Bitcoin Forum
June 25, 2022, 07:15:10 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 ... 1427 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6586580 times)
dpcoinz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
April 29, 2016, 09:43:25 AM
 #1301

Has anyone gotten the dual miner to work with miningrigrentals.com ?  I can't seem to figure out a combination that will work with it.

dp
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1656141310
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656141310

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656141310
Reply with quote  #2

1656141310
Report to moderator
1656141310
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656141310

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656141310
Reply with quote  #2

1656141310
Report to moderator
kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 29, 2016, 09:47:12 AM
 #1302

I've been getting around 2000mh. which according to this calculator: http://decred-calc.cryptohub.info/ should give me about 1.40 dcr. i'm getting around 1.10. is this normal? is it something to do with dual mining? i've changed to supernova, and same thing... is it the calculator? thx

is no one else having this problem? sorry to be pushy, but it rly sucks :\. ethereum payout seems to be correct. i've tried 2 pools supernova and coinmine. same results with both. less than it should be

freeapp
Member
**
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 10


View Profile WWW
April 29, 2016, 10:01:07 AM
 #1303

I've been getting around 2000mh. which according to this calculator: http://decred-calc.cryptohub.info/ should give me about 1.40 dcr. i'm getting around 1.10. is this normal? is it something to do with dual mining? i've changed to supernova, and same thing... is it the calculator? thx

is no one else having this problem? sorry to be pushy, but it rly sucks :\. ethereum payout seems to be correct. i've tried 2 pools supernova and coinmine. same results with both. less than it should be


Hi,
sounds ok.
because of up/down of diff because all the dual miner comes from eth only to dcr also... Smiley one week ago you would get with 2gh/s about 2dcr a day...

EDIT:
try also http://www.whattomine.com/
merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
April 29, 2016, 10:02:40 AM
 #1304

I've been getting around 2000mh. which according to this calculator: http://decred-calc.cryptohub.info/ should give me about 1.40 dcr. i'm getting around 1.10. is this normal? is it something to do with dual mining? i've changed to supernova, and same thing... is it the calculator? thx

is no one else having this problem? sorry to be pushy, but it rly sucks :\. ethereum payout seems to be correct. i've tried 2 pools supernova and coinmine. same results with both. less than it should be


Mining calculators are only a rough guide .3 dcr is nothing to lose sleep over.
froilan_rivero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
April 29, 2016, 12:32:05 PM
 #1305

What's the point of the NO DAG FILES ANYMORE?

I mean will it work for 1GB-2GB VRAM cards? will it be stored on normal RAM or Hard drive?

Pleae excuse the ignorance
restless
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151
Merit: 1001


View Profile
April 29, 2016, 12:33:30 PM
 #1306


Could you have by accident installed 32bit windows?  I know you said it's x64 but it sounds like you're pressing that 4gb limit (~3.25gb addressable)

I can confirm it is indeed x64 via the Control Panel's basic system information.  I have the same distro installed on two other rigs, one of which is an Intel Bad Axe 2 seating 1 390x, 1 290x & 1 290 w/ 2 x 1 GB + 2 x 2GB where all 6GB are properly allocated and the other from vague recollection is an Asus P5b also on socket 775 with 2 x 2GB where only 3.25GB is usable as indicated in the motherboard's manual. 

fo00ok
I have a very similar PC - s.775, 4GB RAm, Win7, 3.25GB recognized with latest bios and 290 inside.
It works flawlessly with Virtual memory set to static 16GB size and all Genoil/Claymore versions
restless
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1151
Merit: 1001


View Profile
April 29, 2016, 12:37:18 PM
 #1307

What's the point of the NO DAG FILES ANYMORE?

I mean will it work for 1GB-2GB VRAM cards? will it be stored on normal RAM or Hard drive?

Pleae excuse the ignorance
it will work on cards which can hold the dag in theor memory, ie more than 2GB

But no more need for HDD and problems with new-Dag generation
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 29, 2016, 01:04:45 PM
 #1308

Well done, Claymore. The only thing missing so far is e-mail notification.
Or may be, I am wrong, and you have this option too? Couldn't find it anyway.

