Bitcoin Forum
March 23, 2019, 03:44:45 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 ... 1136 »
  Print  
Author Topic: [ANN] cudaMiner & ccMiner CUDA based mining applications [Windows/Linux/MacOSX]  (Read 3406080 times)
sin242
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
February 04, 2014, 07:13:38 PM
 #3761

So i broke something.  Hopefully someone can enlighten me to where my problem lies (other than in the chair)

Please keep in mind i make no claim to knowing what the hell i'm doing, but only one way to learn, right?

2 670 GTXs, not in sli, sep .bat files for each, x64 cudaminer


  On VTC, K7x32 was producing ~133kh per card.  After tinkering with some different kernals received cuda error 30 and display driver crashed.   Rebooted and went back to K7x32 but that now produced cuda error 30 and a crash.  Reinstalled cuda and vid drivers and was able to use K7x32 with same results (133/per).  Once again tinkered with different kernals (using WHQL driver instead of beta this time to see if there was any difference) and received cuda error 30 etc etc but this time a cuda/driver reinstall didn't fix issue.

Currently running K7x20 with 155kh on one card and 135 on the other atm, but what did i break exactly and how?   

Dark:  Xk9BoVerBd41JCjWQEhnxoowP7YNUK439z
BTC:  1JzPN2h8WGSi7kQeY5wuP4PjVD2hxkHJQM
1553312685
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553312685

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553312685
Reply with quote  #2

1553312685
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553312685
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553312685

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553312685
Reply with quote  #2

1553312685
Report to moderator
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 04, 2014, 07:18:06 PM
 #3762

So i broke something.  Hopefully someone can enlighten me to where my problem lies (other than in the chair)

Please keep in mind i make no claim to knowing what the hell i'm doing, but only one way to learn, right?

2 670 GTXs, not in sli, sep .bat files for each, x64 cudaminer


  On VTC, K7x32 was producing ~133kh per card.  After tinkering with some different kernals received cuda error 30 and display driver crashed.   Rebooted and went back to K7x32 but that now produced cuda error 30 and a crash.  Reinstalled cuda and vid drivers and was able to use K7x32 with same results (133/per).  Once again tinkered with different kernals (using WHQL driver instead of beta this time to see if there was any difference) and received cuda error 30 etc etc but this time a cuda/driver reinstall didn't fix issue.

Currently running K7x20 with 155kh on one card and 135 on the other atm, but what did i break exactly and how?   

maybe the x32 config is at the limits of what the WDDM graphics card driver will allow you to allocate. Sometimes it works, and sometimes it doesn't. Leave away any -m1 or -C 1/2 options or reduce the x32 to something slightly smaller e.g. x30, x28

sin242
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
February 04, 2014, 07:30:36 PM
 #3763

So i broke something.  Hopefully someone can enlighten me to where my problem lies (other than in the chair)

Please keep in mind i make no claim to knowing what the hell i'm doing, but only one way to learn, right?

2 670 GTXs, not in sli, sep .bat files for each, x64 cudaminer


  On VTC, K7x32 was producing ~133kh per card.  After tinkering with some different kernals received cuda error 30 and display driver crashed.   Rebooted and went back to K7x32 but that now produced cuda error 30 and a crash.  Reinstalled cuda and vid drivers and was able to use K7x32 with same results (133/per).  Once again tinkered with different kernals (using WHQL driver instead of beta this time to see if there was any difference) and received cuda error 30 etc etc but this time a cuda/driver reinstall didn't fix issue.

Currently running K7x20 with 155kh on one card and 135 on the other atm, but what did i break exactly and how?   

maybe the x32 config is at the limits of what the WDDM graphics card driver will allow you to allocate. Sometimes it works, and sometimes it doesn't. Leave away any -m1 or -C 1/2 options or reduce the x32 to something slightly smaller e.g. x30, x28




Settled on K7x24 for now getting 160kh/157kh.  Pulling m and C seemed to be the big factor.  Thanks!

Dark:  Xk9BoVerBd41JCjWQEhnxoowP7YNUK439z
BTC:  1JzPN2h8WGSi7kQeY5wuP4PjVD2hxkHJQM
Masaca
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 04, 2014, 07:36:13 PM
 #3764

Quote from: Quote from Readme
Example for Litecoin Mining on coinotron pool with GTX 660 Ti

cudaminer -d gtx660ti -l K28x32 -C 2 -i 0 -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -O workername:password

Anyone else getting infinite "result does not validate on CPU" errors with this settings?
I have an Asus GTX 660Ti OC
cbuchner1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500


View Profile
February 04, 2014, 07:42:34 PM
 #3765

Quote from: Quote from Readme
Example for Litecoin Mining on coinotron pool with GTX 660 Ti

cudaminer -d gtx660ti -l K28x32 -C 2 -i 0 -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -O workername:password

Anyone else getting infinite "result does not validate on CPU" errors with this settings?
I have an Asus GTX 660Ti OC

28x32 is a big number. Try 7x32 or 14x32 maybe...
lordaccess
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
February 04, 2014, 07:53:24 PM
 #3766

I posted a new release 2014-02-04 fixing two important bugs.

