Bitcoin Forum
November 28, 2021, 06:50:09 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 [202] 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 1429 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6584433 times)
qqqq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1011


View Profile
July 19, 2016, 04:15:17 PM
 #4021


Did you check that CrossFire is disabled on every single GPU?

Thanks man, that was a problem. Now it's ok.
1638125409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638125409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638125409
Reply with quote  #2

1638125409
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1638125409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638125409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638125409
Reply with quote  #2

1638125409
Report to moderator
1638125409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638125409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638125409
Reply with quote  #2

1638125409
Report to moderator
1638125409
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638125409

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638125409
Reply with quote  #2

1638125409
Report to moderator
dontetris
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
July 19, 2016, 04:29:23 PM
Last edit: July 19, 2016, 05:45:30 PM by dontetris
 #4022

Anyone knows whats up with dwarfpool eu? Ru seems to work, so do the other pools...
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1003


SquidCoin.cash


View Profile
July 19, 2016, 05:07:25 PM
 #4023

any tips on how to use nicehash with this miner ?

i.e Nicehash for eth and SIA or DCRED for the other coin

███████████████████████████
██████████▀▀         ▀▀████
█████████▀              ▀██
█████████   ▐████████▌   ██
███▀▀             ███▌   ██
██▀               ███▌   ██
██   ▐███████████████▌   ██
██   ▐███               ▄██
██   ▐███            ▄▄████
██   ▐████████▌   █████████
██▄              ▄█████████
███▄▄         ▄▄███████████
███████████████████████████
.
.crosswise.
..........Next Gen Cross-Chain DEX..........
|   TELEGRAM   |    TWITTER    |    DISCORD    |     MEDIUM     |  INSTAGRAM  |
.
...SIGN IN...
fittsy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441
Merit: 252



View Profile WWW
July 19, 2016, 06:20:01 PM
 #4024

All ETH rigs rented for big amount, whats happening?

Theory #1: They're rented to rig the voting against the hardfork.  Plenty of threads on reddit about this.

Theory #2: They're being used to mine EXP not ETH because EXP has been on a big rise the past few days.

Theory 2, lol I have been mining EXP for months... the reward is down 60% from just a month ago, everyone is mining it and it a good substitute for eth when using Claymore.

Well... That wasn't directed at you (or I)

"Whattomine.com" and various multipools don't catch on until the coin is jumping up in price a bunch. At times this week EXP was the most profitable coin to mine based on the calculators. Or people see the price increase on polo and decide to check it out.

A lot of those people are just catching on now. They weren't mining a month ago. (I started EXP mining about a month ago myself.)

Other people still won't catch on for a few more days when some of the blogs write news articles about EXP increase Wink


MinerParts - 8 GPU Riserless motherboard with Intel 3855 CPU - 1600w fully modular power supply
Best quality PCIe Powered Risers Shop on Amazon - Shop on eBay - or ship direct at MinerParts.com <- best for international or crypto purchases
DeCrypterManiac
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 550
Merit: 500


View Profile
July 19, 2016, 06:51:08 PM
 #4025

Can you please add Stratum Support for SIA at https://sia.suprnova.cc

I have 99.6% efficiency there with stratum and about the same speed with the Windows miner by wolf which is much better
supersonic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 104



View Profile
July 19, 2016, 08:26:31 PM
 #4026

Hey there, i got problem maybe someone have solution as i think i tried everything i could think of and no effect.
So, i got 3 gpu's 2x390 nitro and 1x290. No matter which card i put in x16 slot i cannot undervolt it, as it crashes, the two other cards seem not affected.
I use h81 mb, powered risers and platimax 1500W PSU. Hashrate on pcie x16 slot fluctuates and works only on stock settings. In other slots i can undervolt -100. Tried newest ati drivers, tried 15.12 aswell
GPU's aint overheating, i got stable 75C with 39%fans, using win 10, mining eth/sia also everything over 30dcri lowers hashrate of eth

Nice from far but far from nice
Q_R_V
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 429
Merit: 250


Inactivity: 8963


View Profile
July 19, 2016, 08:38:03 PM
 #4027

Have you tried swiching to PCIe x16 Gen 1.0 speed in MoBo BIOS?
Or more likely: Do you have Aero enabled or disabled?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
July 19, 2016, 08:42:47 PM
 #4028

Can you please add Stratum Support for SIA at https://sia.suprnova.cc

I have 99.6% efficiency there with stratum and about the same speed with the Windows miner by wolf which is much better

The problem is every pool started to implement own Stratum protocol for Siacoin, it's not a good idea. Now I check them in details...

