Bitcoin Forum
July 17, 2018, 09:58:16 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 [176] 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 ... 478 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 713390 times)
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1029


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
June 13, 2017, 10:41:13 AM
 #3501

single image smOS for R and RX would nice.

bootup check: if Polaris = true load RX image else load R image fi ?

is it that simple!?

There wil be nvidia+amd-gpu pro single image but i wont be integrating old fglrx into it Smiley
Dont see point right now, i need some free space also for future new miners programms.

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
1531864696
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531864696

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531864696
Reply with quote  #2

1531864696
Report to moderator
1531864696
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531864696

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531864696
Reply with quote  #2

1531864696
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531864696
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531864696

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531864696
Reply with quote  #2

1531864696
Report to moderator
1531864696
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531864696

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531864696
Reply with quote  #2

1531864696
Report to moderator
1531864696
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531864696

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531864696
Reply with quote  #2

1531864696
Report to moderator
deadsix
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 607
Merit: 500


Fail to plan, and you plan to fail.


View Profile
June 13, 2017, 10:43:38 AM
 #3502

single image smOS for R and RX would nice.

bootup check: if Polaris = true load RX image else load R image fi ?

is it that simple!?

There wil be nvidia+amd-gpu pro single image but i wont be integrating old fglrx into it Smiley
Dont see point right now, i need some free space also for future new miners programms.


Eagerly awaiting Nvidia SmOS Smiley

The BEST Crypto exchange in India, where you can buy/sell/trade Bitcoin, BitcoinCash, Litecoin, Ethereum and Ripple, and use a credit card https://koinex.in/?ref=eaa2b3 Stay away, Horrible service.
Minimalist Indian Ethereum Exchange https://ethx.in/u/?ref=RAVIN14
Ethereum/Zcash/Monero Mining Bangalore https://bitcointalk.org/index.php?topic=1703592
webxass.de
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
June 13, 2017, 11:01:31 AM
 #3503

single image smOS for R and RX would nice.

bootup check: if Polaris = true load RX image else load R image fi ?

is it that simple!?

There wil be nvidia+amd-gpu pro single image but i wont be integrating old fglrx into it Smiley
Dont see point right now, i need some free space also for future new miners programms.


u mean R-OS is not longer supported when nvidia comes?! that would be a killer!

Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
June 13, 2017, 11:38:24 AM
 #3504

single image smOS for R and RX would nice.

bootup check: if Polaris = true load RX image else load R image fi ?

is it that simple!?

There wil be nvidia+amd-gpu pro single image but i wont be integrating old fglrx into it Smiley
Dont see point right now, i need some free space also for future new miners programms.


Nvidia + AMDGPU-PRO single image? Will this be able to mine on both an Nvidia GPU and an AMD GPU in the same rig?

If so... ohboy, I need some popcorn, cause this is gonna be a funny show.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
xleejohnx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 676
Merit: 500


View Profile
June 13, 2017, 12:52:40 PM
 #3505

single image smOS for R and RX would nice.

bootup check: if Polaris = true load RX image else load R image fi ?

is it that simple!?

There wil be nvidia+amd-gpu pro single image but i wont be integrating old fglrx into it Smiley
Dont see point right now, i need some free space also for future new miners programms.


Nvidia + AMDGPU-PRO single image? Will this be able to mine on both an Nvidia GPU and an AMD GPU in the same rig?

If so... ohboy, I need some popcorn, cause this is gonna be a funny show.

I like tytanick and his OS but I'm with you wolf0 this is going to be a show with both in one!

It would be best to separate them

As I see a super coin as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions. ~philipma1957
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
June 13, 2017, 01:13:33 PM
 #3506

single image smOS for R and RX would nice.

bootup check: if Polaris = true load RX image else load R image fi ?

is it that simple!?

There wil be nvidia+amd-gpu pro single image but i wont be integrating old fglrx into it Smiley
Dont see point right now, i need some free space also for future new miners programms.


