Bitcoin Forum
March 24, 2019, 06:43:22 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 [1230] 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6299748 times)
Anamaius
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 19, 2018, 12:46:18 PM
 #24581

I'm running 5 x rx570. I'm getting this issue with running Claymore all of a sudden with this rig. Effectively it seems to initialize well and then the cmd prompt just shuts down automatically. All I see in the logs  are the following :
Code:
22:39:05:467 2134 Pool eth-asia1.nanopool.org removed from the list
22:39:05:467 2134 ETH: 1 pool is specified
22:39:05:482 2134 Main Ethereum pool is asia1.ethermine.org:4444

It gets to this point and shuts down. No idea where to begin to fix it.

I'm running the following in the start.bat :
Code:
EthDcrMiner64.exe -epool asia1.ethermine.org:4444 -ewal 0x0516b92873402874c62ac6da0fe93eefd356fcbd -mode 1

Does anyone know what to do or can give guidance?

Thanks.
1553453002
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553453002

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553453002
Reply with quote  #2

1553453002
Report to moderator
"Apparently, so I am told, there exist "people" who prefer to wipe sitting down. From the front. Initial research indicates it could be up to half the population." -- benjamindees
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553453002
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553453002

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553453002
Reply with quote  #2

1553453002
Report to moderator
1553453002
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553453002

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553453002
Reply with quote  #2

1553453002
Report to moderator
uDwcHYO
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 100


View Profile
July 19, 2018, 01:23:47 PM
 #24582

2Anamaius
maybe there is a reason in the power supply? with one card you tried?

   SEMUX   -   An innovative high-performance blockchain platform   
▬▬▬▬▬      Powered by Semux BFT consensus algorithm      ▬▬▬▬▬
Github    -    Discord    -    Twitter    -    Telegram    -    Get Free Airdrop Now!
Boriss
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 490
Merit: 114



View Profile WWW
July 19, 2018, 01:31:06 PM
 #24583

I'm running 5 x rx570. I'm getting this issue with running Claymore all of a sudden with this rig. Effectively it seems to initialize well and then the cmd prompt just shuts down automatically. All I see in the logs  are the following :
Code:
22:39:05:467 2134 Pool eth-asia1.nanopool.org removed from the list
22:39:05:467 2134 ETH: 1 pool is specified
22:39:05:482 2134 Main Ethereum pool is asia1.ethermine.org:4444

It gets to this point and shuts down. No idea where to begin to fix it.

I'm running the following in the start.bat :
Code:
EthDcrMiner64.exe -epool asia1.ethermine.org:4444 -ewal 0x0516b92873402874c62ac6da0fe93eefd356fcbd -mode 1

Does anyone know what to do or can give guidance?

Thanks.


try with this:
EthDcrMiner64.exe -epool asia1.ethermine.org:4444 -ewal 0x0516b92873402874c62ac6da0fe93eefd356fcbd.rig1 -epsw x -mode 1
pause

❒ SWISS ALPS ❒        ▬ MINING & ENERGY ▬      ❒ SWISS ALPS ❒
█████          The Smart Mining Company           █████
Telegram Get a piece of COLD 6 220 238 SAM █    Twitter
mu_enrico
Copper Member
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 610


★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile WWW
July 19, 2018, 05:05:31 PM
 #24584

I'm running 5 x rx570. I'm getting this issue with running Claymore all of a sudden with this rig. Effectively it seems to initialize well and then the cmd prompt just shuts down automatically. All I see in the logs  are the following :
Code:
22:39:05:467 2134 Pool eth-asia1.nanopool.org removed from the list
22:39:05:467 2134 ETH: 1 pool is specified
22:39:05:482 2134 Main Ethereum pool is asia1.ethermine.org:4444
<...>

1. Try different port/pool for example asia1.ethermine.org:5555
2. Try to increase your virtual memory to at least 4GB/GPU and use -eres 0

If fail then continue to troubleshoot with varying GPU, driver, etc...



