Bitcoin Forum
October 23, 2019, 03:22:21 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 [1289] 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 ... 1361 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6391293 times)
dadoremix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
May 13, 2019, 11:42:15 AM
 #25761

what if
rx 580 4 and 8 gb model .. saphire
custom bios, moded strap
can test with v.14 clamore other straps ?

or only stock orginal bios ?
and stock mhz core/ram ? and v.14 alone set clock and strap ?
1571800941
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571800941

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571800941
Reply with quote  #2

1571800941
Report to moderator
1571800941
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571800941

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571800941
Reply with quote  #2

1571800941
Report to moderator
1571800941
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571800941

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571800941
Reply with quote  #2

1571800941
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1571800941
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571800941

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571800941
Reply with quote  #2

1571800941
Report to moderator
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
May 13, 2019, 12:18:54 PM
 #25762

strap 1 or 2 not working for Sapphire Pulse RX580 4GB Samsung... no change in hashrate... Latest AMD driver
kiaas
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 12


View Profile
May 13, 2019, 01:54:07 PM
Last edit: May 13, 2019, 02:09:29 PM by kiaas
 #25763

Hello ! I have a mine on the old r9 290 and r9 290x cards, can you tell me if you can apply it - strap to them?

I have a few of these GPUs also and you pretty much shouldn't mine ETH with them due to a DAG thrashing bug which is causing slowdowns.

Basically 1.5 years ago, I was able to mine ETH at 30MH/s with the R9 290 reference GPU however all of a sudden over a certain DAG it started to slowdown, it kept slowing down with every new DAG until eventually I stopped using them all together. The speed was slow and the power consumption was the same.

It has the same issue as the R9 280X which caused the GPUs to go from 28MH/s (DAG #0) to like 7MH/s with the latest DAG and pretty much rendered the GPUs useless for mining.
I have 2 R9 290's up right now, doing 28-29MH/s on SMOS mining etc... with phoenix miner, as I wait for claymore's current version to be available for SMOS, but the older version isn't that far behind phoenix. They do NOT run that fast on windows, excluding with callisto and expanse, which last I checked also are still mineable on 2GB cards. My HD 7850 was getting 17.7MH/s on callisto a few months ago on linux and 12-14 on windows. EDIT: to be clear, this is AMDGPU-PRO drivers on smos/linux and not fglrx. fglrx behaves the same as windows with reduced hashrate. edit2: You can't do undervolting/overclocking/etc. via the driver on these old cards. You have to do vbios edits, 290's have Hawaii bios editor to make that easy. 78x0/270'/370s and 79x0/280's will have VBE7. it seems like there may be a cap in place in the driver, probably in the Quirks portion of the driver. so you can change core and voltage but not memory via the vbios edits.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1300

Miners developer


View Profile
May 13, 2019, 01:54:47 PM
 #25764

v14.1 Beta:

- "strap" option: added support for Vega cards, up to 15% speedup compared to stock BIOS. Use "-strap 1" ... "-strap 5" values and overclock memory to find the best hashrate.
- improved compatibility with AMD 18.x drivers.
- now miner uses CUDA10 runtime library for Nvidia.
- a few minor bug fixes and improvements.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
pallasscat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
May 13, 2019, 02:26:50 PM
 #25765

-bash: ./EthDcrMiner64.exe: cannot execute binary file: Exec format error


Getting following error on Ubuntu 16.04 x86_64
ganzocrypt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 146
Merit: 0


View Profile
May 13, 2019, 04:29:37 PM
 #25766

-bash: ./EthDcrMiner64.exe: cannot execute binary file: Exec format error


Getting following error on Ubuntu 16.04 x86_64

.exe is for windows not for linux, get the linux version
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 118