- autotune underreporting kHash/s values if the kernel finished in under 50ms (forgot to divide time elapsed by number of measurements, doh!)
- Multi-GPU support was not working - it is now.



OMG at last!!!! Thank you, thank you, thank you!!!

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Bwincoin - 100% Free POS. BRz1SNnSs6bGkJkG4kvw5ADSin5dBat3Cx
see360
Member
**
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 10


View Profile
February 04, 2014, 08:13:25 PM
 #3767

2014-02-04: all three of my GPUs run in one instance now. Autotune is much better also. It found optimal settings for my 660ti (K7x32), and was almost optimal for my 660ti SC (only 15 khash/s short of what K7x32 can do).
bathrobehero
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1027


ICO? Not even once.


View Profile
February 04, 2014, 08:28:31 PM
 #3768

I'm getting real sick of google and the way it can't handle a spreadsheet. 352 lines and 50 users and it's dead.

It keeps disconnecting me, reverting changes I made, giving errors, etc.

Anybody have a recommendation what alternatives are out there to replace this =/%! piece of +!%/?

RIP Bittrex
RIP Poloniex
Galvin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
February 04, 2014, 08:32:56 PM
 #3769

Anyone been able to get a evga gtx780ti with acx cooling to 640khash?

Highest I can get is around 400.  I'm just guessing different values now.  But the old version could get very close to 650
cudaminer -a scrypt:2048 -d gtx780ti -H 1 -l t15x16 -C 2 -i 0

For vertcoin getting 181khash/sec.  The gpu reaches 1.1Ghz when running cudaminer.  I should be getting over 650.  With the old version gpu would only get up to around 1000mhz.  So now I'm getting 100 more mhz but very bad hash rates.

Antivanity
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
February 04, 2014, 08:45:43 PM
 #3770

Anyone been able to get a evga gtx780ti with acx cooling to 640khash?

Highest I can get is around 400.  I'm just guessing different values now.  But the old version could get very close to 650
cudaminer -a scrypt:2048 -d gtx780ti -H 1 -l t15x16 -C 2 -i 0

For vertcoin getting 181khash/sec.  The gpu reaches 1.1Ghz when running cudaminer.  I should be getting over 650.  With the old version gpu would only get up to around 1000mhz.  So now I'm getting 100 more mhz but very bad hash rates.



Start at T15x24 and scale the x24 down by 1 till you find the best fit for you. T15x16 was the best for me, other with 780ti's was T15x20...
djm34
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1040


View Profile WWW
February 04, 2014, 08:51:31 PM
 #3771

Anyone been able to get a evga gtx780ti with acx cooling to 640khash?

Highest I can get is around 400.  I'm just guessing different values now.  But the old version could get very close to 650
cudaminer -a scrypt:2048 -d gtx780ti -H 1 -l t15x16 -C 2 -i 0

For vertcoin getting 181khash/sec.  The gpu reaches 1.1Ghz when running cudaminer.  I should be getting over 650.  With the old version gpu would only get up to around 1000mhz.  So now I'm getting 100 more mhz but very bad hash rates.


Difficult to understand if you are speaking about scrypt, scrypt:2048 or both...
Anyhow, on vertcoin I use t15x32, and I get around 320khash/sec (pointless though...)

djm34 facebook page
BTC: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze
Pledge for neoscrypt ccminer to that address: 16UoC4DmTz2pvhFvcfTQrzkPTrXkWijzXw
qwerty77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
February 04, 2014, 09:26:54 PM
 #3772

Quote from: Quote from Readme
Example for Litecoin Mining on coinotron pool with GTX 660 Ti

cudaminer -d gtx660ti -l K28x32 -C 2 -i 0 -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -O workername:password

Anyone else getting infinite "result does not validate on CPU" errors with this settings?
I have an Asus GTX 660Ti OC

you are not alone, I have the same problems with my GTX770, cannot find a setting without validation errors ...
Galvin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
February 04, 2014, 10:32:29 PM
 #3773

Well for vertcoin its even worse sub 200.  But for LTC the best I can get is around 450 which is around 200 less than the old cudaminer could do.

cudaminer -d gtx780ti -H 1 -l t15x20 -C 2 -i 0

15x20 got me around 479.  Anything else starts to go low weather the number goes up or down.
chapmanjw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile WWW
February 04, 2014, 10:38:28 PM
 #3774

I posted a new release 2014-02-04 fixing two important bugs.

