Bitcoin Forum
July 16, 2019, 03:21:41 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 [1220] 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 ... 1336 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.7 (Windows/Linux)  (Read 6355654 times)
MagicSmoker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 182



View Profile
June 27, 2018, 10:32:01 PM
Last edit: June 27, 2018, 11:02:37 PM by MagicSmoker
 #24381

So, I got a peculiar problem. I have an Onda D1800 mobo with (4) 2GB RX 560 that has been chugging away on MUSIC for months now with no issue. Today I shut it down just to plug it into a UPS and upon restarting it the first 2 GPUs are only hashing at ~0.3MH/s instead of the usual 14.2MH/s, but I'm drawing the same 300W from the wall, as if all 4 cards are going full blast. This was with 18.3.4 Adrenalin drivers, Windows 1709 and custom clocks/voltages applied through OverDrivenTool (cards are also BIOS-modded and pixel-patched). Oh, and Windows Update was blocked. After several restarts, checking compute mode is still enabled, that the cards don't have the infamous Error 43 or whatever it is that Windows reports when it stops recognizing them, etc., I decided to go full retard and unblock Windows Update. 3 hours later - yes, 3 hours - and I now have 18.5.1 Adrenalin, Windows 1803, and I even switched from v11.6 to v11.8 of your miner but still no joy.

I have occasionally had an issue where 1 or 2 cards hash at a lower rate - but not ~0.3MH/s - after a hard reboot from, e.g., a power outage, but simply restarting the rig a 2nd time and ensuring the correct profile is loaded for each card in OverDrivenTool solved it. I also could have sworn I saw a reference to the same problem of 1 or more cards hashing at an unusually low rate somewhere in this thread earlier, but I'm guessing it would have to be a few hundred pages back and while I do try to catch up on the last few pages of a long thread to make sure I'm not asking a redundant question, >100 pages is a bit much.

So, has this been seen before, or should I move on to the even more painful process of moving cards around to see if the issue follows the cards or the slots?

UPDATE - I just tried running xmr-stak 2.4.4 and all cards are hashing away normally, so the plot thickens.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1563247301
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563247301

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563247301
Reply with quote  #2

1563247301
Report to moderator
maxime506
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
June 28, 2018, 02:06:14 AM
 #24382

So, I got a peculiar problem. I have an Onda D1800 mobo with (4) 2GB RX 560 that has been chugging away on MUSIC for months now with no issue. Today I shut it down just to plug it into a UPS and upon restarting it the first 2 GPUs are only hashing at ~0.3MH/s instead of the usual 14.2MH/s, but I'm drawing the same 300W from the wall, as if all 4 cards are going full blast. This was with 18.3.4 Adrenalin drivers, Windows 1709 and custom clocks/voltages applied through OverDrivenTool (cards are also BIOS-modded and pixel-patched). Oh, and Windows Update was blocked. After several restarts, checking compute mode is still enabled, that the cards don't have the infamous Error 43 or whatever it is that Windows reports when it stops recognizing them, etc., I decided to go full retard and unblock Windows Update. 3 hours later - yes, 3 hours - and I now have 18.5.1 Adrenalin, Windows 1803, and I even switched from v11.6 to v11.8 of your miner but still no joy.

I have occasionally had an issue where 1 or 2 cards hash at a lower rate - but not ~0.3MH/s - after a hard reboot from, e.g., a power outage, but simply restarting the rig a 2nd time and ensuring the correct profile is loaded for each card in OverDrivenTool solved it. I also could have sworn I saw a reference to the same problem of 1 or more cards hashing at an unusually low rate somewhere in this thread earlier, but I'm guessing it would have to be a few hundred pages back and while I do try to catch up on the last few pages of a long thread to make sure I'm not asking a redundant question, >100 pages is a bit much.

So, has this been seen before, or should I move on to the even more painful process of moving cards around to see if the issue follows the cards or the slots?

UPDATE - I just tried running xmr-stak 2.4.4 and all cards are hashing away normally, so the plot thickens.

