Bitcoin Forum
July 11, 2020, 07:54:34 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 [1254] 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 ... 1393 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6501260 times)
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
November 01, 2018, 06:14:53 PM
 #25061

i have watchdog error (opencl call) with claymore
while ETH miner works fine
why?
i love claymore because os less power usage but watchdog error kill me


As far as I can guess, you're either trying to overclock too much or trying to undervolt too much. Adjust your overclocking/undervolting numbers till your GPUs are in the position of handling the work with stability.

Are you using Claymore's integrated options or trying to use some driver for that?

I kept having this error too on one gpu, was driving me crazy. Finally solved it by replacing the pcie riser which was faulty.
Ethash mining is much more sensitive than Cryptonight to bad risers.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1594454074
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594454074

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594454074
Reply with quote  #2

1594454074
Report to moderator
EthereumPY
Member
**
Offline Offline

Activity: 113
Merit: 10


View Profile
November 02, 2018, 12:49:59 AM
 #25062

Please F5 Dev !!!
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 297


Grow with community


View Profile
November 02, 2018, 02:22:37 AM
 #25063


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos
PoWoWoW
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 02:48:58 AM
 #25064

Are there any people using the mining pool "whalesburg"? When mining starts with v11.9, it crashes immediately.
https://whalesburg.com
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 297


Grow with community


View Profile
November 02, 2018, 03:08:43 AM
 #25065

Are there any people using the mining pool "whalesburg"? When mining starts with v11.9, it crashes immediately.
https://whalesburg.com

Does it go well on other mining pools?

I was just thinking that it might be on the configuration side

otherwise on the selected pool

LevaMuS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 11:25:11 AM
 #25066

Sia is forking 31st october,will you release udpate for claymore to cover this fork?

I have same question.

Any update on Siacoin mining?
big_daddy
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 1148
Merit: 417


Self-isolation countdown -10


View Profile WWW
November 02, 2018, 11:37:32 AM
 #25067

Sia is forking 31st october,will you release udpate for claymore to cover this fork?

I have same question.

Any update on Siacoin mining?

SC is now possible to mine with Obelisks only

freebitcoin       ▄▄▄█▀▀██▄▄▄
   ▄▄██████▄▄█  █▀▀█▄▄
  ███  █▀▀███████▄▄██▀
   ▀▀▀██▄▄█  ████▀▀  ▄██
▄███▄▄  ▀▀▀▀▀▀▀  ▄▄██████
██▀▀█████▄     ▄██▀█ ▀▀██
██▄▄███▀▀██   ███▀ ▄▄  ▀█
███████▄▄███ ███▄▄ ▀▀▄  █
██▀▀████████ █████  █▀▄██
 █▄▄████████ █████   ███
  ▀████  ███ ████▄▄███▀
     ▀▀████   ████▀▀
BITCOIN
DICE
EVENT
BETTING
WIN A LAMBO !

.
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████████▄▄▄▄▄
▄▄▄▄▄██████████████████████████████████▄▄▄▄
▀██████████████████████████████████████████████▄▄▄
▄▄████▄█████▄████████████████████████████▄█████▄████▄▄
▀████████▀▀▀████████████████████████████████▀▀▀██████████▄
  ▀▀▀████▄▄▄███████████████████████████████▄▄▄██████████
       ▀█████▀  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ▀█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▄█████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
▀█████
.
PLAY NOW
█████▄
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
█████▀
LevaMuS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 01:44:31 PM
 #25068

Sia is forking 31st october,will you release udpate for claymore to cover this fork?

I have same question.

Any update on Siacoin mining?

SC is now possible to mine with Obelisks only

There is no restriction for GPU mining.
As I know we need just updated software to mine.
tg88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 454


View Profile
November 02, 2018, 02:11:04 PM
 #25069

There is no restriction for GPU mining.
As I know we need just updated software to mine.
https://siastats.info/mining

the difficulty went down a lot.
Does anyone know a compatible miner?
highlander19
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 05:37:53 PM
 #25070


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos


the only error that the update of the windos 10 lost my card works only 2, I have pro btc h81, even changing all the riser and only 2 card works after the update of this month of the windos, formatted and recognized all, after updating again he lost again , I put the Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 driver and it only recognizes 2 and 2 gets problem flagging!

alizali
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 178
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 06:02:36 PM
 #25071

i have watchdog error (opencl call) with claymore
while ETH miner works fine
why?
i love claymore because os less power usage but watchdog error kill me


As far as I can guess, you're either trying to overclock too much or trying to undervolt too much. Adjust your overclocking/undervolting numbers till your GPUs are in the position of handling the work with stability.