Nvidia + AMDGPU-PRO single image? Will this be able to mine on both an Nvidia GPU and an AMD GPU in the same rig?

If so... ohboy, I need some popcorn, cause this is gonna be a funny show.

I like tytanick and his OS but I'm with you wolf0 this is going to be a show with both in one!

It would be best to separate them

It sure as fuck will - because it's not going to happen (on Linux.) I'm not saying it's flat-out impossible - but I *am* saying that I would put up 0.25 BTC (over $650 USD at the moment, mind) that tytanick isn't going to achieve it in smOS.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
Spookymango
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
June 13, 2017, 01:57:42 PM
 #3507

I'm trying to use the alternate z170 version of the smOS image, but I can't correctly write it to a usb stick using HDDRawCopy.

This one: https[Suspicious link removed]0ANDips0.imgc

It writes very slowly, and I get an error before its finished. Afterwards, I can't see/read anything on the disk in Windows, and I can't boot from it either. I've tried with several usb sticks.

What am I doing wrong? I tried a 32GB, 16GB, and 8GB usb stick with HDDRawCopy. Do I need to try writing using another tool?
Crypto_Future
Member
**
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 10


View Profile
June 13, 2017, 02:04:10 PM
 #3508

Guys I have the following issue:

My asus strix rx 470 Mh/s fluctuate wildly (20-27) under smOS, if I run them on windows they hash stably, why is this happening?

webxass.de
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
June 13, 2017, 02:13:04 PM
 #3509

Guys I have the following issue:

My asus strix rx 470 Mh/s fluctuate wildly (20-27) under smOS, if I run them on windows they hash stably, why is this happening?
question would be on which hashrate they stay stable ... are u benefitting of SMOS cause it runs from 20-27 instead of stable 20? Tongue

YarMiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
June 13, 2017, 02:23:42 PM
 #3510

https://image.prntscr.com/image/_st6zOSPQvGIMTsWtL0Zew.png
Hi! What's wrong with SMOS today? Everything worked fine, but half of hour ago pool stopped receiving data from miner (Claymore 9.5). Then I tried to restart my rigs: the restarting process takes about 10 minutes per rig... Then I can see in console miner starting, some accepted shares, but I can't see info about hashrate here.
webxass.de
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
June 13, 2017, 02:45:04 PM
 #3511


Hi! What's wrong with SMOS today? Everything worked fine, but half of hour ago pool stopped receiving data from miner (Claymore 9.5). Then I tried to restart my rigs: the restarting process takes about 10 minutes per rig... Then I can see in console miner starting, some accepted shares, but I can't see info about hashrate here.
y you think its SMOS related? do you >know< that the rig is working properly? 9.5 is more onstable on my side ... after running multiple days 9.4 it rebooted 3 times in a couple of hours on 9.5 with message "miner threat hang up"


btw. the temps are showing very precise, that the rig is NOT mining Smiley You better ssh into the rigs and check out whats going on

xleejohnx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 676
Merit: 500


View Profile
June 13, 2017, 03:26:26 PM
 #3512


Hi! What's wrong with SMOS today? Everything worked fine, but half of hour ago pool stopped receiving data from miner (Claymore 9.5). Then I tried to restart my rigs: the restarting process takes about 10 minutes per rig... Then I can see in console miner starting, some accepted shares, but I can't see info about hashrate here.
y you think its SMOS related? do you >know< that the rig is working properly? 9.5 is more onstable on my side ... after running multiple days 9.4 it rebooted 3 times in a couple of hours on 9.5 with message "miner threat hang up"


btw. the temps are showing very precise, that the rig is NOT mining Smiley You better ssh into the rigs and check out whats going on

I haven't had any issues even when I moved over to 9.5 the rigs still ran strong

https://imgur.com/a/QdtO8

As I see a super coin as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions. ~philipma1957
kharlos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile WWW
June 13, 2017, 07:06:27 PM
 #3513

single image smOS for R and RX would nice.

bootup check: if Polaris = true load RX image else load R image fi ?

is it that simple!?

