Bitcoin Forum
May 23, 2019, 04:17:33 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 [334] 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.8.8 - native algo switching  (Read 204108 times)
lncm
Member
**
Offline Offline

Activity: 300
Merit: 11


View Profile
April 21, 2019, 05:35:38 PM
 #6661

It doesn't really work for me.

Vega 56 with Samsung Memory, conservative power settings, cvddc and mvddc 900, cclock 1200, mclock 940.

Perfectly stable for days with 1.8.1, ~1800 H/s.

With tweak settings, HBB goes boom and starts hashing @ 1100 H/s.
Reduced memory clock to 900 and set voltage to 950 mv. Can go up to 3, just as fast as 940 Mhz memory with 1.8.1 and no tweak (obviously).

Tweak setting 4 gave imediate screen corruption.

Should I test it with default memory clock?
GET 25 FREE SPINS AT REGISTRATION
GET 100% BONUS ON FIRST DEPOSIT
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558585053
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558585053

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558585053
Reply with quote  #2

1558585053
Report to moderator
1558585053
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558585053

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558585053
Reply with quote  #2

1558585053
Report to moderator
1558585053
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558585053

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558585053
Reply with quote  #2

1558585053
Report to moderator
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 582


View Profile WWW
April 21, 2019, 07:22:47 PM
 #6662

It doesn't really work for me.

Vega 56 with Samsung Memory, conservative power settings, cvddc and mvddc 900, cclock 1200, mclock 940.

Perfectly stable for days with 1.8.1, ~1800 H/s.

With tweak settings, HBB goes boom and starts hashing @ 1100 H/s.
Reduced memory clock to 900 and set voltage to 950 mv. Can go up to 3, just as fast as 940 Mhz memory with 1.8.1 and no tweak (obviously).

Tweak setting 4 gave imediate screen corruption.

Should I test it with default memory clock?

Even at profile 1 you should have a minimum 5% increase.
Clocks are ok, vddc is ok, so i don't really get it why you get lower hash.

Did you just use + - , or set the profile in the config file ?
If only + -, there's a bug i fixed, it will be released in a day.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
BestBitcoinOdds
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 30


View Profile
April 21, 2019, 07:36:30 PM
 #6663

Mining ETN at nanopool with RX580 8GB , intensity 60 on each card 890h/s! Is there anyway I can further tweak it or that's the maximum? Do you guys have some BIOS mods for RX580 Sapphire Nitro+ Special Edition's with Micron memory for cryptonight algorithm? I am currently mining it with my ETH, which may be causing this not optimal speed.
akvilon888
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
April 21, 2019, 08:05:58 PM
 #6664

Mining ETN at nanopool with RX580 8GB , intensity 60 on each card 890h/s! Is there anyway I can further tweak it or that's the maximum? Do you guys have some BIOS mods for RX580 Sapphire Nitro+ Special Edition's with Micron memory for cryptonight algorithm? I am currently mining it with my ETH, which may be causing this not optimal speed.

you can use polaris bios editor, it has auto timing option, so you can mod your bios and then get some more h/s. i have some old cards rx 480 with 8gb, and they both does ~1000h/s on cnr and ~30mhs on eth, both with bios with moded timings by PBE.
lncm
Member
**
Offline Offline

Activity: 300
Merit: 11


View Profile
April 21, 2019, 09:21:42 PM
 #6665

It doesn't really work for me.

Vega 56 with Samsung Memory, conservative power settings, cvddc and mvddc 900, cclock 1200, mclock 940.

Perfectly stable for days with 1.8.1, ~1800 H/s.

With tweak settings, HBB goes boom and starts hashing @ 1100 H/s.
Reduced memory clock to 900 and set voltage to 950 mv. Can go up to 3, just as fast as 940 Mhz memory with 1.8.1 and no tweak (obviously).

Tweak setting 4 gave imediate screen corruption.

Should I test it with default memory clock?

Even at profile 1 you should have a minimum 5% increase.
Clocks are ok, vddc is ok, so i don't really get it why you get lower hash.

Did you just use + - , or set the profile in the config file ?
If only + -, there's a bug i fixed, it will be released in a day.

