Bitcoin Forum
May 21, 2019, 03:57:08 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 [1209] 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 ... 1302 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.5 (Windows/Linux)  (Read 6321051 times)
denis1995
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 256
Merit: 100


View Profile
June 07, 2018, 07:37:00 PM
 #24161

Im mining with Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.8 miner , But when I was mining whalecoin or ethereum i was getting 22mhs  per card. And now Im mining EtherZero and Im getting 11mhs per card? How to fix that? And after few mins mining OpenCl error -4 http://prntscr.com/jpyhaf

GPU memory size?

My rigs are XFX PCI Express R9 280X 3GB

and

MSI R9 280X 3gb
1558454228
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558454228

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558454228
Reply with quote  #2

1558454228
Report to moderator
1558454228
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558454228

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558454228
Reply with quote  #2

1558454228
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558454228
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558454228

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558454228
Reply with quote  #2

1558454228
Report to moderator
1558454228
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558454228

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558454228
Reply with quote  #2

1558454228
Report to moderator
Passavopercaso
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 07, 2018, 09:20:27 PM
 #24162

Hello
i'm trying to switch from windows 10 to ubuntu. Under windows with slight overclock my test card (asus rx580 8g) gave a stable 30 MH with effective hashrate matching reported, under linux i get 30.1 reported without overclock but the effective drops around 23.
Am i missing something?

Thanks
georgeog
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 07, 2018, 09:58:04 PM
 #24163

More than 6 nvidia GPUs do not start on win7 64. miner crashed on creating dag file.
v11.0 and older work fine on 8 GPUs
uranus13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 02:06:19 AM
 #24164

using v11.7 and always get crash when switch epoch Embarrassed any solution to this?  Huh Huh Huh
tg88
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 176


View Profile
June 08, 2018, 12:59:29 PM
 #24165

More than 6 nvidia GPUs do not start on win7 64. miner crashed on creating dag file.
v11.0 and older work fine on 8 GPUs

maybe that will help:

"-gser   this setting can improve stability on multi-GPU systems if miner hangs during startup. It serializes GPUs initalization routines. Use "-gser 1" to serailize some of routines and "-gser 2" to serialize all routines.
   Using values higher than 2 allows you also to set custom delay between DAG generation on GPUs, for example, "-gser 5" means same as "-gser 2" and also adds 3sec delay between DAG generation (can be useful for buggy drivers and/or weak PSU).    Default value is "0" (no serialization, fast initialization)."
WhackOBill
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 2


View Profile
June 08, 2018, 04:58:23 PM
 #24166

Read the announcement and the answer is not in there...

for solo mining, if the share that is submitted that finds the block happens while the dev fee is mining, does the dev get the whole block or a percentage of the block?

Thanks!

Why would there be a "share" submitted when solo mining?  You're not on a pool ... right?  If the DevFee cycle hits the block solution, then that wallet address gets the block reward ... all of it.  Pools allow for rewards to be distributed for percentages of work ... not solo.
coinmancan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 133
Merit: 1


View Profile
June 08, 2018, 05:31:44 PM
 #24167

Read the announcement and the answer is not in there...

for solo mining, if the share that is submitted that finds the block happens while the dev fee is mining, does the dev get the whole block or a percentage of the block?

Thanks!

Why would there be a "share" submitted when solo mining?  You're not on a pool ... right?  If the DevFee cycle hits the block solution, then that wallet address gets the block reward ... all of it.  Pools allow for rewards to be distributed for percentages of work ... not solo.

I did find the answer to my question after searching this thread. (all 1,500 posts Wink )

My guess though is you've never solo mined.  They've had can solo mining on pools for YEARS now.

http://altpool.pro/

In all mining the miner submits shares.  The share is then accepted or denied by the pool.  In the case of solo mining, the accepted submitted share has a chance to solve the block.  In solo pool mining, the share that solves the block gets the reward.  In non-solo pool mining the shares are calculated as a percentage of the block.  What's happening when the DEV part is mining shares are being submitted, but only under the devs mining address.  If they solve the block during that time they get the whole block, I thought there might have been a way to split that percentage-wise in the software, but no, the dev gets the whole block.

Also, as it goes to Claymore's wallet I wouldn't know how many blocks were actually solved by my rigs because the pool only shows my receiving mining address, not his.

