Bitcoin Forum
January 18, 2021, 11:46:37 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 [174] 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 ... 231 »
  Print  
Author Topic: Armory - Discussion Thread  (Read 521356 times)
Roy Badami
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 563
Merit: 500


View Profile
April 06, 2014, 07:37:47 PM
 #3461

Could someone tell me where to get the signed hash for the Mac version of 0.91?  It seems to be missing from the download page.

Thanks

roy
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
etotheipi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1046


Core Armory Developer


View Profile WWW
April 06, 2014, 07:41:53 PM
 #3462

Could someone tell me where to get the signed hash for the Mac version of 0.91?  It seems to be missing from the download page.

Thanks

roy

Sorry, my new release script forgot to pull it from the offline computer.  It will be posted to the website shortly.  Until then:

https://s3.amazonaws.com/bitcoinarmory-media/armory_0.91-beta_sha256.txt.asc

Founder and CEO of Armory Technologies, Inc.
Armory Bitcoin Wallet: Bringing cold storage to the average user!
Only use Armory software signed by the Armory Offline Signing Key (0x98832223)

Please donate to the Armory project by clicking here!    (or donate directly via 1QBDLYTDFHHZAABYSKGKPWKLSXZWCCJQBX -- yes, it's a real address!)
Roy Badami
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 563
Merit: 500


View Profile
April 06, 2014, 08:13:59 PM
 #3463

Thanks for the quick response, Alan!  Signature and hash verify fine.

Thanks again

roy
btc123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
April 07, 2014, 06:59:33 AM
 #3464

I don't see a Linux version for 0.91 yet.  Also is there any compelling reason to update Armory on my offline computer (currently running 0.90).
QuantumQrack
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 340
Merit: 250


View Profile
April 08, 2014, 12:54:46 PM
 #3465

Do Armory users need to stop using and/or upgrade any files in regard to heartbleed?
etotheipi
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1046


Core Armory Developer


View Profile WWW
April 08, 2014, 10:35:08 PM
 #3466

Do Armory users need to stop using and/or upgrade any files in regard to heartbleed?

Nope!  Armory actually uses Crypto++, not OpenSSL.  Though even if we did, offline computers would be unaffected (as far I can tell from the little I've read about -- I've been at a conference all day and haven't had time to dig into the specifics of the heartbleed stuff).

Speaking of the conference, check this out -- I was on Bloomberg TV!

http://www.businessweek.com/videos/2014-04-07/why-are-people-so-excited-about-bitcoin

Founder and CEO of Armory Technologies, Inc.
Armory Bitcoin Wallet: Bringing cold storage to the average user!
Only use Armory software signed by the Armory Offline Signing Key (0x98832223)

Please donate to the Armory project by clicking here!    (or donate directly via 1QBDLYTDFHHZAABYSKGKPWKLSXZWCCJQBX -- yes, it's a real address!)
PRab
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
April 09, 2014, 01:02:10 AM
 #3467

Will you be using the new announcements feature to prompt people to upgrade to 0.9.1 now that is out? I am not using any parts of Bitcoin Core that are effected and would like to see it work, so I am willing to wait a couple of days for the update.
ihaveaquestion
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 566
Merit: 101



View Profile
April 09, 2014, 07:23:56 AM
Last edit: April 09, 2014, 07:46:38 AM by ihaveaquestion
 #3468

I downloaded the version 0.88 of Armory, and it automatically updated to "Armory 0.90-beta". It runs with BitcoinQT 0.8.6.  Would it improve my system to download Bitcoin Core?? If so, i have to uninstall completely Bitcoin QT and then download BitcoinCore, is that correct? Would Armory be affected, as it has been synchronized with BitcoinQT and not Bitcoin Core? Maybe i will have to uninstall and install again Armory?
rottenchris
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
April 09, 2014, 12:23:05 PM
 #3469

Hi,

the link on the armory website to the 64bit version of 0.91-beta for Ubuntu also points to the 32bit version. Maybe this should be fixed... :-)

Best,
 chris

jojo69
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002
Merit: 2671


1/21000000 , the only math you need to know


View Profile
April 09, 2014, 05:02:30 PM
 #3470

Do Armory users need to stop using and/or upgrade any files in regard to heartbleed?

