Bitcoin Forum
March 22, 2019, 09:31:05 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 [1205] 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 ... 1280 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6299431 times)
dwdhu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
June 01, 2018, 11:14:41 PM

Hi,
please submit your updated hashrate results to
https://gpustats.com
Thanks Wink
1553290265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553290265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553290265
Reply with quote  #2

1553290265
Report to moderator
1553290265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553290265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553290265
Reply with quote  #2

1553290265
Report to moderator
1553290265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553290265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553290265
Reply with quote  #2

1553290265
Report to moderator
Transactions must be included in a block to be properly completed. When you send a transaction, it is broadcast to miners. Miners can then optionally include it in their next blocks. Miners will be more inclined to include your transaction if it has a higher transaction fee.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553290265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553290265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553290265
Reply with quote  #2

1553290265
Report to moderator
1553290265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553290265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553290265
Reply with quote  #2

1553290265
Report to moderator
1553290265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553290265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553290265
Reply with quote  #2

1553290265
Report to moderator
groovytechno
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
June 02, 2018, 06:20:16 AM

Thanks Claymore.   Happy to give 11.8 a go.   

I dig the new -showdiff 1 option.
kgminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 6


View Profile
June 02, 2018, 07:56:28 AM

v11.8:

- fixed issue with missed GPU temperatures when miner is started via Remote Desktop Connection (RDC).
- Linux version: removed libcurl library dependency.
- added "-showdiff" option.
- a few minor bug fixes and improvements.


Thanks Claymore
Tested on my rigs, works fine. All my rigs are windows 10 (1709). I don't RDC.
-showdiff works sweet.
No improvement in hashrate
cryptobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 02, 2018, 08:25:06 AM

Hello,

I have issue with my rx480 mining rig, it runs before perfect, but i ahve to change ssd, and after the new win10 installation, the miner stuck after detecting pools.

I use latest win10 ltsb, asrock h81 btco pro r2.0 mobo. Onboard display is selected, and gen1 also.
I see my cards at the device manager, also installed the chipset driver, but the miner cannot start.

OverdriveNtool also detect my gpus. Change the mobo and the cpu as well, it isnt solve the issue, any idea?
I think something missing, but i dont have a clue, out of ideas Sad

Disable ULPS from regedit... also, just a little patience, it's not stuck, it just takes a little more time than usual but if you disable the ULPS then it should start faster Smiley
https://i.imgur.com/1Tby38p.png?1
Just put 0 instead of 1 and do a restart.

I forget it to write, vut i also disable ULPS, i leave the miner running for 2-4 hours, and it gives, the claymore sign and pools again and again
McFast
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 02, 2018, 08:56:32 AM

Hello,

I have issue with my rx480 mining rig, it runs before perfect, but i ahve to change ssd, and after the new win10 installation, the miner stuck after detecting pools.

I use latest win10 ltsb, asrock h81 btco pro r2.0 mobo. Onboard display is selected, and gen1 also.
I see my cards at the device manager, also installed the chipset driver, but the miner cannot start.

OverdriveNtool also detect my gpus. Change the mobo and the cpu as well, it isnt solve the issue, any idea?
I think something missing, but i dont have a clue, out of ideas Sad

Disable ULPS from regedit... also, just a little patience, it's not stuck, it just takes a little more time than usual but if you disable the ULPS then it should start faster Smiley
https://i.imgur.com/1Tby38p.png?1
Just put 0 instead of 1 and do a restart.

Thanks!!!!! Now my rig immediately starts to mine!!! Will add 6 more cards
BogdanCo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 596
Merit: 503


View Profile
June 02, 2018, 10:05:33 AM

Hello,

I have issue with my rx480 mining rig, it runs before perfect, but i ahve to change ssd, and after the new win10 installation, the miner stuck after detecting pools.

I use latest win10 ltsb, asrock h81 btco pro r2.0 mobo. Onboard display is selected, and gen1 also.
I see my cards at the device manager, also installed the chipset driver, but the miner cannot start.

OverdriveNtool also detect my gpus. Change the mobo and the cpu as well, it isnt solve the issue, any idea?
I think something missing, but i dont have a clue, out of ideas Sad

Disable ULPS from regedit... also, just a little patience, it's not stuck, it just takes a little more time than usual but if you disable the ULPS then it should start faster Smiley

Just put 0 instead of 1 and do a restart.