Use blockchain driver instead. It's the best for 8 GPUs or fewer.

And add -eres 0 since 2gb cards are about to fail at Epoch 95.
Ruster87
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
June 28, 2018, 05:51:24 AM
 #24383

So I've got one machine with pretty bad mouse/sprite lagging. It starts when Ethereum mining starts. This machine was working fine and I had to rebuild it with a fresh Windows 10 install.

It's Windows 10, latest, all patches. ULPS is off, I have never used ethi so not thinking I need to start now.  I did try ethi 1 and the hash rate dropped significantly and still lagging. Visual effects in Win 10 are off.  I've tried everything I can think of and could use some ideas.  GEForce software isn't installed (or at least I don't see it anyplace).  Mix of RX580 cards and a couple of GTX 1060's. Radeon driver is the recent .5.1 and Nvidia is the latest one.

Help!

Thanks,
CJ

biostar board? check your task manager, is system interrupts cpu usage high?

Thanks, I already turned off PCI AER so that isn't it.  Any other ideas?   

CJ


I doubt so, how did you turn it off? check your event viewer if it is flooded with whea_error
RuslanK35
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 28, 2018, 03:22:08 PM
 #24384

Good day everyone Wink
 I have a few questions. Help me please.
 1. How to set up ASM correctly? I have all AMD RX 570 RX 580 4GB cards, Eth only, Ethermine pool (is this the best pool for Eth?). Anyone uses ASM 2 for such cards? And about dcri.  How best to prescribe fixed or in auto mode?
 2. I use ssl Ethermine pool. Does SSL slow down the encryption process (more stale shares example )?
 3. My config for Rx 570 580 4gb
EthDcrMiner64.exe -epool ssl://eu1.ethermine.org:5555 -ewal 0x1  -epsw x -cclock 1150 -cvddc 850,850,850,850,850,850 -mclock 2040,2050,2040,2050,2040,2040 -mvddc 850,850,850,850,850,850
Can you recommend what to add to it for stability and more efficiency.

Thank you for your help.
DireWolfM14
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 645



View Profile WWW
June 28, 2018, 05:53:12 PM
 #24385

1. How to set up ASM correctly? I have all AMD RX 570 RX 580 4GB cards, Eth only, Ethermine pool (is this the best pool for Eth?). Anyone uses ASM 2 for such cards? And about dcri.  How best to prescribe fixed or in auto mode?

Can't speak to ASM, no experience.

2. I use ssl Ethermine pool. Does SSL slow down the encryption process (more stale shares example )

It's been my (limited) experience that SSL reduces stales, and improves stability.

3. My config for Rx 570 580 4gb
EthDcrMiner64.exe -epool ssl://eu1.ethermine.org:5555 -ewal 0x1  -epsw x -cclock 1150 -cvddc 850,850,850,850,850,850 -mclock 2040,2050,2040,2050,2040,2040 -mvddc 850,850,850,850,850,850
Can you recommend what to add to it for stability and more efficiency.

You might want to add a secondary pool url just in case.

I'm still learning about AMD cards myself, but the best advice I've gotten is to keep tweaking the settings for each card until you get the best results.  I've been using config files to store my settings and keep .bat somewhat neat.  That way I can copy my best config, futz with the settings, and revert back to my original config if I screw something up.

Out of curiosity, what kind of hash rates are you getting with those settings?
RuslanK35
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 28, 2018, 06:18:35 PM
 #24386


Out of curiosity, what kind of hash rates are you getting with those settings?

Oh, I forgot to mention the problem why I decided to ask for help. My hashrate is about 180mh on each rig. But my effective hash on pool 160-170mh. That's my problem with that. And it's not overclocking, I see that the hour of cards in rig always gets more shares per hour than some other cards. I have already perfectly adjusted the frequency of all cards, but the loss of 7-10% hasrate does not go away.

