Bitcoin Forum
October 28, 2021, 01:37:56 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 ... 1429 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6584141 times)
Washika
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 332
Merit: 250


View Profile
July 04, 2016, 05:36:35 PM
 #3301

Hello everybody.
Tell me please.
Can I use a miner for a solo fork ether?
Tks.

Yes. The Claymore miner can mine solo.
1635385076
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635385076

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635385076
Reply with quote  #2

1635385076
Report to moderator
1635385076
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635385076

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635385076
Reply with quote  #2

1635385076
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
aimsml
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
July 04, 2016, 05:44:09 PM
Last edit: July 04, 2016, 06:56:07 PM by aimsml
 #3302

Hello everybody.
Tell me please.
Can I use a miner for a solo fork ether?
Tks.

Yes. The Claymore miner can mine solo.

I'm interested in a solo FORK ethereum, and not the ethereum...

edit
Thank you all. I managed to set up a miner for a solo fork ether.
spyshagg
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 100


View Profile
July 04, 2016, 06:09:21 PM
 #3303

hey guys


Ethermine or Ethpool  for someone with 150mh/s ?


thanks
Docnaster
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 544



View Profile
July 04, 2016, 07:27:10 PM
 #3304

hey guys


Ethermine or Ethpool  for someone with 150mh/s ?


thanks

Ethermine. Etherpool is for GH/s.

             ▄▄██████▄
         ▄▄████████████
   ▄▄█████████▀▀   ▀████
 ▄███████████▄      ████
████▀   ▀▀██████▄▄▄████
████      ▄███████████▄
▀████▄▄▄████████▀▀▀████▄
 ▀███████████▀      ████
 ████▀▀▀██████▄▄   ▄███▀
████      ▀███████████▀
████▄   ▄▄█████████▀▀
 ████████████▀▀
  ▀██████▀▀
█████████████████

     ███

██████████

     ██████

███████████

     ███████████████

███████████████████
█████████████████

███     

██████████

██████     

███████████

███████████████     

███████████████████
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████▀███████▀   ▀▀▀▄█████
█████▌  ▀▀███▌       ▄█████

████▀               █████
█████▄              ███████
██████▄            ████████
███████▄▄        ▄█████████
█████▄▄       ▄████████████
███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████████████▀▀███████
█████████████▀▀▀    ███████

███████▀▀▀   ▄▀   ███████
█████▄     ▄█▀     ████████
████████▄ █▀      █████████
█████████▌▐       █████████
██████████ ▄██▄  ██████████
████████████████▄██████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
███████▀           ▀███████
██████  ▄██▀▀▀▀▀█▀▄  ██████

█████  █▀  ▄▄▄  ▀█  █████
██████  █  █████  █  ██████
██████  █▄  ▀▀▀  ▄█  ██████
██████  ▀██▄▄▄▄▄██▀  ██████
███████▄           ▄███████
███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀  ▀     ▀  ▀███████

█████▌             ▐█████
██████    ██   ██    ██████
█████▌    ▀▀   ▀▀    ▐█████
██████▄  ▄▄▄   ▄▄▄  ▄██████
████████▄▄███████▄▄████████
███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
ubeyou
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
July 04, 2016, 08:14:07 PM
 #3305

my 330watt x51r2 with XFX RX480 8GB no OC, been running for 24hr+ @24Mh/s https://i.imgur.com/4yQppQB.jpg

Hi, may I get to know about your GPU driver for rx 480? I'm not sure if 15.12 is compatible with it.
drbobbo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
July 04, 2016, 11:01:54 PM
 #3306

I have been trying to use Ethermine with Claymore dual 4.7, with no luck. There is probably something obvious I am missing.

1) When I use the supplies start.bat, it starts and submits shares, if I add a worker (test123), the worker shows up in stats.

2) When I change Eth-address in startup.bat to my own, I get error message that dev fee is not supported on pool and that I have to use the -allpools 1 switch.