Nope!  Armory actually uses Crypto++, not OpenSSL. 

exactly the information I was looking for

thank you for the clarification

This is not some pseudoeconomic post-modern Libertarian cult, it's an un-led, crowd-sourced mega startup organized around mutual self-interest where problems, whether of the theoretical or purely practical variety, are treated as temporary and, ultimately, solvable.
Censorship of e-gold was easy. Censorship of Bitcoin will be… entertaining.
po0kie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
April 12, 2014, 05:09:33 PM
 #3471

Hi!

Is there some function (which I dont find at this moment in the armoryengine) where to check for a Input
if its "redeemed" or "Not yet redeemed"?

some function around which we can implement to armoryd?

(the point is we have some transactions, just a few, which are not getting to the bitcoin network, and it seems that sometimes
armoryd is spending some inputs which are not yet in the network, or at least which are not listed in the blockchain)

thats why I am asking for the redeemed and not yet redeemed funcionality.

Best regards.
goatpig
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2758
Merit: 1180

Armory Developer


View Profile
April 12, 2014, 05:15:50 PM
 #3472

Try the --nospendzeroconfchange switch to prevent that. Otherwise check the amount on of confirmations the transactions has, or the block it was mined in.

CircusPeanut
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 123
Merit: 100


View Profile
April 12, 2014, 05:18:03 PM
 #3473

Is there some function (which I dont find at this moment in the armoryengine) where to check for a Input
if its "redeemed" or "Not yet redeemed"?
some function around which we can implement to armoryd?
(the point is we have some transactions, just a few, which are not getting to the bitcoin network, and it seems that sometimes
armoryd is spending some inputs which are not yet in the network, or at least which are not listed in the blockchain)
thats why I am asking for the redeemed and not yet redeemed funcionality.

Look for getUnspentTxOutsForAddr160List in armoryengine\Transaction.py. There are a lot of options, and as Goat Pig mentioned you can use --nospendzeroconfchange command line argument.
po0kie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
April 12, 2014, 05:46:03 PM
 #3474

Ok perfect will have a look into it.

Have you already some date in prevision when to start with revision of armoryd?
goatpig
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2758
Merit: 1180

Armory Developer


View Profile
April 12, 2014, 06:15:37 PM
 #3475

Ok perfect will have a look into it.

Have you already some date in prevision when to start with revision of armoryd?

Sorry to say but there are 2 items in front of armoryd on the priority list currently. CircusPeanut, who maintains armoryd, is going over our unit tests right now so he won't be dealing with it yet.

The other priority is multisig, and it makes sense for us to first polish multisig and p2sh, then fix armoryd, and add multisig support with it.

shoesman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
April 13, 2014, 06:41:22 PM
Last edit: April 13, 2014, 06:55:04 PM by shoesman
 #3476

got a huge proplem , ive just upgraded to armory 0.91 and bitcoin core x64 0.91 , and armory wont detect bitcoin core x64 0.91 , hell ive tried with the 32bit version of bitcoin core 0.91 ,  same thing , armory still wont detect bitcoin core 0.91 running , all it shows is armory is offline , i really need this fixed , since i use the bitcoin-qt.exe aka the GUI version of bitcoin core to connect through tor per proxy in bitcoin-qts proxy settings and thus have

armory connect through tor as well since it uses the bitcoin-qt.exe as well usually by detecting it atleast thats how it used to work , wich is broken as of now , please fix this id appreciate it alot i need this for enhanced security

btw why is there no seperate x64 version of armory anymore , bitcoin-qt has it and the 0.88.1 version of armory had it so why not the newer builds
goatpig
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2758
Merit: 1180

Armory Developer


View Profile
April 13, 2014, 07:37:40 PM
 #3477

You can force the Bitcoin core installation path, going to File -> Settings

shoesman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
April 13, 2014, 07:57:05 PM
Last edit: April 13, 2014, 08:14:55 PM by shoesman
 #3478

apparently you havent understood my issue , since i have to be able to have armory autodetect the already running bitcoin-qt.exe in order for it to be able to connect over tor since armory uses the connection from the bitcoin core client that way , and setting it in armorys settings to let armory run it in the background it uses its own process , completely ignoring my bitcoin client settings aka not using the proxy settings in bitcoin core aka not using tors connection

if you dont believe me go and try this>

download tor browser bundle latest , got to settings in tor bundle and go to preferences by clicking on the tor button , then select the custom proxy settings , then enter as SOCKS host this 127.0.0.1 and enter 9150 in port and select socks v5

then go to your bitcoin core settings and do as following >  go to network and select connect through socks proxy and enter above settings and you got it all setup to only connect whenever your running tor , wich in turn would have armory only connect through tor as well since it would then be properly using the available instance of bitcoin-qt.exe , thats if it would work as it has , but as of latest build of bitcoin core be it 32bit or 64bit dont matter and armory its broken wich needs to be fixed this is an crucial security and anonymity  issue and i wont be able to use armory , hell i wont be able to manage my bitcoins at all until then since armory is the only secure software i trust to manage my bitcoins
goatpig
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2758
Merit: 1180

