Bitcoin Forum
May 22, 2019, 08:22:11 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 [1243] 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 ... 1304 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.5 (Windows/Linux)  (Read 6322271 times)
crairezx20
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1043


No merit source in Filipino Section? How about me?


View Profile WWW
August 18, 2018, 07:48:03 PM
 #24841

Guys, can you help me how to set the claymore to SSL?
I'm trying to change the stratum pool into ssl but it doesn't work on claymore I hope some can help because i'm frustrated setting up my claymore to SSL pool connection.
Unlike Phoenix that It works easily but my problem using Phoenix, it seems my hashrate dropping lately.
make sure the pool supports it, the port is correct and you have ssl prefix:
Code:
-epool ssl://eu1.ethermine.org:5555
Thanks for the reply but I already tried this but it always getting error I mean it's always failed and it keeps retrying it looks like that the Claymore doesn't support SSL.

Look at this image.

               ▄▄███████▄▄
            ▄███████████████▄
           ███████████████████
          █████████████████████▄▄▄▄
      ▄▄▄████████████████████████████▄
   ▄█████ ▐▌ ██████████████████████████▄
 ▄█████       ▀█         █          ████▄
▐███████  ███  ▐█  ██▀█▄▄█▄▄██  ██▄▄█████
████████       ██     ████████  █████████
████████  ███  ▐█  ██▄█▀▀█████  ████████▀
 ██████       ▄█         ███      █████▀
  ▀██████ ▐▌ ████████████████████████▀
    ▀▀▀██████████████████████████▀▀
       ▄▄▀▀▀██████▄
    ▄██████▀▀███████▀▀▄
  ▄██████▀▄███████████▄▀▄
 ▄█ ███████████████ ████▄▄
▄██████████████████▌▐█████▄
███████████████████████████
▀▄████████▄▄▄▀▀▀████████▀▄
██████████████████████████
▀████ ████████████████████▀
 ▀████ █████████▀▄████ ██▀
  ▀████▄▀█████▀▀▄█████▌▐▀
▄███▀▄██████▄▄████▀▀▄▄▀███▄
▀██████
▀▀████▄▄▄▄▄▀▀██████▀
   ▀▀▀███████████████▀▀▀
         ▄▄▀▀██▀▀▀▀▄▄▄▄▄
      ▄▀▀██▄▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
  ▄▄▄▀▀▀█▄▄▄▀▄██████████
▄▀▀█▄▀█▄█▀███████████
▄▀████████▐▌██████
 █▀▄██████████▄████▄████
  ▀▄█████████████████████
   ▀▄█████████▀██████▀███
     ██████████▄██▄█████
      █████████████████████
       ▀▄████████████████
        ▀▄████████████████
          ▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
1558556531
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558556531

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558556531
Reply with quote  #2

1558556531
Report to moderator
1558556531
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558556531

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558556531
Reply with quote  #2

1558556531
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558556531
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558556531

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558556531
Reply with quote  #2

1558556531
Report to moderator
1558556531
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558556531

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558556531
Reply with quote  #2

1558556531
Report to moderator
jeremyismer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
August 18, 2018, 09:33:57 PM
 #24842

Guys, can you help me how to set the claymore to SSL?
I'm trying to change the stratum pool into ssl but it doesn't work on claymore I hope some can help because i'm frustrated setting up my claymore to SSL pool connection.
Unlike Phoenix that It works easily but my problem using Phoenix, it seems my hashrate dropping lately.
make sure the pool supports it, the port is correct and you have ssl prefix:
Code:
-epool ssl://eu1.ethermine.org:5555
Thanks for the reply but I already tried this but it always getting error I mean it's always failed and it keeps retrying it looks like that the Claymore doesn't support SSL.

Look at this image.
https://i.imgur.com/nGcJqNr.png

What's the command line you're using?
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
August 19, 2018, 12:56:18 AM
 #24843

Guys, can you help me how to set the claymore to SSL?
I'm trying to change the stratum pool into ssl but it doesn't work on claymore I hope some can help because i'm frustrated setting up my claymore to SSL pool connection.
Unlike Phoenix that It works easily but my problem using Phoenix, it seems my hashrate dropping lately.