3) When I ad the -allpools 1 switch to my bat I get only rejected shares from pool and my worker never shows up.

Is the ethermine pool no longer supported, although the OP says so? Anyone who get this working with 4.7 and can share their .bat?

I am currently on miningpoolhub, but I get rather low payout, and my miners keep disconnecting and reconnecting. I think this messes up the difficulty or something, cause I am getting low yields, or simply the downtime is the problem. Is it only me having problem with miningpoolhub?

Thx

/
elzium
Member
**
Offline Offline

Activity: 96
Merit: 10


View Profile
July 04, 2016, 11:30:00 PM
 #3307

If u have problem with ur bat then show how it looks exactly. Otherwise its pointless guessing. Like maybe ur address is not complete and miner thinks its a username.
maxfunky
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile
July 05, 2016, 01:03:08 AM
 #3308

my rig : 6 X R9 290 / asrock z97 / i3 4170 / EVGA 1600 G2 / Win7 (but I tried 8.1 and server 2008 too)

windows detect all my GPU but Device Manager say 2 aren't working & AMD installer install correct on 4 of the 6 GPU but Radeon settings say no devices and wont open.  Huh
Claymore's dual Miner work fine with only 4 GPU but can't control OC at all + he does not even detect my 2 other R9  Sad

citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
July 05, 2016, 01:58:24 AM
 #3309

Hi Claymore - any updates on ETA for the new version that includes the 2nd coin option? Thanks

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
July 05, 2016, 02:21:20 AM
 #3310

my rig : 6 X R9 290 / asrock z97 / i3 4170 / EVGA 1600 G2 / Win7 (but I tried 8.1 and server 2008 too)

windows detect all my GPU but Device Manager say 2 aren't working & AMD installer install correct on 4 of the 6 GPU but Radeon settings say no devices and wont open.  Huh
Claymore's dual Miner work fine with only 4 GPU but can't control OC at all + he does not even detect my 2 other R9  Sad



Windows 7 by default cannot install driver for more than 4 amd gpu, not to worry easy fix is to use this mod: https://bitcointalk.org/index.php?topic=712228.0
Run as admin select force, modify registry and reboot options. Note only run after u have installed driver, any change to drivers will need u to re-run the mod.
maxfunky
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile
July 05, 2016, 02:51:35 AM
 #3311

Tanks gonna check this !
maxfunky
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 100


View Profile
July 05, 2016, 03:53:59 AM
 #3312

Windows 7 by default cannot install driver for more than 4 amd gpu, not to worry easy fix is to use this mod: https://bitcointalk.org/index.php?topic=712228.0
Run as admin select force, modify registry and reboot options. Note only run after u have installed driver, any change to drivers will need u to re-run the mod.

Tanks now Windows & Clay's Miner detect all 6 with no error but 2 of them with 0.00 hashrate + overdrive or the AMD settings app don't work  Huh

merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
July 05, 2016, 04:26:36 AM
 #3313

Windows 7 by default cannot install driver for more than 4 amd gpu, not to worry easy fix is to use this mod: https://bitcointalk.org/index.php?topic=712228.0
Run as admin select force, modify registry and reboot options. Note only run after u have installed driver, any change to drivers will need u to re-run the mod.

Tanks now Windows & Clay's Miner detect all 6 with no error but 2 of them with 0.00 hashrate + overdrive or the AMD settings app don't work  Huh



Which driver version are u using?
doyler29
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 330
Merit: 0


View Profile
July 05, 2016, 06:43:05 AM
 #3314

Which Claymore version is best Huh

New miner, was running on version 4.1 for a few days, didnt realize. So upgraded to the 4.7 Version, Temps drop by about 10 c on each GPU however the share rate dropped by over half so went to Version 4.6. So now im getting around 10 shares per 10mins. Goa run this for 24hrs see how it goes.

Any advice would be greatly appreciated .

