Bitcoin Forum
August 15, 2020, 03:09:43 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 [1247] 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 ... 1403 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6508475 times)
kenron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 1


View Profile WWW
October 03, 2018, 03:29:23 PM
Merited by raske (1)
 #24921

Raske, try this, with amd driver 18-5-1 i never have problems, remember to put in ur walletadress and rigname and  adjust conf to as many cards u got in rig:
 i use this line in claymore:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:14444 -ewal xxxxxxxxxxxxxxxx.RX580_1st_rig -showdiff 1 -epsw x -asm 1 -estale 1 -mode 1 -minspeed -175 -ftime 10 -gser 2 -eres 2 -wd 1 -allpools 1 -tstop 70 -tt 63 -ttli 73 -fanmin 50 -dbg 1 -fanmax 100 -etha 0 -cclock 1200,1200,1200,1200,1200,1200 -mclock 2195,2195,2195,2195,2195,2195 -cvddc 850,850,850,850,850,850 -mvddc 900,900,900,900,900,900 -r 60

i never use afterburner or any such prog. but i use amd compute mode and all cards have 1click bios mod

hope its helpful B-)
1597504183
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1597504183

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1597504183
Reply with quote  #2

1597504183
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1597504183
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1597504183

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1597504183
Reply with quote  #2

1597504183
Report to moderator
1597504183
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1597504183

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1597504183
Reply with quote  #2

1597504183
Report to moderator
chup
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 716
Merit: 262


Me, Myself & I


View Profile
October 04, 2018, 06:20:32 AM
 #24922

Eagerly waiting for ProgPOW inclusion in this miner. I gave up from unstable ProgPOW ethminer for now.  Undecided

raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 04, 2018, 10:11:14 AM
 #24923

Raske, try this, with amd driver 18-5-1 i never have problems, remember to put in ur walletadress and rigname and  adjust conf to as many cards u got in rig:
 i use this line in claymore:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:14444 -ewal xxxxxxxxxxxxxxxx.RX580_1st_rig -showdiff 1 -epsw x -asm 1 -estale 1 -mode 1 -minspeed -175 -ftime 10 -gser 2 -eres 2 -wd 1 -allpools 1 -tstop 70 -tt 63 -ttli 73 -fanmin 50 -dbg 1 -fanmax 100 -etha 0 -cclock 1200,1200,1200,1200,1200,1200 -mclock 2195,2195,2195,2195,2195,2195 -cvddc 850,850,850,850,850,850 -mvddc 900,900,900,900,900,900 -r 60

i never use afterburner or any such prog. but i use amd compute mode and all cards have 1click bios mod

hope its helpful B-)

merited, tnx mate :-)
a stable 30,1 mhs

now I am waiting for the new SC dual, maybe I will dualmine that :-)
Stoukie
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 1


View Profile
October 04, 2018, 10:42:26 AM
 #24924

Raske, try this, with amd driver 18-5-1 i never have problems, remember to put in ur walletadress and rigname and  adjust conf to as many cards u got in rig:
 i use this line in claymore:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:14444 -ewal xxxxxxxxxxxxxxxx.RX580_1st_rig -showdiff 1 -epsw x -asm 1 -estale 1 -mode 1 -minspeed -175 -ftime 10 -gser 2 -eres 2 -wd 1 -allpools 1 -tstop 70 -tt 63 -ttli 73 -fanmin 50 -dbg 1 -fanmax 100 -etha 0 -cclock 1200,1200,1200,1200,1200,1200 -mclock 2195,2195,2195,2195,2195,2195 -cvddc 850,850,850,850,850,850 -mvddc 900,900,900,900,900,900 -r 60

i never use afterburner or any such prog. but i use amd compute mode and all cards have 1click bios mod

hope its helpful B-)

Observation:

You set -tstop 70 that means the miner will stop when temperatures reach 70, maybe add a -tstart 60 also to start mining again when temperatures reach 60? Also you specify -ttli 73 that will decrease mining intensity when temperatures reach 73, but you set -tstop 70 so it will never reach 73...

This is just an observation and I'm not saying it should be done like that or anything.

Thank you for posting your .bat file info.
Metroid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 292


Xtreme Monster


View Profile
October 04, 2018, 11:49:43 AM
 #24925

[log]

04:39:29:531   b04   Pool certificate validation failed, error #20. You can disable certificate checking with "-checkcert 0" option.
04:39:29:532   b04   ETH: Stratum - Cannot connect to us1.ethermine.org:5555

[/log]

Claymore why did this happen? others miners are working without any problem with ssl on, same address, my friend had to put -checkcert 0 but why suddenly it stopped working? SSL issue should have being on all and not in only one computer.

BTC Address: 1DH4ok85VdFAe47fSVXNVctxkFhUv4ujbR
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1320

Miners developer


View Profile
October 04, 2018, 03:29:31 PM
 #24926

[log]

04:39:29:531   b04   Pool certificate validation failed, error #20. You can disable certificate checking with "-checkcert 0" option.
04:39:29:532   b04   ETH: Stratum - Cannot connect to us1.ethermine.org:5555

[/log]

Claymore why did this happen? others miners are working without any problem with ssl on, same address, my friend had to put -checkcert 0 but why suddenly it stopped working? SSL issue should have being on all and not in only one computer.