View Profile
May 13, 2019, 04:58:03 PM
 #25767

-bash: ./EthDcrMiner64.exe: cannot execute binary file: Exec format error


Getting following error on Ubuntu 16.04 x86_64

.exe is for windows not for linux, get the linux version

Claymore said he doesn't plan to support linux with the new version.
rgsnedds
Member
**
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 16

raskul


View Profile WWW
May 13, 2019, 06:15:28 PM
 #25768

-bash: ./EthDcrMiner64.exe: cannot execute binary file: Exec format error


Getting following error on Ubuntu 16.04 x86_64

.exe is for windows not for linux, get the linux version

Claymore said he doesn't plan to support linux with the new version.

that's just plain stupid.

voffka05
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0



View Profile
May 13, 2019, 06:27:47 PM
 #25769

v14... Only for win10x64? Or win7(have no compute mode) maybe work too ?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1300

Miners developer


View Profile
May 13, 2019, 06:55:51 PM
 #25770

v14... Only for win10x64? Or win7(have no compute mode) maybe work too ?

Yes it will work in Win7x64 too. But as you said, no compute mode, so you will see low hashrate.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
rgsnedds
Member
**
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 16

raskul


View Profile WWW
May 13, 2019, 07:25:01 PM
 #25771

v14... Only for win10x64? Or win7(have no compute mode) maybe work too ?

Yes it will work in Win7x64 too. But as you said, no compute mode, so you will see low hashrate.

did you get paid off to keep it windows only?

4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 474
Merit: 18


View Profile
May 13, 2019, 07:30:14 PM
 #25772

v14... Only for win10x64? Or win7(have no compute mode) maybe work too ?

Yes it will work in Win7x64 too. But as you said, no compute mode, so you will see low hashrate.

did you get paid off to keep it windows only?
Grin Grin Grin


but seriously, read his last posts, he explained why...

rgsnedds
Member
**
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 16

raskul


View Profile WWW
May 13, 2019, 07:33:42 PM
 #25773

v14... Only for win10x64? Or win7(have no compute mode) maybe work too ?

Yes it will work in Win7x64 too. But as you said, no compute mode, so you will see low hashrate.

did you get paid off to keep it windows only?
Grin Grin Grin


but seriously, read his last posts, he explained why...


tl:dr

elaborate?

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1300

Miners developer


View Profile
May 13, 2019, 08:04:29 PM
 #25774

v14... Only for win10x64? Or win7(have no compute mode) maybe work too ?
Yes it will work in Win7x64 too. But as you said, no compute mode, so you will see low hashrate.
did you get paid off to keep it windows only?
Grin Grin Grin
but seriously, read his last posts, he explained why...
tl:dr
elaborate?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg50979653#msg50979653

PS. Now I'm working on Nvidia boost, it will take some time but I can see some speedup already.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
teosoph
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
May 13, 2019, 08:11:15 PM
Last edit: May 13, 2019, 09:42:36 PM by teosoph
 #25775

Hello! Help me please!
I have rig with 3 asus rx480 (8gb) with last Adrenalin 19.4.3.
After activating -strap 1 rig shows 12.5(-100/1050/2050) , 28.7(-100/1035/2040), 12.5 mh/s(-100/1050/2010).
what is wrong with #0 and #2 card?

P.S.
Everything became to normal after installing very last drivers - 19.5.1!!
Thank you for your great work!
rgsnedds
Member
**
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 16

raskul


View Profile WWW
May 13, 2019, 08:21:39 PM
 #25776

Hello ! I have a mine on the old r9 290 and r9 290x cards, can you tell me if you can apply it - strap to them?

No way, at least for now.

Claymore, do you know what a mess was when You was not so active ?
Like everyone started to release own miner program...

 Smiley

Anyway, i will get to the point.
Do You expect releasing Linux version of v14 and will it support applying custom straps or that will not be possible under linux ?
Right now we have tool called amdmemorytweak which can modify timings (straps) in Linux for example for Vega.
And it is working fine in SimpleMining.net OS under Linux. Yet Polaris is not so obvious for that tool.

Due to several reasons I'm not going to implement it for Linux. The main reason is that I don't have enough experience in Linux kernel/drivers and it would take too much time and efforts to get enough level of expertise; applying entire straps on the fly is rather hard magic.

