Bitcoin Forum
June 20, 2024, 08:25:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 [309] 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 ... 363 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 237212 times)
keksik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 169
Merit: 1


View Profile
March 09, 2019, 11:42:57 AM
Last edit: March 09, 2019, 11:54:10 AM by keksik
 #6161

this are my results for v8, are they ok?

9card rig

[2019-03-09 12:31:03] GPU0 :    924 H/s [T: 59c, RPM: 1718, CC: 1250 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:8]      ASUS DUAL RX 580 OC 4 GB Elpida
[2019-03-09 12:31:03] GPU1 :    902 H/s [T: 60c, RPM: 1440, CC: 1150 MHz, MC: 1925 MHz][BUS:10]    Sapphire PULSE RX 580 4 GB Elpida
[2019-03-09 12:31:03] GPU2 :    874 H/s [T: 59c, RPM: 1932, CC: 1125 MHz, MC: 1900 MHz][BUS:13]    XFX RS RX 570 Black Edition Elpida
[2019-03-09 12:31:03] GPU3 :    912 H/s [T: 62c, RPM: 1211, CC: 1125 MHz, MC: 1950 MHz][BUS:14]    ASUS DUAL RX 580 OC 4 GB Elpida
[2019-03-09 12:31:03] GPU4 :    934 H/s [T: 61c, RPM: 1848, CC: 1175 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:15]    ASUS DUAL RX 580 OC 4 GB Elpida
[2019-03-09 12:31:03] GPU5 :    894 H/s [T: 61c, RPM: 1592, CC: 1125 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:4]      GIGABYTE RX 570 GAMING Hynix
[2019-03-09 12:31:03] GPU6 :    1034 H/s[T: 57c, RPM: 1159, CC: 1280 MHz, MC: 2175 MHz][BUS:11]   Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB Samsung
[2019-03-09 12:31:03] GPU7 :    892 H/s [T: 61c, RPM: 1654, CC: 1150 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:12]    GIGABYTE RX 570 GAMING Hynix
[2019-03-09 12:31:03] GPU8 :    932 H/s [T: 58c, RPM: 1095, CC: 1150 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:1]      ASUS DUAL RX 580 OC 4 GB Elpida
[2019-03-09 12:31:03] Total:    8298 H/s

GPU0: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 8]
GPU1: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 10]
GPU2: Radeon RX 570 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 13]
GPU3: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 14]
GPU4: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 15]
GPU5: Radeon RX 570 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 4]
GPU6: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 11]
GPU7: Radeon RX 570 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 12]
GPU8: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 1]

and 12 card rig

[2019-03-09 12:38:01] GPU0 :    960 H/s [T: 59c, RPM: 1469, CC: 1280 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:3]     GIGABYTE RX 580 GAMING 4 GB  Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU1 :    988 H/s [T: 59c, RPM: 1453, CC: 1280 MHz, MC: 2025 MHz][BUS:9]     GIGABYTE RX 580 GAMING 4 GB  Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU2 :    948 H/s [T: 59c, RPM: 1636, CC: 1280 MHz, MC: 1975 MHz][BUS:13]   GIGABYTE RX 580 GAMING 4 GB  Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU3 :    864 H/s [T: 59c, RPM: 1345, CC: 1310 MHz, MC: 2150 MHz][BUS:6]     GIGABYTE RX 580 GAMING 8 GB Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU4 :    816 H/s [T: 59c, RPM: 1031, CC: 1280 MHz, MC: 2125 MHz][BUS:1]     GIGABYTE RX 580 XTR 8G Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU5 :    818 H/s [T: 56c, RPM: 882, CC: 1280 MHz, MC: 2125 MHz][BUS:2]       GIGABYTE RX 580 XTR 8G Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU6 :    960 H/s [T: 61c, RPM: 2354, CC: 1280 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:10]   GIGABYTE RX 580 GAMING 4 GB  Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU7 :    1054 H/s[T: 60c, RPM: 1614, CC: 1310 MHz, MC: 2125 MHz][BUS:14]   Sapphire PULSE RX 580 8 GB Samsun
[2019-03-09 12:38:01] GPU8 :    1040 H/s[T: 59c, RPM: 1676, CC: 1300 MHz, MC: 2100 MHz][BUS:4]     XFX RX 580 GTS XXX 8 GB Samsung
[2019-03-09 12:38:01] GPU9 :    874 H/s [T: 59c, RPM: 1690, CC: 1280 MHz, MC: 2150 MHz][BUS:5]      GIGABYTE RX 580 GAMING 8 GB Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU10:    960 H/s [T: 60c, RPM: 1500, CC: 1280 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:12]   GIGABYTE RX 580 GAMING 4 GB  Hynix
[2019-03-09 12:38:01] GPU11:    810 H/s [T: 59c, RPM: 1262, CC: 1310 MHz, MC: 2125 MHz][BUS:15]   GIGABYTE AORUS RX 580 8 GB Hynix
[2019-03-09 12:38:01] Total:    11092 H/s