There wil be nvidia+amd-gpu pro single image but i wont be integrating old fglrx into it Smiley
Dont see point right now, i need some free space also for future new miners programms.


Nvidia + AMDGPU-PRO single image? Will this be able to mine on both an Nvidia GPU and an AMD GPU in the same rig?

If so... ohboy, I need some popcorn, cause this is gonna be a funny show.

I think you've misunderstood him. He isn't saying you can mine with Nvidia and AMD gpus on the same rig. He's saying smOS will come equipped with both drivers and will work with either GPUs without needing to install a different OS version.
You can't mix Nvidia and AMD GPUs on the same rig, but I don't see anywhere where he explicitly said you could.

smOS sub on Reddit: https://www.reddit.com/r/smOS
DUNC4N
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
June 13, 2017, 08:55:49 PM
 #3514

Sometimes gives a fault
GPU #0 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!'
GPU #2 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!
which can be gpu0 and gpu2 slot on the motherboard

Gigabyte GA-970A-DS3P rev 2

https://linustechtips.com/main/uploads/monthly_09_2014/post-143245-0-28359800-1411399103.jpg


rufol
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
June 13, 2017, 08:56:34 PM
 #3515

Hey guys,

Today I ve noticed that OS has updated to verion 1098 and one of my cards (6-card rig) has disappeared from dashboard, does anyone experienced same or similar issue in past few days?
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
June 13, 2017, 10:02:42 PM
 #3516

single image smOS for R and RX would nice.

bootup check: if Polaris = true load RX image else load R image fi ?

is it that simple!?

There wil be nvidia+amd-gpu pro single image but i wont be integrating old fglrx into it Smiley
Dont see point right now, i need some free space also for future new miners programms.


Nvidia + AMDGPU-PRO single image? Will this be able to mine on both an Nvidia GPU and an AMD GPU in the same rig?

If so... ohboy, I need some popcorn, cause this is gonna be a funny show.

I think you've misunderstood him. He isn't saying you can mine with Nvidia and AMD gpus on the same rig. He's saying smOS will come equipped with both drivers and will work with either GPUs without needing to install a different OS version.
You can't mix Nvidia and AMD GPUs on the same rig, but I don't see anywhere where he explicitly said you could.

I may have misunderstood. Also, I do believe you can mix them in the same (at least on Windows), but I've not seen it under linux due to their drivers hating each other.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
bileq
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 1002



View Profile
June 13, 2017, 10:39:34 PM
 #3517

Sometimes gives a fault
GPU #0 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!'
GPU #2 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!
which can be gpu0 and gpu2 slot on the motherboard

Gigabyte GA-970A-DS3P rev 2

https://linustechtips.com/main/uploads/monthly_09_2014/post-143245-0-28359800-1411399103.jpg


same board same issue. i solved this to modify oc settings. lower mem clock little bit. or change power value

▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
.JINBI..

merges gold’s investment
holding value
with
blockchain technology
.
...T H E   G O L D E N   I C O...
.────────     WHITEPAPER     ────────.
▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
benedictonathan
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 250



View Profile
June 14, 2017, 12:00:01 AM
 #3518

Whoah!!! Buy looking at the diagrams, the terminologies, the processes, the things to do, and the way how the gentlemen here talk about it, it looks like Simple Mining is really not that simple as it is. I guess I need to read the whole thread to learn more about this. I really it is all about having a computer with an OS, install a mining program, put your wallet address, and one click - BOOM - you are mining $$$.

Anyway pardon my frustration about this. Reading the mining threads and it shows me that it is hard to mine coins.