I forget it to write, vut i also disable ULPS, i leave the miner running for 2-4 hours, and it gives, the claymore sign and pools again and again

Then maybe use DDU in Safe mode, disable ULPS again and see if it's working... if not, then is something else wrong there.
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 707
Merit: 502



View Profile
June 02, 2018, 12:58:18 PM

Hello, I just like to report that, newer versions (11,2 forward, crashes with the OhGodACompany's Enlargement pill mempatch with GTX 1080s) Nvidia driver crash, doesn't happen with 9.8 Version, which works just fine.
without the mempatch works fine but the hash rate on the 1080 is a joke due to the GDDR5X memory.
Lubuntu 14.04 , driver 378.09

BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
denis1995
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 256
Merit: 100


View Profile
June 02, 2018, 03:24:25 PM
Last edit: June 02, 2018, 04:10:45 PM by denis1995

Can some1 help me ?When I was mining whalecoin or ethereum i was getting 22mhs  per card. And now Im mining EtherZero and Im getting 11mhs per card? How to fix that? And after few mins mining OpenCl error -4 http://prntscr.com/jpyhaf
vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2191
Merit: 1154


what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
June 02, 2018, 04:21:37 PM

Hello, I just like to report that, newer versions (11,2 forward, crashes with the OhGodACompany's Enlargement pill mempatch with GTX 1080s) Nvidia driver crash, doesn't happen with 9.8 Version, which works just fine.
without the mempatch works fine but the hash rate on the 1080 is a joke due to the GDDR5X memory.
Lubuntu 14.04 , driver 378.09


actually i noticed that 11.6 does that (low hash rate with ethelargement pill), but 11.4 runs fine at 50+ mhs. driver doesnt crash on 11.6, just low hash rate. havent tried 11.7 yet.

thought it just operator error on my part.have 2 1080tis on ethlargment.
bigdaddymccarron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 1


View Profile
June 02, 2018, 09:17:53 PM

Could you possibly show the power the cards are using?
induktor
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 707
Merit: 502



View Profile
June 02, 2018, 09:47:05 PM

Hello, I just like to report that, newer versions (11,2 forward, crashes with the OhGodACompany's Enlargement pill mempatch with GTX 1080s) Nvidia driver crash, doesn't happen with 9.8 Version, which works just fine.
without the mempatch works fine but the hash rate on the 1080 is a joke due to the GDDR5X memory.
Lubuntu 14.04 , driver 378.09


actually i noticed that 11.6 does that (low hash rate with ethelargement pill), but 11.4 runs fine at 50+ mhs. driver doesnt crash on 11.6, just low hash rate. havent tried 11.7 yet.

thought it just operator error on my part.have 2 1080tis on ethlargment.

Thanks!, interesting!, I will download 11.4, i don't have it, i tested 11.2, 11.6 and 11.7 also 9.8 , 9.7 and 9.4.
there is a new 11.8 will test it now.

Quote from: bigdaddymccarron
Could you possibly show the power the cards are using?
me?, TPL power used?

1080 top efficiency is at 100W TPL
1080 Ti top efficiency is at 140W TPL

Cheesy

BTC addr: 1vTGnFgaM2WJjswwmbj6N2AQBWcHfimSc
kgminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 6


View Profile
June 03, 2018, 12:15:22 AM

Could you possibly show the power the cards are using?

Vote for this feature
mijnerke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
June 03, 2018, 12:46:24 AM

Could you possibly show the power the cards are using?

Vote for this feature

+1
74hawksfan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
June 03, 2018, 01:01:04 AM

Hello,
Just set up Asus B250 board with 13 AMD RX 580's, this is my 4th miner and 2nd AMD rig exactly like this one.
Weird thing happening...when I start the CM miner, it gives me nothing past the start up screen:
Eth: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is eth.suprnova.cc:5005
DCR: 0 pool is specified

Then after 5 minutes (apperently) it says:
Miner cannot initialize for 5 minutes, need to restart miner!

Here is command line:
ethdcrminer64.exe -epool eth.suprnova.cc:5005 -ewal ***.*** -epsw * -esm 3 -allpools 1 -dbg 1


I have a funny feeling it's to do with Windows Defender, because since I've been trying to get this thing working for the last few days, it never popped up and asked for me to Allow it through the firewall...but idk for sure. I shut it off and still no action.

I would post a pic to make it easier but I cannot figure out how to do that :-)



Hey there,
So you have debug on, what do your logs tell you?

Try adding

-di 0

Start with GPU0 only, would be a good thing to try, as you could be overloading your PSUs.
If it's a new rig, never been running/stable, break it down, get through the init on one GPU, prove your config and basic hw/sw enviro, and take it from there.

jooi, what PSU are you using, and how many GPU on each, how many risers per cable?

