Bitcoin Forum
February 19, 2018, 06:25:56 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 [185] 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 ... 402 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 683972 times)
SealTx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
June 16, 2017, 08:49:23 PM
 #3681

Ok there are 184 pages here ( im starting to read through now), and I have tried googling looking for reviews. Overall is this a stable easy mining OS? I have used Ethos on my current rigs, and was going to go Windows 10 on the ones Im building now, but I stumbled across this.

How is ease of use compared to Windows and Ethos?


Easy of use meter: 0 = never works, 10 = 99.99% uptime

Linux from scratch: 4 <-- those borked AMD drivers tho... how did you do it, Tytanik?
Windows: 3 <-- getting close to "kill yourself" territory
Ethos: 8 <-- I really like Ethos, and the security is fantastic
SMOS: 8 <-- SMOS is amazing, has a better interface than Ethos, but is less configurable... slight tradeoff.

Conclusion: Definitely try SMOS... maybe its not for you? But... it is great, and you should at least attempt some Mh through it!
How does it work with multiple rigs? I will have 20 running on this OS.

Actually I would say that the multi-rig ease of use is one of SMOS's best features... handle them all through a single web interface!

Also... he just released a hardware rig-resetter thingy that handles 8 rigs and works with his software: https://shop.simplemining.net/
1519064756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519064756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519064756
Reply with quote  #2

1519064756
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519064756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519064756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519064756
Reply with quote  #2

1519064756
Report to moderator
1519064756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519064756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519064756
Reply with quote  #2

1519064756
Report to moderator
1519064756
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519064756

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519064756
Reply with quote  #2

1519064756
Report to moderator
lakat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
June 16, 2017, 08:49:33 PM
 #3682

https://mega.nz/#!q1cTWZBA!8cjCLtup93lpJ9dzFTU9os7SK5NnFFBA1sNKylvmxTo

Mixed rig with SMOS  :-)
2pcs RX570 and 3pcs NV1060 under SimpleminingOS Alpha Nvidia version.

Tytus please put EWBF miner into NV SMOS  Roll Eyes
kharlos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile WWW
June 16, 2017, 09:00:10 PM
 #3683

https://mega.nz/#!q1cTWZBA!8cjCLtup93lpJ9dzFTU9os7SK5NnFFBA1sNKylvmxTo

Mixed rig with SMOS  :-)
2pcs RX570 and 3pcs NV1060 under SimpleminingOS Alpha Nvidia version.

Tytus please put EWBF miner into NV SMOS  Roll Eyes

Wow, I didn't think this could be possible. 
Didn't someone here make a bet on this?

smOS sub on Reddit: https://www.reddit.com/r/smOS
lakat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
June 16, 2017, 09:10:48 PM
 #3684

https://mega.nz/#!q1cTWZBA!8cjCLtup93lpJ9dzFTU9os7SK5NnFFBA1sNKylvmxTo

Mixed rig with SMOS  :-)
2pcs RX570 and 3pcs NV1060 under SimpleminingOS Alpha Nvidia version.

Tytus please put EWBF miner into NV SMOS  Roll Eyes

Wow, I didn't think this could be possible. 
Didn't someone here make a bet on this?

https://mega.nz/#!C1lElK6a!EdSzold4H2GADGL2JrONks08rOUD2jivWGN227CMBlE
My mixed Nvidia and AMD rig with Simplemining, it work stable with Claymore ETH-SIA dual mining..
GPU0-GPU1 AMD RX570
GPU2-GPU4 NV1060

ETH - Total Speed: 95.987 Mh/s, Total Shares: 59, Rejected: 0, Time: 00:46
ETH: GPU0 18.963 Mh/s, GPU1 20.736 Mh/s, GPU2 18.747 Mh/s, GPU3 18.758 Mh/s, GPU4 18.783 Mh/s
SC - Total Speed: 1753.848 Mh/s, Total Shares: 32, Rejected: 0
SC: GPU0 568.894 Mh/s, GPU1 622.078 Mh/s, GPU2 187.467 Mh/s, GPU3 187.583 Mh/s, GPU4 187.826 Mh/s
Eliovp
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 1002

Huh?


View Profile
June 16, 2017, 09:14:33 PM
 #3685



Mixed rig with SMOS  :-)
2pcs RX570 and 3pcs NV1060 under SimpleminingOS Alpha Nvidia version.

Tytus please put EWBF miner into NV SMOS  Roll Eyes

Wow, I didn't think this could be possible. 
Didn't someone here make a bet on this?

https://www.reddit.com/r/litecoinmining/comments/206g6d/guide_mining_with_both_nvidia_and_amd_on_one/

2014... nothing very special here Smiley

Okrim
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
June 16, 2017, 09:16:41 PM
 #3686

Hello. Can somebody help me to solve my issue. When I have my rig connected to TV via hdmi it starts as it should. But I need it to run without being connected to TV. When I start it without using hdmi, it does not start mining or it does not overclock properly. Do you have similiar experienc?
Thanks for any answer.