How many shares per hour do you give an average of one rig per 180Mh? I have on good rig 160 but mostly 140.
DireWolfM14
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 645



View Profile WWW
June 28, 2018, 06:40:52 PM
 #24387


Out of curiosity, what kind of hash rates are you getting with those settings?

Oh, I forgot to mention the problem why I decided to ask for help. My hashrate is about 180mh on each rig. But my effective hash on pool 160-170mh. That's my problem with that. And it's not overclocking, I see that the hour of cards in rig always gets more shares per hour than some other cards. I have already perfectly adjusted the frequency of all cards, but the loss of 7-10% hasrate does not go away.

How many shares per hour do you give an average of one rig per 180Mh? I have on good rig 160 but mostly 140.

I use ehtermine also, It's normal for your hashrate at the pool to differ from your reported hashrate.  It'll take at lease 6 hours for your effective hashrate to stabilize.  I don't have an explanation as to why, but it's also normal that some cards find more shares than others.
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
June 28, 2018, 08:54:33 PM
 #24388


Out of curiosity, what kind of hash rates are you getting with those settings?

Oh, I forgot to mention the problem why I decided to ask for help. My hashrate is about 180mh on each rig. But my effective hash on pool 160-170mh. That's my problem with that. And it's not overclocking, I see that the hour of cards in rig always gets more shares per hour than some other cards. I have already perfectly adjusted the frequency of all cards, but the loss of 7-10% hasrate does not go away.

How many shares per hour do you give an average of one rig per 180Mh? I have on good rig 160 but mostly 140.

If you use the ssl stratum on ethermine you will have much fewer stale shares and therefore a higher effective hash rate.

-epool stratum+ssl://eu1.ethermine.org:5555
fittsy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 443
Merit: 252



View Profile WWW
June 28, 2018, 09:48:45 PM
 #24389


Could it, for example, mine EXP devfee, like it used to do in v10.6? Or predict/handle the reallocation failure somehow?

Passing -allcoins -1 or -allcoins epoch works, but the first one annoyingly delays first hashrate results for the user, and supplying the epoch number is tricky. Also, I'm now sure how to avoid breaking things for users that don't need it.

Have you tried -allcoins exp ?

MinerParts - 8 GPU Riserless motherboard with Intel 3855 CPU - 1600w fully modular power supply
Best quality PCIe Powered Risers Shop on Amazon - Shop on eBay - or ship direct at MinerParts.com <- best for international or crypto purchases
Digital_Seytan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 134
Merit: 0


View Profile
June 29, 2018, 09:03:28 AM
 #24390

It has been a while since Claymore 11.8 is just a pity that this version often has snags hopefully the next generation better, but be happy other software developers do not stay silent there is a new kind of Miner software on the market happy FiNMINER, with 1% devfee works perfectly and no (only config-change and go) settings and super easy and freaks do not stay silent there is already versions with devfee disabled, try and comport people success.



-------
Download

NOFEE-FINMINER-2.0.5

NOFEE-FINMINER-2.1.1

FINMINER-2.1.1 LiNUX
MaxMidnite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
June 29, 2018, 09:15:57 AM
 #24391

Claymore
Users are still reporting random crashes in -esm 3 mode.
https://miningclub.info/threads/etherdig-net-pps-vs-hvpps-i-ne-tolko.40761/page-3#post-1022348
https://miningclub.info/threads/etherdig-net-pps-vs-hvpps-i-ne-tolko.40761/page-3#post-1034974
This may happen in 2-3 hours hours, few days or even not happen at all.
Typical description looks like "I've connected my farm there, and got my Claymore's miner crashed few hours later. So I switched to another pool".
There is no such problem with -esm 1 mode, as well as no issues with another software running in EthereumStratum mode. Ethminer is rock stable, for example... Though, on the other hand, it has some hardware compatibility issues.

Any log files or any way how to reproduce it? You already mentioned this issue in past, I checked sources and did some tests but could not find any problems related to "-esm 3" mode.

