Bitcoin Forum
May 25, 2019, 10:35:55 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 [1260] 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.5 (Windows/Linux)  (Read 6325196 times)
AzzAz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 948
Merit: 1003


View Profile
November 03, 2018, 07:19:45 PM
 #25181


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos


the only error that the update of the windos 10 lost my card works only 2, I have pro btc h81, even changing all the riser and only 2 card works after the update of this month of the windos, formatted and recognized all, after updating again he lost again , I put the Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 driver and it only recognizes 2 and 2 gets problem flagging!



windows update mess

If roll back couldnt do the trick, i guess you would do a fresh install of windows then do these

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2878646.0




I already tried to disable everything but anyway he does the update a hehehe terror, but thank you all
Did you reinstall offline?
1558823755
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558823755

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558823755
Reply with quote  #2

1558823755
Report to moderator
1558823755
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558823755

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558823755
Reply with quote  #2

1558823755
Report to moderator
1558823755
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558823755

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558823755
Reply with quote  #2

1558823755
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558823755
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558823755

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558823755
Reply with quote  #2

1558823755
Report to moderator
highlander19
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 03, 2018, 07:23:46 PM
Last edit: November 03, 2018, 07:36:15 PM by highlander19
 #25182


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos


the only error that the update of the windos 10 lost my card works only 2, I have pro btc h81, even changing all the riser and only 2 card works after the update of this month of the windos, formatted and recognized all, after updating again he lost again , I put the Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 driver and it only recognizes 2 and 2 gets problem flagging!



windows update mess

If roll back couldnt do the trick, i guess you would do a fresh install of windows then do these

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2878646.0




I already tried to disable everything but anyway he does the update a hehehe terror, but thank you all
Did you reinstall offline?


Yes it was working the 5 cards, but the other day it updated anyway, and lost 3 card only 2 works, I have 2 others and did not give problem only that this in the pro h81btc, I am thinking that the amd drivers but I put another and not worked with the most current, so I do not know which one to use
with this Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.4-March23 without updating the w10 works the 5 cards, I am now using this Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 and only recognizes the 2 cards,
EmKo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 03, 2018, 07:27:29 PM
 #25183

Hi, Guys!


PASC algo coin, even mining in dual:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4679965.0
AzzAz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 948
Merit: 1003


View Profile
November 03, 2018, 09:26:42 PM
 #25184


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos


the only error that the update of the windos 10 lost my card works only 2, I have pro btc h81, even changing all the riser and only 2 card works after the update of this month of the windos, formatted and recognized all, after updating again he lost again , I put the Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 driver and it only recognizes 2 and 2 gets problem flagging!



windows update mess

If roll back couldnt do the trick, i guess you would do a fresh install of windows then do these

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2878646.0




I already tried to disable everything but anyway he does the update a hehehe terror, but thank you all
Did you reinstall offline?


Yes it was working the 5 cards, but the other day it updated anyway, and lost 3 card only 2 works, I have 2 others and did not give problem only that this in the pro h81btc, I am thinking that the amd drivers but I put another and not worked with the most current, so I do not know which one to use
with this Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.4-March23 without updating the w10 works the 5 cards, I am now using this Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 and only recognizes the 2 cards,
Just disconnect LAN, reinstall w10, install 18.5.1 driver , turn 365 days in ...Updates/Advanced and than connect LAN and update and do all rest
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
November 04, 2018, 01:18:34 PM
 #25185

i have watchdog error (opencl call) with claymore
while ETH miner works fine
why?
i love claymore because os less power usage but watchdog error kill me


As far as I can guess, you're either trying to overclock too much or trying to undervolt too much. Adjust your overclocking/undervolting numbers till your GPUs are in the position of handling the work with stability.

Are you using Claymore's integrated options or trying to use some driver for that?

I kept having this error too on one gpu, was driving me crazy. Finally solved it by replacing the pcie riser which was faulty.
Ethash mining is much more sensitive than Cryptonight to bad risers.

is there a way to test riser?
how we can sure the problem is from riser?
why ETH miner has no probem with same OC/undervolting but claymore gives watchdog error?