Kudos on the 13gpu rig man, not so easy to get those stable.

Good luck.


footnote:
Try this.

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool ssl://eu1.ethermine.org:5555 -ewal wallet.rig -epsw x -di 0 -gser 1 -esm 0 -etha 0 -ethi 16 -eres 2 -erate 1 -estale 1 -asm 1 -platform 1 -y 1 -dcri 9 -wd 1 -ftime 5 -r 1440 -cclock 1200 -cvddc 900 -mclock 2100 -mvddc 850 -tstop 83 -tstart 50 -tt 60 -fanmin 40 -fanmax 100 -ttdcr 80 -ttli 80 -mode 1 -dbg 1 -altnum 3 -mport -3333 -mpsw whatever -logfile logs\




So that was a great idea taking the cards out and just doing 1, I should have tried that before posting.  Unfortunately it didn't work, same result. Here is the last log file, the others say the exact same thing :-(

20:25:58:457   1460   Check and remove old log files...
20:25:58:457   1460   args: -epool eth.suprnova.cc:5005 -ewal ***.*** -epsw * -esm 3 -allpools 1 -dbg 1
20:25:58:457   1460   
20:25:58:457   1460   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
20:25:58:457   1460                   Claymore's Dual GPU Miner - v11.7              
20:25:58:457   1460                 ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK            
20:25:58:457   1460   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
20:25:58:457   1460   
20:25:58:457   1460   b583
20:25:58:685   1460   ETH: 1 pool is specified
20:25:58:685   1460   Main Ethereum pool is eth.suprnova.cc:5005
20:25:58:685   1460   DCR: 0 pool is specified
20:26:31:509   d48   
20:27:04:325   d48   
20:27:37:141   d48   
20:28:09:957   d48   
20:28:42:541   d48   



2x 1,200 watt gold psu's, even distrubuted as with my other one.
and only 2 risers per sata leg

Thank you for you help!


OK, will it sounds like your PSU and topology is thought through, so maybe leave that for now.
Could you post the debug log, from the batch file I added above?

(Just to rule out the pool angles, as I have no experience with suprnova, and Ethermine, being pretty much the biggest there is, makes for a good choice when testing, even if you don't plan on mining with those guys).

Now that said, what SHOULD be happening at this stage is the init of OpenCL, (or CUDA if you're using Nvidia).
OpenCL is managed via the AMD driver, so assuming you don't have a problem with the pool, I think you need to investigate if OpenCL is available.

One way to do that, (with a only single GPU in the rig), is you use GPU-z, and see if the OpenCL check box is populated.

Now, I have also seen perfectly good working rigs, where that checkbox is NOT populated, and clearly that is wrong, so to be absolutely sure, you (again with only 1 GPU in the rig), could boot to safe mode, DDU, reboot, install the AMD driver, set to compute, reboot, and check GPU-z, I have never seen that fail to confirm OpenCL.

From there, try my batch file again, and post the log if you're still stuck.
Good luck

Also, VM? Set to 48000GB if need be.

Foot note, in case anyone needs convincing of the single GPU method. If you do a clean AMD driver install with 13GPU, this alone can take hours, more so, if it fails, and AMD themselves STILL have an open bug on init fail with more than 12GPU.

Often when testing theories, working through troubleshooting etc, this is time consuming, and for sure you probably work at testing, (proving) some angles that were perfectly fine to start with. Time is not wasted of course, as you can cross those off the list, elimination of them, takes you closer to the answer.
But all the same, if you have multiple GPU, that's an exponential multiplier on the possibilities of fault, and means more time to troubleshoot is a given.
Breaking it down to basics, (you only need to pull the USB cables from the MB, for the most part), is pretty quick, you don't need to physically remove the GPUs etc, means you can run DDU, and reinstall the AMD driver with the minimum time consumed, and get back to starting Claymore as quickly as possible.

AMD driver install time, is pretty acceptable with a single GPU, but 12 and 13 is really nasty, and I have seen that fail many times, so working on proof of concept with a single GPU is by far the fastest, and most likely to provide solutions imho.

BTW 18.3.4 is a stable driver for mining.
Note: there is NOTHING mentioned in any release notes from AMD, on any mining related improvements in the drivers release since 18.3.4.
That is not to say the newer drivers are bad, (some are though), but simply, 18.3.4 has been out for a while, rolls up all the mining related things you probably need for RX570/580 hardware, and has proved itself far more than any of the drivers released since then. So, if you're going to DDU etc, I'd suggest 18.3.4 is a good choice, known good, known stable, well proven choice, and when you're troubleshooting, you need to focus on elimination of doubt. Go with what you know, (is good).