Also may i ask ? You have more downloads for Windows versions or Linux versions ?
Oh wait, that is bad comparison.... In Plug&Play Operating System based on linux we are downloading miner once and then people are downloading those from our servers.
Can you tell me if you see that more users are USING windows version than linux version ?
I am really curious if people are still using windows for mining and this is why windows comes first or is it other factor ?

I don't have any good stats for Windows vs Linux downloads/using.
Yes I support Windows better, again the main reason that I have almost 20 years experience in Windows software development and almost zero experience in Linux.

fair enough, thanks for reply. quoted for the next lazy person.

4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 474
Merit: 18


View Profile
May 14, 2019, 05:14:32 AM
 #25777

fair enough, thanks for reply. quoted for the next lazy person.

next lazy person will again be lazy check last posts ))

Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 120


View Profile
May 14, 2019, 05:19:32 AM
 #25778

I have one question guys.

Curent state of my mining is 6 rx580 8gb on main rig ( hiveos) and 2 rx580 4gb in PC ( windows ).
Since we can use claymore v14 only in windows I tryed with those 2 4gb cards, and the result just blow me away, 32,2mh on fucking 4gb cards (POL4E2@2150) 1200/2200 stock bios.
So the question is how to find those straps that miner is using in real time? If I can read them I can integrate them in bios with polaris bios editor. I was thinking to pull one by one those 8GB cards from rig to PC start v14, find best setting, read those straps, mod the cards and than put them back in rig. That would hopefully be same as runing v14 in linux.
Sorry for bad English, it is not my mother tongue.
So you have to go back to stock bios to use this ?
aygabtu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 14, 2019, 06:13:54 AM
 #25779

So has anyone seen any actual improvement using 14.1?  I have 12 Radeon VII's and 5 1070's I'd like to get better performance out of, but wanted to hear everyone else's experiences

Thanks.
big_daddy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 262


WOLF.BET - Provably Fair Dice Game


View Profile WWW
May 14, 2019, 06:36:07 AM
 #25780

With the new version of Claymore, what WIN10 version (updates) are you using and what are the best drivers for RX 4xx & 5xx cards?

WOLF.BET
▀  ▀▀▀▀▀▀
  ▀ ▀▀▀
 ▄ ▄▄▄ 
  ▄ ▄▄▄
▄  ▄▄▄▄▄▄
        ▄▄▄▀▀▀▀▄▄▄
    ▄███▌        ▀▀▄
  ▄▀   ▐█████████▄  ▀▄
 ▄▀  ▄█████████████▄  █
 ▌  █████████████████  █
▐  ████████████████ ▄█
█  █████████████████████▌
▐  ██████████████████ ▀█▌
 ▌ ▐█████████████████▌ ▐▀
 █  ██████████████▀ ▄▀
  █   ███████████▀  ▄▀
   ▀▄▄██ ▀▀▀▀▀▀▀  ▄▄▀
     ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀▀
▄███████████▄
███████    ████████████▄
███████    ███████   ▀██
██████████████████    ██
██    ██████████████████
██    ███████    ███████
█████████████    ███████
███████    █████████████
███████    ███████    ██
██████████████████   ▄██
██        ▀███████████▀
██
██
      ▄█▄         ▄█▄
 ▄██ ███ ███████ ███ ██▄
▐███▄ ▀ ▄███████▄ ▀ ▄███▌
▐█▌▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▐█▌
▐█▌   ▄▄▄▄▄▄▄▄        ▐█▌
▐█▌   ████████        ▐█▌
▐█▌       ███     ▄▄▀▀▀██▄
▐█▌      ███    ██▀      ▀█
▐█▌     ███    ███         █
▐█▌    ███     ███          █
 ██▄           ███▄         █
  ▀█████████████████▄     ▄█
                  ▀▀█████▀▀

████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
████


AFFILIATE PROGRAM
   FREE FAUCET
CHAT RAIN
Pages: « 1 ... 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 [1289] 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 ... 1361 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!