Claymore will break easier and reveal problems that don't come up on ETHminer, when I had a bad riser it did not crash on ETHminer but always gave the watchdog hanging error on Claymore and Phoenix.
Try to find out which gpu is hanging and either give it a new riser or move the suspect riser to another gpu and see if it gives problems.
deforester
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
November 04, 2018, 01:40:10 PM
 #25186

Haven't really been following along what is happening in the world of dual mining. The rig is just sitting there doing its thing, but I did turn off dual mining some time ago when an ASIC got released and I figured the extra $0.02/month wasn't really worth it and I didn't need the extra heat in the house Wink

Winter is upon us and a little extra heat is always appreciated. If electricity wasn't an issue. What coin would you mine beside ETH?
pulkin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 04, 2018, 03:59:37 PM
 #25187

Hi. Does anyone know, if EthDcrMiner64's API contains methods for remote DCRI fine tuning? Or does it plans?
sxemini
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 199
Merit: 2


View Profile
November 05, 2018, 09:41:58 AM
 #25188


hello can anyone help me after the w10 update, every time i reboot the machine to amd lose the cards i can not put the 5 plates anymore the minera ja formatted reinstalled amd drivers but not to being able to put the 5 together again will i have to to put the newest amd drivers? I have 480x which should I use? thank you.

Any errors encountered?

HAng? miner error? bluescreen?

would greatly help if you could also indicate your current hardware infos


the only error that the update of the windos 10 lost my card works only 2, I have pro btc h81, even changing all the riser and only 2 card works after the update of this month of the windos, formatted and recognized all, after updating again he lost again , I put the Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 driver and it only recognizes 2 and 2 gets problem flagging!



windows update mess

If roll back couldnt do the trick, i guess you would do a fresh install of windows then do these

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2878646.0




I already tried to disable everything but anyway he does the update a hehehe terror, but thank you all
Did you reinstall offline?


Yes it was working the 5 cards, but the other day it updated anyway, and lost 3 card only 2 works, I have 2 others and did not give problem only that this in the pro h81btc, I am thinking that the amd drivers but I put another and not worked with the most current, so I do not know which one to use
with this Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.4-March23 without updating the w10 works the 5 cards, I am now using this Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 and only recognizes the 2 cards,
Just disconnect LAN, reinstall w10, install 18.5.1 driver , turn 365 days in ...Updates/Advanced and than connect LAN and update and do all rest

What? Disconnect Lan? Reinstall w10? What the hell? First asking him if he has flashed the bios of his cards. The cards has the yellow flag with error 43? You must use Pixelclockpatcher after installing the driver and then reboot. it has nothing to do with the win version other things.
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 0


View Profile
November 05, 2018, 05:23:30 PM
 #25189

hey hey hey

time to dual mine again with siacoin.
iRonNuke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 0


View Profile
November 05, 2018, 06:42:51 PM
 #25190

hey hey hey

time to dual mine again with siacoin.

Siacoin has just forked. I suppose the miners arn't compatible with the new fork?
peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 0


View Profile
November 06, 2018, 06:48:16 AM
 #25191

hey hey hey

time to dual mine again with siacoin.

Siacoin has just forked. I suppose the miners arn't compatible with the new fork?

thats what i meant. unfortunately, it seems that the dev has abandoned this miner. busy counting money?
bitverzo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile WWW
November 06, 2018, 11:30:20 AM
 #25192

Hey guys!

Now you can count on a completely new calculator!

https://bitverzo.com/mining/amd
big_daddy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 226


Free Crypto in Stake.com Telegram t.me/StakeCasino


View Profile WWW
November 06, 2018, 12:40:06 PM
 #25193

hey hey hey

time to dual mine again with siacoin.

