Bitcoin Forum
September 25, 2021, 06:24:25 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235708 times)
JuanHungLo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 935
Merit: 1001


I don't always drink...


View Profile
May 06, 2018, 05:46:54 PM
 #1681

Dashboard from json
Save to SRBMiner.html
Simply edit you miner IP:port
Work good in Chrome, in IE autorefresh not work.

Клacc, a тaбличкy тaкyю динaмичнyю, кoгдa мнoгo фepм, cмoжeм? и цeнa вoпpoca....

You can display many of those pages on one screen by saving a simple html page like this:
Quote
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Mining Rigs</TITLE>
</HEAD>
<frameset rows="*,*,*" cols="*,*,*,*">    
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner10.html">    
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner13.html">    
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner14.html">    
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner15.html">
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner16.html">  
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner17.html">    
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner9.html">
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner12.html">
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner7.html">  
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner11.html">    
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner5.html">
<frame src="file:///C:/directory/SRBMiner6.html">  
</frameset>
</HTML>

I'm sure there are easier ways, but that is a quick way to get the job done.

Bull markets are born on pessimism, grow on skepticism, mature on optimism, and die on euphoria. - John Templeton
1632594265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632594265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632594265
Reply with quote  #2

1632594265
Report to moderator
1632594265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632594265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632594265
Reply with quote  #2

1632594265
Report to moderator
1632594265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632594265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632594265
Reply with quote  #2

1632594265
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632594265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632594265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632594265
Reply with quote  #2

1632594265
Report to moderator
1632594265
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632594265

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632594265
Reply with quote  #2

1632594265
Report to moderator
vitalyoff
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile WWW
May 06, 2018, 06:01:40 PM
 #1682

Клacc, a тaбличкy тaкyю динaмичнyю, кoгдa мнoгo фepм, cмoжeм? и цeнa вoпpoca....

Я дeлaл нa 2 и нa 4, нo нa 4 yжe мaлo чтo пoмeщaeтcя, или шpифт yмeньшaть.

http://prntscr.com/jehdvw
http://prntscr.com/jehe3a
rig1313
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
May 06, 2018, 06:11:20 PM
 #1683

Dashboard from json

Save to SRBMiner.html

Simply edit you miner IP:port

Work good in Chrome, in IE autorefresh not work.

Code:
<!DOCTYPE html>
<html>
<!-- Refresh rate in seconds below -->
<meta http-equiv="Refresh" content="15" />
<body bgcolor="#cccccc";>
<font size="3" face="Tahoma">

<style type="text/css">
html, body{width: 100%; height: 100%; padding: 0; margin: 0}
div{position: absolute; padding: 1em; border: 1px solid #000}
#top{background: #999; top: 0; left: 0; right: 0%; bottom: 5%}
#left{background: #ccc; top: 5%; left: 0; right: 0%; bottom: 0%}
</style>

<div id="top">

<table width="100%">
  <tr>
    <td><b>SRB Miner 1.5.1+ Dashboard - 1 RIG</b></td><td align=right>v0.3</td>
  </tr>
</table>

</div>

<div id="left">

<p id="RIG1"></p>

<script>

var xmlhttp = new XMLHttpRequest();
xmlhttp.onreadystatechange = function() {
    if (this.readyState == 4 && this.status == 200) {
        var myObj = JSON.parse(this.responseText);
x = "Rig : <b>" + myObj.rig_name + "<br>" + "</b>Devices: " + myObj.total_devices + " (threads: " + myObj.total_threads + ")<br>"
+"Cryptonight: <b>" + myObj.cryptonight_type + "<br>" + "</b>Online: " + Math.round(myObj.mining_time/60) + " min." + "<br>" +
"Hashrate: <b>" + myObj.hashrate_total_now + "</b> (5 min: " + myObj.hashrate_total_5min + ", 30 min: " + myObj.hashrate_total_30min + ", MAX: " +
myObj.hashrate_total_max + ")<br>" + "<br>" + "Connected Pool: <b>" + myObj.pool.pool + "<br>" + "</b>DIFF: " + myObj.pool.difficulty + "<br>" +
"Connected from: " + myObj.pool.time_connected + "<br>" + "Uptime: " + Math.round(myObj.pool.uptime/60) + " min." + "<br>" + "Latency: " +
myObj.pool.latency + " msec.<br>" + "<br>" + "Shares total: " + myObj.shares.total + "<br>" + "Accepted: " + myObj.shares.accepted + "<br>" + "Rejected: " +
myObj.shares.rejected + "<br>" + "Average share time: " + myObj.shares.avg_find_time + " sec." + "<br>" + "<br>";
x += "<table border=1 cellpadding=3 style='border-collapse: collapse; border: 3px solid black;'>"
x += "<tr><th bgcolor=#A0A0A0>Device</th><th bgcolor=#A0A0A0>ID</th><th bgcolor=#A0A0A0>GPU</th><th bgcolor=#A0A0A0>BUS ID</th><th bgcolor=#A0A0A0>Kernel ID</th bgcolor=#A0A0A0><th bgcolor=#A0A0A0>Hashrate</th><th bgcolor=#A0A0A0>Core clock</th><th bgcolor=#A0A0A0>Memory clock</th><th bgcolor=#A0A0A0>&degC</th><th bgcolor=#A0A0A0>RPM</th></tr>"
var  i;
for (i in myObj.devices) {
x += "<tr><td align=center>" + myObj.devices[i].device + "</td><td align=center>" + myObj.devices[i].device_id + "</td><td align=center>" + myObj.devices[i].model +
"</td><td align=center>" + myObj.devices[i].bus_id + "</td><td align=center>" + myObj.devices[i].kernel_id + "</td><td align=center>" + myObj.devices[i].hashrate +
"</td><td align=center>" + myObj.devices[i].core_clock + "</td><td align=center>" + myObj.devices[i].memory_clock + "</td><td align=center>" +
myObj.devices[i].temperature + "</td><td align=center>" + myObj.devices[i].fan_speed_rpm + "</td></tr>";
}    
x += "</table>"
        document.getElementById("RIG1").innerHTML = x
}
};
<!-- You miner IP and port -->
xmlhttp.open("GET", "http://192.168.1.160:3333", true);
xmlhttp.send();