So no more solo mining with Claymore for me, at least on certain coins.  For regular pool mining, sure.
alex_85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 05:41:25 PM
 #24168

Hello guys , could you please let me know what is the BEST way to stop windows updates as i normally know that but dont know how my windows 10 updated itself with the "Windows 10 April update bla bla...' and my 10 gpu miner  stopped working etc.....then i reinstalled v.17.09 and all back again.

Usually i am stopping windows update services from the services.msc

But it gets enabled again?Huh

Now i just noticed it was enabled again and i disabled it bit i am sure it will enable itself and will update the windows and will have to reinstall again....

Is anyone else experiencimg the same ?

Thanks for your help in advance, first i a want to solve this and i am upgrafing to 11.8 with the latest AMD drivers.


Thanks
KAOS247365
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 06:14:28 PM
 #24169

Anyone get issues with Temps on their GPUs going crazy, After this update through Awesome Miner Mining management tool,  ALL my rigs are reporting 86+ Temps before they were all hanging around 60 - 72C

My throttle range is 86 - 90 before cut out so they all keep restarting annoyingly and costly too!

I've tried rolling back and It seems that this version has an Issue with the GPU Temps, 11.7 seems to work fine.

Any one else have this

My rigs are all

ASUS RX580 OC & TOP edition
ASUS Z270-A prime
i5

I'm only Mining ETH too so NO dual mining for just better efficiency.

Any help would be appreciated.

Thanks
GalloNegro
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 06:30:31 PM
 #24170

Hello there, I want to start mining Ether Zero using Claymore-eth-v11.8 on SMOS.  I have 3 Gigabyte RX580s 8gb and 3 MSi Rx570s 8gb.  What is the best command line to use.  I greatly appreciate your support. 
Jonet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 07:04:00 PM
 #24171

Hello guys , could you please let me know what is the BEST way to stop windows updates as i normally know that but dont know how my windows 10 updated itself with the "Windows 10 April update bla bla...' and my 10 gpu miner  stopped working etc.....then i reinstalled v.17.09 and all back again.


Setting Windows to defer feature updates for upto 365 days is quick and easy. If it is the BEST way is up to you to decide. I do want the security updates but it seems the general consensus in here is no updates.
I have a rig that was set to not update, and after a while RDP could not connect to it as it was seen as a security risk. On top of that Windows update failed once enabled and I had to update it with a media disk.

If it updates to 1803 you can roll back, no need to reinstall.
WhackOBill
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 2


View Profile
June 08, 2018, 07:34:50 PM
Merited by vapourminer (1)
 #24172

Read the announcement and the answer is not in there...

for solo mining, if the share that is submitted that finds the block happens while the dev fee is mining, does the dev get the whole block or a percentage of the block?

Thanks!

Why would there be a "share" submitted when solo mining?  You're not on a pool ... right?  If the DevFee cycle hits the block solution, then that wallet address gets the block reward ... all of it.  Pools allow for rewards to be distributed for percentages of work ... not solo.

I did find the answer to my question after searching this thread. (all 1,500 posts Wink )

My guess though is you've never solo mined.  They've had can solo mining on pools for YEARS now.

http://altpool.pro/

In all mining the miner submits shares.  The share is then accepted or denied by the pool.  In the case of solo mining, the accepted submitted share has a chance to solve the block.  In solo pool mining, the share that solves the block gets the reward.  In non-solo pool mining the shares are calculated as a percentage of the block.  What's happening when the DEV part is mining shares are being submitted, but only under the devs mining address.  If they solve the block during that time they get the whole block, I thought there might have been a way to split that percentage-wise in the software, but no, the dev gets the whole block.

Also, as it goes to Claymore's wallet I wouldn't know how many blocks were actually solved by my rigs because the pool only shows my receiving mining address, not his.

So no more solo mining with Claymore for me, at least on certain coins.  For regular pool mining, sure.

Solo mining through a pool is the same result as solo mining directly to the network, but with an added fee.  If you solo mine through a pool, you are a pool of 1.  Shares have no meaning in a pool of 1 because they are all your shares.  You either find a block or you don't.  It's perhaps useful to allow you to see that you are, in fact, making progress on doing the work but nothing else.  In that case, I guess you're paying the pool fee of 1% or so for ... something.  If you're solo and you go through a pool, you're letting them use their wallet in the block's coinbase and at that point, they can deduct their fee and then give you the rest I suppose.  Maybe the fee is worth it to show your progress?  I don't know.  If you were mining directly on the network, your address would go into the coinbase of the found block and you wouldn't submit "shares" to the network ... only block solutions.

