Bitcoin Forum
August 12, 2020, 06:55:15 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 [1267] 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 ... 1402 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6507633 times)
br2459
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 100


View Profile
January 10, 2019, 03:55:59 PM
 #25321

Help!!!

After turning on comp.and start mining, mining stop and shop up text

Application has been blocked from accessing Graphics hardware.
Application EthDcrMiner64, has  been blocked from accessing Graphics hardware

What is the type of graphics card and operating system?


Win 10.
580 rx amd

Disable Windows Defender. It's responsible for blocking access to the GPU.

1597215315
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1597215315

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1597215315
Reply with quote  #2

1597215315
Report to moderator
1597215315
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1597215315

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1597215315
Reply with quote  #2

1597215315
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1597215315
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1597215315

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1597215315
Reply with quote  #2

1597215315
Report to moderator
zarapp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
January 10, 2019, 05:07:22 PM
 #25322

I can't find answers about constantinople ETH fork which will occur on 15 jan.
And nothing is announced in first page of this topic.

Is this Claymore's soft ready ?


Who told you that ProgPOW will be on 15 jan ? Next meeting is on 18 and then they will discuss when to switch ...
miau_365
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 10, 2019, 08:22:39 PM
 #25323

Guys, simple question:
Is this still working on v 11.9?
Since 1 month ago aprox (when the anually amd drivers were released -adrenaline 2019) my miner doesn't work, it closes suddenly when I open the console
My PC:
amd rx radeon 580 with 18.12.2 (adrenalin 2019)
windows 10

should I uninstall the latest drivers from amd or update the miner? or install the last 18.12.3 driver from amd?
thank you for your opinions
ildotoress
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 0


View Profile
January 11, 2019, 08:26:07 AM
Last edit: January 11, 2019, 01:41:25 PM by ildotoress
 #25324

I can't find answers about constantinople ETH fork which will occur on 15 jan.
And nothing is announced in first page of this topic.

Is this Claymore's soft ready ?


Who told you that ProgPOW will be on 15 jan ? Next meeting is on 18 and then they will discuss when to switch ...
Constantinople will be in the interval 16-18 January.
ProgPow has nothing to do with that.
Stoukie
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 1


View Profile
January 11, 2019, 12:55:13 PM
Merited by vapourminer (1)
 #25325

Guys, simple question:
Is this still working on v 11.9?
Since 1 month ago aprox (when the anually amd drivers were released -adrenaline 2019) my miner doesn't work, it closes suddenly when I open the console
My PC:
amd rx radeon 580 with 18.12.2 (adrenalin 2019)
windows 10

should I uninstall the latest drivers from amd or update the miner? or install the last 18.12.3 driver from amd?
thank you for your opinions

Version 11.9 still works 100%, see the first page for the list of changes / improvements.

Could also be a Windows Update or Windows Defender blocking the miner from running, first try to add the mining folder to the Windows Defender exclusion list, see Google for guide.

If that does not do anything try to upgrade the adrenalin drivers, if that does not work uninstall and install the old Blockchain drivers (see Google).

See if any of the above work, good luck.
Birgit1208
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 11, 2019, 05:31:36 PM
 #25326

Hallo and nice greetings to the forum,

have there real problems, when mines with R9 390 u. R9 390X GPU's .....

For some months, the hashrate is decreasing continuously from formerly about 31 Mhs / s to about 25 Mhs / s even though the R9 390 (X) of the DAG Epoch problem should not be affected at all ....

Problem occurs both under Win 7 64 bit and under Win 10 64 bit (1709) ...

Geth is up to date ...

Claymore Miner is the version 12.0 ...

AMD driver is currently 18.12.3 on it, runs stable but only with 25 Mhs / s .... have already tried the 15.12, the blockchain driver and a few other drivers ... all with exactly the same result .... 25-26 Mhs / s

Have the drivers under Wattman already reset and already thrown down the Afterburner ... but always the same result ....

Gpu's run in a mix with Nvidia 1070 and / or RX 580 ..... Nvidia 1070 run stable at about 31 Mhs / .... RX 580 run stable at about 30 Mhs / s ....

Have no idea what I could do .... The gpu's have it on it, have been running for a long time with 31 Mhs / s ... is probably more of a setting thing ...

Would be grateful for any help...

LG Birgit1208
xunl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
January 12, 2019, 04:41:09 PM
 #25327

Hi,

4 days away from the next major upgrade in ethereum and hard fork. anything claymore miners need to do? or we can just continue mining like in the past?

