Bitcoin Forum
December 04, 2016, 04:00:06 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 [144] 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 ... 830 »
  Print  
Author Topic: OFFICIAL CGMINER mining software thread for linux/win/osx/mips/arm/r-pi 4.9.2  (Read 4815983 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988


Ruu \o/


View Profile WWW
January 13, 2012, 03:40:38 PM
 #2861

You're assuming that people with questionable morals/ethics are obvious based on their behavior on message boards.

An aside:  this reminds me of the business with the Reiser file system in Linux, written by the convicted murderer Hans Reiser
Good stuff but not universally adopted partly due to the "ick factor" with the man himself.
The axe murderer comment was not coincidence, given the history of Hans and linux Wink

In fact his code never got incorporated because it had too many problems. It had nothing to do with him being a murderer. Once he was convicted, though, all the people working on his project slowly all walked away one by one, thus leaving the code to rot.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at kano.is, solo mine at solo.ckpool.org
-ck
1480824006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480824006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480824006
Reply with quote  #2

1480824006
Report to moderator
1480824006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480824006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480824006
Reply with quote  #2

1480824006
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480824006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480824006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480824006
Reply with quote  #2

1480824006
Report to moderator
1480824006
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480824006

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480824006
Reply with quote  #2

1480824006
Report to moderator
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
January 13, 2012, 04:17:14 PM
 #2862


Back to the RPC stuff:

being able to switch a pool, or change a gpu engine clock are really the only commands I need. I would gladly pay 5 btc if these two features made it to the trunk.

Jim

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
January 13, 2012, 11:29:20 PM
 #2863


Back to the RPC stuff:

being able to switch a pool, or change a gpu engine clock are really the only commands I need. I would gladly pay 5 btc if these two features made it to the trunk.

Jim

Well as I replied yesterday Smiley
https://bitcointalk.org/index.php?topic=28402.msg689228#msg689228

But yeah - state exactly what you want with those 2 commands and once the CPU changes happen I'll put those 2 on first priority (for 5 BTC Smiley

Pool: https://kano.is BTC: 1KanoiBupPiZfkwqB7rfLXAzPnoTshAVmb
CKPool and CGMiner developer, IRC FreeNode #ckpool and #cgminer kanoi
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with Stratum, the best protocol to mine Bitcoins with ASIC hardware
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
January 14, 2012, 01:34:39 AM
 #2864


couple of comments..

1.  take them off crossfire if you can
2.  back the clocks off a little bit.  (I run 6870's at 940, only that high because that is stock)
3.  I dont see any accepted shares, only HW  (isn't that hardware failures?
4.  83 seems like a high temp
5.  100% fan?  how long do you plan on that fan working?

I don't run anything over 930 engine core, you can get a higher hash rate, fut for how long? and how stable?

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
DeathAndTaxes
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218


Gerald Davis


View Profile
January 14, 2012, 01:50:41 AM
 #2865

3.  I dont see any accepted shares, only HW  (isn't that hardware failures?
4.  83 seems like a high temp
5.  100% fan?  how long do you plan on that fan working?

Yeah he is killing that card.  

Quote
U:0.00/m
You produced absolutely no value for the entire time you were mining.  83C, 100% fan, 100% hardware failure rate.  A HW of anything other than 0 should be a massive WARNING WARNING WARNING GPU DESTRUCTION IN PROGRESS!

Drop the clocks back to stock, set fan @ 75%.  Temps should be in the 50C to 60C.  Start from there.  Find best intensity (try each for at least 30 min to get a good average).  Drop memclock down and then start overclocking slow.
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988


Ruu \o/


View Profile WWW
January 14, 2012, 02:41:39 AM
 #2866

HW is hardware errors. Your card is producing nothing but garbage and not a single share so you're pushing them too hard.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at kano.is, solo mine at solo.ckpool.org
-ck
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
January 14, 2012, 02:44:52 AM
 #2867


couple of comments..

1.  take them off crossfire if you can
2.  back the clocks off a little bit.  (I run 6870's at 940, only that high because that is stock)
3.  I dont see any accepted shares, only HW  (isn't that hardware failures?
4.  83 seems like a high temp
5.  100% fan?  how long do you plan on that fan working?

I don't run anything over 930 engine core, you can get a higher hash rate, fut for how long? and how stable?

