Bitcoin Forum
August 19, 2018, 12:42:52 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 1148 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3399460 times)
Stoneysilence
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
September 26, 2013, 10:40:46 PM
 #1061



Did anybody have this problem? Have had it tonight. For some reason the hashrate seemed to drop a little bit and the cudaminer freezed. It didn't react to CTRL+C this morning.

Yes, that is a common issue with the latest version.  Go back about 4-5 pages to read up on that issue.  I switched back to the 4/30 version.
1534639372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534639372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534639372
Reply with quote  #2

1534639372
Report to moderator
1534639372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534639372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534639372
Reply with quote  #2

1534639372
Report to moderator
1534639372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534639372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534639372
Reply with quote  #2

1534639372
Report to moderator
BOUNTY PORTALS
BLOG
WHERE BOUNTY MANAGEMENT
MEETS AUTOMATION
SIGNATURE CAMPAIGNS
TWITTER
FACEBOOK
MEDIA CAMPAIGNS
AND MORE!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534639372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534639372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534639372
Reply with quote  #2

1534639372
Report to moderator
1534639372
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534639372

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534639372
Reply with quote  #2

1534639372
Report to moderator
muto
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 457
Merit: 250


View Profile
September 27, 2013, 09:43:34 AM
 #1062



Yes, that is a common issue with the latest version.  Go back about 4-5 pages to read up on that issue.  I switched back to the 4/30 version.

Thanks for that hint  Smiley

@fruittool

Also thanks to you. Your miner brought me +4 KH/s. First had problems with cudart64_55.dll missing. I found it in the cuda Setup and extracted it with 7zip. Works fine now.
Spoetnik
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1010


FUD Philanthropist™


View Profile
September 27, 2013, 11:11:10 AM
 #1063

so guy used cuda 5.5 to build ? i had problems doing that and gave up and went with 5.0 for a 64bit build
kept getting errors compiling on Visual Studio.. about the register usage etc

also i haven't seen that time out error for a looong time.. last it happened was like once, a month ago
not sure what the deal is with that if its the server or a network thing or what
i was using bad net drivers for ages until i figured out using the default windows 7 one cleared it up for good.
i had corrupted data on downloads via Firefox with or with out a download manager a lot from File locker services (all of them)
and also severe corruption i noticed downloading video's on torrents and it magically all went away after struggling with it for years
and so did my miner time out problem.. coincidence ?
failed to parse means there was an error.. not a big deal but if your miner freezes forever afterwards THEN you got a problem lol
So if you see that *rarely but can keep mining i wouldn't worry about it Wink

maybe i will release my mod *publicly i have been sharing it privately and done a lot of new stuff and fixes tweaks etc such as extensive color usage.
people can pm me for a SSE4.1 (Windows 7 tested) build if they really want my version..

also beware a scumbag at The Pirate Bay has been uploading a virus packed / coded into cudaminer in a torrent.

FUD first & ask questions later™
Stoneysilence
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
September 27, 2013, 06:36:49 PM
 #1064



Yes, that is a common issue with the latest version.  Go back about 4-5 pages to read up on that issue.  I switched back to the 4/30 version.

Thanks for that hint  Smiley

@fruittool

Also thanks to you. Your miner brought me +4 KH/s. First had problems with cudart64_55.dll missing. I found it in the cuda Setup and extracted it with 7zip. Works fine now.

Same, went up to 119KH while my previous max was about 105-115KH.
Stoneysilence
Member
**
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 10


View Profile
September 27, 2013, 06:50:15 PM
 #1065

I have compiled the new repo for 64 bit. Meant i had to compile a 64 bit libcurl but now im getting up to 228khash/s but at the same time getting some nasty cpu usage.
This is a 2.4GHz Core2Quad overclocked to 3GHz.

228kh is amazing for a 560ti, can you share this build?

I can but, don't be surprised if it craps out on anything other than a 560ti 448.

http://www.filedropper.com/cudaminerx64

Thanks, that worked well on my GTX460.  Bumped me up to 117KH even though the "auto-config" said I should get 140KH.

Although I had issues with -i 1.  When that was enabled I would only get 50% usage on my card except during auto config.  Also to get the best speeds I had to drop -C to 0.
fruittool
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
September 28, 2013, 01:37:33 PM
 #1066

so guy used cuda 5.5 to build ? i had problems doing that and gave up and went with 5.0 for a 64bit build
kept getting errors compiling on Visual Studio.. about the register usage etc

function blah uses too much shared memory i think was the error i got

Hint: compile for "compute_10,sm_20" instead of "compute_10,sm_10"

Q6600 @3.2GHz, 8GB dual channel muskin DDR3  @1440MHz, GTX560Ti 448core.
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
October 02, 2013, 07:23:58 AM
 #1067


Whoops, lot of activity here lately!

I've had the stratum_recv_line problem for the first time ever. Happened while stratum mining on coinotron.com.

Maybe I can change the code so that it takes the same action as if the stratum connection had timed out.
It would then simply reconnect.

Christian
chup
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 599
Merit: 255


Me, Myself & I


View Profile
October 02, 2013, 09:07:49 AM
 #1068



Maybe I can change the code so that it takes the same action as if the stratum connection had timed out.
It would then simply reconnect.

Christian


+1

muto
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 457
Merit: 250


View Profile
October 02, 2013, 10:36:26 AM
 #1069




Maybe I can change the code so that it takes the same action as if the stratum connection had timed out.
It would then simply reconnect.

