Bitcoin Forum
May 21, 2024, 09:51:44 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 [285] 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 ... 363 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 237207 times)
shera037
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
December 28, 2018, 03:29:36 PM
Last edit: December 29, 2018, 12:19:25 AM by shera037
 #5681

to doctor83

Hi, pls add "worker-id" param to srbminer  (otherwise statistics on a webchain pool is incorrectly displayed   )


also problem with pool

{"id":1,"jsonrpc":"2.0","method":"login","worker":"Rig-9","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"XMRig/2.7.3-beta (Windows NT 10.0; Win64; x64) libuv/1.23.0 msvc/2017"}}.
{"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.4","rigid":"id=Rig-9"}}

I don't understand what you are trying to say here

valid login
{"id":1,"jsonrpc":"2.0","method":"login","worker":"Rig-9","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"XMRig/2.7.3-beta (Windows NT 10.0; Win64; x64) libuv/1.23.0 msvc/2017"}}.

srbminer login
{"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.4","rigid":"id=Rig-9"}}

need help to modify my pool

pool code:

import "encoding/json"

type JSONRpcReq struct {
   Id     json.RawMessage `json:"id"`
   Method string          `json:"method"`
   Params json.RawMessage `json:"params"`
}

type StratumReq struct {
   JSONRpcReq
   Worker string `json:"worker"`
}

No need to modify pool, i can modify the json.
So it needs a "worker" parameter outside the params, that's all ?

THANKS !!! hvala puno

pool.anyg.rs webchain pool
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 626


View Profile WWW
December 28, 2018, 03:32:25 PM
 #5682

to doctor83

Hi, pls add "worker-id" param to srbminer  (otherwise statistics on a webchain pool is incorrectly displayed   )


also problem with pool

{"id":1,"jsonrpc":"2.0","method":"login","worker":"Rig-9","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"XMRig/2.7.3-beta (Windows NT 10.0; Win64; x64) libuv/1.23.0 msvc/2017"}}.
{"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.4","rigid":"id=Rig-9"}}

I don't understand what you are trying to say here

valid login
{"id":1,"jsonrpc":"2.0","method":"login","worker":"Rig-9","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"XMRig/2.7.3-beta (Windows NT 10.0; Win64; x64) libuv/1.23.0 msvc/2017"}}.

srbminer login
{"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","params":{"login":"0xbe3b1d8317c71ff4d35060a984e36b7102b3103c","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.4","rigid":"id=Rig-9"}}

need help to modify my pool

pool code:

import "encoding/json"

type JSONRpcReq struct {
   Id     json.RawMessage `json:"id"`
   Method string          `json:"method"`
   Params json.RawMessage `json:"params"`
}

type StratumReq struct {
   JSONRpcReq
   Worker string `json:"worker"`
}

No need to modify pool, i can modify the json.
So it needs a "worker" parameter outside the params, that's all ?

THANKS !!! hvala puno

pool.anyg.rs webchain pool

[2018-12-28 16:31:08] json_send: {"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","worker":"SRB","params":{"login":"","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.5"}}

Bice OK ?  Cool

ps. stavicu tvoj pool za devfee mining Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
shera037
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
December 28, 2018, 03:45:42 PM
 #5683

to doctor83

Hi, pls add "worker-id" param to srbminer  (otherwise statistics on a webchain pool is incorrectly displayed   )


also problem with pool

{"id":1,"jsonrpc":"2.0","method":"login","worker":"Rig-9","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"XMRig/2.7.3-beta (Windows NT 10.0; Win64; x64) libuv/1.23.0 msvc/2017"}}.
{"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.4","rigid":"id=Rig-9"}}

I don't understand what you are trying to say here

valid login
{"id":1,"jsonrpc":"2.0","method":"login","worker":"Rig-9","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"XMRig/2.7.3-beta (Windows NT 10.0; Win64; x64) libuv/1.23.0 msvc/2017"}}.

srbminer login
{"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","params":{"login":"0xbe3b1d8317c71ff4d35060a984e36b7102b3103c","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.4","rigid":"id=Rig-9"}}

need help to modify my pool

pool code:

import "encoding/json"

type JSONRpcReq struct {
   Id     json.RawMessage `json:"id"`
   Method string          `json:"method"`
   Params json.RawMessage `json:"params"`
}

type StratumReq struct {
   JSONRpcReq
   Worker string `json:"worker"`
}

No need to modify pool, i can modify the json.
So it needs a "worker" parameter outside the params, that's all ?