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
adly3000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
July 19, 2016, 09:00:04 PM
 #4029

i forced the built-in vga to start, and tested to mine using -di but it did not work (with different di indexes)

https://postimg.org/image/pbrgaivmv/
supersonic
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 195
Merit: 104



View Profile
July 19, 2016, 09:03:57 PM
 #4030

Have you tried swiching to PCIe x16 Gen 1.0 speed in MoBo BIOS?
Or more likely: Do you have Aero enabled or disabled?
i tried gen 1 and 2, all visual effects in win are off, no change

Nice from far but far from nice
YIz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500


View Profile
July 19, 2016, 09:08:51 PM
 #4031

i forced the built-in vga to start, and tested to mine using -di but it did not work (with different di indexes)

https://postimg.org/image/pbrgaivmv/


I had the same issue at first and it sorted out after I installed new drivers.
adly3000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
July 19, 2016, 09:15:05 PM
 #4032

i forced the built-in vga to start, and tested to mine using -di but it did not work (with different di indexes)

https://postimg.org/image/pbrgaivmv/


I had the same issue at first and it sorted out after I installed new drivers.
for the mining gpus or the built in gpu???and which driver you used pls?
it could decrease the main gpu temperature by 8 decrease if it works is not it?
Q_R_V
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 429
Merit: 250


Inactivity: 8963


View Profile
July 19, 2016, 09:19:40 PM
 #4033

i tried gen 1 and 2, all visual effects in win are off, no change
Have you tried different OS to make sure this is software issue, not MoBo slot malfunction?
martinski
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
July 19, 2016, 10:54:44 PM
 #4034

hi, can somebody drop an actual bat. file for SIACOIN at Suprnova , siamining or any SIA pool. I have hard time macking one from Claymore's READ me text, i'm a bit NEW to mining. Thank you!


EthDcrMiner64.exe -epool us2.ethpool.org:3333 -ewal 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F.YourWorkerName -epsw x -dpool "http://siamining.com:9980/miner/header?address=YourSiaAddress&worker=YourWorkerName" -dcoin sia

Replace underlined texts with your wallet addresses and worker name.
 

i have seen this one but i still dont understand what to remove and what to leave , i dont think its like this. Please if you have time to fix my bat. file , i find it complcated. Thank you!

EthDcrMiner64.exe -epool us2.ethpool.org:3333 -ewal D69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F.rig1 -epsw x -dpool stratum+tcp://siamining.com:9980/miner/header?address=1d4e33f77fbd1dfObDF77bd547fbe12b5bdOfaf355bccb403e4d1faacc73448cOc28ec3ea2eb1.rig1= -dcoin sia

@Martinski
copy/paste that to Your bat file:

EthDcrMiner64.exe -epool us2.ethpool.org:3333 -ewal D69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F.rig1 -epsw x -dpool "http://siamining.com:9980/miner/header?address=1d4e33f77fbd1dfObDF77bd547fbe12b5bdOfaf355bccb403e4d1faacc73448cOc28ec3ea2eb1&worker=rig1" -dcoin sia

NOT WORKING , I GIVE UP!!!
molitar
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


View Profile
July 19, 2016, 10:59:38 PM
 #4035

Ok I see some request for how to mine siacoin on suprnova.cc so here you go.

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal <username>.<minername> -esm 2 -epsw <password> -dpool stratum+tcp://sia.suprnova.cc:2786 -dwal <username>.<minername> -dpsw <password> -dcoin sia -dcri 30 -allpools 1 -ethi 16,2

Only problem it may not work with this miner as the worker was not seen.  The command is happy but no shares.  It maybe a propitiatory right now to the SGMiner he recommends. 

yep, its not working. Have you try with nanopool ? and can you give me command line for whatever pool its working. Thank you!

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal <name>.miner1 -esm 2 -epsw <password> -dpool "http://sia-eu1.nanopool.org:9980/miner/header?address=<address>&worker=miner1&email=email@here.com" -dcoin sia -dcri 30 -allpools 1 -ethi 16,2

16,2 are my intensity for my 2 different cards.. default is 16 but if you are using one card for your personal pc use than 2 is a good number.
martinski
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
July 20, 2016, 12:38:06 AM
 #4036

Ok I see some request for how to mine siacoin on suprnova.cc so here you go.