Christian


+1

Very much appreciated.
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
October 10, 2013, 07:51:35 PM
 #1070

the changes I made to this repo recently

https://github.com/cbuchner1/cpuminer

seemed to have improved the situation with the stratum parse problem and subsequent freeze of the miner. Anyone care to test?

Christian
bugilt
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
October 10, 2013, 07:58:20 PM
 #1071

GTX 780 285.69 k/hash stock clock.


Miramyn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 165
Merit: 100


View Profile
October 10, 2013, 07:58:56 PM
 #1072

If there is a Windows build (already compiled) I would happily test

Rent Your Hashing Power HERE!!!         
Online Anonymity is a MUST these days        
When I was younger we didn't have behavioural disorders. They called it "being a brat". It was as simple as that!
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1778
Merit: 1003


/dev/null


View Profile
October 10, 2013, 08:10:17 PM
 #1073

GTX 780 285.69 k/hash stock clock.

--snip--
ouch, i do 270-295 with my 580... well obviously not on winblows

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
October 10, 2013, 08:46:23 PM
 #1074

GTX 780 285.69 k/hash stock clock.

what cudaminer version and launch config did you use?
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
October 10, 2013, 08:46:57 PM
 #1075

If there is a Windows build (already compiled) I would happily test

I released the 2013-10-10 version just now and updated the cudaminer github repo.

ATTENTION! Kernel launch configs are now named differently compared to the 07-13 release.
Please autotune again to get your new best launch config.

On some Kepler (or even Titan class) devices the Fermi kernels may be a bit better, so also
try passing -l F to autotune also with the Fermi kernel.

Many thanks go to an "Alex" from greece who submitted some CUDA optimizations through
skype and suggested disabling the parallelization of SHA256 on the CPU.
aa
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 536
Merit: 500


Litecoin is right coin


View Profile WWW
October 10, 2013, 08:47:07 PM
 #1076

Everyone using cudaMiner, please post your results here when you are done tweaking your settings: http://www.lurkmore.com/hardware-compare/

bugilt
Member
**
Offline Offline

Activity: 85
Merit: 10


View Profile
October 10, 2013, 08:58:18 PM
 #1077

GTX 780 285.69 k/hash stock clock.

what cudaminer version and launch config did you use?

Haven't tuned it in yet.

cudaminer-src-2013.07.13

60x4

With the new cuda miner auto tuning T127x1 230 k/hash

Eli0t
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 250


View Profile
October 10, 2013, 11:44:11 PM
 #1078

If there is a Windows build (already compiled) I would happily test

I released the 2013-10-10 version just now and updated the cudaminer github repo.

ATTENTION! Kernel launch configs are now named differently compared to the 07-13 release.
Please autotune again to get your new best launch config.

On some Kepler (or even Titan class) devices the Fermi kernels may be a bit better, so also
try passing -l F to autotune also with the Fermi kernel.

Many thanks go to an "Alex" from greece who submitted some CUDA optimizations through
skype and suggested disabling the parallelization of SHA256 on the CPU.

about 10kh slower than the 64bit build and i get launch config F does not validate
but it did choose the best launch config for my card after autotune (560ti)

LTC:  LKpJf3uk7KsHU73kxq8iFJrP1AAKN7Yni7  DGC:  DKXGvEbj3Rwgrm2QQbRyNPDDZDYoq4Y44d  XPM:  AWV5AKfLFyoBaMjg9C77rGUBhuFxz5DGGL
Schleicher
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 674
Merit: 500



View Profile
October 12, 2013, 06:59:32 PM
 #1079

For those who can't use the mega.co.nz link, here's the 2013-10-10 version:
http://sonstiges.org/cudaminer-2013-10-10.zip

Btw, 130 kh/s with -i 0 -C 2 -l K80x2 on my GTX660

Apheration
Member
**
Offline Offline

Activity: 88
Merit: 10


View Profile
October 12, 2013, 08:02:48 PM
 #1080

I have compiled the new repo for 64 bit. Meant i had to compile a 64 bit libcurl but now im getting up to 228khash/s but at the same time getting some nasty cpu usage.
This is a 2.4GHz Core2Quad overclocked to 3GHz.

228kh is amazing for a 560ti, can you share this build?

I can but, don't be surprised if it craps out on anything other than a 560ti 448.

http://www.filedropper.com/cudaminerx64

That link does not work anymore, can someone please post a mirror?

EDIT: Also, with the oct 10th build, the client crashes almost immediately, what am I doing wrong? Works in previous versions of cudaminer:

(Using cudaminer.exe -o stratum+tcp://coinpool.in:3334 -u myuser -p pass -D)

[2013-10-12 15:14:01] Starting Stratum on stratum+tcp://coinpool.in:3334
[2013-10-12 15:14:01] 1 miner threads started, using 'scrypt' algorithm.
[2013-10-12 15:14:01] Binding thread 0 to cpu 0
[2013-10-12 15:14:01] Failed to get Stratum session id
[2013-10-12 15:14:01] Stratum difficulty set to 16
[2013-10-12 15:14:01] DEBUG: job_id='c69' extranonce2=00000000 ntime=5259accf
[2013-10-12 15:14:01] Stratum detected new block
*crash*
Pages: « 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 [54] 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 ... 1148 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!