I'll try to add it in next update.

Thanks, mate.

Just checked it:  http://dwarfpool.com/faq/
.....
Monitoring
To enable monitoring of your worker, use email as password. To disable monitoring, restart your miner without email as password.
Email will be send if no shares last 15 minutes.
.....

So set "-epsw myemail@mymailprovider.com" and that is all. Have you checked it?

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
fr4nkthetank
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2274
Merit: 1153


Now the money is free, and so the people will be


View Profile
April 29, 2016, 01:25:09 PM
 #1309

Have tried v4.0 - very good! Hashrate is the same v3.2 or v3.3, maybe even more.
R9 270 ~ 14Mh/s
7950 ~ 18,5 - 19,5Mh/s depends on model
R9 280x ~ 21Mh/s

But have experience with one issue - can't set -cclock or -mclock values - the miner crashes. AMD Driver 15.12, 4 Gb RAM, 16GB swapfile, 5x R9 270 2 Gb. I would attach screenshots but I have localized version of Windows 7 x64. In logfile is no usefull info.

get msi afterburner for example and set your clocks in there, much simpler.
kanoptx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 250


www.cryptocompare.com


View Profile
April 29, 2016, 01:29:05 PM
 #1310

I've been getting around 2000mh. which according to this calculator: http://decred-calc.cryptohub.info/ should give me about 1.40 dcr. i'm getting around 1.10. is this normal? is it something to do with dual mining? i've changed to supernova, and same thing... is it the calculator? thx

is no one else having this problem? sorry to be pushy, but it rly sucks :\. ethereum payout seems to be correct. i've tried 2 pools supernova and coinmine. same results with both. less than it should be


Mining calculators are only a rough guide .3 dcr is nothing to lose sleep over.

yeah, its not serious but you know, just wanna make sure it's not something i could fix. kk thx guys. bitcointalk is always helpful ^^ should've joined a looooong time ago!

CorePrime95
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 190
Merit: 101


View Profile
April 29, 2016, 02:30:12 PM
 #1311

Why do people want to OC with a mining tool? Use MSI afterburner or sapphire trixx, you can also undervolt then.
Dimasin
Member
**
Offline Offline

Activity: 68
Merit: 18


View Profile
April 29, 2016, 02:42:05 PM
 #1312

Hi!
Please fix error with connect DevFee to eth-eu.dwarfpool.com:

DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu.dwarfpool.com' <188.165.233.56> port 8008
DevFee: ETH: Stratum - Connected (eth-eu.dwarfpool.com:8008)
ETH: Authorization failed
: {"id":2,"jsonrpc":"2.0","result":false}
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

I changed the hosts file to the server -eu pointed to -ru, Error remained:

DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu.dwarfpool.com' <212.24.48.118> port 8008
DevFee: ETH: Stratum - Connected (eth-eu.dwarfpool.com:8008)
ETH: Authorization failed
: {"id":2,"jsonrpc":"2.0","result":false}
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 29, 2016, 02:46:54 PM
 #1313

Hi!
Please fix error with connect DevFee to eth-eu.dwarfpool.com:

DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu.dwarfpool.com' <188.165.233.56> port 8008
DevFee: ETH: Stratum - Connected (eth-eu.dwarfpool.com:8008)
ETH: Authorization failed
: {"id":2,"jsonrpc":"2.0","result":false}
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

I changed the hosts file to the server -eu pointed to -ru, Error remained:

DevFee: ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu.dwarfpool.com' <212.24.48.118> port 8008
DevFee: ETH: Stratum - Connected (eth-eu.dwarfpool.com:8008)
ETH: Authorization failed
: {"id":2,"jsonrpc":"2.0","result":false}
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

Use v4.0Beta2, see OP:

v4.0 Beta2 - bug fix related to "-allpools 1" and "-allcoins 1" options, download this update if you use these options.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
froilan_rivero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
April 29, 2016, 03:16:27 PM
 #1314

What's the point of the NO DAG FILES ANYMORE?

I mean will it work for 1GB-2GB VRAM cards? will it be stored on normal RAM or Hard drive?

