Bitcoin Forum
May 25, 2018, 01:51:14 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 [1197] 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.7 (Windows/Linux)  (Read 6157632 times)
singlass
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
May 15, 2018, 09:49:47 PM
 #23921

i completely overlooked -asm 2 now ethminer is in trouble,i hope claymore makes a lyra2rev2 miner i'm tired of that sgminer-based sporadic garbage,his neoscrypt miner was just stupid my oc'd 7950's do 736 KH/s a piece
1527213074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213074
Reply with quote  #2

1527213074
Report to moderator
1527213074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213074
Reply with quote  #2

1527213074
Report to moderator
1527213074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213074
Reply with quote  #2

1527213074
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527213074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213074
Reply with quote  #2

1527213074
Report to moderator
bluspirit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
May 15, 2018, 10:29:01 PM
 #23922


I will fix this issue with RDC in next update.


Thank you so much... you are the man!
alizali
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 04:34:06 AM
 #23923

Hi

I just got Windows 10 update and my hashes went down from 180 to 107 on 6x rx580

anyone with the same problem, solution maybe?


reinstall the AMD driver
rufo28
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 07:26:38 AM
 #23924

What does this mean in the log:the lines in bold

00:47:50:494   860   ETH: 03/13/18-00:47:50 - New job from us1.ethermine.org:4444
00:47:50:494   860   target: 0x0000000112e0be82 (diff: 4000MH), epoch 174(2.36GB)
00:47:50:494   860   gpu #0 dt 0.13 (0%, good)
00:47:50:494   860   gpu #1 dt 0.13 (0%, good)


Anyone answer this question?
I'm also wondering what is this mean?


It's for debug purposes, don't pay any attention to it.

Thanks @Claymore for the feedback! cheers!
janding
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 01:29:09 PM
 #23925

Hey jongjin

Have a nice day. You just got blocked by me.

Munka9
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 01:43:56 PM
 #23926

Is it possible now or in a future version to move dcri and dcoin settings to dpools.txt?
kainplan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 05:20:03 PM
 #23927

Hi,

I have some problems with one of two rigs since ~1-2Days. The hashrate shown by pool dropped significantly (~40-50%) while miner shows correct values. I recognized that many shares were not accepted. Also I have many pool switches lately on both rigs.

Any ideas what might be the problem? The other rig is working perfectly fine on same pool and standing in the same location. It's quite hot the last days but the cards are running fine at 60-70°C and 86-90%, 78W. The rig is running with Linux (the other one Win10), Claymore11.6 and via WLAN (the windows one too - 72Mbit/s, perfect connection).

The only thing I changed lately was reducing GPU3s Memclock by some Mhz because I got many incorrect shares.

https://picload.org/view/dooacdgw/shares.png.html
Krishi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 05:28:15 PM
 #23928

Finally managed to get 11.7 running in ubuntu, had an issue where the miner couldn't find libcurl.so.4.
Only thing now is, for some reason the miner started mining devfee. Of course I don't mind except that I'm using a 1060 3gb and devfee is not supposed to mine on them anymore right?
papampi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 105


Linux FOREVER! Resistance is futile!!!


View Profile
May 16, 2018, 06:31:12 PM
 #23929

I keep getting this error on some of my workers randomly, any way to force Devfee to connect to normal port and not SSL/TLS ?

Code:
ETH: Stratum - Cannot connect to eu1.ethermine.org:5555
DevFee: ETH: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eu1.ethermine.org' <51.255.64.43> port 5555 (SSL/TLS)
.
.
.
.
ETH: Stratum - Cannot connect to eu1.ethermine.org:5555
DevFee: ETH: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eu1.ethermine.org' <91.121.167.111> port 5555 (SSL/TLS)
DevFee: ETH: Stratum - Connected (eu1.ethermine.org:4444) (unsecure)
DevFee: start mining
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:19 - SHARE FOUND - (GPU 4)
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:19 - New job from eu1.ethermine.org:4444
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:37 - SHARE FOUND - (GPU 1)
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:49 - SHARE FOUND - (GPU 5)
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:49 - New job from eu1.ethermine.org:4444
DevFee: stop mining and disconnect


Mining on linux, Nvidia
Miner command :
Code:
./ethdcrminer64 -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal walet.worker -epsw x -mode 1 -dbg -1 -esm 1

Some workers keep disconnecting and reconnecting because they cannot connect to Devpool.
Tried to set -allpools 1, and still miner tries to connect to same ssl port and after many fails it goes to normal

This is what happens when Dev fee kicks in:




Many workers go red or no reported hashrate



Any helps?