THANKS !!! hvala puno

pool.anyg.rs webchain pool

[2018-12-28 16:31:08] json_send: {"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","worker":"SRB","params":{"login":"","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.5"}}

Bice OK ?  Cool

ps. stavicu tvoj pool za devfee mining Smiley

Hvala  Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
Xeil
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
December 28, 2018, 06:29:47 PM
 #5684

How does webchain specify worker-id?
shera037
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
December 28, 2018, 06:52:33 PM
 #5685

How does webchain specify worker-id?

Read posts abowe

valid login
{"id":1,"jsonrpc":"2.0","method":"login","worker":"Rig-9","params":{"login":"0xbe3b3d8317c71ff4d35060a984e36b7107b3103c","pass":"x","agent":"XMRig/2.7.3-beta (Windows NT 10.0; Win64; x64) libuv/1.23.0 msvc/2017"}}.

invalid login
{"id":1,"jsonrpc": "2.0","method":"login","params":{"login":"0xbe3b1d8317c71ff4d35060a984e36b7102b3103c","pass":"x","agent":"SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner/1.7.4","rigid":"Rig-9"}}
shera037
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
December 28, 2018, 07:15:23 PM
 #5686

za doktora
limit za pm mi je na 1

{"id":521,"jsonrpc":"2.0","method":"submit","worker":"Rig-9","params":{"id":"0","job_id":"e676425e98f96eca13f840ca257ea73e","nonce":"0e0200a0bd010000","result":"0000405e8de648cb84562234d61b39c1771edaa54759030c819a58dd87f23fda"}}
Xeil
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
December 28, 2018, 07:21:09 PM
 #5687

za doktora
limit za pm mi je na 1

{"id":521,"jsonrpc":"2.0","method":"submit","worker":"Rig-9","params":{"id":"0","job_id":"e676425e98f96eca13f840ca257ea73e","nonce":"0e0200a0bd010000","result":"0000405e8de648cb84562234d61b39c1771edaa54759030c819a58dd87f23fda"}}
What to do with it?
shera037
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
December 28, 2018, 07:33:46 PM
 #5688

za doktora
limit za pm mi je na 1

{"id":521,"jsonrpc":"2.0","method":"submit","worker":"Rig-9","params":{"id":"0","job_id":"e676425e98f96eca13f840ca257ea73e","nonce":"0e0200a0bd010000","result":"0000405e8de648cb84562234d61b39c1771edaa54759030c819a58dd87f23fda"}}
What to do with it?

that`s for member doktor83

your replay is above

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3167363.msg48935656#msg48935656
Tavros1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 28, 2018, 09:53:42 PM
 #5689

Hello Doktor.
Is there any changes in 1.7.4 on heavy algo - 580 8gb (ellesmere)?
With v1.7.2 - 1250+
With v1.7.4 - 1000- Sad
MingMining
Member
**
Offline Offline

Activity: 202
Merit: 10

Eloncoin.org - Mars, here we come!


View Profile
December 29, 2018, 04:45:33 AM
 #5690

To doctor83:

Thanks doctor this is an awesome miner. However, I have a problem with my 6x Vega 56 rig. Every a few days, 2 or 3 days actually, the miner seemed to reach to a very high power consumption and the power surge tripped the breaker. It happened a few times so it does not look like an accident. Any idea how this could happen? TIA.

ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org     ElonCoin.org     ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org
●          Mars, here we come!          ●
██ ████ ███ ██ ████ ███ ██   Join Discord   ██ ███ ████ ██ ███ ████ ██
abg00
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 288
Merit: 1


View Profile
December 29, 2018, 05:47:53 AM
 #5691

Hello Doktor.
Is there any changes in 1.7.4 on heavy algo - 580 8gb (ellesmere)?
With v1.7.2 - 1250+
With v1.7.4 - 1000- Sad


use 1.7.4 now
tube algo. GPU7 rx580 8 gb

[2018-12-29 08:46:53] GPU0 :    1122 H/s [T: 49c, RPM: 822, CC: 1150 MHz, MC: 2030 MHz][BUS:1]
[2018-12-29 08:46:53] GPU1 :    1122 H/s [T: 49c, RPM: 943, CC: 1150 MHz, MC: 2030 MHz][BUS:2]
[2018-12-29 08:46:53] GPU2 :    1119 H/s [T: 49c, RPM: 974, CC: 1150 MHz, MC: 2030 MHz][BUS:3]
[2018-12-29 08:46:53] GPU3 :    1068 H/s [T: 39c, RPM: 1097, CC: 1150 MHz, MC: 1900 MHz][BUS:4]
[2018-12-29 08:46:53] GPU4 :    1121 H/s [T: 48c, RPM: 1009, CC: 1150 MHz, MC: 2030 MHz][BUS:6]
[2018-12-29 08:46:53] GPU5 :    1120 H/s [T: 49c, RPM: 1250, CC: 1150 MHz, MC: 2030 MHz][BUS:7]
[2018-12-29 08:46:53] GPU6 :    1122 H/s [T: 47c, RPM: 925, CC: 1150 MHz, MC: 2030 MHz][BUS:8]
[2018-12-29 08:46:53] GPU7 :    1164 H/s [T: 50c, RPM: 1635, CC: 1150 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:9]
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 626