1. gaming
2. they are stable at 1015core
3. LOL yeah.. Thats screwy i didnt notice that, Heres a better example, Thanks for pointing that out.
4. Yeaaahhhh it is...
5. Well. It's usually not at 100%, CGminer's been the first miner to raise my temps, The card has two fans, And a fan Atop of it pulling the heat out, Overnight, It drops to 80%

Heres a new line of what im getting (lol) since i blatently failed last time
Code:
 cgminer version 2.1.2 - Started: [2012-01-13 18:37:07]
--------------------------------------------------------------------------------
 (5s):634.2 (avg):632.2 Mh/s | Q:113  A:106  R:0  HW:0  E:94%  U:8.52/m
 TQ: 1  ST: 1  SS: 0  DW: 0  NB: 1  LW: 0  GF: 0  RF: 0
 Connected to http://pit.deepbit.net:8332 with LP as user *************
 Block: 000004bffbab40b456b696ab01b35521...  Started: [18:37:07]
--------------------------------------------------------------------------------
 [P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
 GPU 0:  83.0C 100%    | 317.2/315.9Mh/s | A:56 R:0 HW:0 U: 4.50/m I: 3
 GPU 1:  80.0C  98%    | 317.5/316.9Mh/s | A:50 R:0 HW:0 U: 4.02/m I: 3
--------------------------------------------------------------------------------

[2012-01-13 18:48:21] Accepted 00000000.fe653916.f311515d GPU 1 thread 3
[2012-01-13 18:48:44] Accepted 00000000.0bb0dcde.011fc6b5 GPU 1 thread 1
[2012-01-13 18:48:53] Accepted 00000000.e9ee5129.fc2e4fa1 GPU 0 thread 2
[2012-01-13 18:48:54] Accepted 00000000.24c13e33.6b273e3e GPU 0 thread 0
[2012-01-13 18:49:04] Accepted 00000000.8b072a29.c9074be6 GPU 0 thread 0
[2012-01-13 18:49:05] Accepted 00000000.0ef976ef.4aa64a0b GPU 1 thread 3
[2012-01-13 18:49:12] Accepted 00000000.62474031.80218b4f GPU 0 thread 0
[2012-01-13 18:49:16] Accepted 00000000.e7bb8d12.ad5f7181 GPU 1 thread 3
[2012-01-13 18:49:22] Accepted 00000000.d00eef91.5ea25a64 GPU 1 thread 1
[2012-01-13 18:49:24] Accepted 00000000.d970a4e3.19742876 GPU 0 thread 2
[2012-01-13 18:49:35] Accepted 00000000.f838815a.95ffee8c GPU 1 thread 1
[2012-01-13 18:49:35] Accepted 00000000.4dad1c63.87a47724 GPU 1 thread 3

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
January 14, 2012, 02:46:24 AM
 #2868

HW is hardware errors. Your card is producing nothing but garbage and not a single share so you're pushing them too hard.
XD yeah, I was failing when i posted that... Ima delete that old one.. Just for the record. (and lol shame on me for this)
i accedentally set the core and mem in viseversa, While at the same time, I wanted to see how much "lag" i got when running a game with CGminer at i3.
So.. 450core 1000mem. LOL=Epic lag on everything, And i thought it was just the miner, the crashing? Yeah, Lol t'was also due to my failure of the clocks+bench+mine

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
January 14, 2012, 02:57:06 AM
 #2869

Oh hey two things;
1, anytime i try to save a .conf file, It saves, Looks all good to go, But always goes "failed to load json configuration file<--or something simmilar

2, I've heard that you can put the .dll's from older SDK's somewhere in/near the CGminer folder, And then CGminer will use them, AKA 12.1 SDK 2.6 With 12.1 SDK 2.4 performance
Where do i put the dlls? (i know wich ones)

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
Remember remember the 5th of November
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526

Reverse engineer from time to time


View Profile
January 14, 2012, 04:03:41 AM
 #2870

Oh hey two things;
1, anytime i try to save a .conf file, It saves, Looks all good to go, But always goes "failed to load json configuration file<--or something simmilar

2, I've heard that you can put the .dll's from older SDK's somewhere in/near the CGminer folder, And then CGminer will use them, AKA 12.1 SDK 2.6 With 12.1 SDK 2.4 performance
Where do i put the dlls? (i know wich ones)
Didn't you just basically answer question 2 yourself?

BTC:1AiCRMxgf1ptVQwx6hDuKMu4f7F27QmJC2
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
January 14, 2012, 04:06:54 AM
 #2871

Oh hey two things;
1, anytime i try to save a .conf file, It saves, Looks all good to go, But always goes "failed to load json configuration file<--or something simmilar

2, I've heard that you can put the .dll's from older SDK's somewhere in/near the CGminer folder, And then CGminer will use them, AKA 12.1 SDK 2.6 With 12.1 SDK 2.4 performance
Where do i put the dlls? (i know wich ones)
Didn't you just basically answer question 2 yourself?
Well thats the thing.. Nothing changes when i put the .dll's in the dir... Even after i reboot...

