Bitcoin Forum
March 18, 2019, 02:51:43 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 [1253] 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6298587 times)
raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 05, 2018, 08:06:02 AM
 #25041

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx


first of all, download the last version (v11.9)
how many GPUs do you have, and what model?
1552920703
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1552920703

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1552920703
Reply with quote  #2

1552920703
Report to moderator
1552920703
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1552920703

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1552920703
Reply with quote  #2

1552920703
Report to moderator
1552920703
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1552920703

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1552920703
Reply with quote  #2

1552920703
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1552920703
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1552920703

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1552920703
Reply with quote  #2

1552920703
Report to moderator
babun4o23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 08:29:41 AM
Last edit: October 05, 2018, 11:02:04 AM by babun4o23
 #25042

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx


first of all, download the last version (v11.9)
how many GPUs do you have, and what model?

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

What is your mining setup and do you get any error before miner closes?
You should provide more informations so other users can try to help you.

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb
  x470 gaming pro
  16 ram ddr4


Edit: My problem was because I didn't use the lasterst version. Now is solved. Thank you guys.
TasosRiv
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 16


View Profile
October 05, 2018, 08:56:15 AM
 #25043

11.9 is the last version, no new versions are planned.

Troll detected Smiley


Dear Claymore, are you planing to update your miner or shall the Ethereum GPU miners should just give up to the ASICs?
Can you please let us know if you're planning to work on an improved miner for the Nvidia 20-series with CUDA10 and GDDR6? It might have hidden potential which can reduce the gap between ASICs and GPUs for Ethash.

Also, in case you continue with a newer version, are you planning to support dual mining with HEX algo? You supported Keccak and for some time it was profitable to mine ETH+XDNA, but Keccak is not a GPU algo anymore and XDNA moved to a hashing algo of their own named HEX. Any chance your new miner can support it?

Community Manager of XDNA
Charity Support || 1% Dev Fee, NO ICO || GPU Only PoW || Tradable in Cryptopia & CryptoBridge
Website  |  Whitepaper  |  BTCT  |  Discord  |  Telegram  |  Github
babun4o23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 11:06:38 AM
 #25044

I am with 1 GPU  sapphire nitro plus rx 580 8gb
can someone help me with
-cclock -mclock -powlim -cvddc -mvddc
to get the best stable config ?
raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 05, 2018, 11:17:30 AM
 #25045

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx


first of all, download the last version (v11.9)
how many GPUs do you have, and what model?

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

What is your mining setup and do you get any error before miner closes?
You should provide more informations so other users can try to help you.

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb
  x470 gaming pro
  16 ram ddr4


what drivers are you using?
did you set a higer virtual memory in windows?
babun4o23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 11:19:12 AM
 #25046

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

can you send here your bat file config and some screenshots of your cmd running
cause, it can be that your hardware is not compatible with your settings, so You have to reduce the clocks, this can be an answer...

Sure

https://files.fm/u/ucyckzxx


first of all, download the last version (v11.9)
how many GPUs do you have, and what model?

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb

Hi, I am a new. I use this tutorial
https://www.youtube.com/watch?v=IMG98V6DPoU
When i start the .BAT file a DOS window opens like in your video, it take a minute or two do some work and then just closes. Any idea why that happens?

What is your mining setup and do you get any error before miner closes?
You should provide more informations so other users can try to help you.

1 gpu sapphire nitro plus rx 580 8gb
  x470 gaming pro
  16 ram ddr4


what drivers are you using?
did you set a higer virtual memory in windows?

My problem was because I didn't use the lasterst version. Now is solved. Thank you Smiley

Can someone help me with
-cclock -mclock -powlim -cvddc -mvddc
to get the best stable config ?

raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 05, 2018, 11:37:16 AM
 #25047


My problem was because I didn't use the lasterst version. Now is solved. Thank you Smiley

Can someone help me with
-cclock -mclock -powlim -cvddc -mvddc
to get the best stable config ?


try this

-cclock 1160 -mclock 2185 -cvddc 850 -mvddc 900

if it become unstable, "play" with the numbers, lower ccklock and mclock, and higher cvddc and mvddc
tg88
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 169


View Profile
October 05, 2018, 12:24:23 PM
 #25048

I am with 1 GPU  sapphire nitro plus rx 580 8gb
can someone help me with
-cclock -mclock -powlim -cvddc -mvddc
to get the best stable config ?

bios original or modified?

cobaltmdn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 03:33:21 PM
 #25049

yo wtf. downloading 11.9 on mega and it's corrupt. cant use google..  uhmmmm whats up?

wont unzip. redownloaded like 5 times. older versions are ok.

is it just me or?
can some one check the windows download zip on mega.