View Profile WWW
December 29, 2018, 05:56:36 AM
 #5692

Hello Doktor.
Is there any changes in 1.7.4 on heavy algo - 580 8gb (ellesmere)?
With v1.7.2 - 1250+
With v1.7.4 - 1000- Sad



Nothing has changed you should have the same speed or maybe a few hashes more.


To doctor83:

Thanks doctor this is an awesome miner. However, I have a problem with my 6x Vega 56 rig. Every a few days, 2 or 3 days actually, the miner seemed to reach to a very high power consumption and the power surge tripped the breaker. It happened a few times so it does not look like an accident. Any idea how this could happen? TIA.

Maybe your PSU is weak for 6 vegas + algo you are using ? You should probably tune your cards with PPT and overdriventtool if you haven't done so yet.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
MingMining
Member
**
Offline Offline

Activity: 202
Merit: 10

Eloncoin.org - Mars, here we come!


View Profile
December 29, 2018, 06:13:14 AM
 #5693

Hello Doktor.
Is there any changes in 1.7.4 on heavy algo - 580 8gb (ellesmere)?
With v1.7.2 - 1250+
With v1.7.4 - 1000- Sad



Nothing has changed you should have the same speed or maybe a few hashes more.


To doctor83:

Thanks doctor this is an awesome miner. However, I have a problem with my 6x Vega 56 rig. Every a few days, 2 or 3 days actually, the miner seemed to reach to a very high power consumption and the power surge tripped the breaker. It happened a few times so it does not look like an accident. Any idea how this could happen? TIA.

Maybe your PSU is weak for 6 vegas + algo you are using ? You should probably tune your cards with PPT and overdriventtool if you haven't done so yet.

I am using two PSUs with a combined 1900w. The PSU is fine but the breaker is tripped. I also use overdriventool so the power consumption is around 1250w which is not bad at all for monero v8. It is just every few days I got this power surge. And after this happens, I have to start the miner few times to get a 1250w cause the first few starts always get a 1900w power so i have to stop the miner and restarted it.

ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org     ElonCoin.org     ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org
●          Mars, here we come!          ●
██ ████ ███ ██ ████ ███ ██   Join Discord   ██ ███ ████ ██ ███ ████ ██
Mashy81
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 225
Merit: 1


View Profile
December 29, 2018, 06:20:37 AM
 #5694

Hello Doktor.
Is there any changes in 1.7.4 on heavy algo - 580 8gb (ellesmere)?
With v1.7.2 - 1250+
With v1.7.4 - 1000- Sad



Nothing has changed you should have the same speed or maybe a few hashes more.


To doctor83:

Thanks doctor this is an awesome miner. However, I have a problem with my 6x Vega 56 rig. Every a few days, 2 or 3 days actually, the miner seemed to reach to a very high power consumption and the power surge tripped the breaker. It happened a few times so it does not look like an accident. Any idea how this could happen? TIA.

Maybe your PSU is weak for 6 vegas + algo you are using ? You should probably tune your cards with PPT and overdriventtool if you haven't done so yet.

I am using two PSUs with a combined 1900w. The PSU is fine but the breaker is tripped. I also use overdriventool so the power consumption is around 1250w which is not bad at all for monero v8. It is just every few days I got this power surge. And after this happens, I have to start the miner few times to get a 1250w cause the first few starts always get a 1900w power so i have to stop the miner and restarted it.

It could be your intensity or overclock to much. Sometimes a gpu may crash and reset to default settings. Which on vega will increase power a lot. If ppt mod this won't happen.
Its not the software. Its your settings I would say
MingMining
Member
**
Offline Offline

Activity: 202
Merit: 10

Eloncoin.org - Mars, here we come!


View Profile
December 29, 2018, 07:30:02 AM
 #5695


I am using two PSUs with a combined 1900w. The PSU is fine but the breaker is tripped. I also use overdriventool so the power consumption is around 1250w which is not bad at all for monero v8. It is just every few days I got this power surge. And after this happens, I have to start the miner few times to get a 1250w cause the first few starts always get a 1900w power so i have to stop the miner and restarted it.