Armory Developer


View Profile
April 13, 2014, 08:48:05 PM
 #3479

apparently you havent understood my issue , since i have to be able to have armory autodetect the already running bitcoin-qt.exe in order for it to be able to connect over tor since armory uses the connection from the bitcoin core client that way , and setting it in armorys settings to let armory run it in the background it uses its own process , completely ignoring my bitcoin client settings aka not using the proxy settings in bitcoin core aka not using tors connection

if you dont believe me go and try this>

download tor browser bundle latest , got to settings in tor bundle and go to preferences by clicking on the tor button , then select the custom proxy settings , then enter as SOCKS host this 127.0.0.1 and enter 9150 in port and select socks v5

then go to your bitcoin core settings and do as following >  go to network and select connect through socks proxy and enter above settings and you got it all setup to only connect whenever your running tor , wich in turn would have armory only connect through tor as well since it would then be properly using the available instance of bitcoin-qt.exe , thats if it would work as it has , but as of latest build of bitcoin core be it 32bit or 64bit dont matter and armory its broken wich needs to be fixed this is an crucial security and anonymity  issue and i wont be able to use armory , hell i wont be able to manage my bitcoins at all until then since armory is the only secure software i trust to manage my bitcoins

Are you saying your setup worked with older versions of Armory?

Bitcoin Core's arch build is irrelevant here. Im going to speculate since you didn't give me your settings specifics.

1) Ima assume you have turn off auto manage bitcoind in Armory, and that Armory just shows offline. If as you seem to pretend, Armory is just running its own instance of bitcoind, that setting is on and you need to turn it off.

2) Ima assume you have pointed Armory at Bitcoin's datadir folder through the --satoshi-datadir switch, or that you let BitcoinQt create that folder in its default location.

3) Ima assume you're not trying to run Armory in testnet while BitcoinQt is running on the mainnet, or vice versa.

4) Ima assume you turned off the torrent and "check online" options in File -> Settings

5) Ima assume you have a custom bitcoin.conf

6) Ima assume you commented the announcement code out of ArmoryQt.py, seeing that you don't want any of your traffic going through something else than Tor.

If all these assumptions hold true and Armory is showing offline, then add this line to your bitcoin.conf:

addnode=127.0.0.1

Restart BitcoinQt and let me know.


 

shoesman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
April 14, 2014, 01:06:10 PM
 #3480

ok one after another>

1> yes i have turned off armory managing bitcoin in armory settings and yes just to confirm what i said i enabled it to test it out if it runs a seperate bitcoin instance wich it does aka bitcoind.exe again its disabled thou this was just for confirmation purposes only

2> what , what switch , huh , how do i do that btw yes ive done a regular bitcoin qt 0.91 install wich i recon does what is required right , its the x64 version of it thou since i wanted to test that one out, love x64 versions not that installing the 32bit version made any difference in armorys detection

3> testnet , mainnet , again i have no idea what your talking about please elaborate


4> yes ive turned off the torrent and check offline options just to see if it makes a difference...nope it didnt btw check offline isnt that counterproductive? since its supposed to check through bitcoin qt if theres connectivity , that is once it actually detects bitcoin qt.exe and then using its connection to gain online access

5> yes i do in my bitcoin folder in the appdata/roaming folder

6> and no , no i did not , how do i do that , are you telling me that theres other points of armory that didnt get torriefied , omg! , mind you ive run armory 0.88.1 with bitcoin 0.84 per the previous mentioned setup and armory detected bitcoin qt without issues as soon as i started up my tor browser bundle and the blockchain was fully synced , thats until ive updated both to the most recent versions something mustve changed in bitcoin qt aka called bitcoin core now wich prevents armory from detecting it , it boggles the mind


ive did all those except i have no idea what 3 is or 2 nor 6, help please, i appreciate your time

Pages: « 1 ... 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 [174] 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 ... 231 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!