Bitcoin Forum
July 12, 2020, 06:20:46 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 [1278] 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 ... 1393 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6501318 times)
DJSHANGHAI888
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
April 17, 2019, 03:45:18 PM
 #25541

Hi Claymore. First off, nice work. Your Miner is the most efficient I have seen/deployed for ETH based tokens.
I have a project I am deploying that I need some specific features enabled.
I do not want to disclose publicly, but if you can PM me, I would like to ask your help.
You will be compensated above and beyond the 1% dev fee.
Thank you sir,
DJ

PS Not really a Newbie but have no idea what my Username/PW is..lol
1594534846
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594534846

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594534846
Reply with quote  #2

1594534846
Report to moderator
1594534846
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594534846

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594534846
Reply with quote  #2

1594534846
Report to moderator
1594534846
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594534846

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594534846
Reply with quote  #2

1594534846
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1594534846
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594534846

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594534846
Reply with quote  #2

1594534846
Report to moderator
1594534846
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594534846

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594534846
Reply with quote  #2

1594534846
Report to moderator
1594534846
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1594534846

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1594534846
Reply with quote  #2

1594534846
Report to moderator
DrX
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
April 19, 2019, 08:29:11 AM
 #25542

Got in the problems while adding new features?

No hurry Smiley but...
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1320

Miners developer


View Profile
April 19, 2019, 12:46:40 PM
 #25543

Got in the problems while adding new features?

No hurry Smiley but...

No worries, it just takes more time than I expected, so I'm still working on it.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
shadabahmed
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 500


View Profile
April 19, 2019, 05:17:58 PM
 #25544

I have a problem with my Sapphire RX 570 Nitro+ 8GB: why I get 29 MH/s on Callisto but only 12 MH/s on ETH and ETC??
try with different drivers. problem will solve same happend to me.

Am I spamming? Report me!
percy_tc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 519
Merit: 102


View Profile
April 19, 2019, 07:57:13 PM
 #25545

I have a problem with my Sapphire RX 570 Nitro+ 8GB: why I get 29 MH/s on Callisto but only 12 MH/s on ETH and ETC??
try with different drivers. problem will solve same happend to me.

are u sure your driver in compute mode? i doubt it.  Dag size is much higher on ETH / ETC than Callisto, thats why this could happen i guess.

Digital_Seytan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 159
Merit: 0


View Profile
April 20, 2019, 06:51:45 PM
 #25546

Does this latest v12 version support UBIQ mining?

No, ubiq's POW is ubqhash currently not supported by Claymore.

you have to use phoenix miner,  tt-miner or ubqminer.

Yes phoenixminer works fine wit mining Ubiq Latest versions miners look https://latest-miners.wixsite.com/latestminer
herrdrone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 615
Merit: 262


View Profile WWW
April 21, 2019, 02:29:24 AM
 #25547

Does this latest v12 version support UBIQ mining?

No, ubiq's POW is ubqhash currently not supported by Claymore.

you have to use phoenix miner,  tt-miner or ubqminer.

Yes phoenixminer works fine wit mining Ubiq Latest versions miners look https://latest-miners.wixsite.com/latestminer

I rather go to phoenixminer's official thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2647654.0
or TT-Miner: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5025783.msg45491991#msg45491991
or ubiqminer's github: https://github.com/ubiq/ubqminer

Edited.

RandomX BENCHMARKS FOR MONERO MINING-> https://monerobenchmarks.info
Monero News & Overclocking-> https://news.monerobenchmarks.info
GPU & CPU CRYPTONIGHT BENCHMARKS -> https://cryptonight.monerobenchmarks.info/
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1320

Miners developer


View Profile
April 24, 2019, 07:19:14 PM
 #25548

I don't like flashing bios so I solved this problem finally.
v12.1 is almost ready, I'm going to release it in 3-4 days.
It cannot perform runtime tuning of memory timing registers, it will be added a bit later, in another update.
But it can apply entire straps on-the-fly (Windows only). Currently for Polaris cards only, may be later I will add support for other cards too. So you can use stock vbios and don't flash your cards to try new straps.
Instead, you just put new strap string to config file and the miner applies it immediately in runtime.
If specified strap is not working it will not cause any problems, after reboot you will have stock strap again because bios is not changed.
This way you can keep stock bios and also test new straps safe and easy.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
iRonNuke
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 2


View Profile
April 24, 2019, 09:50:51 PM
 #25549

I don't like flashing bios so I solved this problem finally.
v12.1 is almost ready, I'm going to release it in 3-4 days.
It cannot perform runtime tuning of memory timing registers, it will be added a bit later, in another update.
But it can apply entire straps on-the-fly (Windows only). Currently for Polaris cards only, may be later I will add support for other cards too. So you can use stock vbios and don't flash your cards to try new straps.
Instead, you just put new strap string to config file and the miner applies it immediately in runtime.
If specified strap is not working it will not cause any problems, after reboot you will have stock strap again because bios is not changed.
This way you can keep stock bios and also test new straps safe and easy.