Siacoin has just forked. I suppose the miners arn't compatible with the new fork?

thats what i meant. unfortunately, it seems that the dev has abandoned this miner. busy counting money?

you can dualmine the forked coins, not SC
SC is obelisk only

you can try to gain some profits on Hyperspace, SiaClassic & SiaPrime, but I doubt that can compete with the asic hashrate generated from the A3 & S11 machines

peterboy1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 0


View Profile
November 06, 2018, 03:05:29 PM
 #25194

oh i see. sorry for my ignorance. Cheesy
Permonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 191
Merit: 10


View Profile
November 06, 2018, 06:56:32 PM
 #25195

Hi guys,
Which drivers are you using for gtx 1070, right now?
THX
alizali
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 0


View Profile
November 07, 2018, 07:54:43 AM
 #25196

i have watchdog error (opencl call) with claymore
while ETH miner works fine
why?
i love claymore because os less power usage but watchdog error kill me


As far as I can guess, you're either trying to overclock too much or trying to undervolt too much. Adjust your overclocking/undervolting numbers till your GPUs are in the position of handling the work with stability.

Are you using Claymore's integrated options or trying to use some driver for that?

I kept having this error too on one gpu, was driving me crazy. Finally solved it by replacing the pcie riser which was faulty.
Ethash mining is much more sensitive than Cryptonight to bad risers.

is there a way to test riser?
how we can sure the problem is from riser?
why ETH miner has no probem with same OC/undervolting but claymore gives watchdog error?


Claymore will break easier and reveal problems that don't come up on ETHminer, when I had a bad riser it did not crash on ETHminer but always gave the watchdog hanging error on Claymore and Phoenix.
Try to find out which gpu is hanging and either give it a new riser or move the suspect riser to another gpu and see if it gives problems.

so you as same as me believe that i got a weak riser right?
claymore react against it but ethminer not?
right?
androstan1234
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 251
Merit: 6


View Profile
November 07, 2018, 04:18:19 PM
 #25197

Do RTX cards work with this miner yet?
ctmk01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 08, 2018, 04:55:07 AM
 #25198

hey hey hey

time to dual mine again with siacoin.

Siacoin has just forked. I suppose the miners arn't compatible with the new fork?

thats what i meant. unfortunately, it seems that the dev has abandoned this miner. busy counting money?

I cant find any sia gpu miner either. Guess sia turning into a private chain coin.
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
November 08, 2018, 01:02:40 PM
 #25199

i have watchdog error (opencl call) with claymore
while ETH miner works fine
why?
i love claymore because os less power usage but watchdog error kill me


As far as I can guess, you're either trying to overclock too much or trying to undervolt too much. Adjust your overclocking/undervolting numbers till your GPUs are in the position of handling the work with stability.

Are you using Claymore's integrated options or trying to use some driver for that?

I kept having this error too on one gpu, was driving me crazy. Finally solved it by replacing the pcie riser which was faulty.
Ethash mining is much more sensitive than Cryptonight to bad risers.

is there a way to test riser?
how we can sure the problem is from riser?
why ETH miner has no probem with same OC/undervolting but claymore gives watchdog error?


Claymore will break easier and reveal problems that don't come up on ETHminer, when I had a bad riser it did not crash on ETHminer but always gave the watchdog hanging error on Claymore and Phoenix.
Try to find out which gpu is hanging and either give it a new riser or move the suspect riser to another gpu and see if it gives problems.

so you as same as me believe that i got a weak riser right?
claymore react against it but ethminer not?
right?


Exactly, run Claymore and look when you get the watchdog/opencl hang, it will show the GPU that causes it, and most likely that's where your bad riser is.
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
November 08, 2018, 01:24:55 PM
Last edit: November 08, 2018, 01:36:30 PM by playfast
 #25200

Hey, anybody ever try fine tuning the -ethi parameter using worksize setting instead of flat intensity?
I did and now I can get around 10% more shares per hour, it's a lot of trial and error but IMO it's worth the effort.
It's best to run tests with low difficulty coin like ether-1 and record the shares per hour.
I use 512 increments and found the optimal setting is usually 1 increment under the exact point where errors first happen. For instance with my 2gb rx560 cards they first give error at -ethi -7680 (15 x 512) and when I drop them to -ethi -7168 (14 x 512) they get the best performance.
Pages: « 1 ... 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 [1260] 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!