Try adding "-checkcert" to your config, here is info from the help (see OP) about this switch.

"-checkcert   only for SSL connection: verify pool certificate. Default value is "1" (verify), use "-checkcert 0" to skip certificate verification."
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 282


Grow with community


View Profile
August 19, 2018, 02:28:22 AM
 #24844

Guys, can you help me how to set the claymore to SSL?
I'm trying to change the stratum pool into ssl but it doesn't work on claymore I hope some can help because i'm frustrated setting up my claymore to SSL pool connection.
Unlike Phoenix that It works easily but my problem using Phoenix, it seems my hashrate dropping lately.
make sure the pool supports it, the port is correct and you have ssl prefix:
Code:
-epool ssl://eu1.ethermine.org:5555
Thanks for the reply but I already tried this but it always getting error I mean it's always failed and it keeps retrying it looks like that the Claymore doesn't support SSL.

Look at this image.


the image shows that SSL could not resolve

It does only mean that the URL configuration detected is invalid

image also shows this " SSL:0"

and this "reloading epools.txt"

seems it directly looking at eppols.txt that has a configuration of SSL:0

check your .bat file



vodafone228
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile WWW
August 19, 2018, 11:03:03 AM
 #24845

Using 1070 with Claymore and I wonder if anyone is dual mining still?  And if yes what coin you doing?
jeremyismer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
August 19, 2018, 06:24:50 PM
 #24846

Using 1070 with Claymore and I wonder if anyone is dual mining still?  And if yes what coin you doing?

Read back through this forum and you'll find your answer. Most people saying no to dual mining now,
Zoinks47
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 19, 2018, 06:54:39 PM
 #24847

Hello I have just updated from claymore 11.1 to 11.8. I just copied and pasted my text from old bat file to the new one. It doesn't want to run in the new version. It tells me that the pool doesn't support the miner and that I should add -allpools 1. It connects to nano pool and dual mines eth and dcr (even though I am using the eth only bat.) It does mine my eth but it continues to mine dcr on nano pool with shares being rejected.

How do I fix this?
AzzAz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 947
Merit: 1003


View Profile
August 19, 2018, 08:19:31 PM
 #24848

Hello I have just updated from claymore 11.1 to 11.8. I just copied and pasted my text from old bat file to the new one. It doesn't want to run in the new version. It tells me that the pool doesn't support the miner and that I should add -allpools 1. It connects to nano pool and dual mines eth and dcr (even though I am using the eth only bat.) It does mine my eth but it continues to mine dcr on nano pool with shares being rejected.

How do I fix this?
you can copy whole  .bat file from 11.1 to 11.8 ...
Zoinks47
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 19, 2018, 11:06:15 PM
 #24849

Hello I have just updated from claymore 11.1 to 11.8. I just copied and pasted my text from old bat file to the new one. It doesn't want to run in the new version. It tells me that the pool doesn't support the miner and that I should add -allpools 1. It connects to nano pool and dual mines eth and dcr (even though I am using the eth only bat.) It does mine my eth but it continues to mine dcr on nano pool with shares being rejected.

How do I fix this?
you can copy whole  .bat file from 11.1 to 11.8 ...

I figured it out. It wasn't the bat file, it was the epools txt and dpools txt. I copied the old ones from 11.1 over the ones in 11.8 and everything is back to normal.
crairezx20
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1043


No merit source in Filipino Section? How about me?


View Profile WWW
August 21, 2018, 05:16:06 AM
 #24850

Guys, can you help me how to set the claymore to SSL?
I'm trying to change the stratum pool into ssl but it doesn't work on claymore I hope some can help because i'm frustrated setting up my claymore to SSL pool connection.
Unlike Phoenix that It works easily but my problem using Phoenix, it seems my hashrate dropping lately.

Try adding "-checkcert" to your config, here is info from the help (see OP) about this switch.

