH/s (2) 3: 29.380 MH/s (1) 4: 30.025 MH/s (0) 5: 30.038 MH/s (1) 6: 29.923 MH/s (1) 7: 30.025 MH/s (0) 8: 29.442 MH/s (0)
 


Could be any number of things, bad card, bad riser, bad monitor connection. Try ruling those out one by one and see if you can get GPU 1 to hash.

adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3794
Merit: 1718


CoinPoker.com


View Profile
October 02, 2020, 06:27:22 AM
 #5300


2020.10.02:06:21:50.064: main Eth speed: 209.765 MH/s, shares: 5/0/0, time: 0:01
2020.10.02:06:21:50.064: main GPUs: 1: 0.922 MH/s (0) 2: 30.010 MH/s (2) 3: 29.380 MH/s (1) 4: 30.025 MH/s (0) 5: 30.038 MH/s (1) 6: 29.923 MH/s (1) 7: 30.025 MH/s (0) 8: 29.442 MH/s (0)
 


I had this issue before where the main GPU0 (one in the x16 3.0 slot) would run into issues while the other GPUs always worked. This was with Claymore however but I think your reason might be similar.

After much investigating I discovered that if you have a GPU inside the main slot, it requires SLIGHTLY more power than any of the other GPUs. Usually it runs on PCI 3.0 instead of PCI 2.0 as the other 1x slot. So since it requires more power and all your GPUs are undervolted the same, the rest will hash fine but that one will crash from time to time.

My advice, just up the voltage a little and see if the problem goes away.

Pages: « 1 ... 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 [265] 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 ... 499 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!