Thanks
big_daddy
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 484


xUSD - The PRIVATE stable coin - Haven Protocol


View Profile WWW
January 12, 2019, 05:30:41 PM
 #25328

Hi,

4 days away from the next major upgrade in ethereum and hard fork. anything claymore miners need to do? or we can just continue mining like in the past?

Thanks

the costantinopole upgrade on ethereum will have no affect on mining, only will be reduced the block reward from 3 eth to 2 eth per mined block, but the algo is the same

freebitcoin       ▄▄▄█▀▀██▄▄▄
   ▄▄██████▄▄█  █▀▀█▄▄
  ███  █▀▀███████▄▄██▀
   ▀▀▀██▄▄█  ████▀▀  ▄██
▄███▄▄  ▀▀▀▀▀▀▀  ▄▄██████
██▀▀█████▄     ▄██▀█ ▀▀██
██▄▄███▀▀██   ███▀ ▄▄  ▀█
███████▄▄███ ███▄▄ ▀▀▄  █
██▀▀████████ █████  █▀▄██
 █▄▄████████ █████   ███
  ▀████  ███ ████▄▄███▀
     ▀▀████   ████▀▀
BITCOIN
DICE
EVENT
BETTING
WIN A LAMBO !

.
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████████▄▄▄▄▄
▄▄▄▄▄██████████████████████████████████▄▄▄▄
▀██████████████████████████████████████████████▄▄▄
▄▄████▄█████▄████████████████████████████▄█████▄████▄▄
▀████████▀▀▀████████████████████████████████▀▀▀██████████▄
  ▀▀▀████▄▄▄███████████████████████████████▄▄▄██████████
       ▀█████▀  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ▀█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▄█████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
▀█████
.
PLAY NOW
█████▄
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
█████▀
carlo_0000
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1251
Merit: 1003


View Profile
January 12, 2019, 06:07:13 PM
 #25329

Hallo and nice greetings to the forum,

have there real problems, when mines with R9 390 u. R9 390X GPU's .....

For some months, the hashrate is decreasing continuously from formerly about 31 Mhs / s to about 25 Mhs / s even though the R9 390 (X) of the DAG Epoch problem should not be affected at all ....

Problem occurs both under Win 7 64 bit and under Win 10 64 bit (1709) ...

Geth is up to date ...

Claymore Miner is the version 12.0 ...

AMD driver is currently 18.12.3 on it, runs stable but only with 25 Mhs / s .... have already tried the 15.12, the blockchain driver and a few other drivers ... all with exactly the same result .... 25-26 Mhs / s

Have the drivers under Wattman already reset and already thrown down the Afterburner ... but always the same result ....

Gpu's run in a mix with Nvidia 1070 and / or RX 580 ..... Nvidia 1070 run stable at about 31 Mhs / .... RX 580 run stable at about 30 Mhs / s ....

Have no idea what I could do .... The gpu's have it on it, have been running for a long time with 31 Mhs / s ... is probably more of a setting thing ...

Would be grateful for any help...

LG Birgit1208

same i only have 1 x 390 and it s around 25mh when before it had same speed as my 470's, and i guess it use lot more power
sad85man
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 13, 2019, 07:14:53 PM
 #25330

As I read in the news, there will be new update of Ethereum in few months related to Constantinople hard fork. Dear Claymore! I think that you have to update your program to be ready for it.

Is that really needed or not please help!
Jearz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 14, 2019, 03:07:31 PM
 #25331

Hi Smiley
Since a few months I noticed a drop of hashrate on the card of my rigs under Ethos. Previously between 28 and 30mhs on my RX, now no more than 24, even updating Claymore ... Same problem on all my rigs, I wonder if it is normal due to the increase the DAG or not?
Thank you
hagbase
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 407
Merit: 252



View Profile
January 14, 2019, 07:05:15 PM
 #25332

Hi Smiley
Since a few months I noticed a drop of hashrate on the card of my rigs under Ethos. Previously between 28 and 30mhs on my RX, now no more than 24, even updating Claymore ... Same problem on all my rigs, I wonder if it is normal due to the increase the DAG or not?
Thank you
No, check your settings and update ethOS / miner software.
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2268
Merit: 1012


View Profile
January 16, 2019, 01:18:30 PM
 #25333

Yes I will update my miner to support ProgPow when ETH will be ready to switch to it.