Great job, looking forward to test this! Smiley
wetec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
April 24, 2019, 11:53:10 PM
 #25550

I don't like flashing bios so I solved this problem finally.
v12.1 is almost ready, I'm going to release it in 3-4 days.
It cannot perform runtime tuning of memory timing registers, it will be added a bit later, in another update.
But it can apply entire straps on-the-fly (Windows only). Currently for Polaris cards only, may be later I will add support for other cards too. So you can use stock vbios and don't flash your cards to try new straps.
Instead, you just put new strap string to config file and the miner applies it immediately in runtime.
If specified strap is not working it will not cause any problems, after reboot you will have stock strap again because bios is not changed.
This way you can keep stock bios and also test new straps safe and easy.
Great stuff!
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 253


View Profile
April 25, 2019, 05:08:58 AM
 #25551

I don't like flashing bios so I solved this problem finally.
v12.1 is almost ready, I'm going to release it in 3-4 days.
It cannot perform runtime tuning of memory timing registers, it will be added a bit later, in another update.
But it can apply entire straps on-the-fly (Windows only). Currently for Polaris cards only, may be later I will add support for other cards too. So you can use stock vbios and don't flash your cards to try new straps.
Instead, you just put new strap string to config file and the miner applies it immediately in runtime.
If specified strap is not working it will not cause any problems, after reboot you will have stock strap again because bios is not changed.
This way you can keep stock bios and also test new straps safe and easy.
It's impressive! Finally finding best straps will take much less time. Thanks! We're waiting!
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 253


View Profile
April 25, 2019, 09:24:18 AM
 #25552

Claymore, another one question: can you make double memory usage to increase a bit eth speed? Like Phoenix maded?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1320

Miners developer


View Profile
April 25, 2019, 09:52:05 AM
 #25553

Claymore, another one question: can you make double memory usage to increase a bit eth speed? Like Phoenix maded?

In my tests double memory usage shows zero speedup.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
bategojko74
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 168
Merit: 5


View Profile
April 25, 2019, 02:40:41 PM
 #25554

Claymore, another one question: can you make double memory usage to increase a bit eth speed? Like Phoenix maded?

In my tests double memory usage shows zero speedup.
Claymore is right, I don't have any speedup with Phoenix miner too.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 253


View Profile
April 25, 2019, 06:29:52 PM
 #25555

Claymore, another one question: can you make double memory usage to increase a bit eth speed? Like Phoenix maded?

In my tests double memory usage shows zero speedup.
You want to say that Phoenix miner showing fake speed? His double memory kernels gives about 1,5% more speed than usual...
bategojko74
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 168
Merit: 5


View Profile
April 25, 2019, 10:44:16 PM
Last edit: April 25, 2019, 11:16:41 PM by bategojko74
 #25556

Claymore, another one question: can you make double memory usage to increase a bit eth speed? Like Phoenix maded?

In my tests double memory usage shows zero speedup.
You want to say that Phoenix miner showing fake speed? His double memory kernels gives about 1,5% more speed than usual...
Is the performance 1.5% higher than usual at the pool's side too?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 253


View Profile
April 25, 2019, 11:27:36 PM
 #25557

Claymore, another one question: can you make double memory usage to increase a bit eth speed? Like Phoenix maded?

In my tests double memory usage shows zero speedup.
You want to say that Phoenix miner showing fake speed? His double memory kernels gives about 1,5% more speed than usual...
Is the performance 1.5% higher than usual at the pool's side too?
Maybe not equal to 1.5%, but higher than with usual kernels.
encycrypto
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 53


View Profile
April 27, 2019, 10:34:51 PM
 #25558

my telegram channel about this software  https://t.me/Claymores

It's only an announcement type of channel with Claymores download URLs around. Suspicious. A discussion type channel would be better IMO.
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 477
Merit: 18


View Profile
April 28, 2019, 09:12:12 AM
 #25559

my telegram channel about this software  https://t.me/Claymores

It's only an announcement type of channel with Claymores download URLs around. Suspicious. A discussion type channel would be better IMO.

especially since there are not many new versions coming out Wink

mimimi2
Member
**
Offline Offline

Activity: 77
Merit: 10


View Profile
April 28, 2019, 01:26:17 PM
 #25560

Hey. Tell me what does this number in brackets? https://yadi.sk/i/5HA40hL5fZVYSA
Pages: « 1 ... 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 [1278] 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 ... 1393 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!