Cdlsports
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 07:27:41 PM
 #23930

my rigs have been running great, and now with the windows update nothing but crap.  I removed the windows update, however I still keep getting cant create Dag file gpu hangs in opencl call.  5 of the 7 run.  The program also sits at the  point of showing my gpus for several minutes, where it used to zip right thru to showing my gpus and setting the dag files.  I have done ddu and reinstalled blockchain drivers but still have the same issues.  Any info would be greatly appreciated
AzzAz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 883
Merit: 1000


View Profile
May 16, 2018, 07:52:26 PM
 #23931

my rigs have been running great, and now with the windows update nothing but crap.  I removed the windows update, however I still keep getting cant create Dag file gpu hangs in opencl call.  5 of the 7 run.  The program also sits at the  point of showing my gpus for several minutes, where it used to zip right thru to showing my gpus and setting the dag files.  I have done ddu and reinstalled blockchain drivers but still have the same issues.  Any info would be greatly appreciated
Use 18.x.x if updated to recent version (17.09 or so ). Blockchain drivers are good for 16.08. And revert works as it should only if it was fresh install/update.
BryanMeLee
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 08:19:25 PM
 #23932

Finally managed to get 11.7 running in ubuntu, had an issue where the miner couldn't find libcurl.so.4.
Only thing now is, for some reason the miner started mining devfee. Of course I don't mind except that I'm using a 1060 3gb and devfee is not supposed to mine on them anymore right?

What did you do to get it running?  Hopefully you found a workaround that allows you to have both libcurl4 and libcurl3 installed.

trader1a
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
May 16, 2018, 09:42:32 PM
 #23933

Finally managed to get 11.7 running in ubuntu, had an issue where the miner couldn't find libcurl.so.4.
Only thing now is, for some reason the miner started mining devfee. Of course I don't mind except that I'm using a 1060 3gb and devfee is not supposed to mine on them anymore right?

now at 11.7 it is no fee for 3gb in windows10

Quote
Same for 3GB cards in Windows10.
janding
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
May 17, 2018, 02:14:54 AM
 #23934

I keep getting this error on some of my workers randomly, any way to force Devfee to connect to normal port and not SSL/TLS ?

Code:
ETH: Stratum - Cannot connect to eu1.ethermine.org:5555
DevFee: ETH: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eu1.ethermine.org' <51.255.64.43> port 5555 (SSL/TLS)
.
.
.
.
ETH: Stratum - Cannot connect to eu1.ethermine.org:5555
DevFee: ETH: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eu1.ethermine.org' <91.121.167.111> port 5555 (SSL/TLS)
DevFee: ETH: Stratum - Connected (eu1.ethermine.org:4444) (unsecure)
DevFee: start mining
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:19 - SHARE FOUND - (GPU 4)
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:19 - New job from eu1.ethermine.org:4444
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:37 - SHARE FOUND - (GPU 1)
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:49 - SHARE FOUND - (GPU 5)
DevFee: ETH: 05/15/18-20:32:49 - New job from eu1.ethermine.org:4444
DevFee: stop mining and disconnect


Mining on linux, Nvidia
Miner command :
Code:
./ethdcrminer64 -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal walet.worker -epsw x -mode 1 -dbg -1 -esm 1

Some workers keep disconnecting and reconnecting because they cannot connect to Devpool.
Tried to set -allpools 1, and still miner tries to connect to same ssl port and after many fails it goes to normal

This is what happens when Dev fee kicks in:




Many workers go red or no reported hashrate



Any helps?