GPU0: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 3]
GPU1: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 9]
GPU2: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 13]
GPU3: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [8192 MB][I: 71.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 6]
GPU4: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [8192 MB][I: 71.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 1]
GPU5: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [8192 MB][I: 71.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 2]
GPU6: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 10]
GPU7: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [8192 MB][I: 71.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 14]
GPU8: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [8192 MB][I: 71.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 4]
GPU9: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [8192 MB][I: 71.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 5]
GPU10: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [4096 MB][I: 59.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 12]
GPU11: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [8192 MB][I: 71.0][W: 16][T: 2][F: 8][BUS: 15]
badboy99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 01:57:13 PM
 #6162

Pozdarv. Zanima me podesavanje Windows PowerShell , hocu da majnujem Lethean koji je sad Cryptonight R, ali ne mogu da nadjem u listi, jel moze neko da mi ojasni sta je u pitanju?
badboy99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 02:35:38 PM
 #6163

Podesio sam sve kako je bilo na youtube clipu i kad pokrenem majner dobijam ovu poruku

error: no connection could be made because the target machine actively refuse it
MagicSmoker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 182



View Profile
March 09, 2019, 02:48:41 PM
 #6164

Man have I had some serious problems with my last running mining rig that has been cranking away on CN variants for over a year straight but I just wanted to thank the OP for making a great miner which easily earns its devfee, and I am well aware I can run JK's version of xmr-stak compiled with no devfee.

Because I am still sorting out problems with the rig (keeps BSOD'ing with a Kernel Power 41 error) I just have a single RX 570 running but getting a consistent 810 H/s with Adrenalin 18.6.1, Afterburner set to 1200/1900, and the gpu_conf parameters are intensity 58, worksize 8, threads 2, fragments 8. Temp is a cool 52C, but that's with just one card loaded on the Onda d1800 6-card mobo.

The same card gets around 735 H/s with xmr-stak with otherwise same/similar configuration and settings; needless to say, I'll gladly pay 0.85% to get 10% more hash.

akvilon888
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 03:42:40 PM
 #6165

hello, who have rx550 2gb cards ? what best intensity settings you find on new v4 ? please share your settings.
mine is 26/32 with ~460hs
badboy99
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 06:00:42 PM
 #6166

 why miner restart? operating normally and after a few minutes again restart, and so all the circuit
keksik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 169
Merit: 1


View Profile
March 09, 2019, 06:06:11 PM
Last edit: March 09, 2019, 06:22:48 PM by keksik
 #6167

i did not get shares for 15minutes and it restarts miner...every 15minutes as no shares. with same settings on 1.7.0 it works and shares accepted.

EDIT: seems there are trouble with fork... block time 2 minutes and now it is 6 and still on block 1788000...
titusr1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 06:41:59 PM
 #6168

i did not get shares for 15minutes and it restarts miner...every 15minutes as no shares. with same settings on 1.7.0 it works and shares accepted.

EDIT: seems there are trouble with fork... block time 2 minutes and now it is 6 and still on block 1788000...
It seems that it does not work? I have version 1.8.0 and my graphics are rx550 2GB, hashes are 0 in all graphics ... The configuration file I put normal_v4, also provide normal_v4_64, what difference is there? SO windows 10 pro 64bits
RuMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 15


View Profile
March 09, 2019, 06:53:13 PM
 #6169

is there a way to disable one GPU via config files without deleting it from device list?
I mean I want to see its temperature in miner's API with no hashing like I pressed a number in console window
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2576
Merit: 626


View Profile WWW
March 09, 2019, 07:00:51 PM
 #6170

i did not get shares for 15minutes and it restarts miner...every 15minutes as no shares. with same settings on 1.7.0 it works and shares accepted.

