Bitcoin Forum
December 18, 2017, 11:50:55 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 1146 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3389396 times)
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470


FUD Philanthropist™


View Profile
August 16, 2013, 10:02:03 PM
 #1001

t hubs mining proxy? Is it possible coinotron just has a shitty connection?



I moved away from coinotron for this very reason. to many error popped up even after build in stratum support in cudaminer.



ya i dropped it ages ago for same kinda reason.. even with stratumproxy and older cudaminer i had problems

FUD first & ask questions later™
1513597855
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513597855

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513597855
Reply with quote  #2

1513597855
Report to moderator
1513597855
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513597855

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513597855
Reply with quote  #2

1513597855
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513597855
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513597855

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513597855
Reply with quote  #2

1513597855
Report to moderator
MrMirkin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
August 16, 2013, 11:00:21 PM
 #1002

So who do you guys recommend?
Lacan82
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 247


View Profile
August 16, 2013, 11:48:57 PM
 #1003

So who do you guys recommend?

Wemineltc


Stoneysilence
Member
**
Offline Offline

Activity: 104


View Profile
August 17, 2013, 06:18:06 AM
 #1004

So who do you guys recommend?

Wemineltc


Ditto
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470


FUD Philanthropist™


View Profile
August 17, 2013, 08:10:43 AM
 #1005

yup agreed i went there too.. good pool Smiley

i HAVE to find a way to fix that error soon too
my miner crashed after i went to sleep and was not running for hrs..
so pissed off lol

FUD first & ask questions later™
MrMirkin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
August 17, 2013, 06:54:32 PM
 #1006

Thanks, I will try it next payout.  Do you guys use the mining proxy? or just what cudaminer has built in?

Also, anyone know how to turn down the intensity?  Is it just he kernal config?
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470


FUD Philanthropist™


View Profile
August 17, 2013, 07:23:38 PM
 #1007

its adjusted by intensity 0/1 toggle..
that will make it use a bit less if you have only 1 gpu.

also from there you set up the config with the number x number settings

first time you run it, it will try and auto setup the config for you..
so you have to use  --no-autotune to make it use your specific setting
and when you first launch you can see some settings it tried out you can play with

check out the readme Wink

FUD first & ask questions later™
Stoneysilence
Member
**
Offline Offline

Activity: 104


View Profile
August 20, 2013, 06:29:35 AM
 #1008

yup agreed i went there too.. good pool Smiley

i HAVE to find a way to fix that error soon too
my miner crashed after i went to sleep and was not running for hrs..
so pissed off lol

I switched back to the external stratum.
hotwired007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585


View Profile
August 20, 2013, 12:59:41 PM
 #1009

any ideas whether its worth me attemping with my 7900GTs or GTS 250s with this?

This account was hacked & possibly sold during the period of August 1st and October 24th 2017.
Anything done or said in this period wasnt me.
Many thanks to Cyrus for his help restoring access to my account.
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742


View Profile
August 20, 2013, 01:35:34 PM
 #1010

any ideas whether its worth me attemping with my 7900GTs or GTS 250s with this?

7900GTs don't support CUDA

a GTS 250 will do, but don't expect stellar khash/s values.
hotwired007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585


View Profile
August 20, 2013, 01:53:50 PM
 #1011

any ideas whether its worth me attemping with my 7900GTs or GTS 250s with this?

7900GTs don't support CUDA

Ah didnt know that... i do now Wink

Quote
a GTS 250 will do, but don't expect stellar khash/s values.

any ideas what to expect? i have a small AMD/ATI rig atm chucking out 0.65-0.75Mhash atm i was interested in seeing what my old gaming rig can chuck out - i have 2 Inno3D GTS 250s (512MB) in SLI in it...

This account was hacked & possibly sold during the period of August 1st and October 24th 2017.
Anything done or said in this period wasnt me.
Many thanks to Cyrus for his help restoring access to my account.
pr0letar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
August 20, 2013, 02:04:47 PM
 #1012

any qlue what this is all about Huh

http://i.imgur.com/TcwVQmT.jpg
Lacan82
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 247


View Profile
August 20, 2013, 07:26:57 PM
 #1013

any qlue what this is all about Huh



Solo mining? or using a proxy?

K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1694


/dev/null


View Profile
August 20, 2013, 09:11:37 PM
 #1014

any qlue what this is all about Huh



Solo mining? or using a proxy?
hes too stupid to use --help to get the parameters, he just starts the binary with no parameters. welcome to win Smiley

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
Stoneysilence
Member
**
Offline Offline

Activity: 104


View Profile
August 24, 2013, 08:27:15 PM
 #1015

any qlue what this is all about Huh



Solo mining? or using a proxy?
hes too stupid to use --help to get the parameters, he just starts the binary with no parameters. welcome to win Smiley

And you're too much of a jerk to help, welcome to *nix.
Stoneysilence
Member
**
Offline Offline

Activity: 104


View Profile
August 24, 2013, 08:30:29 PM
 #1016

any qlue what this is all about Huh



What parameters are you running the program with?  It looks like your just launching it without anything.  You need to tell the program which miner pool you are using, etc...  Do you know how to create a .bat file?

You need to create a .bat file with something like this inside it and launch the .bat file instead of the .exe file.

cudaminer.exe -d 0 -i 1 -C 0 -o stratum+tcp://us3.wemineltc.com:3333 -O username:password
MrMirkin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
August 26, 2013, 09:23:29 PM
 #1017

Yes, i had the same issue. Make sure you set it up, get on a pool, etc. You dont have to make a bat tho if you dont know how and i prefer short cuts anyways.  You can right click, create short cut to desktop, then right click the short cut, go to properties, and on the target, just type the command like stoneyshows above.


Btw, Thanks for the wemineltc pool suggestions, its night and day difference!

Also, anyone still trying to fix that stratum failed to parse error?  Would love a fix o.O, is it not that common? I would expect it to be fairly common..
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470


FUD Philanthropist™


View Profile
August 26, 2013, 10:55:11 PM
 #1018

i've been way busy and not looked into this and i also haven't had a freeze up in ages..

the dev popped by earlier but again kind brushed off 99.99% of anything i say.

to recap the build on page 1 may just freeze on you and the build i uploaded instead of that
will fire up a message box asking you to debug etc (depending on your OS config etc)
so i didn't fix the problem but at least my build will give ya a warning that, hey.. the piece of shit crashed and froze lol

and READ the README ..its worth it trust me
seems every who comments here is not doing that

FUD first & ask questions later™
ilostcoins
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 274



View Profile
August 27, 2013, 01:03:28 AM
 #1019

Any chance this gets adapted for the Yacoin family, those scrypt coins with a higher N factor? AMD cards performance are taking a bigger hit with higher N than CPU. Would the performance gap between Nvidia and AMD cards also narrow?  Huh

LTC: LSyqwk4YbhBRtkrUy8NRdKXFoUcgVpu8Qb   NVC: 4HtynfYVyRYo6yM8BTAqyNYwqiucfoPqFW   TAG id: 4313
CMC: CAHrzqveVm9UxGm7PZtT4uj6su4suxKzZv   YAC: Y9m5S7M24sdkjdwxnA9GZpPez6k6EqUjUt
Lacan82
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 247


View Profile
August 27, 2013, 02:11:56 AM
 #1020

Any chance this gets adapted for the Yacoin family, those scrypt coins with a higher N factor? AMD cards performance are taking a bigger hit with higher N than CPU. Would the performance gap between Nvidia and AMD cards also narrow?  Huh

it doesn't work? I was using multipool.us pretty well with it..which has variety of coins. I don't know the N factor of those coins off the top of my head..

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 1146 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!