No, I set the profile in config, and setup 1.8.4 from scratch.

Maybe because of Samsung memory? (Reported by GPU-Z)

Some Vegas are a bit finecky with memory overclock and disable HBM, starting to hash at much lower speeds. You have to reset the card to get it working again. I got it from too much memory overclock, and lowered it to 940 until it fully stabilize. No problems now, still haven't upgraded from 1.8.1 because it's really stable with my 480/580/Vega 56 rig.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 582


View Profile WWW
April 22, 2019, 03:10:36 AM
 #6666

It doesn't really work for me.

Vega 56 with Samsung Memory, conservative power settings, cvddc and mvddc 900, cclock 1200, mclock 940.

Perfectly stable for days with 1.8.1, ~1800 H/s.

With tweak settings, HBB goes boom and starts hashing @ 1100 H/s.
Reduced memory clock to 900 and set voltage to 950 mv. Can go up to 3, just as fast as 940 Mhz memory with 1.8.1 and no tweak (obviously).

Tweak setting 4 gave imediate screen corruption.

Should I test it with default memory clock?

Even at profile 1 you should have a minimum 5% increase.
Clocks are ok, vddc is ok, so i don't really get it why you get lower hash.

Did you just use + - , or set the profile in the config file ?
If only + -, there's a bug i fixed, it will be released in a day.

No, I set the profile in config, and setup 1.8.4 from scratch.

Maybe because of Samsung memory? (Reported by GPU-Z)

Some Vegas are a bit finecky with memory overclock and disable HBM, starting to hash at much lower speeds. You have to reset the card to get it working again. I got it from too much memory overclock, and lowered it to 940 until it fully stabilize. No problems now, still haven't upgraded from 1.8.1 because it's really stable with my 480/580/Vega 56 rig.

Samsung is ok, you should use the --resetvega switch, which is mega recommended if you have Vegas.. It disables/enables the gpu before mining.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 582


View Profile WWW
April 22, 2019, 11:14:04 AM
 #6667

V1.8.5
- Fixed the 'tweak_profile' changing with + - on keyboard
- Tweaking is now auto disabled if no supported devices found

This release is a quick fix

+ There was a bug with using + - while mining to switch tweak_profiles. Miner reported 0 hash after switch and restarted itself. This should now be fixed.

+ If no tweak supported devices found, tweaking is auto disabled so no unneccessary resources are used

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 332
Merit: 0


View Profile
April 22, 2019, 12:15:09 PM
Last edit: April 22, 2019, 12:26:59 PM by livada
 #6668

V1.8.5
- Fixed the 'tweak_profile' changing with + - on keyboard
- Tweaking is now auto disabled if no supported devices found

This release is a quick fix

+ There was a bug with using + - while mining to switch tweak_profiles. Miner reported 0 hash after switch and restarted itself. This should now be fixed.

+ If no tweak supported devices found, tweaking is auto disabled so no unneccessary resources are used

SRBMINER block AMD MEM TWEAK Huh

Failed to load EIO.dll

after srb 1.8.4 start amd tweak stop work.


wtf?

use other option. iff user not use + for tweak not block amd mem tweek . if use block tweak.

i use srbminer but i wont use beter tweak (amd mem tweek) not srb miner tweak.

problem is : when i go out and use other miner amd tweek not work. srb block and not work after exit. only restart unblock amd tweek. this is problem.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 582


View Profile WWW
April 22, 2019, 12:25:52 PM
 #6669

V1.8.5
- Fixed the 'tweak_profile' changing with + - on keyboard
- Tweaking is now auto disabled if no supported devices found

This release is a quick fix

+ There was a bug with using + - while mining to switch tweak_profiles. Miner reported 0 hash after switch and restarted itself. This should now be fixed.

+ If no tweak supported devices found, tweaking is auto disabled so no unneccessary resources are used

SRBMINER block AMD MEM TWEAK Huh

Failed to load EIO.dll

after srb 1.8.4 start amd tweak stop work.


wtf?

use other option. iff user not use + for tweak not block amd mem tweek . if use block tweak.

i use srbminer but i wont use beter tweak (amd mem tweek) not srb miner tweak.