Allow download in chrome or just another browser and it will be fine. Got it last night with edge, chrome blocked it...
Ssquality
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
October 06, 2018, 03:43:33 PM
 #25050

When are new dual algorithms???
Divinity666
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 97
Merit: 1


View Profile
October 07, 2018, 12:45:04 PM
 #25051

Does anyone try v11.9 with new nvidia drivers(415+), will it work?
supersaltybaked
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
October 07, 2018, 03:39:59 PM
 #25052

Does anyone try v11.9 with new nvidia drivers(415+), will it work?

I've been having trouble since late September release.  Computer locks up and restarts.  Computer runs fine as long as no mining.  Tried disconnecting one gpu at a time to isolate to see if i had a short in one, but still same.  Even adjusted clock settings, same.  Seems like something with mining program or some update

Win10, (4) 1070's, v11.9, GeForce driver 411.63

Any advice?
carlo_0000
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1220
Merit: 1003


View Profile
October 07, 2018, 10:40:33 PM
 #25053

hello
i have problem with 1080ti  mining ether and power limit

i have power limit to 70%  as i have 5x 1080ti on 1200w     it use 1140W at the wall

most stuff i mine  it will hit the 70% power limit or use less power


but for ethereum there is a problem  the power limit goes only to around 52%  Huh
and using only 920w at the wall

and the clock speed is to low to get full 50mh+  it s doing 44-46 only

why the hell it won't go to 70% ? Huh

if i increase power limit to 80% then i have 50mh with around 1120w at the wall  but i cannot keep this  if miner switch to other coin power supply will shutdown

i don't understand why this happen

pic, https://imgur.com/a/EeJ5gFy
raske
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 14


View Profile
October 08, 2018, 10:24:09 AM
 #25054

 Grin Cheesy

don't understand why are you mining eth with your nvidias, there are better profit algos on the market...
TasosRiv
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 16


View Profile
October 08, 2018, 11:00:44 AM
 #25055

11.9 is the last version, no new versions are planned.

Troll detected Smiley


Dear Claymore, are you planing to update your miner or shall the Ethereum GPU miners should just give up to the ASICs?
Can you please let us know if you're planning to work on an improved miner for the Nvidia 20-series with CUDA10 and GDDR6? It might have hidden potential which can reduce the gap between ASICs and GPUs for Ethash.

Also, in case you continue with a newer version, are you planning to support dual mining with HEX algo? You supported Keccak and for some time it was profitable to mine ETH+XDNA, but Keccak is not a GPU algo anymore and XDNA moved to a hashing algo of their own named HEX. Any chance your new miner can support it?
Still around the forums sir?

Community Manager of XDNA
Charity Support || 1% Dev Fee, NO ICO || GPU Only PoW || Tradable in Cryptopia & CryptoBridge
Website  |  Whitepaper  |  BTCT  |  Discord  |  Telegram  |  Github
TuIIa_JIaMoT
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 08, 2018, 12:48:25 PM
 #25056

This miner eats up all my RAM. I have 4gb installed and 2.2gb is occupied by Claymore Miner. Is it normal?
big_daddy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 209


Free crypto every day here: discord.gg/pXB9nuZ


View Profile WWW
October 08, 2018, 12:57:55 PM
 #25057

This miner eats up all my RAM. I have 4gb installed and 2.2gb is occupied by Claymore Miner. Is it normal?

Is normal
You have to put your windows virtual memory up
Depends on how many gpus running on your system

sxemini
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 169
Merit: 1


View Profile
October 08, 2018, 01:07:53 PM
 #25058

it is not normal. My Rigs need 150 - 200 mb Ram for claymore with dual mining. 6 - 13 GPU Rigs
tg88
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 169


View Profile
October 08, 2018, 01:14:40 PM
 #25059

it is not normal. My Rigs need 150 - 200 mb Ram for claymore with dual mining. 6 - 13 GPU Rigs
This is what happens in my rigs too.

Hoemas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
October 08, 2018, 01:30:07 PM
 #25060

Hi,




thanks for this soft, perfect.




I've a question. With 4 GTX570 4gb Nitro + Ellesmere how i can up the Hashrate ? 13.7Mh/s for the moment.



thx
Pages: « 1 ... 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 [1253] 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!