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
January 14, 2012, 04:08:40 AM
 #2872



But yeah - state exactly what you want with those 2 commands and once the CPU changes happen I'll put those 2 on first priority (for 5 BTC Smiley

Kano, thanks.  will let you know,  trying to get the interface working now.

which brings me to this point, i am seeing a discrepancy between the RPC data and the cgminer data regarding LP

the app reports that I have 'with LP'  but the rpc reports  ' [Long Poll] N'

web:
Code:
cgminer version 2.1.2 - Started: [1326505319]    Rig: miner4
(5s):?  (avg): 2939.46 Mh/s  |    Q:5791   A:412   R:1   HW:3   E:?%   U:2.91/m
TQ:?   ST:0   SS:?   DW:97   NB:10   LW:716   GF:2   RF:0
Connected to http://192.168.1.100:8332 without LP as user ?

app:
Code:
cgminer version 2.1.2 - Started: [2012-01-14 01:42:03]
--------------------------------------------------------------------------------
 (5s):2929.5 (avg):2938.8 Mh/s | Q:6029  A:428  R:1  HW:3  E:7%  U:2.90/m
 TQ: 9  ST: 13  SS: 0  DW: 104  NB: 11  LW: 726  GF: 2  RF: 0
 Connected to http://192.168.1.100:8332 with LP as user ME
 Block: 00000d67e00edd9eb1d3103a548d5d2c...  Started: [04:04:52]


edit:

here is the print_r of the rpc call
Code:
[1] => Array
                (
                    [POOL] => 1
                    [URL] => http://192.168.1.100:8332
                    [Status] => Alive
                    [Priority] => 0
                    [Long Poll] => N
                    [Getworks] => 5916
                    [Accepted] => 0
                    [Rejected] => 0
                    [Discarded] => 95
                    [Stale] => 0
                    [Get Failures] => 2
                    [Remote Failures] => 0
                )

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
January 14, 2012, 04:22:09 AM
 #2873



But yeah - state exactly what you want with those 2 commands and once the CPU changes happen I'll put those 2 on first priority (for 5 BTC Smiley
quote myself...
Quote
Kano,
  What I am looking for is basically exactly what you would do if you went thru the apps interface to:

1.  switch pool
   P ->  S -> pool number

2.  change engine clock
   G -> C -> GPU# -> E  -> newValue

3. change mem clock
   G -> C -> GPU# -> M  -> newValue


I guess just about any one of the gpu changes would be good, but the 3 above I think are critical.  Even if you can control the fan (I usually have on auto)  you can always lower the Eclock down to try and kool it..  or disable the card which you have already implimented.



I would like to revise the above list with this one.

1. ability to switch pools (i think setting a pools priority to 0 would work?)
2.  setting any of the following, for 1 or all gpus's:
  • "intensity" : "newValue",
  • "gpu-engine" : "newValue",
  • "gpu-memclock" : "newValue",
  • "gpu-fan":      "newValue",  ex(50-85)


I realize the 'all gpus' could get tricky, because most of these takes possible a comma delim list. and i have no idea how it is implimented  so just one at a time is good


also just wanted to bump this up again.  i know we are waiting to resolve the code/trunk issues.

here is a sample of the single php page summary of all cgminers in farm no database needed..
http://cgminerweb.com/example.miner.php.html  (html snapshot)

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988


Ruu \o/


View Profile WWW
January 14, 2012, 04:26:40 AM
 #2874

Oh hey two things;
1, anytime i try to save a .conf file, It saves, Looks all good to go, But always goes "failed to load json configuration file<--or something simmilar

2, I've heard that you can put the .dll's from older SDK's somewhere in/near the CGminer folder, And then CGminer will use them, AKA 12.1 SDK 2.6 With 12.1 SDK 2.4 performance
Where do i put the dlls? (i know wich ones)
Try hand editing the conf file. Apparently there is sometimes a problem with the "vddc" entries. I don't know why.