- autotune underreporting kHash/s values if the kernel finished in under 50ms (forgot to divide time elapsed by number of measurements, doh!)
- Multi-GPU support was not working - it is now.



I've posted the Mac OS X binaries of the 2014-02-04 release for 10.6, 10.7, 10.8, and 10.9 here: http://www.johnchapman.net/crypto-currency/cudaminer-2-4-2014-release-now-available-for-os-x-10-6-10-7-10-8-and-10-9/

With this release I am seeing about a 15% increase in performance from my GT 650M.  Went from about 65 kh/s to 75 kh/s.  Well done!  Thanks.
lordaccess
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
February 04, 2014, 10:40:23 PM
 #3775

any idea settings for vertcoin for gtx 780? I am getting 380 total from two cards with autotune (which was the best from all the switches I tried). Have no idea about vertcoin!

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Bwincoin - 100% Free POS. BRz1SNnSs6bGkJkG4kvw5ADSin5dBat3Cx
eLeMe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
February 04, 2014, 11:10:28 PM
 #3776


On a more positive note: New build working great!

EVGA GTX660 SC w/slight oc (+71 engine, 110% power)
240Kh/s - scrypt (-l K5x32 -i 0 -H 1 -m 1 -C 1)
2.65Kh/s - scrypt-jane:YAC (-b 32768 -L 3 -l K59x3 -s 120 -i 0 -C 0 -m 0 -H 2)


Not sure why, but I tried my YAC config with a older commit_133 build, and I'm now getting Pi-Kh/s! (3.14Kh/s) I'm supprised at how much more coin i'm getting with just the little bump in hash rate. Haven't tested the 2/4/14 build yet..

And props to bathrobehero for my YAC config! Couldn't have done it without you.

Note: my 660 has 2 monitors plugged into it.
relm9
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1000



View Profile
February 04, 2014, 11:16:06 PM
 #3777

any idea settings for vertcoin for gtx 780? I am getting 380 total from two cards with autotune (which was the best from all the switches I tried). Have no idea about vertcoin!

I get 250 kH/s per card with T12x20, but this setting only works well under Linux. In Windows I can only get up to 190 kH/s per card, about the same as you.
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
February 04, 2014, 11:24:51 PM
 #3778

So i broke something.  Hopefully someone can enlighten me to where my problem lies (other than in the chair)

Please keep in mind i make no claim to knowing what the hell i'm doing, but only one way to learn, right?

2 670 GTXs, not in sli, sep .bat files for each, x64 cudaminer


  On VTC, K7x32 was producing ~133kh per card.  After tinkering with some different kernals received cuda error 30 and display driver crashed.   Rebooted and went back to K7x32 but that now produced cuda error 30 and a crash.  Reinstalled cuda and vid drivers and was able to use K7x32 with same results (133/per).  Once again tinkered with different kernals (using WHQL driver instead of beta this time to see if there was any difference) and received cuda error 30 etc etc but this time a cuda/driver reinstall didn't fix issue.

Currently running K7x20 with 155kh on one card and 135 on the other atm, but what did i break exactly and how?   

maybe the x32 config is at the limits of what the WDDM graphics card driver will allow you to allocate. Sometimes it works, and sometimes it doesn't. Leave away any -m1 or -C 1/2 options or reduce the x32 to something slightly smaller e.g. x30, x28



Hi Christian,

Could you give me some advices how to finetune Kepler and Titan cards for mining low-factor scrypt-jane coins? For example with Vertcoin N=10 I got:
Fermi GTX580: 130khs
Kepler GTX680: 150khs
Titan GTX780: 210khs

All of those were from autotune because I don't know how to tune card for scrypt-jane. The b x w should lower than the total warps, but the number of warps is very different even with cards of the same manufacture, right ?

There are a lot that I still don't understand.
Thank in advance, Christian.

Gute Nacht und besten Gruesse, Wink I assume that you are German Wink
steking
Member
**
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 10


View Profile
February 05, 2014, 12:15:59 AM
 #3779

gtx 650 ti i get 153kh/s

cudaminer.exe -D -o 127.0.0.1:12588 -u u -p p -i 0 -H 1 -m 1 -C 1 -s 1
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
February 05, 2014, 12:38:54 AM
 #3780

any idea settings for vertcoin for gtx 780? I am getting 380 total from two cards with autotune (which was the best from all the switches I tried). Have no idea about vertcoin!

I get 250 kH/s per card with T12x20, but this setting only works well under Linux. In Windows I can only get up to 190 kH/s per card, about the same as you.

Amazing. Thanks you. I got from 220khs to 280khs with your kernel setting. Autotune is very clumsy  Huh
Pages: « 1 ... 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 [189] 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 ... 1136 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!