"-checkcert   only for SSL connection: verify pool certificate. Default value is "1" (verify), use "-checkcert 0" to skip certificate verification."
I tried this but It doesn't work.

the image shows that SSL could not resolve

It does only mean that the URL configuration detected is invalid

image also shows this " SSL:0"

and this "reloading epools.txt"

seems it directly looking at eppols.txt that has a configuration of SSL:0

check your .bat file



Here I put my own config here I still trying any config but it doesn't work.

Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool ssl://us1.ethermine.org:5555 -ewal 0x724070f1739b0C48f8862EDC34de71bc61902e6c -epsw x -mode 1 -checkcert 0

On stratum server it works fine but when switching it to SSL connection it always trying to reconnect 20 sec like the image result above.

               ▄▄███████▄▄
            ▄███████████████▄
           ███████████████████
          █████████████████████▄▄▄▄
      ▄▄▄████████████████████████████▄
   ▄█████ ▐▌ ██████████████████████████▄
 ▄█████       ▀█         █          ████▄
▐███████  ███  ▐█  ██▀█▄▄█▄▄██  ██▄▄█████
████████       ██     ████████  █████████
████████  ███  ▐█  ██▄█▀▀█████  ████████▀
 ██████       ▄█         ███      █████▀
  ▀██████ ▐▌ ████████████████████████▀
    ▀▀▀██████████████████████████▀▀
       ▄▄▀▀▀██████▄
    ▄██████▀▀███████▀▀▄
  ▄██████▀▄███████████▄▀▄
 ▄█ ███████████████ ████▄▄
▄██████████████████▌▐█████▄
███████████████████████████
▀▄████████▄▄▄▀▀▀████████▀▄
██████████████████████████
▀████ ████████████████████▀
 ▀████ █████████▀▄████ ██▀
  ▀████▄▀█████▀▀▄█████▌▐▀
▄███▀▄██████▄▄████▀▀▄▄▀███▄
▀██████
▀▀████▄▄▄▄▄▀▀██████▀
   ▀▀▀███████████████▀▀▀
         ▄▄▀▀██▀▀▀▀▄▄▄▄▄
      ▄▀▀██▄▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
  ▄▄▄▀▀▀█▄▄▄▀▄██████████
▄▀▀█▄▀█▄█▀███████████
▄▀████████▐▌██████
 █▀▄██████████▄████▄████
  ▀▄█████████████████████
   ▀▄█████████▀██████▀███
     ██████████▄██▄█████
      █████████████████████
       ▀▄████████████████
        ▀▄████████████████
          ▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
August 21, 2018, 03:18:02 PM
 #24851

Guys, can you help me how to set the claymore to SSL?
I'm trying to change the stratum pool into ssl but it doesn't work on claymore I hope some can help because i'm frustrated setting up my claymore to SSL pool connection.
Unlike Phoenix that It works easily but my problem using Phoenix, it seems my hashrate dropping lately.

Try adding "-checkcert" to your config, here is info from the help (see OP) about this switch.

"-checkcert   only for SSL connection: verify pool certificate. Default value is "1" (verify), use "-checkcert 0" to skip certificate verification."
I tried this but It doesn't work.

the image shows that SSL could not resolve

It does only mean that the URL configuration detected is invalid

image also shows this " SSL:0"

and this "reloading epools.txt"

seems it directly looking at eppols.txt that has a configuration of SSL:0

check your .bat file



Here I put my own config here I still trying any config but it doesn't work.

Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool ssl://us1.ethermine.org:5555 -ewal 0x724070f1739b0C48f8862EDC34de71bc61902e6c -epsw x -mode 1 -checkcert 0

On stratum server it works fine but when switching it to SSL connection it always trying to reconnect 20 sec like the image result above.


