Bitcoin Forum
May 23, 2019, 04:00:47 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 [1271] 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.5 (Windows/Linux)  (Read 6322517 times)
mercury2005
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 06, 2019, 01:14:55 PM
 #25401


Dear all,
I have 02 rigs, one still work with 23Aug driver, but another one got error. I tried many ways, including reinstall Windows and tried some more drivers which worked before. Finally, I tried the same above method and it worked.
But there is another problem: the hashrate is significant lower than Fix DAG driver or 23Aug driver (~10% in my case, power consumption is 3% reduction only).
Anyway, I have no choice.
Good luck.

Me too use 23Aug driver, another version did the hashrate lower than Fix DAG driver, I don't know why.
1558584047
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558584047

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558584047
Reply with quote  #2

1558584047
Report to moderator
"Your bitcoin is secured in a way that is physically impossible for others to access, no matter for what reason, no matter how good the excuse, no matter a majority of miners, no matter what." -- gmaxwell
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
thameur
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
January 06, 2019, 02:34:36 PM
 #25402

Yes I will update my miner to support ProgPow when ETH will be ready to switch to it.


 you mean r9 390 8g will be supported on new clymore
bitdag
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
January 07, 2019, 10:41:19 AM
 #25403

Hi all...I have linux Ubuntu 18.04
                           11 GB ram
                           Intel® Core™ i5-3330 CPU @ 3.00GHz × 4
                           500 GB harrdisk
                           1 4GB RX 550 AMD GPU

but I cant mine.here are the error messages.I was mining with w10 but i switced to linux i cant now.Also ubuntu says that my 4 GB  card is 3100 mb
i installed amd gpro drivers 18.50...i also cant write these settings too to the miner
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
pls help guys,thx
https://i.postimg.cc/Fzy9JnfC/asd.png

https://i.postimg.cc/vHTqTxpf/asd2.png
Dark Oopa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 0


View Profile
January 07, 2019, 06:57:30 PM
Last edit: January 07, 2019, 09:13:53 PM by Dark Oopa
 #25404

Hello, is there a way in claymore to see wich GPU make the rejected shares like in phoenix miner?

thx

edit : rejected, not stale shares
astraleureka
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 5


View Profile
January 07, 2019, 07:28:51 PM
 #25405

Why is that important? The reason the share is stale is because there was latency between you and the pool, a function of your internet connection, not a specific GPU. Just because the state share originated from a particular GPU doesn't put that GPU at fault.

Lytix Chain MaxNode Data API Coin
Website (https://www.lytixchain.org) - Discord[/b (https://discord.gg/CZfZ7Ex)
Dark Oopa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 0


View Profile
January 07, 2019, 09:13:27 PM
 #25406

Why is that important? The reason the share is stale is because there was latency between you and the pool, a function of your internet connection, not a specific GPU. Just because the state share originated from a particular GPU doesn't put that GPU at fault.
i'm used to correct the rejected shares buy lowering the oc
fredeq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1452
Merit: 1005


View Profile WWW
January 08, 2019, 01:07:38 AM
 #25407

Why is that important? The reason the share is stale is because there was latency between you and the pool, a function of your internet connection, not a specific GPU. Just because the state share originated from a particular GPU doesn't put that GPU at fault.
i'm used to correct the rejected shares buy lowering the oc

Rejected and stale are a bit different things, but you are not that far off.
Cards on edge will produce more stales as well.

https://whattomine.com - Check what to mine Smiley
laineux
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 180
Merit: 100


View Profile
January 08, 2019, 09:19:23 AM
 #25408

I can't find answers about constantinople ETH fork which will occur on 15 jan.
And nothing is announced in first page of this topic.

Is this Claymore's soft ready ?
big_daddy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 226


Free Crypto in Stake.com Telegram t.me/StakeCasino


View Profile WWW
January 08, 2019, 09:35:50 AM
 #25409

I can't find answers about constantinople ETH fork which will occur on 15 jan.
And nothing is announced in first page of this topic.

Is this Claymore's soft ready ?


There is nothing to worry about
The current version will be compatible

nick_fc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
January 08, 2019, 02:31:05 PM
 #25410

should I use 'nofee" command in v12 for 3Gb cards or there is no fee by default?
Raja_MBZ
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 840


Be safe, Elwar & Nadia!


View Profile
January 08, 2019, 05:00:36 PM
 #25411

should I use 'nofee" command in v12 for 3Gb cards or there is no fee by default?