BIG WINNER!
[15.00000000 BTC]


▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████▀▀██████████
█████████░░░░█████████
██████████▄▄██████████
███████▀▀████▀▀███████
██████░░░░██░░░░██████
███████▄▄████▄▄███████
████▀▀████▀▀████▀▀████
███░░░░██░░░░██░░░░███
████▄▄████▄▄████▄▄████
██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████▀▀█▀▀▀▀▀▀██▀▀████
█████░░░░░░░░░░░░░▄███
█████░░░░░░░░░░░░▄████
█████░░▄███▄░░░░██████
█████▄▄███▀░░░░▄██████
█████████░░░░░░███████
████████░░░░░░░███████
███████░░░░░░░░███████
███████▄▄▄▄▄▄▄▄███████
██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
███████████████▀▀▀▀▀▀▀
███████████▀▀▄▄█░░░░░█
█████████▀░░█████░░░░█
███████▀░░░░░████▀░░░▀
██████░░░░░░░░▀▄▄█████
█████░▄░░░░░▄██████▀▀█
████░████▄░███████░░░░
███░█████░█████████░░█
███░░░▀█░██████████░░█
███░░░░░░████▀▀██▀░░░░
███░░░░░░███░░░░░░░░░░
▀██░▄▄▄▄░████▄▄██▄░░░░
▄████████████▀▀▀▀▀▀▀██▄
█████████████░█▀▀▀█░███
██████████▀▀░█▀░░░▀█░▀▀
███████▀░▄▄█░█░░░░░█░█▄
████▀░▄▄████░▀█░░░█▀░██
███░▄████▀▀░▄░▀█░█▀░▄░▀
█▀░███▀▀▀░░███░▀█▀░███░
▀░███▀░░░░░████▄░▄████░
░███▀░░░░░░░█████████░░
░███░░░░░░░░░███████░░░
███▀░██░░░░░░▀░▄▄▄░▀░░░
███░██████▄▄░▄█████▄░▄▄
▀██░████████░███████░█▀
▄████████████████████▄
████████▀▀░░░▀▀███████
███▀▀░░░░░▄▄▄░░░░▀▀▀██
██░▀▀▄▄░░░▀▀▀░░░▄▄▀▀██
██░▄▄░░▀▀▄▄░▄▄▀▀░░░░██
██░▀▀░░░░░░█░░░░░██░██
██░░░▄▄░░░░█░██░░░░░██
██░░░▀▀░░░░█░░░░░░░░██
██░░░░░▄▄░░█░░░░░██░██
██▄░░░░▀▀░░█░██░░░░░██
█████▄▄░░░░█░░░░▄▄████
█████████▄▄█▄▄████████
▀████████████████████▀




Rainbot
Daily Quests
Faucet
sorry2xs
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1000


Dark Passenger Bitcoin miner 2013,Bitcoin node


View Profile
July 19, 2018, 05:59:40 PM
 #24585

hi im trying to come back eth mining with 2x 7950s is it still possible power is free

Please tip the Node 1MPWKB23NsZsXHANnFwVAWT86mL24fqAjF; KO4UX
THAT NO GOOD DO GOODER BAT!!!
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
July 19, 2018, 06:53:39 PM
 #24586

hi im trying to come back eth mining with 2x 7950s is it still possible power is free

I don't think the DAG size has reached 3Gb yet so you should still be able to mine ETH with a 3GB 7950, but you would probably get better results from mining some other Ethash coin, according to this post:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=3050943.msg32930373#msg32930373

This site used to give current DAG size for various coins, but it's down at the moment:
https://investoon.com/tools/dag_size

Here is a link to an archive of the site from 28th May.
https://web.archive.org/web/20180526100812/https://investoon.com/tools/dag_size
sorry2xs
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1000


Dark Passenger Bitcoin miner 2013,Bitcoin node


View Profile
July 19, 2018, 07:58:28 PM
 #24587

thanks  i will try to configure it locally rather than remote i have notice that some functions on other apps don't response well using rdp

Please tip the Node 1MPWKB23NsZsXHANnFwVAWT86mL24fqAjF; KO4UX
THAT NO GOOD DO GOODER BAT!!!
dustinface
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 19, 2018, 09:43:38 PM
 #24588

Hey together,

im speaking for team SmartCash. Can anyone here help us to reach out to the claymore dev? We tried to reach out to him with DM’s here but we got no response yet. The keccak fix in 11.9 was only a partial fix and the issue with the rejected shares will come back in the near future. We need to get this issues resolved as soon as possible to give all of you the chance to update your claymores before the critical changes.