EDIT: seems there are trouble with fork... block time 2 minutes and now it is 6 and still on block 1788000...

You got some trouble there if you are not getting any shares within 15 minutes. There is no trouble with fork cause this first block will take a lot of time to be found.
But you should have shares found. On my test rig with mixed cards everything went smooth, algos were switched and now it is mining with normalv4 (cn_r).

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2576
Merit: 626


View Profile WWW
March 09, 2019, 07:02:47 PM
 #6171

i did not get shares for 15minutes and it restarts miner...every 15minutes as no shares. with same settings on 1.7.0 it works and shares accepted.

EDIT: seems there are trouble with fork... block time 2 minutes and now it is 6 and still on block 1788000...
It seems that it does not work? I have version 1.8.0 and my graphics are rx550 2GB, hashes are 0 in all graphics ... The configuration file I put normal_v4, also provide normal_v4_64, what difference is there? SO windows 10 pro 64bits

If hashes are 0 it means the video driver crashed. You should lower the intensity especially cause those are 2gb cards, probably the auto setup set a value too high for 2gb.
You have everything in the readme.txt or on the first page of this thread on how to set things manually.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2576
Merit: 626


View Profile WWW
March 09, 2019, 07:03:48 PM
 #6172

is there a way to disable one GPU via config files without deleting it from device list?
I mean I want to see its temperature in miner's API with no hashing like I pressed a number in console window

Well, no. You don't want to use a GPU but want to see it's stats, is not possible  Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
titusr1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 07:10:59 PM
 #6173

i did not get shares for 15minutes and it restarts miner...every 15minutes as no shares. with same settings on 1.7.0 it works and shares accepted.

EDIT: seems there are trouble with fork... block time 2 minutes and now it is 6 and still on block 1788000...
It seems that it does not work? I have version 1.8.0 and my graphics are rx550 2GB, hashes are 0 in all graphics ... The configuration file I put normal_v4, also provide normal_v4_64, what difference is there? SO windows 10 pro 64bits

If hashes are 0 it means the video driver crashed. You should lower the intensity especially cause those are 2gb cards, probably the auto setup set a value too high for 2gb.
You have everything in the readme.txt or on the first page of this thread on how to set things manually.
got it working, I was using normalv4_64, now I have configured normal_v4 and I have also lowered the intensity to 26, now my rx550 2gb cards are doing 415-430 hash ... before in v8 it was 470-480 hash Sad
RuMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 15


View Profile
March 09, 2019, 07:13:37 PM
 #6174

Well, no. You don't want to use a GPU but want to see it's stats, is not possible  Smiley
I can see if I press its number during mining. I want to "press" it via config file Smiley
ingyenfrag
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 07:15:08 PM
 #6175

Does this miner client have hardware error messages (for improper VGA settings, like too much OC or too much undervolt) or just hangs up without any error message?
If it gives error messages what are those? --> just for look after those messages in the logfile

My rig restarts when I want to use remote desktop, but I cant see any error message in the logfile.   Huh
RuMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 15


View Profile
March 09, 2019, 07:39:02 PM
Last edit: March 09, 2019, 08:21:02 PM by RuMiner
 #6176

My rig restarts when I want to use remote desktop, but I cant see any error message in the logfile.   Huh
you can use any other remote tool like teamviewer or anydesk, there are no problems with them
MingMining
Member
**
Offline Offline

Activity: 202
Merit: 10

Eloncoin.org - Mars, here we come!


View Profile
March 09, 2019, 08:45:16 PM
 #6177

I woke up this morning found all my rigs has 0 hash rate and miners keep restarting. I changed the commands from normalv8 to normalv4 and everything back to normal. Anyone has similar issues please try this.

SRBMiner-CN.exe --enablecoinforking --config Config\config-normalv4.txt --pools pools.txt --logfile %LOGTIME%

 

ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org     ElonCoin.org     ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org
●          Mars, here we come!          ●
██ ████ ███ ██ ████ ███ ██   Join Discord   ██ ███ ████ ██ ███ ████ ██
ingyenfrag
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 08:57:05 PM
 #6178

My rig restarts when I want to use remote desktop, but I cant see any error message in the logfile.   Huh
you can use any other remote tool like teamviewer or anydesk, there are no problems with them

I'm using this one for 2 years now and there was no problem before.