There is no fee by default in the last version for 2 GB and 3 GB cards; Claymore mentioned it earlier:

v12.0:

- zero devfee for all 2GB and 3GB cards in all operating systems.

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
bruce81
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 0


View Profile
January 08, 2019, 05:08:50 PM
 #25412

Nvidia 3 Gb are there solutions with DAG ?
br2459
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 100


View Profile
January 08, 2019, 07:26:08 PM
 #25413

Nvidia 3 Gb are there solutions with DAG ?

Use Windows 7 and it will work. I have an EVGA 1060 3GB running on Windows 7 just fine with version 12.0. With Windows 10 the system utilizes 20% of the memory and the DAG won't load because of that. In Windows 7 that is not an issue.

bitdag
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
January 09, 2019, 12:16:38 PM
 #25414

hi all.Can somebody share the linux miner file...
sxemini
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 199
Merit: 2


View Profile
January 09, 2019, 12:20:00 PM
 #25415

Nvidia 3 Gb are there solutions with DAG ?

Mining other coins with lower DAG, there is no other solution.

Nvidia 3 Gb are there solutions with DAG ?

Use Windows 7 and it will work. I have an EVGA 1060 3GB running on Windows 7 just fine with version 12.0. With Windows 10 the system utilizes 20% of the memory and the DAG won't load because of that. In Windows 7 that is not an issue.

And how long? 1 or 2 month? and 20% system utilizes is wrong, this would be around 600mb.
Sorry mine other coins with this cards is the only right solution.
big_daddy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 226


Free Crypto in Stake.com Telegram t.me/StakeCasino


View Profile WWW
January 09, 2019, 12:20:35 PM
 #25416

hi all.Can somebody share the linux miner file...

first topic post:

[...]
LINKS:

MEGA: https://mega.nz/#F!O4YA2JgD!n2b4iSHQDruEsYUvTQP5_w
GOOGLE: https://drive.google.com/open?id=0B69wv2iqszefdFZUV2toUG5HdlU  NOTE: It seems Google blocks some files, use MEGA if you cannot find latest version.


br2459
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 100


View Profile
January 09, 2019, 02:25:31 PM
 #25417

Nvidia 3 Gb are there solutions with DAG ?

Mining other coins with lower DAG, there is no other solution.

Nvidia 3 Gb are there solutions with DAG ?

Use Windows 7 and it will work. I have an EVGA 1060 3GB running on Windows 7 just fine with version 12.0. With Windows 10 the system utilizes 20% of the memory and the DAG won't load because of that. In Windows 7 that is not an issue.

And how long? 1 or 2 month? and 20% system utilizes is wrong, this would be around 600mb.
Sorry mine other coins with this cards is the only right solution.

From the dag calculator (https://investoon.com/tools/dag_size) you can use 3GB cards for approx another 4 months.

As for the 20% check out this post about it (https://social.technet.microsoft.com/Forums/ie/en-US/15b9654e-5da7-45b7-93de-e8b63faef064/windows-10-does-not-let-cuda-applications-to-use-all-vram-on-especially-secondary-graphics-cards?forum=win10itprohardware). Windows 10 "reserves" part of the VRAM and doesn't allow other applications to use it. This isn't an issue with rigs that have 4GB and larger currently, but 4GB will see there end in 2021 according to the DAG calculator.

And yes you of course can mine something else but those dead set on ETH there is a way for now.

Mvuckovic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
January 10, 2019, 01:25:14 AM
 #25418

Help!!!

After turning on comp.and start mining, mining stop and shop up text

Application has been blocked from accessing Graphics hardware.
Application EthDcrMiner64, has  been blocked from accessing Graphics hardware
Intristing
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 100


View Profile
January 10, 2019, 02:34:48 AM
 #25419

Help!!!

After turning on comp.and start mining, mining stop and shop up text

Application has been blocked from accessing Graphics hardware.
Application EthDcrMiner64, has  been blocked from accessing Graphics hardware

What is the type of graphics card and operating system?
Mvuckovic
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
January 10, 2019, 06:38:59 AM
 #25420

Help!!!

After turning on comp.and start mining, mining stop and shop up text

Application has been blocked from accessing Graphics hardware.
Application EthDcrMiner64, has  been blocked from accessing Graphics hardware

What is the type of graphics card and operating system?


Win 10.
580 rx amd
Pages: « 1 ... 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 [1271] 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!