Are you using Claymore's integrated options or trying to use some driver for that?

as i mentioned ETH miner works fine with same OC/undervolting
just claymore drive me crazy
alizali
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 178
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 06:05:41 PM
 #25072

i have watchdog error (opencl call) with claymore
while ETH miner works fine
why?
i love claymore because os less power usage but watchdog error kill me


As far as I can guess, you're either trying to overclock too much or trying to undervolt too much. Adjust your overclocking/undervolting numbers till your GPUs are in the position of handling the work with stability.

Are you using Claymore's integrated options or trying to use some driver for that?

I kept having this error too on one gpu, was driving me crazy. Finally solved it by replacing the pcie riser which was faulty.
Ethash mining is much more sensitive than Cryptonight to bad risers.

is there a way to test riser?
how we can sure the problem is from riser?
why ETH miner has no probem with same OC/undervolting but claymore gives watchdog error?
LevaMuS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 06:23:00 PM
 #25073

There is no restriction for GPU mining.
As I know we need just updated software to mine.
https://siastats.info/mining
https://i.postimg.cc/kMVZvbTY/sia.jpg
the difficulty went down a lot.
Does anyone know a compatible miner?

There is not software yet (for GPU).
tg88
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 454


View Profile
November 02, 2018, 06:27:34 PM
 #25074

There is not software yet (for GPU).

Thanks for the info, That explains why hashrate is so low these days.
LevaMuS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 06:34:28 PM
 #25075

There is not software yet (for GPU).

Thanks for the info, That explains why hashrate is so low these days.

You are welcome.

Will be great if Claymore will implement Siacoin's new algorithm ASAP.
Efemen
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100


View Profile
November 02, 2018, 07:28:47 PM
 #25076

There is not software yet (for GPU).

Thanks for the info, That explains why hashrate is so low these days.

You are welcome.

Will be great if Claymore will implement Siacoin's new algorithm ASAP.

Siacoin will be ASIC mineable. So it is not profitable for GPU miners.
LevaMuS
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 02, 2018, 08:24:05 PM
 #25077

There is not software yet (for GPU).

Thanks for the info, That explains why hashrate is so low these days.

You are welcome.

Will be great if Claymore will implement Siacoin's new algorithm ASAP.

Siacoin will be ASIC mineable. So it is not profitable for GPU miners.

SiaClassic will, but Siacoin no
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 966
Merit: 297


Grow with community


View Profile
November 03, 2018, 09:02:59 AM
 #25078


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos


the only error that the update of the windos 10 lost my card works only 2, I have pro btc h81, even changing all the riser and only 2 card works after the update of this month of the windos, formatted and recognized all, after updating again he lost again , I put the Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 driver and it only recognizes 2 and 2 gets problem flagging!



windows update mess

If roll back couldnt do the trick, i guess you would do a fresh install of windows then do these

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2878646.0

highlander19
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 03, 2018, 04:42:11 PM
 #25079


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos


the only error that the update of the windos 10 lost my card works only 2, I have pro btc h81, even changing all the riser and only 2 card works after the update of this month of the windos, formatted and recognized all, after updating again he lost again , I put the Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 driver and it only recognizes 2 and 2 gets problem flagging!



windows update mess

If roll back couldnt do the trick, i guess you would do a fresh install of windows then do these

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2878646.0




I already tried to disable everything but anyway he does the update a hehehe terror, but thank you all
AzzAz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 985
Merit: 1005


View Profile
November 03, 2018, 07:19:45 PM
 #25080


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos


the only error that the update of the windos 10 lost my card works only 2, I have pro btc h81, even changing all the riser and only 2 card works after the update of this month of the windos, formatted and recognized all, after updating again he lost again , I put the Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 driver and it only recognizes 2 and 2 gets problem flagging!



windows update mess

If roll back couldnt do the trick, i guess you would do a fresh install of windows then do these

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2878646.0




I already tried to disable everything but anyway he does the update a hehehe terror, but thank you all
Did you reinstall offline?
Pages: « 1 ... 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 [1254] 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 ... 1393 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!