make grin miner too

claymore! claymore! claymore!  ..hehe just like the old days  Grin
thameur
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
January 16, 2019, 02:04:14 PM
 #25334

hi

is there any news for hashrate drop for R9 390 8g, is not yet set as RX 580, DAG file eat my hashrate  Cry

from 33 Mh/s to 25 !!!
sernos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 18, 2019, 11:09:18 AM
 #25335

Hi!
I also have more than 10 pieces R9 390 8g and have a problem with hashrate mining ETH
sxemini
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 437
Merit: 5


View Profile
January 18, 2019, 02:07:33 PM
 #25336

hi

is there any news for hashrate drop for R9 390 8g, is not yet set as RX 580, DAG file eat my hashrate  Cry

from 33 Mh/s to 25 !!!

There give no news, DAG problem, mine a coin with lower DAG. This problem will never fix and it is very old shit. I write this 1 or 2 times a week and every day the same question.

Read this from phönixminer:



Hi

have there real problems, when mines with R9 390 u. R9 390X GPU's .....
For some months, the hashrate is decreasing continuously from formerly about 33 Mhs / s to about 25.9 Mhs / s even though the R9 390 (X) of the DAG Epoch problem should not be affected at all ...
have any idea to get back 33 Mh/s
Resiste the DAG Epoch
  This is caused by the size of the TLB, which is too small for the current DAG sizes and causes constant eviction from the TLB cache. AMD released the "compute mode" fix for RX4x0 and RX5x0 cards, which simply increased the memory page size. However there is no such fix for 290/390 cards. Probably there is no way to increase the page size on these cards because of hardware limitations but only AMD knows for sure. You can either mine coins with lower DAG (basically everything except ETH and ETC), or accept the hashrate drop (but it will get gradually worse over time).



Donations ETH/ETC/TOKENS 0x3586fE59934c1Af2eE40d8376D1d1AF3BbA61708
Phemex 72$ for free
https://phemex.com/web/user/register?referralCode=DKJHM
l30z1n
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 0


View Profile
January 18, 2019, 08:32:08 PM
 #25337


What is the forecast for 4GB cards to stop working? At least another 12 months?
hascoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178
Merit: 100


View Profile
January 19, 2019, 06:56:12 AM
 #25338

Quote
NVIDIA Cards available: 1
CUDA Driver Version/Runtime Version: 10.0/8.0
GPU #0: GeForce GTX 1050 Ti, 4096 MB available, 6 compute units, capability: 6.1  (pci bus 4:0:0)
Total cards: 1
ETH - connecting to 127.0.0.1:8545
No pool specified for Decred! Ethereum-only mining mode is enabled
ETHEREUM-ONLY MINING MODE ENABLED (-mode 1)
ETH: HTTP SOLO mode
Ethereum HTTP requests time (-etht) is set to 200 ms
Watchdog enabled
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333

ETH: http error #7.
ETH: Failed to connect to pool (127.0.0.1:8545), retry in 20 sec...
Help help me please.

I met this error when I mine in a new coin forked on Ethreum.

How to deal with ?

Learnning blockchain  !
hascoin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 178
Merit: 100


View Profile
January 19, 2019, 08:05:01 AM
 #25339

Hi all I am new here trying to set up for solo mining on a ubuntu machine Eth only. I have the blockchain downloaded and geth running I have set the address in start.bash to 127.0.0.1:8545 I have tried 192.168.1.13:8545 , localhost:8545 but I keep gettimng "ETH: Failed to connect to pool (127.0.0.1:8545), retry in 20 sec...
GPU0 t=44C fan=24%, GPU1 t=45C fan=25%
What am I doing wrong I have read the read me 100 times.

Here is my ./start.bash  ./ethdcrminer64 -epool http://127.0.0.1:8545 -ewal 1c0b92f3aef254a2c122713a8e8a34eb2a760c77 -mode 1

It works ok with the default pool but I would like to solo. It reads the graphics catds OK and I have the right drivers.

OK it is working now the problem was how I was running geth. all good now
Congratulate on your success,But I am still in the similiar issues.I am solo on the WIN10 with GPU.
LOOKING FOR A HELP.
Many many many thanks to you and everybody willing to help me.I can offer a bounty for this issue.

Learnning blockchain  !
astraleureka
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 223
Merit: 5


View Profile
January 19, 2019, 10:20:33 AM
 #25340

Is the pool server listening on port 8545 ?
Pages: « 1 ... 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 [1267] 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 ... 1402 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!