Bitcoin Forum
August 22, 2018, 07:41:32 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 ... 484 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 717234 times)
RockSody
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 22, 2017, 05:43:13 PM
 #4201

i found problem gigabyte ga970a-ds3p and gigabyte 990xa-ud3

boards same use usb 3.0 chip

system wait busybox 2.1 screen

thx

http://imgur.com/a/G4vWW

 
1534923692
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534923692

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534923692
Reply with quote  #2

1534923692
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534923692
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534923692

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534923692
Reply with quote  #2

1534923692
Report to moderator
1534923692
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534923692

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534923692
Reply with quote  #2

1534923692
Report to moderator
1534923692
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534923692

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534923692
Reply with quote  #2

1534923692
Report to moderator
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1002


Miner Developer


View Profile
July 22, 2017, 07:00:48 PM
 #4202

Are we getting the updated AMD drivers in your future OS update!?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg20282912#msg20282912

Chill, they're not even out yet.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
jdash
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
July 22, 2017, 09:46:31 PM
 #4203

my rig: 6* Zotac GTX 1060 mining edition (t/o output)
and i got the error
"No devices were found"
after started mining OS
everything else fine, i got this error ad OC screen
please help me
Are you using the image just for Nvidia cards?
Yeah, i use link for NV Series on homepage

not sure if P106-100 mining cards is supported already by the usb image.


No the current image does not support we need to install nvidia 384.4 beta driver for the p106-100 to work still figuring out a way to install the new driver in simple mining os
edit rc.local to disable all smos autostart.
and install 384.4
It works for me

can you help us install it ? by a more detailed steps you took ? newbie in linux
thanks
use winscp login with root/miner1324
edit rc.local
add # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot

use putty login with root/miner1324
nvidia-uninstall
wget http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86_64/384.47/NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run
sh NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run

use winscp login with root/miner1324
edit rc.local
remove # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot

Thank you very much
SlowGrowth
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 264


Business Development Manager @intensecoin


View Profile WWW
July 22, 2017, 10:50:48 PM
 #4204

Hey guys, i have been mining on SMOS Equihash for the past month and all was going good ( besides the fact that the overclock still doesnt seem to work properly since i can get better hashrate on my win setups ) until i tried today to change to dual mining with claymore and the rig just starts rebooting and doesnt mine at all...

this is my config line:

-wd 1 -r 1 -epool eth.suprnova.cc:5005 -ewal SlowGrowth.ETH -epsw x -esm 3 -dpool dcr.suprnova.cc:3252 -dwal SlowGrowth.DCR -dpsw x -allpools 1 -mport -3333 -asm 1

Can someone help please?

Thanks

              ███████░
             ░███████
             ▓████▓▒▒▓▓▓▓▒░
          ░▓█░      ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
       ░▓██▓▓      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
     ░███▓▓▓░      ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░▒▒░░
    ▓██▓▓▓▓▓       ▓▓▓▓▓░   ▒    ▒   ░████░
   ███▓▓▓▓▓▓      ░▓▓▓░   ▓    ▒       ███
  ███▓▓▓▓▓▓░      ▓▓▓   ▒    ▓          █░
 ████▓▓▓▓▓▓       ▓▓░░▓   ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▓▒      ░▓▓▓    ▓░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▓░      ▓▓░  ░▓░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
▒███▓▓▓▓▓▓     ░▓▓▓░░▓░   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▒   ░▓░░▓▓▓░    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒
 ████▓▓▓▓░ ░▓░  ▓▓░      ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
 ▒███▓▓▓▓░▓░  ░▓▓▓       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒
  ▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
   ▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ░████▓▓▓▓▓▓▓▓░       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
      ▓████▓▓▓▓▓▓░                 ▓█░
        ░█████▓▓▓▓░             ░████░
           ░▒█████▓▓▒░     ░░████████░
.

     ░▓▓▓▓                   ▓▓▓▓░
     ▓▓▓▓░                  ░▓▓▓▓
     ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░
    ░▓▓▓▓   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ▒▒▓▓▓▓▒▒▒░ ▒▓▓▓▒░░▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░  ▓▓▓▓░░░░▒  ░▓▓▓▓░░▓▓▓▓
    ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓    ░▓▓▓▓░▒▓▓▓▓░  ▒▓▒▒░  ░░░░░   ▒▓▓▓▓░     ▓▓▓▓░▒▓▓▓▓░
   ░▓▓▒▒   ░░░░░   ░       ░░░░░    ▒▓▓▓▓▓▓▓▓░   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓▓▓▓░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓░░
   ▒▓▓▓▓   ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░    ▓▓▓▓░    ░   ▒▓▓▓▒   ▓▓▓▓░       ▒▓▓▓░ ▓▓▓▓░    ░░
   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓▓▓▓  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒  ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ░▓▓▓▓   ▒▓▓▓▒   ▓▓▓▓░    ▒▓▓▓▓▓░   ▒▓▓▓▓▓▓░░  ░▓▓▓▓   ▒▓▓▓▒  ░▓▓▓▓▓▓▓▒    ░▓▓▓▓▓▓▒░