▄▄▄█▀▀▀▀█▀█▄▄▄
▄▄█▀▀        █▄▄▄███▄▄
▄█▀         ▄▄▀████    ▀█▄
▄█▀         ▄▀    ▀▀█      ▀█▄
▄█          █         █       █▄
▄█        ▄▄█           █     ▄▄█▄
█     ▄▄▄████          ▄██▄▀▀▀   █
█▀  ▄▀▀    ▀█▀▄       ▄▄▀██▀      ▀█
█ ▄▀        █  ▀▄▄▄▄▀▀   █         █
█▀         █    ████     █        ▄█
█          █  ▄▄▀▀▀▀▄   █       ▄▀ █
█▄▄▄▄    ▄███▀       ▀▄▄█    ▄▄▀  ▄█
█   ▀▀▀▀▀██▀         ████▀▀▀     █
▀█       █          ▄▀▀▀        █▀
▀█      █         ▄▀          █▀
▀█▄   █         ▄▀         ▄█▀
▀█▄█        ▄▀         ▄█▀
▀▀█▄▄   ▄▀       ▄▄█▀▀
▀▀▀█▄▄▄▄▄▄█▀▀▀
 
NODEhaven
 
██████
















██████
   
██████
















██████
 
█  █  █  █  █  █  █
█  █  █  █  █  █  █
███████████████████████
▄▄▄▄███████████████████████▄▄▄▄
▀▀▀▀███████████████████████▀▀▀▀
▄▄▄▄███████████████████████▄▄▄▄
▀▀▀▀███████████████████████▀▀▀▀
▄▄▄▄███████████████████████▄▄▄▄
▀▀▀▀███████████████████████▀▀▀▀
▄▄▄▄███████████████████████▄▄▄▄
▀▀▀▀███████████████████████▀▀▀▀
▄▄▄▄███████████████████████▄▄▄▄
▀▀▀▀███████████████████████▀▀▀▀
▄▄▄▄███████████████████████▄▄▄▄
▀▀▀▀███████████████████████▀▀▀▀
███████████████████████
█  █  █  █  █  █  █
█  █  █  █  █  █  █
    ●  TELEGRAM
●  TWITTER
●  FACEBOOK
kharlos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile WWW
June 14, 2017, 12:12:52 AM
 #3519

Whoah!!! Buy looking at the diagrams, the terminologies, the processes, the things to do, and the way how the gentlemen here talk about it, it looks like Simple Mining is really not that simple as it is. I guess I need to read the whole thread to learn more about this. I really it is all about having a computer with an OS, install a mining program, put your wallet address, and one click - BOOM - you are mining $$$.

Anyway pardon my frustration about this. Reading the mining threads and it shows me that it is hard to mine coins.

It actually is that simple. But unfortunately this ONE thread is addressing EVERY issue anyone has ever brought up. Including from the developer himself, so it looks very confusing.

I mentioned earlier that they should make a subreddit or something like that to organize these conversations.  

First off, lose the entitled attitude. Instead of just throwing up your hands, I'd just ask what you want to know.

All I did was go to simplemining.net and follow the instructions:
1) Install:  HDDRawCopy - flashing tool
2) Flash image provided in front page to any SSD drive (here he gives a video tutorial if you feel you need that; I didn't)
3) Take that SSD drive and put it into your rig
4) start the rig
5) log into simplemining.net and put in your wallet info (everything else is configured)
"boom"

I'd love to see another program that is that simple

smOS sub on Reddit: https://www.reddit.com/r/smOS
xleejohnx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 676
Merit: 500


View Profile
June 14, 2017, 02:13:14 AM
 #3520

Sometimes gives a fault
GPU #0 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!'
GPU #2 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!
which can be gpu0 and gpu2 slot on the motherboard

Gigabyte GA-970A-DS3P rev 2






The first 16x slot is 90% of the time gpu0
Also the oc on windows don't always run as stable on Linux

As I see a super coin as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions. ~philipma1957
Pages: « 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 [176] 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 ... 478 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!