You don't copy dlls, you copy any .bin files

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at kano.is, solo mine at solo.ckpool.org
-ck
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
January 14, 2012, 05:12:40 AM
 #2875



But yeah - state exactly what you want with those 2 commands and once the CPU changes happen I'll put those 2 on first priority (for 5 BTC Smiley

Kano, thanks.  will let you know,  trying to get the interface working now.

which brings me to this point, i am seeing a discrepancy between the RPC data and the cgminer data regarding LP

the app reports that I have 'with LP'  but the rpc reports  ' [Long Poll] N'
That's probably due to having more than one pool?
Actually - yes you do have more than one pool (that pool number is '1' not '0')
LP is an attribute of a pool.
However, the status at the top of cgminer is if ANY pool has LP - cgminer only uses one LP.

Pool: https://kano.is BTC: 1KanoiBupPiZfkwqB7rfLXAzPnoTshAVmb
CKPool and CGMiner developer, IRC FreeNode #ckpool and #cgminer kanoi
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with Stratum, the best protocol to mine Bitcoins with ASIC hardware
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
January 14, 2012, 05:18:26 AM
 #2876

Oh hey two things;
1, anytime i try to save a .conf file, It saves, Looks all good to go, But always goes "failed to load json configuration file<--or something simmilar

2, I've heard that you can put the .dll's from older SDK's somewhere in/near the CGminer folder, And then CGminer will use them, AKA 12.1 SDK 2.6 With 12.1 SDK 2.4 performance
Where do i put the dlls? (i know wich ones)
Try hand editing the conf file. Apparently there is sometimes a problem with the "vddc" entries. I don't know why.

You don't copy dlls, you copy any .bin files

There are No .bin files in either the enitre 2.5SDK.exe installer, Or in the CGMiner dir.
what .bins are you talking about?

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
January 14, 2012, 05:54:04 AM
 #2877


However, the status at the top of cgminer is if ANY pool has LP - cgminer only uses one LP.

So if I am reading you right..  LP is working, because one of the other pools has it, even if my solo server is not actually doing the LP.


Thxs.

here is a taste of what I am working on..  (trying to keep the original cgminer format that we all know)

this is the first time I can actually see what my actual hashrate and util is in real time!  

this is a single php page plus the included socket example api, no database necessary
http://cgminerweb.com/example.miner.php.html

1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
January 14, 2012, 07:36:35 AM
 #2878

Crossfire6870's SDK2.6 win7x64 1000core 490mem, Loving this miner Because it compiled a SDK2.5 .bin, Making itself run off SDK 2.5 Whilst i have 2.6 installed
Code:
cgminer version 2.1.2 - Started: [2012-01-13 23:31:03]
--------------------------------------------------------------------------------
 (5s):634.8 (avg):637.2 Mh/s | Q:8503  A:6394  R:10  HW:0  E:75%  U:8.93/m
 TQ: 3  ST: 4  SS: 0  DW: 1095  NB: 78  LW: 0  GF: 15  RF: 5
 Connected to http://pit.deepbit.net:8332 with LP as user ***************
 Block: 0000054533fe9192bb1f8a7f5e4506cc...  Started: [11:22:57]
--------------------------------------------------------------------------------
 [P]ool management [G]PU management [S]ettings [D]isplay options [Q]uit
 GPU 0:  83.0C  98%    | 317.0/318.5Mh/s | A:3208 R:6 HW:0 U:4.48/m I: 3
 GPU 1:  79.0C  98%    | 318.6/318.8Mh/s | A:3186 R:4 HW:0 U:4.45/m I: 3
--------------------------------------------------------------------------------

[2012-01-14 11:25:56] Accepted 00000000.fe087aa6.b6c65b1c GPU 1 thread 1
[2012-01-14 11:25:59] Accepted 00000000.3da5aba9.a4ffc4c4 GPU 0 thread 2
[2012-01-14 11:26:03] Accepted 00000000.23f2c69d.e1247f03 GPU 0 thread 0
[2012-01-14 11:26:08] Accepted 00000000.9b195352.5d02bd13 GPU 1 thread 3
[2012-01-14 11:26:11] Accepted 00000000.98ae433f.4890aa38 GPU 1 thread 3
[2012-01-14 11:26:13] Accepted 00000000.7af8e905.3dc22ee1 GPU 0 thread 2
[2012-01-14 11:26:20] Accepted 00000000.71801391.93aad286 GPU 0 thread 0
[2012-01-14 11:26:26] Accepted 00000000.04eab056.9a04b654 GPU 0 thread 0
[2012-01-14 11:26:30] Accepted 00000000.82d3a872.5a759e46 GPU 0 thread 2
[2012-01-14 11:26:35] Accepted 00000000.ae651790.d9904148 GPU 0 thread 2
[2012-01-14 11:26:35] Accepted 00000000.5589aab8.33646615 GPU 0 thread 0
[2012-01-14 11:26:42] Accepted 00000000.b2f12627.a3f7e617 GPU 1 thread 3
Code updated to a Much larger sample size (ran overnight)

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
jjiimm_64
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680


View Profile
January 14, 2012, 07:40:54 AM
 #2879

I dont know if anyone else is seeing this.