Only in pool mining does a miner submit shares.


When the DevFee mines, it may mine on a completely different pool for example.  It is disconnected from the work you're doing on your wallet address.  The DevFee probably hits a shared pool while you are off on a dedicated channel or solo. 
CryptoMike369
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 08:36:07 PM
 #24173

Miner crashes on a 12gpu rig in this version 11.8 not 11.7 Windows
iRrromka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 08:59:20 PM
 #24174

Miner crashes on a 12gpu rig in this version 11.8 not 11.7 Windows

as for me win10pro 1709 & Adrenalin 18.5.1 (NOT 18.5.2) & Clay 11.8 works quite stable with 13 AMD RX588 GPUs
CryptoMike369
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 11:47:03 PM
 #24175

Also the R1 option for the reboot.bat file fails to work on a 12 GPU rig
CryptoMike369
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 11:54:13 PM
 #24176

Miner crashes on a 12gpu rig in this version 11.8 not 11.7 Windows

as for me win10pro 1709 & Adrenalin 18.5.1 (NOT 18.5.2) & Clay 11.8 works quite stable with 13 AMD RX588 GPUs
Miner crashes on a 12gpu rig in this version 11.8 not 11.7 Windows

as for me win10pro 1709 & Adrenalin 18.5.1 (NOT 18.5.2) & Clay 11.8 works quite stable with 13 AMD RX588 GPUs
1st you can't run 13gpu on wins pro etc max 12gpu which means your running Linux version of this miner ex: Simplemining or ethOS.
CryptoMike369
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 09, 2018, 12:06:42 AM
 #24177

Miner crashes on a 12gpu rig in this version 11.8 not 11.7 Windows

as for me win10pro 1709 & Adrenalin 18.5.1 (NOT 18.5.2) & Clay 11.8 works quite stable with 13 AMD RX588 GPUs
Miner crashes on a 12gpu rig in this version 11.8 not 11.7 Windows

as for me win10pro 1709 & Adrenalin 18.5.1 (NOT 18.5.2) & Clay 11.8 works quite stable with 13 AMD RX588 GPUs
1st you can't run 13gpu on wins pro etc max 12gpu which means your running Linux version of this miner ex: Simplemining or ethOS.
AMD Drivers only supports 12gpu running on native wins pro etc.........
iRrromka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
June 09, 2018, 07:31:45 AM
 #24178

as for me win10pro 1709 & Adrenalin 18.5.1 (NOT 18.5.2) & Clay 11.8 works quite stable with 13 AMD RX588 GPUs
1st you can't run 13gpu on wins pro etc max 12gpu which means your running Linux version of this miner ex: Simplemining or ethOS.
proof
https://yadi.sk/i/_6iEGe5Y3XYZux
bigdaddymccarron
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 2


View Profile
June 09, 2018, 01:50:03 PM
Merited by vapourminer (1)
 #24179

Been using the -mclock and -cclock options and I have noticed that they seem to not be applied once the miner stops unless I change the value by at least 1 then it seems the overclock settings will work.  Anyone else had this issue?

This works on Windows 10, Claymore's Miner v11.8

So I found a way to work around the issue where the -mclock and -cclock options are not applied after the miner stops.  What I discovered is if you modify the value by 1, Claymore's miner will apply the settings to the GPU and overclocking will be successful every time. 

In my mining script I added the following functions and I use the attached config file to setup the miner.