Claymore will always devfee on the ssl 5555 port if you use a pool that has the ssl enabled.
If you fix the issues with your connections that problem will go away. The problem is on your end.
He uses that port because of all the cheats out there that can bypass the devfee if he mines to the non secure 4444 port.
I don't blame him.
iSuX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 8


View Profile
May 17, 2018, 07:24:21 AM
 #23935

Is it possible now or in a future version to move dcri and dcoin settings to dpools.txt?

Interesting question, why would you want to do that?
Pools relates to, (references), the pool and fallback pools you're mining with.

dcri relates to the hardware, tuning etc, (no relation to pool, at least not that I can see).

What situation are you trying to solve here?

Note: You can very easily have multiple batch files, containing a full config set, or use the config.txt for hardware setup, (dcri etc), and use a simplified batchfile to start, (referencing config.txt and pool.txt files).

Claymore is pretty nicely architectured in that sense, multiple configuration methods, depending on your use case or preference.

Also, a note on "moving", changing architecture in such a drastic way, is generally a very bad idea, unless there is a specific showstopper bug, (not likely in a more mature package). But essentially if you do that, you have a branch, and create a legacy of shit for users.
The mature users will know the old way, and the new users will probably only know the new way.

The reality of this is, endless questions about why "it" does not work from the very same people who never read the readme.

This is still an interesting question though, can you please add some background as to why you'd want dcri in the pools.txt file?

Happy mining.


FarmFrenzy
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 5


View Profile
May 17, 2018, 09:56:11 AM
 #23936

Hi! Happy mining to all!

Newbies's  here! I use Claymore with 6x RX 580 GPUs on Windows 10 1803 and Radeon blockchain driver. The mode is ETH solo and here is my configs:
Code:
EthDcrMiner64.exe -epool eu2.ethermine.org:4444 -ewal 0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. -epsw x -ethi 4 -tt 68 -fanmin 80

When I use all 6 GPUs my system reboots every 5-10 minutes (with help of the watchog). When I use only 3-4 GPU it works perfectly. I tried to use different ones - any of them work well.

Is the cause in my power supply? It is some chinese branded 1600 W for $160. Or may be any other reasons for this case?

GigTricks
WORLD FIRST INTEGRATED FREELANCE & ON-DEMAND ECOSYSTEMS
WHITEPAPER | BOUNTY | ANN THREAD
www.gigtricks.io
AzzAz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 883
Merit: 1000


View Profile
May 17, 2018, 11:28:54 AM
 #23937

Hi! Happy mining to all!

Newbies's  here! I use Claymore with 6x RX 580 GPUs on Windows 10 1803 and Radeon blockchain driver. The mode is ETH solo and here is my configs:
Code:
EthDcrMiner64.exe -epool eu2.ethermine.org:4444 -ewal 0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. -epsw x -ethi 4 -tt 68 -fanmin 80

When I use all 6 GPUs my system reboots every 5-10 minutes (with help of the watchog). When I use only 3-4 GPU it works perfectly. I tried to use different ones - any of them work well.

Is the cause in my power supply? It is some chinese branded 1600 W for $160. Or may be any other reasons for this case?


it's 1803 and driver combo.
LJLT
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
May 17, 2018, 02:03:22 PM
 #23938

Anyone has anyidea whats happening with ethermine.org? or is it Claymore or what? is it my connection?

I got Failovers but the hashrate is the same as always

https://imgur.com/a/I9uo2x0
kirilvvbg
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 213
Merit: 100


View Profile
May 17, 2018, 02:09:27 PM
 #23939

Hi Claymore,

Can you add new event in EthereumManager - about rejected shares.
Not sure if it could be managed by user - to target specific ratio accepted/rejected, to put some limit, etc.
Or at least to be preset by you - rejected shares as % of the accepted.

The point is to get notification that a GPU is not working properly for some reason (pool, clock, whatever).
So that a proper action could be taken.

I hope you understand my desire.
In case that this is already possible in the remote manager - sorry for bothering. But please point how to do it.

Thanks
KVV
cabri
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 17, 2018, 02:17:17 PM
 #23940

For 3GB Mining on Win10, use 376.33 Version of Nvidia Driver. Now, It is working without -eres command.
Pages: « 1 ... 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 [1197] 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!