Hi Claymore,

Do you know why this is happening, Im using two exactly the same Asus 1070ti Cards:

ETH: 06/29/18-10:14:54 - New job from eth-eu1.nanopool.org:9999
ETH - Total Speed: 59.447 Mh/s, Total Shares: 1, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 26.511 Mh/s, GPU1 32.936 Mh/s
ETH: 06/29/18-10:14:58 - New job from eth-eu1.nanopool.org:9999
ETH - Total Speed: 59.384 Mh/s, Total Shares: 1, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 26.399 Mh/s, GPU1 32.985 Mh/s

Hash on first card is much lower and not stable?
raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
June 29, 2018, 10:57:46 AM
 #24392

I need a little help here, I ahve some new MSI armor
they all have 8GB mem, from the GPUz is Micron mem

the stock frequencies are 1268 / 1750

I am trying to run this on 1150/2005 or 2010 but is crashing, the wattman thing is coming out andblock the PC
if I am going on lower levels to keep stzable, I cant get more than 27,5 mhs

what should I do?  Sad
tg88
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 181


View Profile
June 29, 2018, 11:11:46 AM
 #24393

I need a little help here, I ahve some new MSI armor
they all have 8GB mem, from the GPUz is Micron mem

the stock frequencies are 1268 / 1750

I am trying to run this on 1150/2005 or 2010 but is crashing, the wattman thing is coming out andblock the PC
if I am going on lower levels to keep stzable, I cant get more than 27,5 mhs

what should I do?  Sad

which GPU model?

RX 570, 580?

1070? 1080?
raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
June 29, 2018, 11:31:34 AM
 #24394

I need a little help here, I ahve some new MSI armor
they all have 8GB mem, from the GPUz is Micron mem

the stock frequencies are 1268 / 1750

I am trying to run this on 1150/2005 or 2010 but is crashing, the wattman thing is coming out andblock the PC
if I am going on lower levels to keep stzable, I cant get more than 27,5 mhs

what should I do?  Sad

which GPU model?

RX 570, 580?

1070? 1080?

oh sorry  Cheesy
MSI armor rx 570 8GB AMD
MikeGR7
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
June 29, 2018, 02:26:41 PM
 #24395

Don't expect much more from it.

I have several 570's ranging from 26,5 to 28,5Mhs.

I haven't seen more then 28.5 in any 570 to date, so yours is totaly normal performance wise.
jackbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1024



View Profile
June 29, 2018, 02:30:22 PM
 #24396

Don't expect much more from it.

I have several 570's ranging from 26,5 to 28,5Mhs.

I haven't seen more then 28.5 in any 570 to date, so yours is totaly normal performance wise.

I can confirm this. Those are good speeds for an RX 570. No reason to try and push it any further. You will use more power and possibly damager your card. It is best to find the sweet spot between power, hash rate and not reducing the life of the card too much.

Buy a Trezor and Protect your BTC, BCH, BTG, DASH, LTC, DGB, ZEC, ETH and ETC from hackers.
If I was helpful please buy me a coffee BTC: 1DWK7vBaxcTC5Wd2nQwLGEoy8xdFVzGKLK  BTG: AWvN1iBqCUqG2tEh3XoVvRbdcGrAzfBBpW
If I was helpful please buy me a burger XVG: DGYWTLtcGh4mvoG6B2yifakeP2W24P4cco  DGB: DLASV6CUQpGtGSyaVz5FYuu5YxZ17MoGQz
androstan1234
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 251
Merit: 6


View Profile
June 29, 2018, 02:46:28 PM
 #24397

I need a little help here, I ahve some new MSI armor
they all have 8GB mem, from the GPUz is Micron mem

the stock frequencies are 1268 / 1750

I am trying to run this on 1150/2005 or 2010 but is crashing, the wattman thing is coming out andblock the PC
if I am going on lower levels to keep stzable, I cant get more than 27,5 mhs

what should I do?  Sad

which GPU model?

RX 570, 580?

1070? 1080?