Interesting... --> for the 3rd try it works well now.
akvilon888
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
March 09, 2019, 09:20:56 PM
 #6179

https://i110.fastpic.ru/big/2019/0310/e0/8a4fa46312d37038e81b188806d8b6e0.png

[2019-03-10 00:20:19] GPU0 :    456 H/s [T: 57c, RPM: 1449, CC: 1170 MHz, MC: 1900 MHz][BUS:7]
[2019-03-10 00:20:19] GPU1 :    462 H/s [T: 55c, RPM: 1630, CC: 1170 MHz, MC: 2030 MHz][BUS:4]
[2019-03-10 00:20:20] GPU2 :    457 H/s [T: 57c, RPM: 1465, CC: 1170 MHz, MC: 1900 MHz][BUS:3]
[2019-03-10 00:20:20] GPU3 :    1010 H/s [T: 61c, RPM: 2284, CC: 1250 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:13]
[2019-03-10 00:20:20] GPU4 :    944 H/s [T: 60c, RPM: 3535, CC: 1250 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:8]
[2019-03-10 00:20:20] GPU5 :    992 H/s [T: 60c, RPM: 1892, CC: 1250 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:1]
[2019-03-10 00:20:20] GPU6 :    454 H/s [T: 57c, RPM: 1501, CC: 1170 MHz, MC: 1870 MHz][BUS:9]
[2019-03-10 00:20:20] Total:    4775 H/s
[2019-03-10 00:20:44] Pool sent a new job[5] (ID: 000001dd83c3c5e0)
[2019-03-10 00:20:44] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 0 (Thread 0)
[2019-03-10 00:20:44] Thread 0 finished job
[2019-03-10 00:20:44] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 2 (Thread 5)
[2019-03-10 00:20:44] Thread 5 finished job
[2019-03-10 00:20:44] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 4 (Thread Cool
[2019-03-10 00:20:44] Thread 8 finished job
[2019-03-10 00:20:44] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 6 (Thread 12)
[2019-03-10 00:20:44] Thread 12 finished job
[2019-03-10 00:20:45] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 2 (Thread 4)
[2019-03-10 00:20:45] Thread 4 finished job
[2019-03-10 00:20:45] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 0 (Thread 1)
[2019-03-10 00:20:45] Thread 1 finished job
[2019-03-10 00:20:45] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 5 (Thread 10)
[2019-03-10 00:20:45] Thread 10 finished job
[2019-03-10 00:20:45] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 1 (Thread 3)
[2019-03-10 00:20:45] Thread 3 finished job
[2019-03-10 00:20:45] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 3 (Thread 7)
[2019-03-10 00:20:45] Thread 7 finished job
[2019-03-10 00:20:45] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 6 (Thread 13)
[2019-03-10 00:20:45] Thread 13 finished job
[2019-03-10 00:20:45] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 4 (Thread 9)
[2019-03-10 00:20:45] Thread 9 finished job
[2019-03-10 00:20:45] CPU validation error, block height = 0
[2019-03-10 00:20:46] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 1 (Thread 2)
[2019-03-10 00:20:46] Thread 2 finished job
[2019-03-10 00:20:46] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 5 (Thread 11)
[2019-03-10 00:20:46] Thread 11 finished job
[2019-03-10 00:20:46] Block height = 0 for cn1V4 for DeviceID 3 (Thread 6)
[2019-03-10 00:20:46] Thread 6 finished job

whats the problem? it mines some time than i see this and miner restarts, also sometimes it restarts and shows this message right after start...
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2576
Merit: 626


View Profile WWW
March 09, 2019, 09:47:52 PM
 #6180

I woke up this morning found all my rigs has 0 hash rate and miners keep restarting. I changed the commands from normalv8 to normalv4 and everything back to normal. Anyone has similar issues please try this.

SRBMiner-CN.exe --enablecoinforking --config Config\config-normalv4.txt --pools pools.txt --logfile %LOGTIME%

 

Monero switched algorithm few hours ago, so normalv4 must be used from now on for mining Monero.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 [309] 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 ... 363 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!