I know this is free/donate software, and normally I would just continue to use the olderversion......

The newest version has lowered my hashrate on the windoz boxes.  This one is pretty clear. I dont want to go back to the older version because of the new RPC stuff..

windows 7 64
CCC  12 (latest version)

it looks like a reduction of about 30Mhash per gpu.  The below rig has 5 6950's, one of them unlocked. The unlocked one normally gets close to 390, and the other 363
Code:
cgminer version 2.1.2 - Started: [1326522675]    Rig: miner12
(5s):?  (avg): 1692.5 Mh/s  |    Q:781   A:1405   R:8   HW:0   E:?%   U:22.63/m
TQ:?   ST:0   SS:?   DW:43   NB:7   LW:2442   GF:1   RF:0
Connected to http://us.eclipsemc.com:8337 with LP as user ?
GPU 0: 75.5C 2934RPM 55% | 333.0/332.5Mh/s | 875Mhz 1.1V A:306 R:4 HW:0 U:4.93/m I: 7
GPU 1: 74.0C 3907RPM 73% | 361.9/362.5Mh/s | 875Mhz 1.06V A:308 R:1 HW:0 U:4.96/m I: 7
GPU 2: 75.5C 3830RPM 72% | 332.8/332.5Mh/s | 875Mhz 1.06V A:281 R:1 HW:0 U:4.53/m I: 7
GPU 3: 73.0C 4168RPM 77% | 333.9/332.6Mh/s | 875Mhz 1.1V A:268 R:1 HW:0 U:4.32/m I: 7
GPU 4: 73.5C 3028RPM 58% | 334.3/332.5Mh/s | 875Mhz 1.1V A:242 R:1 HW:0 U:3.90/m I: 7


1jimbitm6hAKTjKX4qurCNQubbnk2YsFw
Fiyasko
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


Okey Dokey Lokey


View Profile
January 14, 2012, 08:15:49 AM
 #2880

I dont know if anyone else is seeing this.

I know this is free/donate software, and normally I would just continue to use the olderversion......

The newest version has lowered my hashrate on the windoz boxes.  This one is pretty clear. I dont want to go back to the older version because of the new RPC stuff..

windows 7 64
CCC  12 (latest version)

it looks like a reduction of about 30Mhash per gpu.  The below rig has 5 6950's, one of them unlocked. The unlocked one normally gets close to 390, and the other 363
Code:
cgminer version 2.1.2 - Started: [1326522675]    Rig: miner12
(5s):?  (avg): 1692.5 Mh/s  |    Q:781   A:1405   R:8   HW:0   E:?%   U:22.63/m
TQ:?   ST:0   SS:?   DW:43   NB:7   LW:2442   GF:1   RF:0
Connected to http://us.eclipsemc.com:8337 with LP as user ?
GPU 0: 75.5C 2934RPM 55% | 333.0/332.5Mh/s | 875Mhz 1.1V A:306 R:4 HW:0 U:4.93/m I: 7
GPU 1: 74.0C 3907RPM 73% | 361.9/362.5Mh/s | 875Mhz 1.06V A:308 R:1 HW:0 U:4.96/m I: 7
GPU 2: 75.5C 3830RPM 72% | 332.8/332.5Mh/s | 875Mhz 1.06V A:281 R:1 HW:0 U:4.53/m I: 7
GPU 3: 73.0C 4168RPM 77% | 333.9/332.6Mh/s | 875Mhz 1.1V A:268 R:1 HW:0 U:4.32/m I: 7
GPU 4: 73.5C 3028RPM 58% | 334.3/332.5Mh/s | 875Mhz 1.1V A:242 R:1 HW:0 U:3.90/m I: 7


Lets get the obvious questions out of the way
Could your drivers have updated recently?
Your Obviously talking about the newer version of CGminer right? If not, SDK2.6 is your problem.

http://bitcoin-otc.com/viewratingdetail.php?nick=DingoRabiit&sign=ANY&type=RECV <-My Ratings
https://bitcointalk.org/index.php?topic=857670.0 GAWminers and associated things are not to be trusted, Especially the "mineral" exchange
Pages: « 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 [144] 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 ... 830 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!