    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▒░                ▒▓▓▓▓
  ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                 ▓▓▓▓░
 ▒▓▓▓▓░            ░░░░░          ░     ░░   ░░░
 ▓▓▓▓░          ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓░   ▒▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
░▓▓▓▓          ▒▓▓▓▓░░░▓▓▓▓   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
░▓▓▓▓         ░▒▒▒░    ░░░░  ░░▒▒▒   ▓███░   ████
▓▓██░         ▓███░   ░████  ▓███░  ░████   ░███▓
████▓    ░░░  ████░  ░████░  ████░  ▒███▒   ▓███░
▓██████████░  ░██████████░  ░███▓   ████░  ░████
  ░▒▓▓▓▓▒░░     ░▒▓▓▓▒░░    ░▒▒▒░   ▒▒▒▒   ░▒▒▒░
.
GET INTENSE COIN!

SlowGrowth
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 264


Business Development Manager @intensecoin


View Profile WWW
July 22, 2017, 11:26:09 PM
 #4205

Hey guys, i have been mining on SMOS Equihash for the past month and all was going good ( besides the fact that the overclock still doesnt seem to work properly since i can get better hashrate on my win setups ) until i tried today to change to dual mining with claymore and the rig just starts rebooting and doesnt mine at all...

this is my config line:

-wd 1 -r 1 -epool eth.suprnova.cc:5005 -ewal SlowGrowth.ETH -epsw x -esm 3 -dpool dcr.suprnova.cc:3252 -dwal SlowGrowth.DCR -dpsw x -allpools 1 -mport -3333 -asm 1

Can someone help please?

Thanks

Just found out that you cant dual mine with claymore on pools that have Login.Worker sign in...

              ███████░
             ░███████
             ▓████▓▒▒▓▓▓▓▒░
          ░▓█░      ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
       ░▓██▓▓      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
     ░███▓▓▓░      ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░▒▒░░
    ▓██▓▓▓▓▓       ▓▓▓▓▓░   ▒    ▒   ░████░
   ███▓▓▓▓▓▓      ░▓▓▓░   ▓    ▒       ███
  ███▓▓▓▓▓▓░      ▓▓▓   ▒    ▓          █░
 ████▓▓▓▓▓▓       ▓▓░░▓   ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▓▒      ░▓▓▓    ▓░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▓░      ▓▓░  ░▓░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
▒███▓▓▓▓▓▓     ░▓▓▓░░▓░   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▒   ░▓░░▓▓▓░    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒
 ████▓▓▓▓░ ░▓░  ▓▓░      ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
 ▒███▓▓▓▓░▓░  ░▓▓▓       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒
  ▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
   ▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ░████▓▓▓▓▓▓▓▓░       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
      ▓████▓▓▓▓▓▓░                 ▓█░
        ░█████▓▓▓▓░             ░████░
           ░▒█████▓▓▒░     ░░████████░
.

     ░▓▓▓▓                   ▓▓▓▓░
     ▓▓▓▓░                  ░▓▓▓▓
     ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░
    ░▓▓▓▓   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ▒▒▓▓▓▓▒▒▒░ ▒▓▓▓▒░░▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░  ▓▓▓▓░░░░▒  ░▓▓▓▓░░▓▓▓▓
    ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓    ░▓▓▓▓░▒▓▓▓▓░  ▒▓▒▒░  ░░░░░   ▒▓▓▓▓░     ▓▓▓▓░▒▓▓▓▓░
   ░▓▓▒▒   ░░░░░   ░       ░░░░░    ▒▓▓▓▓▓▓▓▓░   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓▓▓▓░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓░░
   ▒▓▓▓▓   ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░    ▓▓▓▓░    ░   ▒▓▓▓▒   ▓▓▓▓░       ▒▓▓▓░ ▓▓▓▓░    ░░
   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓▓▓▓  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒  ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ░▓▓▓▓   ▒▓▓▓▒   ▓▓▓▓░    ▒▓▓▓▓▓░   ▒▓▓▓▓▓▓░░  ░▓▓▓▓   ▒▓▓▓▒  ░▓▓▓▓▓▓▓▒    ░▓▓▓▓▓▓▒░