I was wondering why niether of the cuda opencl boxes were checked, and there has been an error that GPU-Z gives me when I open it or switch cards. I installed W10 1709 I believe then it updated to 1803, so I reverted back and have had strange things since. So I'mma do a fresh install and see what happens, I was able to flash the mod bios already so I don't really need atiflash to work anyway so I'll try 1803 fresh.
Thank you so much!

No worries, wow, that is a nasty situation with win updates. But before you roll back, it would be very helpful to know, if the DDU, clean install, or alternatively a manual driver install in devman as Ursul0 pointed out, gets you anywhere.

Because one would hope that DDU/clean install-driver option is an available solution.

But indeed, you could be right, I have seen some systems in a real mess after a OS roll back, and while that isn't to say that applies in your case, it's always one of those nasty things that sow the seeds of doubt later.

Also, you might like to set all your NICs to metered connection, that at least for the most part, prevents MS from updating your rig, or if nothing else, gives you some warning when they try to.

Regedit
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\NetworkList\DefaultMediaCost]

Grant your user "folder" permissions, and change all NICs to dword 2.
e.g.
"3G"=dword:00000002
"4G"=dword:00000002
"Default"=dword:00000002
"Ethernet"=dword:00000002
"WiFi"=dword:00000002

It won't help you with your current problem, but might be useful on your rigs
Good luck.

Same result after multiple DDU removes and fresh GPU driver installs.  Spent today doing fresh install of 1803, which as soon as I installed 7 or more GPU's the thing would just crawl to a snails pace...lagging so heavy I couldn't handle it.
Then did a fresh install of 1709, super quick, no BSOD during install, no freezes, smooth.  Got driver installed and all the W10 tweaks done, tried to install Hwinfo64 after all the oc/uv was complete...Hwinfo64 stops working almost immediately after starting it up, gets stuck and freezes on "checking system configuration - analyzing pcie bus"
Searched and couldn't find a solution, uncheck this, check that...etc.  Nothing worked.
Then noticed your guys comments, and I'm still getting the same error on GPU-Z, and still no Opencl populated.  So there I am :-)


I think this was actually a rufus setting problem on my part...didn't set the gpt/uefi correctly so I had all sort of issues.  Still don't have it fixed, I get it up but then a new problem starts, can't tell if it's the Win10 download I'm using or what, so I'mma try the link that someone put out for 1609.  This last round of tests I did 1709 and did everything one by one, testing mining ever step.  This time I got all the way to installing the drivers then it crapped out and wouldn't opencl, CM would just hang there and do nothing.  Uninstalled driver and tried to go back to windows driver but that won't work now either...so to the next version of Win10 I go :-/
bigdaddymccarron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 1


View Profile
June 03, 2018, 02:26:00 AM

Been using the -mclock and -cclock options and I have noticed that they seem to not be applied once the miner stops unless I change the value by at least 1 then it seems the overclock settings will work.  Anyone else had this issue?
chaoprokia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
June 03, 2018, 05:52:43 AM

How do set email notification ?

i tried the below it dont work


EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal address/worker -epsw email@gmail.com
kgminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 6


View Profile
June 03, 2018, 11:55:24 AM

How do set email notification ?

i tried the below it dont work


EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal address/worker -epsw email@gmail.com

two ways to set email notification

1) set it up on the pool, if the pool supports
2) Use "Claymore eth dual miner manager", go to options -> notifications -> define SMTP settings, go to events and define what notifications do you want to receive
chaoprokia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
June 03, 2018, 12:39:05 PM

How do set email notification ?

i tried the below it dont work


EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal address/worker -epsw email@gmail.com

two ways to set email notification

1) set it up on the pool, if the pool supports
2) Use "Claymore eth dual miner manager", go to options -> notifications -> define SMTP settings, go to events and define what notifications do you want to receive
thanks for your advise i love to have more specific information on claymore + dwarf pool.


dwarf pool anyone has knowledge of how to set it in claymore.
Yutard
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
June 03, 2018, 01:34:11 PM

Could you possibly show the power the cards are using?

Vote for this feature

This is only accurate for nVidia cards.
nenvar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
June 03, 2018, 03:38:30 PM

claymore 11.7 crushing windows sometime, but when i use 11.2 then its going good and stable, i think blockchain driver causes crush with claymore, i did upgrade last amd adrenaline driver and v11.8 working good
Pages: « 1 ... 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 [1205] 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 ... 1280 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!