Pleae excuse the ignorance
it will work on cards which can hold the dag in theor memory, ie more than 2GB

But no more need for HDD and problems with new-Dag generation

Thanks buddy
froilan_rivero
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
April 29, 2016, 03:35:27 PM
 #1315

Claymore I have a sugestion!

Could you please add another ethereum based coin : Expanse (EXP) when we finally reach the 2GB limit for any videocard as the DAG increases , we could probably try EXP while we update our cards!

Modes:
ETH Only
DCR Only
EXP Only
ETH+DCR
EXP+DCR

Is it possible? I'm not a programmer just a suggestion for a great miner
Doramha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
April 29, 2016, 03:38:56 PM
 #1316

Claymor! As will soon be switching to the backup server? How can you? To fix the Commission at a beta version which is unstable? Watafak? https://i.gyazo.com/825b89cfe55b729f6815eb84ee0fb9db.png
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 29, 2016, 03:43:50 PM
 #1317

Guys, it's a good idea to read OP or readme.
froilan_rivero - Expanse is supported, search "Ethereum forks mining" string in readme or OP.
Doramha - Read "FAILOVER" section: "Every pool has 3 connection attempts."

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 29, 2016, 05:07:11 PM
 #1318


v4.1: This version is assumed to be stable, so it is not marked as "beta".

- improved working with DAG on GPUs during epoch changing, it must work fine now.
- added watchdog for threads that communicate with pools.
- minor bug fixes.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
rednoW
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1514
Merit: 1003


View Profile
April 29, 2016, 05:54:58 PM
 #1319

Some problems with 4.0 beta or maybe the dwarfpool problem.

I was mining on eth-ru.dwarfpool.com with eth-eu.dwarfpool.com set as failover pool.

We had problems on ru-server 2 times
1.
Code:
01:59:42:236 cb0 ETH: Stratum - Cannot connect to eth-ru.dwarfpool.com:8008
01:59:42:236 cb0 ETH: Stratum - Failed to connect, retry in 20 sec...
02:00:02:251 cb0 ETH: Stratum - connecting to 'eth-ru.dwarfpool.com' <212.24.48.118> port 8008

Code:
02:00:43:373 cb0 ETH: Stratum - connecting to 'eth-eu.dwarfpool.com' <188.165.233.56> port 8008
02:00:43:466 cb0 send: {"worker": "eth1.0", "jsonrpc": "2.0", "params": ["0x92b47a8f6fa83af56ebeb38429bc2382f339f7b3", "hd7990"], "id": 2, "method": "eth_submitLogin"}
02:00:43:466 cb0 ETH: Stratum - Connected (eth-eu.dwarfpool.com:8008)
02:00:43:560 cb0 got 39 bytes
02:00:43:560 cb0 buf: {"id":2,"jsonrpc":"2.0","result":true}
02:00:43:560 cb0 parse packet: 39
02:00:43:560 cb0 ETH: Authorized

We see correct switch to failover eu-server
Then successfull mining till
02:28:53:074   cb0   ETH: Stratum - Connected (eth-ru.dwarfpool.com:8008)

The situation repeated at 17:00
Again correct switch to eu-server and after half of an hour back to ru-server.

The problem is I saw only half of my usual shares on pool statistics at this 2 unlucky hours.

Seems like a pool bug ... but dwarf is known to be a very accurate and stable pool in accounting.
Maybe some sort of incompatibility between Dualminer and Dwarf on failover switching?
Maybe this is already corrected in stable v4.1?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
April 29, 2016, 05:58:55 PM
 #1320

Seems like a pool bug ... but dwarf is known to be a very accurate and stable pool in accounting.
Maybe some sort of incompatibility between Dualminer and Dwarf on failover switching?
Maybe this is already corrected in stable v4.1?

I don't know if it is enough 2 hours to get correct statistics on dwarfpool and if it worked correctly if some of its servers were unavailable, but miner just changes pool and mines as usual, such switching cannot cause less shares or less mining speed.
If you have enough hashrate to find shares reqularly, you can calculate number of shares for these two hours in log file and compare to the number of shares for any other 2-hours period.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Pages: « 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 ... 1427 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!