    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▒░                ▒▓▓▓▓
  ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                 ▓▓▓▓░
 ▒▓▓▓▓░            ░░░░░          ░     ░░   ░░░
 ▓▓▓▓░          ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓░   ▒▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
░▓▓▓▓          ▒▓▓▓▓░░░▓▓▓▓   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
░▓▓▓▓         ░▒▒▒░    ░░░░  ░░▒▒▒   ▓███░   ████
▓▓██░         ▓███░   ░████  ▓███░  ░████   ░███▓
████▓    ░░░  ████░  ░████░  ████░  ▒███▒   ▓███░
▓██████████░  ░██████████░  ░███▓   ████░  ░████
  ░▒▓▓▓▓▒░░     ░▒▓▓▓▒░░    ░▒▒▒░   ▒▒▒▒   ░▒▒▒░
.
GET INTENSE COIN!

retampan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 101



View Profile WWW
July 23, 2017, 06:32:19 AM
 #4206

are this os supported and compatible on laptop? i have a gaming laptop that not used, will be very useful if so

coreyb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
July 23, 2017, 07:38:06 AM
 #4207

Does anyone know if changing the root password disables updates/settings changes/etc. on a rig? I really don't like the idea of having my rigs set with default passwords, especially on the root user.
Alex.oskol
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 23, 2017, 09:47:39 AM
 #4208

my rig: 6* Zotac GTX 1060 mining edition (t/o output)
and i got the error
"No devices were found"
after started mining OS
everything else fine, i got this error ad OC screen
please help me
Are you using the image just for Nvidia cards?
Yeah, i use link for NV Series on homepage

not sure if P106-100 mining cards is supported already by the usb image.


No the current image does not support we need to install nvidia 384.4 beta driver for the p106-100 to work still figuring out a way to install the new driver in simple mining os
edit rc.local to disable all smos autostart.
and install 384.4
It works for me

can you help us install it ? by a more detailed steps you took ? newbie in linux
thanks
use winscp login with root/miner1324
edit rc.local
add # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot

use putty login with root/miner1324
nvidia-uninstall
wget http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86_64/384.47/NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run
sh NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run

use winscp login with root/miner1324
edit rc.local
remove # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot

after that, the card was found, but the speed they have 2 mh/s, dashboard, edit the settings did not react, how to fix it ?
dryob
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
July 23, 2017, 10:47:29 AM
 #4209

my rig: 6* Zotac GTX 1060 mining edition (t/o output)
and i got the error
"No devices were found"
after started mining OS
everything else fine, i got this error ad OC screen
please help me
Are you using the image just for Nvidia cards?
Yeah, i use link for NV Series on homepage

not sure if P106-100 mining cards is supported already by the usb image.


No the current image does not support we need to install nvidia 384.4 beta driver for the p106-100 to work still figuring out a way to install the new driver in simple mining os
edit rc.local to disable all smos autostart.
and install 384.4
It works for me

can you help us install it ? by a more detailed steps you took ? newbie in linux
thanks
use winscp login with root/miner1324
edit rc.local
add # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot

use putty login with root/miner1324
nvidia-uninstall
wget http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86_64/384.47/NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run
sh NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run

use winscp login with root/miner1324
edit rc.local
remove # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot

after that, the card was found, but the speed they have 2 mh/s, dashboard, edit the settings did not react, how to fix it ?

My p-106 haven't arrived yet.
But I can confirm normal 1060 works fine with 384.47 driver.(core/mem oc fan pl)
idonothave
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 23, 2017, 11:00:15 AM
 #4210

would you please prepare dd image versions for R and NV miners?
spiz0r
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 340
Merit: 250



View Profile
July 23, 2017, 10:27:28 PM
 #4211

my rig: 6* Zotac GTX 1060 mining edition (t/o output)
and i got the error
"No devices were found"
after started mining OS
everything else fine, i got this error ad OC screen
please help me
Are you using the image just for Nvidia cards?
Yeah, i use link for NV Series on homepage

not sure if P106-100 mining cards is supported already by the usb image.


No the current image does not support we need to install nvidia 384.4 beta driver for the p106-100 to work still figuring out a way to install the new driver in simple mining os
edit rc.local to disable all smos autostart.
and install 384.4
It works for me

can you help us install it ? by a more detailed steps you took ? newbie in linux
thanks
use winscp login with root/miner1324
edit rc.local
add # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot

use putty login with root/miner1324
nvidia-uninstall
wget http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86_64/384.47/NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run
sh NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run

use winscp login with root/miner1324
edit rc.local
remove # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot

after that, the card was found, but the speed they have 2 mh/s, dashboard, edit the settings did not react, how to fix it ?