Use the --disabletweaking parameter if you are going to use an external software to change timings on the fly.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 332
Merit: 0


View Profile
April 22, 2019, 12:28:22 PM
 #6670

V1.8.5
- Fixed the 'tweak_profile' changing with + - on keyboard
- Tweaking is now auto disabled if no supported devices found

This release is a quick fix

+ There was a bug with using + - while mining to switch tweak_profiles. Miner reported 0 hash after switch and restarted itself. This should now be fixed.

+ If no tweak supported devices found, tweaking is auto disabled so no unneccessary resources are used

SRBMINER block AMD MEM TWEAK Huh

Failed to load EIO.dll

after srb 1.8.4 start amd tweak stop work.


wtf?

use other option. iff user not use + for tweak not block amd mem tweek . if use block tweak.

i use srbminer but i wont use beter tweak (amd mem tweek) not srb miner tweak.

Use the --disabletweaking parameter if you are going to use an external software to change timings on the fly.

problem je nakon izlaska iz srbminera. i dalje je bllokiran taj EIO. ja koristim tvoj tweek al nakon toga moram restartat cijeli miner da ponistim taj block. to bas i nije normalno.

ktome sto moram nesto disablirat ak nisa mupotrijebio niejdnu opciju koja bi uplaila tweekera niti sam stisnuo + ?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 582


View Profile WWW
April 22, 2019, 12:29:09 PM
 #6671

V1.8.5
- Fixed the 'tweak_profile' changing with + - on keyboard
- Tweaking is now auto disabled if no supported devices found

This release is a quick fix

+ There was a bug with using + - while mining to switch tweak_profiles. Miner reported 0 hash after switch and restarted itself. This should now be fixed.

+ If no tweak supported devices found, tweaking is auto disabled so no unneccessary resources are used

SRBMINER block AMD MEM TWEAK Huh

Failed to load EIO.dll

after srb 1.8.4 start amd tweak stop work.


wtf?

use other option. iff user not use + for tweak not block amd mem tweek . if use block tweak.

i use srbminer but i wont use beter tweak (amd mem tweek) not srb miner tweak.

Use the --disabletweaking parameter if you are going to use an external software to change timings on the fly.

problem je nakon izlaska iz srbminera. i dalje je bllokiran taj EIO. ja koristim tvoj tweek al nakon toga moram restartat cijeli miner da ponistim taj block. to bas i nije normalno.

Ako koristis --disabletweaking onda nije nista blokirano.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 332
Merit: 0


View Profile
April 22, 2019, 12:30:12 PM
 #6672

V1.8.5
- Fixed the 'tweak_profile' changing with + - on keyboard
- Tweaking is now auto disabled if no supported devices found

This release is a quick fix

+ There was a bug with using + - while mining to switch tweak_profiles. Miner reported 0 hash after switch and restarted itself. This should now be fixed.

+ If no tweak supported devices found, tweaking is auto disabled so no unneccessary resources are used

SRBMINER block AMD MEM TWEAK Huh

Failed to load EIO.dll

after srb 1.8.4 start amd tweak stop work.


wtf?

use other option. iff user not use + for tweak not block amd mem tweek . if use block tweak.

i use srbminer but i wont use beter tweak (amd mem tweek) not srb miner tweak.

Use the --disabletweaking parameter if you are going to use an external software to change timings on the fly.

problem je nakon izlaska iz srbminera. i dalje je bllokiran taj EIO. ja koristim tvoj tweek al nakon toga moram restartat cijeli miner da ponistim taj block. to bas i nije normalno.

Ako koristis --disabletweaking onda nije nista blokirano.

pa koristio sam srbminer npr na lite algui s tweakom izadjem van i hocu upotrijebit amd tweakera i ne mogu. eto tu je problem. moras restartat stroj.
jednom kad upotrijebis srbminera bez disable moras restartat stroj jer je zauvjek blokirao amd mem tweakera.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 582


View Profile WWW
April 22, 2019, 12:40:14 PM
 #6673

V1.8.5
- Fixed the 'tweak_profile' changing with + - on keyboard
- Tweaking is now auto disabled if no supported devices found

This release is a quick fix

+ There was a bug with using + - while mining to switch tweak_profiles. Miner reported 0 hash after switch and restarted itself. This should now be fixed.