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal <username>.<minername> -esm 2 -epsw <password> -dpool stratum+tcp://sia.suprnova.cc:2786 -dwal <username>.<minername> -dpsw <password> -dcoin sia -dcri 30 -allpools 1 -ethi 16,2

Only problem it may not work with this miner as the worker was not seen.  The command is happy but no shares.  It maybe a propitiatory right now to the SGMiner he recommends. 

yep, its not working. Have you try with nanopool ? and can you give me command line for whatever pool its working. Thank you!

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal <name>.miner1 -esm 2 -epsw <password> -dpool "http://sia-eu1.nanopool.org:9980/miner/header?address=<address>&worker=miner1&email=email@here.com" -dcoin sia -dcri 30 -allpools 1 -ethi 16,2

16,2 are my intensity for my 2 different cards.. default is 16 but if you are using one card for your personal pc use than 2 is a good number.


EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x6553de58b7ac53f42d1c1e115d2df435377343ee -epsw x -eworker Purvamina1 -dpool http://sia-nanopool.org:9980 -dwal 7041b9936ef2b51b88cc3435acdd30dd0383d9c3104c66c1657f32049db4596d8cf2ae40897f.mi ner1 -dcoin sia -allpools 1   

 !!!!!This is the command i want to use but its not working, what i'm i missing!!!!! ?
ocminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2646
Merit: 1240



View Profile WWW
July 20, 2016, 01:14:50 AM
 #4037

Can you please add Stratum Support for SIA at https://sia.suprnova.cc

I have 99.6% efficiency there with stratum and about the same speed with the Windows miner by wolf which is much better

The problem is every pool started to implement own Stratum protocol for Siacoin, it's not a good idea. Now I check them in details...

Message me or contact me in IRC if you need any help, my implementation is quite similar to DCR implementation.
Actually there is no other stratum implementation for Sia currently.

suprnova pools - reliable mining pools - #suprnova on freenet
https://www.suprnova.cc - FOLLOW us @ Twitter ! twitter.com/SuprnovaPools
joaocha
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 257
Merit: 100


View Profile
July 20, 2016, 01:57:13 AM
 #4038

Ok I see some request for how to mine siacoin on suprnova.cc so here you go.

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal <username>.<minername> -esm 2 -epsw <password> -dpool stratum+tcp://sia.suprnova.cc:2786 -dwal <username>.<minername> -dpsw <password> -dcoin sia -dcri 30 -allpools 1 -ethi 16,2

Only problem it may not work with this miner as the worker was not seen.  The command is happy but no shares.  It maybe a propitiatory right now to the SGMiner he recommends. 

yep, its not working. Have you try with nanopool ? and can you give me command line for whatever pool its working. Thank you!

EthDcrMiner64.exe -epool coinotron.com:3344 -ewal <name>.miner1 -esm 2 -epsw <password> -dpool "http://sia-eu1.nanopool.org:9980/miner/header?address=<address>&worker=miner1&email=email@here.com" -dcoin sia -dcri 30 -allpools 1 -ethi 16,2

16,2 are my intensity for my 2 different cards.. default is 16 but if you are using one card for your personal pc use than 2 is a good number.


EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x6553de58b7ac53f42d1c1e115d2df435377343ee -epsw x -eworker Purvamina1 -dpool http://sia-nanopool.org:9980 -dwal 7041b9936ef2b51b88cc3435acdd30dd0383d9c3104c66c1657f32049db4596d8cf2ae40897f.mi ner1 -dcoin sia -allpools 1   

 !!!!!This is the command i want to use but its not working, what i'm i missing!!!!! ?
put a pause at the botton of your bat file and post the error
fittsy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 441
Merit: 252



View Profile WWW
July 20, 2016, 02:03:22 AM
 #4039

put a pause at the botton of your bat file and post the error


Why not just check the log file Wink

MinerParts - 8 GPU Riserless motherboard with Intel 3855 CPU - 1600w fully modular power supply
Best quality PCIe Powered Risers Shop on Amazon - Shop on eBay - or ship direct at MinerParts.com <- best for international or crypto purchases
retrik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
July 20, 2016, 04:47:36 AM
 #4040

Hey. tell me what's wrong ??
I waited for more than 6 hours , nothing changes.
https://i.imgsafe.org/f018cd92c6.png

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.nanopool.org:9999 -ewal 0xd1ea2db9029c1bb04dca1bb5e5f66012897dcf6c -epsw x -dpool stratum+tcp://sia-eu1.nanopool.org:9980/miner/73dcb5dbc81fcf5fd146367b820df50675903d5bad174132a00fc4f0b3c4e5ffe69fad0d43f8 -dcoin sia -mode 0 -dcri 28

sc does not show power...
Pages: « 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 [202] 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 1429 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!