I have the same problem. I also couldn't make the cards work with SMOS, but if you

"edit rc.local
add # before "bash /root/utils/rclocal.sh &"
reboot"

and start the miner manually, it works full speed (maybe you should run oc_nv.sh manually to overclock the memory). I know it's not the same as using SMOS, but at least it works.

dustfreedom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 23, 2017, 10:33:09 PM
 #4212

So just waiting for update...
rampage999
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 24, 2017, 02:52:41 AM
 #4213

Doesn't seem to support my 990FXA-UD3 motherboard, booting will crash
ctmaudi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 24, 2017, 04:43:15 AM
 #4214

I have four rigs, and my friend has 3 running at my house, same network. They have generally been fine using smos for the past month or so (aside from one of my rigs going red once or twice a day, but thats for another time).

A few hours ago all of our rigs have started constantly switching between green/yellow/red status. Its like a drag strip light tree.

All of the rigs have been turned off and back on, entire home network was unplugged for a bit then plugged back in one at a time. Nothing else in the house if having any connectivity issues.


Anyone have any ideas what is going on?



From the console after a reboot,

Remove dead screens with 'screen -wipe'.
#########################################
Checking connection to simplemining.net ...
Trying connect simplemining.net.... Trying 2/4
Trying connect simplemining.net.... Trying 3/4
Trying connect simplemining.net.... Trying 4/4
Trying connect simplemining.net.... Trying 4/4
There is no v1109 update at this time Sad
/root/utils/update_configGet.sh: line 10: [: ==: unary operator expected
ERROR. Config is corrupted. Something is wrong with your internet or simplemining.net servers
This is what i get:
Registering rig at simplemining.net .....

It will say that last part for a moment, then connects and starts mining but continues to change from green ON to yellow or red OFF.
dustfreedom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 24, 2017, 08:54:24 AM
 #4215

tytanick please make image for Nvidia with 384.47 driver
siampumpkin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 260



View Profile
July 24, 2017, 09:53:21 AM
 #4216

I have one 6 GPU rx-470 rig running just fine but I have a smaller 3 GPU-Rig that runs under windows but will not run under SMos. When it attempts to set the overclock settings it just freezes up and does not finish or go to mining. I have tried the alternate version of the OS but that doesn't work also. Any help?

Buy a Trezor and Protect all your Crypto Currencies from hackers.
If I was helpful please tip me BTC: 3Bt4E78XjcEhCLEQUB6R1ujiQG58DXaazg  ETH: 0xc6541E163A7C513580f4C1897297452c71b44909
s3v
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 24, 2017, 01:35:03 PM
 #4217

tytanick please make image for Nvidia with 384.47 driver

Hi, take this simple steps to update your nvidia driver instantly:

First check your driver with this command: dmesg | grep NVRM
Output: dmesg | grep NVRM
[    9.430456] NVRM: loading NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module  375.66  Mon May  1 15:29:16 PDT 2017 (using threaded interrupts)

Than:

use putty login with root/miner1324
nvidia-uninstall
wget http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86_64/384.47/NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run
sh NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run
s3v
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 24, 2017, 01:42:03 PM
 #4218

Hi everybody!

I'm brand new to smOS and im in test mode (i'm using ethOS on all my rigs), my rig is online with 6x GTX1060 (6G) OC GS GPUs @ 149 MH/s.
I search for a solution to overclock my GPUs for example:

Memory: GPU0 +900, GPU1 +1200, GPU3 +1150....

Does smOS offer this option, because i found only the way to overclock all GPUs.
Best regards


dustfreedom
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 24, 2017, 03:58:23 PM
 #4219

tytanick please make image for Nvidia with 384.47 driver

Hi, take this simple steps to update your nvidia driver instantly:

First check your driver with this command: dmesg | grep NVRM
Output: dmesg | grep NVRM
[    9.430456] NVRM: loading NVIDIA UNIX x86_64 Kernel Module  375.66  Mon May  1 15:29:16 PDT 2017 (using threaded interrupts)

Than:

use putty login with root/miner1324
nvidia-uninstall
wget http://us.download.nvidia.com/XFree86/Linux-x86_64/384.47/NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run
sh NVIDIA-Linux-x86_64-384.47.run
i update it, but with all scripts GPU took only 2MH's, it works now without scripts. So i'm just waiting for new image
ozzy1926
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250


View Profile
July 25, 2017, 04:45:56 AM
 #4220

Any nvidia user manage to use power limit set up ?What ever I choose saying invalid wattage chose between 92.5w and ...
Pages: « 1 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 ... 484 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!