+ If no tweak supported devices found, tweaking is auto disabled so no unneccessary resources are used

SRBMINER block AMD MEM TWEAK Huh

Failed to load EIO.dll

after srb 1.8.4 start amd tweak stop work.


wtf?

use other option. iff user not use + for tweak not block amd mem tweek . if use block tweak.

i use srbminer but i wont use beter tweak (amd mem tweek) not srb miner tweak.

Use the --disabletweaking parameter if you are going to use an external software to change timings on the fly.

problem je nakon izlaska iz srbminera. i dalje je bllokiran taj EIO. ja koristim tvoj tweek al nakon toga moram restartat cijeli miner da ponistim taj block. to bas i nije normalno.

Ako koristis --disabletweaking onda nije nista blokirano.

pa korstio sam srbminer npr na lite algui s tweakom izadjem van i ocu upotrijebit amd tweakera i ne mogu eto tu je problem. moras restartat stroj.
jednom kad upotrijebis srbminera bez disable moras restartat stroj jer je zauvjek blokirao amd mem tweakera.

Znaci koristi ili samo majnerov tweak ili onaj tweak. Tako je kako je. Necu da mi se iscitavaju strapovi koje kreira majner.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
mrsimit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 22, 2019, 01:43:56 PM
 #6674

hi doc thanks for the awesome miner,

after 1.8.4 my start.bat is;
 SRBMiner-CN.exe --logfile %LOGTIME% --ccryptonighttype normalv4 --cgpuid 0,1,2,3 --cgpuintensity 112,112,112,112 --cgpuworksize 16,16,16,16 --cgputhreads 2,2,2,2 --cgputweakprofile 5,5,5,5 --shutdowntemperature 80  --pools pools.txt

in version 8.4 when miner is start it shows tweaking : enabled. but after I change the version to 1.8.5 and  use same start.bat it shows tweaking : disabled. how can I change this situation ?

thanks in advance
marcotheminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 1012


Newbies: Feel free to message me!


View Profile
April 22, 2019, 02:01:37 PM
 #6675

For those mining ETN (good time to pick some up, good on you): https://lab.antpool.com/
They have a month of 0% fee, might as well use them if you trust them.

Please PM me if this is not an appropriate thread to post this in.

░░░ WCX: LONG/SHORT CRYPTO, STOCK, & FOREX with BITCOIN ░░░░░░ 0 fees ░ 300x Leverage ░ 100+ Markets ░ HIGH Liquidity ░░░
Legitimate negative trusted member? That's me. Negative trusts came from repaying loans late I kept in contact with LENDERS involved - THOSE LENDERS left neutral/positive trust following resolution.
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 582


View Profile WWW
April 22, 2019, 02:16:32 PM
 #6676

hi doc thanks for the awesome miner,

after 1.8.4 my start.bat is;
 SRBMiner-CN.exe --logfile %LOGTIME% --ccryptonighttype normalv4 --cgpuid 0,1,2,3 --cgpuintensity 112,112,112,112 --cgpuworksize 16,16,16,16 --cgputhreads 2,2,2,2 --cgputweakprofile 5,5,5,5 --shutdowntemperature 80  --pools pools.txt

in version 8.4 when miner is start it shows tweaking : enabled. but after I change the version to 1.8.5 and  use same start.bat it shows tweaking : disabled. how can I change this situation ?

thanks in advance

Put in some Vega gpus Smiley)
Tweaking is atm only for Vega gpus, so from 1.8.5 if no supported gpu found, tweaking gets disabled.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
Iamtutut
Member
**
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 11


View Profile
April 22, 2019, 04:09:49 PM
 #6677

For those mining ETN (good time to pick some up, good on you): https://lab.antpool.com/
They have a month of 0% fee, might as well use them if you trust them.

Please PM me if this is not an appropriate thread to post this in.