Any help is appreciated!

dustinface
ganzocrypt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 121
Merit: 0


View Profile
July 20, 2018, 08:06:04 AM
 #24589

any new algo in the works for dual mining?
Christmas911
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 20, 2018, 10:54:57 AM
Last edit: July 20, 2018, 11:15:36 AM by Christmas911
 #24590

When unpacking a file "start" ( Miner v11.9), it requires a password, who knows it? Thank you
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
July 20, 2018, 11:17:24 AM
 #24591

When unpacking a file, it requires a password, who knows it? Thank you

If you are talking about the Claymore Miner v11.9 it does not need a password, are you sure you downloaded it from one the official sites in the OP https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0
Try extracting it with 7-Zip https://www.7-zip.org/ (it's free), I have found that some zip files won't extract with WinZip but will with 7-Zip.
whoismoses
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 58


View Profile
July 20, 2018, 11:31:37 AM
 #24592

you can also opt to use "epools.txt" as the ONLY source for your pools/addresses.
also I suggest not to use claymore for gpu config (instead use overdriven tool with optionally various profiles for different algoes)

Thanks for the help. I use OverdriveNTool for OC. I never use Claymore settings. Easier, works all the time.
buddyleex
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
July 20, 2018, 08:14:54 PM
 #24593

Does anyone know the json string to send the monitoring password along with the rest of the json string:

{"id":0,"jsonrpc":"2.0","method":"miner_getstat1"}

for the ethman api?
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1904
Merit: 1119



View Profile
July 20, 2018, 09:17:17 PM
 #24594

Looks like we just passed DAG #200 on ETH.

I wonder how the difficulty will adjust with people not upgraded to the latest v11.x?

I had one rig on 9.x and it stopped hashing about an hour ago.

This reminds me of the pre-Claymore days when rigs used to crash during a new DAG file and the difficulty slightly dipped while everybody had to restart their rigs.

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
jeremyismer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
July 20, 2018, 09:23:15 PM
 #24595

Looks like we just passed DAG #200 on ETH.

I wonder how the difficulty will adjust with people not upgraded to the latest v11.x?

I had one rig on 9.x and it stopped hashing about an hour ago.

This reminds me of the pre-Claymore days when rigs used to crash during a new DAG file and the difficulty slightly dipped while everybody had to restart their rigs.

Good spotting, I guess it will be 6 or so hours until charts/averages start to see it?
Junkey
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 100


View Profile
July 20, 2018, 10:05:41 PM
 #24596

Looks like we just passed DAG #200 on ETH.

I wonder how the difficulty will adjust with people not upgraded to the latest v11.x?

I had one rig on 9.x and it stopped hashing about an hour ago.

This reminds me of the pre-Claymore days when rigs used to crash during a new DAG file and the difficulty slightly dipped while everybody had to restart their rigs.

All of my miners just went down.  I have been on 9.0 for about a year so I came here.  Guess the fix is to upgrade all to 11.x?
Thanks.
bluspirit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
July 20, 2018, 11:02:21 PM
 #24597


All of my miners just went down.  I have been on 9.0 for about a year so I came here.  Guess the fix is to upgrade all to 11.x?
Thanks.

I'm using v11.8 since release date without any issue.
Someone_2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 1


View Profile
July 21, 2018, 01:43:35 AM
 #24598

I 'think' I'm posting in the right place.  This is my second or third post here ever.  Wanted to warn and point out, though I feel there is no way to substantiate.  Had two systems crap out earlier today, DAG file hitting 200 and so forth.  I went to what I'm thinking was github rather than the megashare or googledrive sites.  The 11.8 windows install file on github is questionable.

I kept an eye on it when I fired it up and noticed it was ming more than ethereum on one of my systems that I only mine ethereum on.  Did some troubleshooting.  It seems whatever I downloaded was modified/hacked/tweaked and was dual mining off to some mystery wallet that I never found.  There was a bunch of stuff in red text too about how it couldn't login to a bunch of stratum servers that I hadn't put in the bat file to begin with.  I noticed all this and remembered that I had never went with the googledrive nor megashare URLs.  Nor did I even look for an MD5 file.

maybe there was a DNS routing hack or something when I downloaded it, who knows.  Just wanted to post a warning to others.

What led me to github rather than megashare or googledrive was by doing a google search for the miner.  The github search result was one of the ones listed.  I somehow went with version 11.8, not 11.9.  I upgraded from 10.1
miau_365
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 21, 2018, 02:21:20 AM
 #24599

Alright, so I'm trying to update my miner to the latest version but it doesn't matter which one I download when I execute the .bat it says "...Claymore miner v 8.1" even if I download the v.11.0 or the 11.9"
Anybody can tell me how to download and install the latest version? The old ones doesn't work right now, thank you so much!
cjclm7
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
July 21, 2018, 10:15:49 AM
 #24600

Good mining day to all  Smiley

This morning I look to the ETH Network and found a big dip in the total of:
  • Total Network Hashrate (now is bellow 244TH/s)
  • number of active miners in the pool and also number of active workers

Now I understood is related with the DAG #200.

I checked my 5 miners and they mining as usual. I am using Claymore V11.8
I have been using Claymore Miner for more than 1 year now.
Pages: « 1 ... 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 [1230] 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!