You need a dummy plug buy a dummy hdmi plug you will be fine.

Thanks for help, sorry for late response.
I ended up buying two plugs, both are working fine. In case somebody needs to buy here are the links I used.
https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-for-HDMI-to-VGA-Adapter-Converter-For-Audio-HDMI-PC-Laptop-HD-Line-DVD/32764863124.html?spm=2114.13010608.0.0.DG9BDE
http://www.ebay.co.uk/itm/232345131951?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
I personally prefer second one, it supports higher resolutions.
Tasbi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
June 16, 2017, 10:02:14 PM
 #3687

Hello,

I´m using nvOC since yesterday for my 8x rig gtx 1060 3Gb
it is working fine,i´m waiting for a SMOS that can OC the GPU´s
Windows is just a pain in the ass.

if you want to try it go here

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1854250.0

no fee, not as simple as SMOS but works very good, later I will try to install 1 last GPU to test 9x
kharlos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile WWW
June 16, 2017, 10:39:56 PM
 #3688

https://mega.nz/#!q1cTWZBA!8cjCLtup93lpJ9dzFTU9os7SK5NnFFBA1sNKylvmxTo

Mixed rig with SMOS  :-)
2pcs RX570 and 3pcs NV1060 under SimpleminingOS Alpha Nvidia version.

Tytus please put EWBF miner into NV SMOS  Roll Eyes

Wow, I didn't think this could be possible. 
Didn't someone here make a bet on this?

https://www.reddit.com/r/litecoinmining/comments/206g6d/guide_mining_with_both_nvidia_and_amd_on_one/

2014... nothing very special here Smiley

pssst. We aren't mining Litecoin

smOS sub on Reddit: https://www.reddit.com/r/smOS
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518
Merit: 506


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
June 16, 2017, 11:12:49 PM
 #3689

How about NVIDIA GTX 1060 cards ?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬  SATILIK  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⎩           USB Riser     ♦♦♦♦     1200 WATT PSU     ♦♦♦♦     Diğer Satılık Ürünler     ♦♦♦♦     GPU Rig Power Tuşu     ♦♦♦♦     Araç Takip Cihazı     ♦♦♦♦     Rig Reset - Akıllı Priz         
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SealTx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
June 16, 2017, 11:45:03 PM
 #3690

Thanks a million @Tytanik! Amazing...

I am running an Asus Prime z270-a with 6 x Gigabyte 1070/8g GPU's (I could run 2 more on this board, but don't have any more ATM)

Stats are a little weak:

Gigabyte Nvidia1070/8g cards do 25.8Mh/s Ether and 135Mh/s Sia

vs

Sapphire AMD470/8g cards do right at 25.6Mh/s Ether and 400Mh/s Sia

...I am not complaining, I am very happy!

Wishlist (no pressure, I am very happy to be using these cards in SMOS):
 * Would like to be able to set -dcri per rig, of course
 * A bit of OC action on the nvidia cards


Thanks!

Edit to add: using Claymore 9.4 or 9.5 and the following configuration:

Code:
-wd 1 -r 1
-epool stratum+tcp://eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal $walletETH/$rigName -esm 0 -epsw x
-dpool stratum+tcp://siamining.com:7777 -dwal $walletSC.$rigName -dcoin sia -dpsw x -dcri 16  -mport -3333 -allpools 1 -allcoins 1
frebay
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 01:57:33 AM
 #3691

Hello. Can somebody help me to solve my issue. When I have my rig connected to TV via hdmi it starts as it should. But I need it to run without being connected to TV. When I start it without using hdmi, it does not start mining or it does not overclock properly. Do you have similiar experienc?
Thanks for any answer.

You need a dummy plug buy a dummy hdmi plug you will be fine.

Thanks for help, sorry for late response.
I ended up buying two plugs, both are working fine. In case somebody needs to buy here are the links I used.
https://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-for-HDMI-to-VGA-Adapter-Converter-For-Audio-HDMI-PC-Laptop-HD-Line-DVD/32764863124.html?spm=2114.13010608.0.0.DG9BDE
http://www.ebay.co.uk/itm/232345131951?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
I personally prefer second one, it supports higher resolutions.

So you can't boot up SMOS without a monitor? No wonder when I restart, I have to plug in a monitor then unplug it.
deg026
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 02:38:55 AM
 #3692

So you can't boot up SMOS without a monitor? No wonder when I restart, I have to plug in a monitor then unplug it.

it depend of motherboard you have
for some - needed
for some not....
so it is not OS problem, but m/b bugs
f5alcon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 02:47:00 AM
 #3693

How about NVIDIA GTX 1060 cards ?
They work on the beta, but until he gets overclocking setup they are kinda stuck in the upper teens for performance.
binarygold
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 03:51:58 AM
 #3694

how to get temps down...

server style case, 4x large case fans pushing front to back.   gpu's in back of case.  26 degrees C in room.

i'm testing 5 cards to see how they compare GPU0 - GPU4 below:

AMD   Sapphire   Nitro RX 460 OC
AMD   Sapphire   Nitro RX 480 OC
AMD   MSI   RX 480 OC
AMD   Asus   RX570 OC
AMD   Asus   RX580 OC

All but gpu1 are 4GB, it's 8GB.  nothing is overclocked in smos.  i've tried the claymore 9.4 and 9.5 and both get similar temps:

temps per GPU in  ℃: 74 89 89 71 88  ℃
fan speed %: 70 100 100 80 100 %

core/mem stats:

1360 1291 1221 1250 1342 (6)
1750 1750 1750 1750 2000

question 1: any tips on getting temp down based on settings in smos?
quesiton 2: why is the rx570 so slow (gpu3):

ETH - Total Speed: 104.569 Mh/s, Total Shares: 167, Rejected: 0, Time: 00:59
ETH: GPU0 22.193 Mh/s, GPU1 24.318 Mh/s, GPU2 22.023 Mh/s, GPU3 11.690 Mh/s, GPU4 24.345 Mh/s
 
Tummler
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 04:54:30 AM
 #3695

Tytanick,

Several of us have posted about our ongoing issue with unstable cards that started a couple days ago, and with the exception of one dismissive post, you have refused to address this issue. I'm happy that you are opening your OS to new customers with the introduction of Nvidia support, but how about a little support for your established client base? Who knows, the problem may be caused by a third party, such as Claymore, but there is no way to tell as long as you ignore our concerns.
frebay
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 05:14:30 AM
 #3696

So you can't boot up SMOS without a monitor? No wonder when I restart, I have to plug in a monitor then unplug it.

it depend of motherboard you have
for some - needed
for some not....
so it is not OS problem, but m/b bugs

I have z270-ar.
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1002


winter*juvia


View Profile
June 17, 2017, 05:21:18 AM
 #3697



Mixed rig with SMOS  :-)
2pcs RX570 and 3pcs NV1060 under SimpleminingOS Alpha Nvidia version.

Tytus please put EWBF miner into NV SMOS  Roll Eyes

Wow, I didn't think this could be possible. 
Didn't someone here make a bet on this?


My mixed Nvidia and AMD rig with Simplemining, it work stable with Claymore ETH-SIA dual mining..
GPU0-GPU1 AMD RX570
GPU2-GPU4 NV1060

ETH - Total Speed: 95.987 Mh/s, Total Shares: 59, Rejected: 0, Time: 00:46
ETH: GPU0 18.963 Mh/s, GPU1 20.736 Mh/s, GPU2 18.747 Mh/s, GPU3 18.758 Mh/s, GPU4 18.783 Mh/s
SC - Total Speed: 1753.848 Mh/s, Total Shares: 32, Rejected: 0
SC: GPU0 568.894 Mh/s, GPU1 622.078 Mh/s, GPU2 187.467 Mh/s, GPU3 187.583 Mh/s, GPU4 187.826 Mh/s


Amazing -- can you post a screen capture of Claymore session - would like to see how Claymore identifies mixed cards. Thanks

Feel free to donate to Citronick's Beer & Chicken Wings Fund : 32oo5tk1RfTbndrUjWvHJ9yT3bb2EyQYkq
SealTx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 05:23:33 AM
 #3698

Tytanick,

Several of us have posted about our ongoing issue with unstable cards that started a couple days ago, and with the exception of one dismissive post, you have refused to address this issue. I'm happy that you are opening your OS to new customers with the introduction of Nvidia support, but how about a little support for your established client base? Who knows, the problem may be caused by a third party, such as Claymore, but there is no way to tell as long as you ignore our concerns.

Offer him (or someone) money to help you troubleshoot.

He is not being funded to develop this... its all on him if it fails. He has no malice toward you, he just has time to either develop or to trouble shoot individual cases. Development is (obviously) more productive for him.

Someone here said that moving to Claymore 9.5 solved the issues, Tytanick himself said that he prefers 8.1. I actually find that 9.4 is stable and that it gets more shares than 9.5...

Now, YOU go and take some time to try different options and get back with a more complete analysis so that he (and others here) can better understand your issue.

SealTx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 05:32:50 AM
 #3699

So you can't boot up SMOS without a monitor? No wonder when I restart, I have to plug in a monitor then unplug it.

it depend of motherboard you have
for some - needed
for some not....
so it is not OS problem, but m/b bugs

I have z270-ar.

Yeah, I would post your configuration and question on either superuser.com or tomshardware.com, you are likely to get a useful, informed response there.

By the way, I have that exact board, and I think it posts headless, but I am not sure. I can check on Monday.
frebay
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 17, 2017, 06:16:24 AM
 #3700

Hi
I have a 3 rigs running z270-ar when I run 5 GPUs no issues, but adding the 6th or 7th one one of the rigs causes the miner to restart every 10 min. the rig doesn't restart, just the miner. any suggestions?
Pages: « 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 [185] 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 ... 402 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!