It means that some certificate that is required to check remote certificate was not found in the local certificate store. If you want to know more details please google about local certificate store and how certificate checking works. Error #20 here means "X509_V_ERR_UNABLE_TO_GET_ISSUER_CERT_LOCALLY" error that was returned by OpenSSL library. If you don't want to learn it deeply, just use "-checkcert 0" if default value does not work.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Metroid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 292


Xtreme Monster


View Profile
October 04, 2018, 03:42:25 PM
 #24927

[log]

04:39:29:531   b04   Pool certificate validation failed, error #20. You can disable certificate checking with "-checkcert 0" option.
04:39:29:532   b04   ETH: Stratum - Cannot connect to us1.ethermine.org:5555

[/log]

Claymore why did this happen? others miners are working without any problem with ssl on, same address, my friend had to put -checkcert 0 but why suddenly it stopped working? SSL issue should have being on all and not in only one computer.

It means that some certificate that is required to check remote certificate was not found in the local certificate store. If you want to know more details please google about local certificate store and how certificate checking works. Error #20 here means "X509_V_ERR_UNABLE_TO_GET_ISSUER_CERT_LOCALLY" error that was returned by OpenSSL library. If you don't want to learn it deeply, just use "-checkcert 0" if default value does not work.

Thanks for the reply, I just found it strange it was only in one computer, something may have happened on the local computer which is not recognizing that ssl is certified, yes -checkcert  is much better than another windows 10 installation.

BTC Address: 1DH4ok85VdFAe47fSVXNVctxkFhUv4ujbR
babun4o23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 04, 2018, 06:57:54 PM
 #24928

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?
kenron
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 1


View Profile WWW
October 04, 2018, 08:01:20 PM
 #24929

absolutely true STOUKI, not looked so much at them other the function on the specific :-P i sure will correct my bat abit now though ;-) thnx
damba_
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 1


View Profile
October 04, 2018, 08:06:24 PM
 #24930

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

What is your mining setup and do you get any error before miner closes?
You should provide more informations so other users can try to help you.
Raja_MBZ
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1383


Any questions related to my signature site? PM me!


View Profile
October 04, 2018, 08:32:48 PM
 #24931

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

Seems like your application's crashing. Make sure:

-there's a bigger GPU temperature value restriction set, sometimes <80 degrees restriction can cause the crash of GPU-load application.

-you've proper GPU drivers installed, and if you think everything's fine, I'd suggest you to uninstall the drivers and then install them again. That just might help.

~snip~

Nice to see Claymore's still keeping an eye on this thread! This miner still works out better than most, and I seriously hope that it'll continue to get further updates in future.

raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 05, 2018, 07:22:25 AM
 #24932

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...
babun4o23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 07:57:02 AM
 #24933

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx
raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 05, 2018, 08:06:02 AM
 #24934

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx


first of all, download the last version (v11.9)
how many GPUs do you have, and what model?
babun4o23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 08:29:41 AM
Last edit: October 05, 2018, 11:02:04 AM by babun4o23
 #24935

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx


first of all, download the last version (v11.9)
how many GPUs do you have, and what model?

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

What is your mining setup and do you get any error before miner closes?
You should provide more informations so other users can try to help you.

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb
  x470 gaming pro
  16 ram ddr4


Edit: My problem was because I didn't use the lasterst version. Now is solved. Thank you guys.
TasosRiv
Member
**
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 20


View Profile
October 05, 2018, 08:56:15 AM
 #24936

11.9 is the last version, no new versions are planned.

Troll detected Smiley


Dear Claymore, are you planing to update your miner or shall the Ethereum GPU miners should just give up to the ASICs?
Can you please let us know if you're planning to work on an improved miner for the Nvidia 20-series with CUDA10 and GDDR6? It might have hidden potential which can reduce the gap between ASICs and GPUs for Ethash.

Also, in case you continue with a newer version, are you planning to support dual mining with HEX algo? You supported Keccak and for some time it was profitable to mine ETH+XDNA, but Keccak is not a GPU algo anymore and XDNA moved to a hashing algo of their own named HEX. Any chance your new miner can support it?
babun4o23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 11:06:38 AM
 #24937

I am with 1 GPU  sapphire nitro plus rx 580 8gb
can someone help me with
-cclock -mclock -powlim -cvddc -mvddc
to get the best stable config ?
raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 05, 2018, 11:17:30 AM
 #24938

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx


first of all, download the last version (v11.9)
how many GPUs do you have, and what model?

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

What is your mining setup and do you get any error before miner closes?
You should provide more informations so other users can try to help you.

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb
  x470 gaming pro
  16 ram ddr4


what drivers are you using?
did you set a higer virtual memory in windows?
babun4o23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 11:19:12 AM
 #24939

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx


first of all, download the last version (v11.9)
how many GPUs do you have, and what model?

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

What is your mining setup and do you get any error before miner closes?
You should provide more informations so other users can try to help you.

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb
  x470 gaming pro
  16 ram ddr4


what drivers are you using?
did you set a higer virtual memory in windows?

My problem was because I didn't use the lasterst version. Now is solved. Thank you Smiley

Can someone help me with
-cclock -mclock -powlim -cvddc -mvddc
to get the best stable config ?

raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 05, 2018, 11:37:16 AM
 #24940


My problem was because I didn't use the lasterst version. Now is solved. Thank you Smiley

Can someone help me with
-cclock -mclock -powlim -cvddc -mvddc
to get the best stable config ?


try this

-cclock 1160 -mclock 2185 -cvddc 850 -mvddc 900

if it become unstable, "play" with the numbers, lower ccklock and mclock, and higher cvddc and mvddc
Pages: « 1 ... 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 [1247] 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 ... 1403 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!