I tried your config settings (with and without "-checkcert 0") and it worked fine, no problems at all. I tested it on an AMD card, an RX580 8GB, so not quite like-for-like.
You probably have already tried this but try re-downloading and re-installing Claymore v11.9, some files may have gotten corrupted, and re-install video drivers, firewall settings ?...other than that I'm all out of options - good luck.
I know how frustraiting it can be and sometimes it turns out to be something simply you've missed.
spyfly
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 11:25:55 PM
 #24852

Hello,

I was using Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 in miningpoolhub
But claymore have a bug and not work in the lastest windows 10 version [Versión 1803 (April 2018 Update)]. There are a lot of people with this problem and not update to the lastest version.

Claymore's not fix this fail.

I wil chekc it several times in severals ring and all works fine in 1709 in not in 1803.

Now I have update all my ring from 1709 to 1803 and claymore not wok.

I recommend all people change the miner program.

Thanks
jeremyismer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
August 22, 2018, 11:58:06 PM
 #24853

Hello,

I was using Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 in miningpoolhub
But claymore have a bug and not work in the lastest windows 10 version [Versión 1803 (April 2018 Update)]. There are a lot of people with this problem and not update to the lastest version.

Claymore's not fix this fail.

I wil chekc it several times in severals ring and all works fine in 1709 in not in 1803.

Now I have update all my ring from 1709 to 1803 and claymore not wok.

I recommend all people change the miner program.

Thanks

Roll back to 1709 and you'll be fine.
spyfly
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
August 23, 2018, 12:25:29 AM
 #24854

Hello,

I was using Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 in miningpoolhub
But claymore have a bug and not work in the lastest windows 10 version [Versión 1803 (April 2018 Update)]. There are a lot of people with this problem and not update to the lastest version.

Claymore's not fix this fail.

I wil chekc it several times in severals ring and all works fine in 1709 in not in 1803.

Now I have update all my ring from 1709 to 1803 and claymore not wok.

I recommend all people change the miner program.

Thanks

Roll back to 1709 and you'll be fine.

thanks, i tried it and worked fine several months ago. I am working fine since april.
I have been waiting 4 months waiting a solution, i think that 4 months is a enough time for fix this bug.
I want change my program to mining, i think that claymore isn´t a serious program if have this bug for a long time.
jeremyismer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
August 23, 2018, 01:26:58 AM
 #24855

Hello,

I was using Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 in miningpoolhub
But claymore have a bug and not work in the lastest windows 10 version [Versión 1803 (April 2018 Update)]. There are a lot of people with this problem and not update to the lastest version.

Claymore's not fix this fail.

I wil chekc it several times in severals ring and all works fine in 1709 in not in 1803.

Now I have update all my ring from 1709 to 1803 and claymore not wok.

I recommend all people change the miner program.

Thanks

Roll back to 1709 and you'll be fine.

Is it a claymore bug or a bug with AMD drivers?

thanks, i tried it and worked fine several months ago. I am working fine since april.
I have been waiting 4 months waiting a solution, i think that 4 months is a enough time for fix this bug.
I want change my program to mining, i think that claymore isn´t a serious program if have this bug for a long time.
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 282


Grow with community


View Profile
August 23, 2018, 09:43:46 AM
 #24856

Hello,

I was using Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 in miningpoolhub
But claymore have a bug and not work in the lastest windows 10 version [Versión 1803 (April 2018 Update)]. There are a lot of people with this problem and not update to the lastest version.

Claymore's not fix this fail.

I wil chekc it several times in severals ring and all works fine in 1709 in not in 1803.

Now I have update all my ring from 1709 to 1803 and claymore not wok.

I recommend all people change the miner program.

Thanks

Roll back to 1709 and you'll be fine.

thanks, i tried it and worked fine several months ago. I am working fine since april.
I have been waiting 4 months waiting a solution, i think that 4 months is a enough time for fix this bug.
I want change my program to mining, i think that claymore isn´t a serious program if have this bug for a long time.