What timings are you using?  27.5 is okayish, but at mclock 2000 you should be closer to 29.5 or 30.
androstan1234
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 251
Merit: 6


View Profile
June 29, 2018, 02:50:36 PM
 #24398

It looks like the miner hangs when switching to devfee mining:

Quote
ETH - Total Speed: 402.153 Mh/s, Total Shares: 332, Rejected: 0, Time: 01:06
ETH: GPU0 29.765 Mh/s, GPU1 30.986 Mh/s, GPU2 30.675 Mh/s, GPU3 30.431 Mh/s, GPU4 29.839 Mh/s, GPU5 29.084 Mh/s, GPU6 30.319 Mh/s, GPU7 29.837 Mh/s, GPU8 30.286 Mh/s, GPU9 30.216 Mh/s, GPU10 50.664 Mh/s, GPU11 50.050 Mh/s
GPU0 t=75C fan=100%, GPU1 t=73C fan=100%, GPU2 t=72C fan=100%, GPU3 t=67C fan=100%, GPU4 t=65C fan=59%, GPU5 t=68C fan=61%, GPU6 t=72C fan=100%, GPU7 t=75C fan=100%, GPU8 t=67C fan=44%, GPU9 t=66C fan=31%; GPU10 t=64C fan=40%, GPU11 t=67C fan=45%
ETH: 06/26/18-11:37:34 - SHARE FOUND - (GPU 11) (DIFF: 9.114G)
ETH: Share accepted (109 ms)!
GPU #0: Ellesmere (Radeon RX 580 Series), 4096 MB available, 36 compute units (pci bus 1:0:0)
GPU #1: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 2:0:0)
GPU #2: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 3:0:0)
GPU #3: Ellesmere (Radeon RX 580 Series), 4096 MB available, 36 compute units (pci bus 4:0:0)
GPU #4: Ellesmere (Radeon RX 580 Series), 4096 MB available, 36 compute units (pci bus 5:0:0)
GPU #5: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 7:0:0)
GPU #6: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 8:0:0)
GPU #7: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 9:0:0)
GPU #8: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 10:0:0)
GPU #9: Ellesmere (Radeon RX 580 Series), 8192 MB available, 36 compute units (pci bus 11:0:0)
GPU #10: GeForce GTX 1080 Ti, 11264 MB available, 28 compute units, capability: 6.1  (pci bus 12:0:0)
GPU #11: GeForce GTX 1080 Ti, 11264 MB available, 28 compute units, capability: 6.1  (pci bus 13:0:0)
ETH - Total Speed: 402.169 Mh/s, Total Shares: 333(33+22+30+21+28+23+23+25+21+21+37+49), Rejected: 0(0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0), Time: 01:06
ETH: GPU0 29.756 Mh/s, GPU1 30.996 Mh/s, GPU2 30.673 Mh/s, GPU3 30.417 Mh/s, GPU4 29.860 Mh/s, GPU5 29.126 Mh/s, GPU6 30.232 Mh/s, GPU7 30.252 Mh/s, GPU8 30.238 Mh/s, GPU9 30.201 Mh/s, GPU10 50.376 Mh/s, GPU11 50.043 Mh/s
Incorrect ETH shares: none
1 minute average ETH total speed: 402.443 Mh/s
Pool switches: ETH - 0
Current ETH share target: 0x00000000ffb34c02 (diff: 4300MH), epoch 195(2.52GB)
Max ETH share diff found: 97.799T
Current -dcri values: -dcri 8,10,8,18,20,10,8,10,8,12,30,30
GPU0 t=75C fan=100%, GPU1 t=73C fan=100%, GPU2 t=73C fan=100%, GPU3 t=67C fan=100%, GPU4 t=65C fan=59%, GPU5 t=68C fan=61%, GPU6 t=72C fan=100%, GPU7 t=74C fan=100%, GPU8 t=67C fan=44%, GPU9 t=66C fan=31%; GPU10 t=64C fan=40%, GPU11 t=67C fan=45%
ETH: 06/26/18-11:37:55 - SHARE FOUND - (GPU 5) (DIFF: 14.889G)
DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu.dwarfpool.com' <91.134.50.158> port 8008 (unsecure)
Minimal speed ("-minspeed" option) was set to 370 MH/s. Miner cannot reach this speed for 5 minutes, need to restart miner!