It could be your intensity or overclock to much. Sometimes a gpu may crash and reset to default settings. Which on vega will increase power a lot. If ppt mod this won't happen.
Its not the software. Its your settings I would say

It makes sense. Could you take a look at my overdriventool setting? It is a vega 56 with 64 bios. memeory is set to 1100.

GPU_P0=852;800;0
GPU_P1=991;900;0
GPU_P2=1084;950;0
GPU_P3=1138;1000;0
GPU_P4=1200;1050;0
GPU_P5=1401;1100;0
GPU_P6=1536;1150;0
GPU_P7=1552;840
Mem_P0=167;800;0
Mem_P1=500;800;0
Mem_P2=800;950;0
Mem_P3=1100;875
Fan_Min=2750
Fan_Max=3500
Fan_Target=65
Fan_Acoustic=2400
Power_Temp=75
Power_Target=0

This is the v8 setting for miner.
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 120,
"worksize" : 16,
"double_threads" : true
}


ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org     ElonCoin.org     ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org
●          Mars, here we come!          ●
██ ████ ███ ██ ████ ███ ██   Join Discord   ██ ███ ████ ██ ███ ████ ██
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 626


View Profile WWW
December 29, 2018, 07:37:15 AM
 #5696

I am pretty sure the power consumption isnt just 'growing' because of the miner, if that was the case then there would be reports of it already and a lot of dead rigs Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
MingMining
Member
**
Offline Offline

Activity: 202
Merit: 10

Eloncoin.org - Mars, here we come!


View Profile
December 29, 2018, 07:44:10 AM
 #5697

I am pretty sure the power consumption isnt just 'growing' because of the miner, if that was the case then there would be reports of it already and a lot of dead rigs Smiley

Please, do not get me wrong. I think it is a great miner and I am using it for months. The other guy mentioned it may be the setting issue and i believe it makes sense. Could you take a look at the settings?

ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org     ElonCoin.org     ElonCoin.org    ElonCoin.org    ElonCoin.org
●          Mars, here we come!          ●
██ ████ ███ ██ ████ ███ ██   Join Discord   ██ ███ ████ ██ ███ ████ ██
chup
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 736
Merit: 262


Me, Myself & I


View Profile
December 29, 2018, 08:16:25 AM
 #5698


Please, do not get me wrong. I think it is a great miner and I am using it for months. The other guy mentioned it may be the setting issue and i believe it makes sense. Could you take a look at the settings?

At first look, too high frequencies (core/mem) with too low voltages. Not surprised that it crashes driver from time to time.
Anyhow, fuse tripping at 2KW should be something for experienced electrician.

carlosmonaco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 0


View Profile
December 29, 2018, 11:38:54 AM
 #5699

Hello everyone,
I used this miner for a while on my rigs but I can't get them stable.
Using windows 10 with 18.6.1 drivers ( srb almost stable)

I use only reference card with blower, vega 56 and vega 64 and some vega 56 with 64 bios .
Im using these PPT for all cards Core P0-P6 : 900mv Mem P0-P2 : 900mV

Most of the card are running 1395 core 945 Mem for Vega56  and 1395 core 1090 mem for Vega 64 . (925-900 for some 56, 1025 for some 64)
Best one are running 870mv core 850 mv Mem, bad ones 950 core and 900-930 mem.

The best hashrate I can get with that settings are 2020h/s for vega 64 but average is around 1950h/s for 64 and 1900h/s for Vega 56.

Someone can help me to find best settings for reference card , PPT ? overdriventool settings ? Miner setting?
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 626


View Profile WWW
December 29, 2018, 11:50:38 AM
 #5700

Hello everyone,
I used this miner for a while on my rigs but I can't get them stable.
Using windows 10 with 18.6.1 drivers ( srb almost stable)

I use only reference card with blower, vega 56 and vega 64 and some vega 56 with 64 bios .
Im using these PPT for all cards Core P0-P6 : 900mv Mem P0-P2 : 900mV

Most of the card are running 1395 core 945 Mem for Vega56  and 1395 core 1090 mem for Vega 64 . (925-900 for some 56, 1025 for some 64)
Best one are running 870mv core 850 mv Mem, bad ones 950 core and 900-930 mem.

The best hashrate I can get with that settings are 2020h/s for vega 64 but average is around 1950h/s for 64 and 1900h/s for Vega 56.

Someone can help me to find best settings for reference card , PPT ? overdriventool settings ? Miner setting?

Can you decide which miner are you using, TRM or SRB?
I see you pasted exactly this same text in their thread.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 [285] 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 ... 363 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!