Mining ETN (electroneum) with a GPU ? Is that some kind of trolling ? You want to make 2 cents per day per GPU...Even with totally free electricity I'd never mine this anymore.
duketasos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 22, 2019, 04:51:18 PM
 #6678

hi doc thanks for the awesome miner,

after 1.8.4 my start.bat is;
 SRBMiner-CN.exe --logfile %LOGTIME% --ccryptonighttype normalv4 --cgpuid 0,1,2,3 --cgpuintensity 112,112,112,112 --cgpuworksize 16,16,16,16 --cgputhreads 2,2,2,2 --cgputweakprofile 5,5,5,5 --shutdowntemperature 80  --pools pools.txt

in version 8.4 when miner is start it shows tweaking : enabled. but after I change the version to 1.8.5 and  use same start.bat it shows tweaking : disabled. how can I change this situation ?

thanks in advance

Put in some Vega gpus Smiley)
Tweaking is atm only for Vega gpus, so from 1.8.5 if no supported gpu found, tweaking gets disabled.

Doc tweak works (almost**) at 1.8.4 , at your new version it just sais disabled...no matter what i do (7x ref vegas 56 all samsung mem)
now about the almost...it works only at prof 1 all others freeze instantly the system... cards at 1407/950  940/900 PPTs 1100 hbm (the classic everyone uses) old version overdrive.
duketasos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 22, 2019, 05:32:22 PM
 #6679

forgot to add drivers: 18.5.1
myka280
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 22, 2019, 06:49:41 PM
 #6680

Srbminer gets banned on a pool because of invalid shares when mining sumokoin (cryptonight_r). Tested on miner rocks and hashvault pools with Srbminers 1.8.3 1.8.4 and 1.8.5. Does anybody have an idea why ?

Code:
[2019-04-22 18:38:21] json_send[257]: {"id":94,"jsonrpc": "2.0","method":"submit","params":{"id":"a060e017-5377-4e4a-96cd-d26a07dc10ef","job_id":"62611261-7f02-4a18-bfe0-d8e61f0b0300","nonce":"0b680090","result":"138a7661b6db9bd51eb4ed28143fa62e295f910729405d312938b75200030000","algo":"cn/r"}}
[2019-04-22 18:38:21] json_receive[361]: {"jsonrpc":"2.0","method":"job","params":{"blob":"0808fbbef7e5051601a527c32744df6187ee9c355e2599e61efcf71199bdb1482740aead744251000000004ef045c235718b7b4f181519d3a072c357d993d94680283698dc448fc26d90dd06","job_id":"62611261-7f02-4a18-bfe0-d8e61f0b0300","target":"50230000","id":"a060e017-5377-4e4a-96cd-d26a07dc10ef","height":274377,"algo":"cn/r","variant":"r"}}
[2019-04-22 18:38:21] pool_have_job: Pool sent a new job, block height 274377 [ID: 62611261-7f02-4a18-bfe0-d8e61f0b0300] [normalv4]
[2019-04-22 18:38:21] json_receive[78]: {"id":94,"jsonrpc":"2.0","error":{"code":-1,"message":"Low difficulty share"}}
[2019-04-22 18:38:21] miner_result: GPU4[BUS:7] result rejected for job[11] [low difficulty share]

Code:
[2019-04-22 00:25:20] miner_result: GPU0[BUS:6] result rejected for job[11] [incorrect share]
[2019-04-22 00:25:31] json_send[201]: {"id":34,"jsonrpc": "2.0","method":"submit","params":{"id":"995632181443679","job_id":"847126244800953","nonce":"b7780140","result":"1e18e28c6904aba5fc8172ffdc73d5ec8fee4411c8e174848f6366c6ef360000"}}
[2019-04-22 00:25:31] json_receive[73]: {"id":34,"jsonrpc":"2.0","error":{"code":20,"message":"Incorrect share"}}
...
[2019-04-22 00:29:18] json_receive[135]: {"id":2,"jsonrpc":"2.0","error":{"code":20,"message":"your miner is banned (569 seconds left), because sends a lot of invalid shares"}}
Pages: « 1 ... 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 [334] 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!