Its not a miners bug

I can call it a requirement

you already tried the solution and worked, so whats the prob?

you are free to switch to any miner you like

EthereumPY
Member
**
Offline Offline

Activity: 113
Merit: 10


View Profile
August 23, 2018, 12:18:29 PM
 #24857

Claymore, Please F5 and add some other secondary algorithm to mine
Blankie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 25, 2018, 06:04:57 AM
 #24858

Hi. I am new to mining and only know few things so bear with me. I got a Nitro Vega 56 and decided it should work for its money. Right now i am in tests doing all kinds of clocks and stuff. First thing i want to say is that without enabling the HBCC memory the Claymore miner V12.6 doesnt work, it fails to use/open OpenCL. the driver instaled is Adrenalin 18.8.1. A second problem is that as i checked the logs a lot of warnings "solution buf overflow", here are some examples.

08:50:51:017   10c   watchdog - thread 0, hb time 265
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 1, hb time 140
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 2, hb time 15
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 3, hb time 390
08:50:53:202   2504   warning: solutions buf overflow, 75 > 40
08:50:53:577   bec   warning: solutions buf overflow, 41 > 40
08:50:54:026   10c   GPU 0 temp = 61, old fan speed = 56, new fan speed = 46

08:50:54:592   bec   warning: solutions buf overflow, 144 > 40
08:50:57:046   10c   GPU 0 temp = 61, old fan speed = 55, new fan speed = 45

Can someone patient please explain some of this to me?

 
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 282


Grow with community


View Profile
August 25, 2018, 08:12:11 AM
 #24859

Hi. I am new to mining and only know few things so bear with me. I got a Nitro Vega 56 and decided it should work for its money. Right now i am in tests doing all kinds of clocks and stuff. First thing i want to say is that without enabling the HBCC memory the Claymore miner V12.6 doesnt work, it fails to use/open OpenCL. the driver instaled is Adrenalin 18.8.1. A second problem is that as i checked the logs a lot of warnings "solution buf overflow", here are some examples.

08:50:51:017   10c   watchdog - thread 0, hb time 265
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 1, hb time 140
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 2, hb time 15
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 3, hb time 390
08:50:53:202   2504   warning: solutions buf overflow, 75 > 40
08:50:53:577   bec   warning: solutions buf overflow, 41 > 40
08:50:54:026   10c   GPU 0 temp = 61, old fan speed = 56, new fan speed = 46

08:50:54:592   bec   warning: solutions buf overflow, 144 > 40
08:50:57:046   10c   GPU 0 temp = 61, old fan speed = 55, new fan speed = 45

Can someone patient please explain some of this to me?
 

seems the GPU temp control hasn't loaded properly or not being detected

try the blockchain drivers instead

see this thread for the vega 56 users

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2002025.2760

spyfly
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
August 25, 2018, 12:52:11 PM
 #24860

Hi. I am new to mining and only know few things so bear with me. I got a Nitro Vega 56 and decided it should work for its money. Right now i am in tests doing all kinds of clocks and stuff. First thing i want to say is that without enabling the HBCC memory the Claymore miner V12.6 doesnt work, it fails to use/open OpenCL. the driver instaled is Adrenalin 18.8.1. A second problem is that as i checked the logs a lot of warnings "solution buf overflow", here are some examples.

08:50:51:017   10c   watchdog - thread 0, hb time 265
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 1, hb time 140
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 2, hb time 15
08:50:51:019   10c   watchdog - thread 3, hb time 390
08:50:53:202   2504   warning: solutions buf overflow, 75 > 40
08:50:53:577   bec   warning: solutions buf overflow, 41 > 40
08:50:54:026   10c   GPU 0 temp = 61, old fan speed = 56, new fan speed = 46

08:50:54:592   bec   warning: solutions buf overflow, 144 > 40
08:50:57:046   10c   GPU 0 temp = 61, old fan speed = 55, new fan speed = 45

Can someone patient please explain some of this to me?
 

seems the GPU temp control hasn't loaded properly or not being detected

try the blockchain drivers instead

see this thread for the vega 56 users

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2002025.2760



can you try in other software https://miner.finom.io/ and see that works fine or not...
Pages: « 1 ... 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 [1243] 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 ... 1304 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!