Added to my start.bat file, this is just part of my start.bat script
<------------------------------------------------------------------------------>

setlocal enableextensions
set GCOR=130
set GMEM=700
set GPOW=35
goto SKIPFUNCTIONS

:ADD
Set /a GCOR += 1
Set /a GMEM += 1
Set /a GPOW += 1
Set GCOR=-%GCOR%
Set GMEM=+%GMEM%
Set GPOW=-%GPOW%
echo Fix Added......: 1
echo GMEM=%GMEM%
echo FIX=SUB > %LOC%\FIX.txt
goto RETURN1

:SUB
Set /a GCOR -= 1
Set /a GMEM -= 1
Set /a GPOW -= 1
Set GCOR=-%GCOR%
Set GMEM=+%GMEM%
Set GPOW=-%GPOW%
echo Fix Subtracted.: 1
echo FIX=ADD > %LOC%\FIX.txt
goto RETURN1

:SKIPFUNCTIONS
If Not Exist %LOC%\FIX.txt echo FIX=ADD > %LOC%\FIX.txt
for /f "usebackq delims=" %%x in (%LOC%\FIX.txt) do (set %%x)
echo FIX=%FIX%

If "%FIX%" == "ADD " GOTO ADD
If "%FIX%" == "SUB " GOTO SUB
echo Fix failed, using after burner
start /D %LOC% /WAIT %LOC%\setmsipro.exe %MPRO%
:RETURN1
<------------------------------------------------------------------------------>

config.txt
# WARNING! Remove "#" characters to enable lines, with "#" they are disabled and will be ignored by miner! Check README for details.
# WARNING! Miner loads options from this file only if there are not any options in the command line!

-epool %POOL%
-ewal %ADDR%
-mode 1
-wd 1
-r 0
-dbg -1
-tt %GTMP%
-fanmin 0
-fanmax %GFAN%
-cclock %GCOR%
-mclock %GMEM%
-powlim %GPOW%
-mport 3333
-mpsw ether
-showdiff 1
borg9000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
June 09, 2018, 02:54:48 PM
 #24180

Been using the -mclock and -cclock options and I have noticed that they seem to not be applied once the miner stops unless I change the value by at least 1 then it seems the overclock settings will work.  Anyone else had this issue?

This works on Windows 10, Claymore's Miner v11.8

So I found a way to work around the issue where the -mclock and -cclock options are not applied after the miner stops.  What I discovered is if you modify the value by 1, Claymore's miner will apply the settings to the GPU and overclocking will be successful every time. 

In my mining script I added the following functions and I use the attached config file to setup the miner.

Added to my start.bat file, this is just part of my start.bat script
<------------------------------------------------------------------------------>

setlocal enableextensions
set GCOR=130
set GMEM=700
set GPOW=35
goto SKIPFUNCTIONS

:ADD
Set /a GCOR += 1
Set /a GMEM += 1
Set /a GPOW += 1
Set GCOR=-%GCOR%
Set GMEM=+%GMEM%
Set GPOW=-%GPOW%
echo Fix Added......: 1
echo GMEM=%GMEM%
echo FIX=SUB > %LOC%\FIX.txt
goto RETURN1

:SUB
Set /a GCOR -= 1
Set /a GMEM -= 1
Set /a GPOW -= 1
Set GCOR=-%GCOR%
Set GMEM=+%GMEM%
Set GPOW=-%GPOW%
echo Fix Subtracted.: 1
echo FIX=ADD > %LOC%\FIX.txt
goto RETURN1

:SKIPFUNCTIONS
If Not Exist %LOC%\FIX.txt echo FIX=ADD > %LOC%\FIX.txt
for /f "usebackq delims=" %%x in (%LOC%\FIX.txt) do (set %%x)
echo FIX=%FIX%

If "%FIX%" == "ADD " GOTO ADD
If "%FIX%" == "SUB " GOTO SUB
echo Fix failed, using after burner
start /D %LOC% /WAIT %LOC%\setmsipro.exe %MPRO%
:RETURN1
<------------------------------------------------------------------------------>

config.txt
# WARNING! Remove "#" characters to enable lines, with "#" they are disabled and will be ignored by miner! Check README for details.
# WARNING! Miner loads options from this file only if there are not any options in the command line!

-epool %POOL%
-ewal %ADDR%
-mode 1
-wd 1
-r 0
-dbg -1
-tt %GTMP%
-fanmin 0
-fanmax %GFAN%
-cclock %GCOR%
-mclock %GMEM%
-powlim %GPOW%
-mport 3333
-mpsw ether
-showdiff 1

This is an interesting approach and a solution to the problem. In my batch file I have almost no additional switches or options enabled and it seems to work just fine with close to default values. Although, the clock and fan speeds are set with Afterburner.
Pages: « 1 ... 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 [1209] 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 ... 1302 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!