Running 3 GPU's:  Sapphires (2 R9 290 standards & 1 R9 290 Tri X) getting 84.5 on average....

On looking at the numbers, think i was getting more return rate on shares on the 4.1 version however did run alot hotter....
molitar
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 250


View Profile
July 05, 2016, 06:54:08 AM
 #3315

Which Claymore version is best Huh

New miner, was running on version 4.1 for a few days, didnt realize. So upgraded to the 4.7 Version, Temps drop by about 10 c on each GPU however the share rate dropped by over half so went to Version 4.6. So now im getting around 10 shares per 10mins. Goa run this for 24hrs see how it goes.

Any advice would be greatly appreciated .

Running 3 GPU's:  Sapphires (2 R9 290 standards & 1 R9 290 Tri X) getting 84.5 on average....

On looking at the numbers, think i was getting more return rate on shares on the 4.1 version however did run alot hotter....

Not sure but since I believe 4.7 came out after the soft fork and it has the DOS vulnerability I think I may try 4.6 beta myself I still have that version archived. 
EastSound
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 268

CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!


View Profile
July 05, 2016, 07:22:12 AM
 #3316

Which Claymore version is best Huh

New miner, was running on version 4.1 for a few days, didnt realize. So upgraded to the 4.7 Version, Temps drop by about 10 c on each GPU however the share rate dropped by over half so went to Version 4.6. So now im getting around 10 shares per 10mins. Goa run this for 24hrs see how it goes.

Any advice would be greatly appreciated .

Running 3 GPU's:  Sapphires (2 R9 290 standards & 1 R9 290 Tri X) getting 84.5 on average....

On looking at the numbers, think i was getting more return rate on shares on the 4.1 version however did run alot hotter....

Not sure but since I believe 4.7 came out after the soft fork and it has the DOS vulnerability I think I may try 4.6 beta myself I still have that version archived. 

The miner from Claymore has nothing to do with the geth soft fork. You can use any version without problem.
drbobbo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0


View Profile
July 05, 2016, 07:57:56 AM
 #3317

If u have problem with ur bat then show how it looks exactly. Otherwise its pointless guessing. Like maybe ur address is not complete and miner thinks its a username.

Yes should have of course, it was on one of my miners and I did not have access to it when I wrote. However, now its solved, really stupid. The .bat was a .sh  which came from a Linux box which I started to edit  and I was playing with a Win7 machine => wrong line breaks => all crap in windows cmd ...

Thanks for the reply

/Robert
merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
July 05, 2016, 08:21:33 AM
 #3318

Which Claymore version is best Huh

New miner, was running on version 4.1 for a few days, didnt realize. So upgraded to the 4.7 Version, Temps drop by about 10 c on each GPU however the share rate dropped by over half so went to Version 4.6. So now im getting around 10 shares per 10mins. Goa run this for 24hrs see how it goes.

Any advice would be greatly appreciated .

Running 3 GPU's:  Sapphires (2 R9 290 standards & 1 R9 290 Tri X) getting 84.5 on average....

On looking at the numbers, think i was getting more return rate on shares on the 4.1 version however did run alot hotter....

Default eth intensity was lowered since v 4.1 from 16-8 this would account for lower temps.
osnwt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 353
Merit: 251


View Profile
July 05, 2016, 09:09:24 AM
 #3319

@Claymore:

What is duration of 390X GPU round when -dcri is set 8 and 16? I still can't decide what value is better. 16 makes higher hashrate, but increases some losses due to job changes. You estimated it as 1% but with what pool and rig hashrate (if they matter at all)? I think the GPU round starts when new block is found (that is, every 14 seconds), but what is the round time with both settings? I want to prove myself that 8 is better :-)

In short, is -ethi 8 still better than -ethi 16 in the long run, despite the hashrate reported?
tolazy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 100


View Profile
July 05, 2016, 09:42:54 AM
 #3320

how much memmory do you need for expanse mining?
Pages: « 1 ... 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 [166] 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 ... 1429 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!