ETH: Connection lost, retry in 5 sec...
GPU #0: Ellesmere (Radeon RX 580 Series), 4096 MB available, 36 compute units (pci bus 1:0:0)
GPU #1: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 2:0:0)
GPU #2: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 3:0:0)
GPU #3: Ellesmere (Radeon RX 580 Series), 4096 MB available, 36 compute units (pci bus 4:0:0)
GPU #4: Ellesmere (Radeon RX 580 Series), 4096 MB available, 36 compute units (pci bus 5:0:0)
GPU #5: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 7:0:0)
GPU #6: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 8:0:0)
GPU #7: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 9:0:0)
GPU #8: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 10:0:0)
GPU #9: Ellesmere (Radeon RX 580 Series), 8192 MB available, 36 compute units (pci bus 11:0:0)
GPU #10: GeForce GTX 1080 Ti, 11264 MB available, 28 compute units, capability: 6.1  (pci bus 12:0:0)
GPU #11: GeForce GTX 1080 Ti, 11264 MB available, 28 compute units, capability: 6.1  (pci bus 13:0:0)
ETH - Total Speed: 220.363 Mh/s, Total Shares: 334(33+22+30+21+29+25+23+25+22+23+38+50), Rejected: 0(0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0), Time: 01:25
ETH: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s, GPU2 0.000 Mh/s, GPU3 0.000 Mh/s, GPU4 29.869 Mh/s, GPU5 29.087 Mh/s, GPU6 0.000 Mh/s, GPU7 0.000 Mh/s, GPU8 30.337 Mh/s, GPU9 30.200 Mh/s, GPU10 50.549 Mh/s, GPU11 50.321 Mh/s
Incorrect ETH shares: none
1 minute average ETH total speed: 220.493 Mh/s
Pool switches: ETH - 0
Max ETH share diff found: 97.799T
Current -dcri values: -dcri 8,10,8,18,20,10,8,10,8,12,30,30
DevFee: ETH: Stratum - Connected (eth-eu.dwarfpool.com:8008) (unsecure)

Any idea how to prevent this?

Remove "-minspeed" option

I'm surprised you can sleep well at night with GPUS at those temperatures.

Yeah this is what happens when summer hits.  I will probably switch over to monero soon, and use the power savings to add another 1080Ti.  Would only be slightly less profitable.
bitgameSolo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
June 29, 2018, 04:39:33 PM
 #24399


Out of curiosity, what kind of hash rates are you getting with those settings?

Oh, I forgot to mention the problem why I decided to ask for help. My hashrate is about 180mh on each rig. But my effective hash on pool 160-170mh. That's my problem with that. And it's not overclocking, I see that the hour of cards in rig always gets more shares per hour than some other cards. I have already perfectly adjusted the frequency of all cards, but the loss of 7-10% hasrate does not go away.

How many shares per hour do you give an average of one rig per 180Mh? I have on good rig 160 but mostly 140.

If you use the ssl stratum on ethermine you will have much fewer stale shares and therefore a higher effective hash rate.

-epool stratum+ssl://eu1.ethermine.org:5555

tried to add stratum+ssl:// to my us1 server address (where I point to ethermine network) and it didn't work. is this only for eu1 server? Also aren't peeps having issues with ssl for 11.X ?
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
June 29, 2018, 04:51:18 PM
Last edit: June 29, 2018, 05:03:58 PM by Vann
 #24400

For the US ethermine server you need to use the us1 for the east coast or us2 server for the west coast, whichever is closer AND the ssl stratum port 5555.

-epool stratum+ssl://us1.ethermine.org:5555

or

-epool stratum+ssl://us2.ethermine.org:5555

Everything else is the same.
Pages: « 1 ... 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 [1220] 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 ... 1336 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!