</script>

</div>

<!--
Thank can be here )))
ETH: 0xB8A3593Cb8Ab958bDF8Ab031b1FE72E34bc22e30
BTC: 1HEVAuVc6cP24EWx9jjfhikemFYNJMHqVw
 -->

</body>
</html>

tnx alottttt!!!

how we can add more rigs?
Nokia555
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 266

EthMonitoring.com


View Profile WWW
May 06, 2018, 07:17:09 PM
 #1684

EthMonitoring v34 has now support for SRBMiner.

https://github.com/JamesSmith2/EthMonitoring/releases/tag/0.0.34


doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
May 06, 2018, 07:22:59 PM
 #1685

EthMonitoring v34 has now support for SRBMiner.

https://github.com/JamesSmith2/EthMonitoring/releases/tag/0.0.34



Awesome, thank you  Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
eduardooaz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
May 06, 2018, 08:14:59 PM
 #1686


Doctor my main gpu is doing around 870 but if i go see a tv show or something else he will go for 980, now what i do is when i let it mine i simply let vlcplayer open with something at pause and the gpu will always be doing 980h/s. Why i get more 100h/s if i am running a vlc player? I tried increasing dificulty but same results.
coke15
Member
**
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 10


View Profile
May 06, 2018, 08:25:48 PM
 #1687

hi

i want to put srbminer on my  580 rig but when i start it ,rig hang :/

srb works great on my 570 rig but 580,no?

4go ram,win 10 1709,ati 18.3.4,24go virtual memory,
same as bios stock or bios mod.

any idea?
roma__11
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 115
Merit: 0


View Profile
May 06, 2018, 08:34:56 PM
 #1688

EthMonitoring v34 has now support for SRBMiner.

https://github.com/JamesSmith2/EthMonitoring/releases/tag/0.0.34


Instruction or video?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
May 06, 2018, 08:44:54 PM
 #1689


Doctor my main gpu is doing around 870 but if i go see a tv show or something else he will go for 980, now what i do is when i let it mine i simply let vlcplayer open with something at pause and the gpu will always be doing 980h/s. Why i get more 100h/s if i am running a vlc player? I tried increasing dificulty but same results.

im not smart enough for this question.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
vuli1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 239
Merit: 3


View Profile WWW
May 06, 2018, 08:49:20 PM
 #1690

is it so difficult to make 2 clicks? https://github.com/JamesSmith2/EthMonitoring

★ PRiVCY ➢ Own Your Privacy! ➢ Best privacy crypto-market! ★
✈✈✈[PoW/PoS]✅[Tor]✅[Airdrop]✈✈✈ (https://privcy.io/)
zafa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 0


View Profile
May 06, 2018, 10:49:20 PM
 #1691

Hello Doktor, is there any plan support overclock settings in config.txt?
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
May 06, 2018, 11:10:42 PM
 #1692


i try but rig alwys offline Sad

SauteedEntrails
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
May 06, 2018, 11:18:37 PM
 #1693

So i tried to set an auto start after restart but when the miner opens it shows random purple letters and shuts off.

also still would like to know why 1 rig when i try to run it, it compiles submits a share or two and then a message comes up in the miner stating " Something went wrong, i think you are up to something naughty and I have to stop you" and the miner shuts off
ZaGunShow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
May 06, 2018, 11:28:35 PM
 #1694

Been emailing with Patrik at Awesome miner and he has added SRBMiner 1.5.1 to Awesome Miner now that it has an API.... which is .... emmm. Awesome!

It's not without some issues though. (Unless its operator error by me). I'm not sure if there are issues with the SRBMiner API or the Awesome Miner API implementation.
It seems to ignore the .bat file so you cant implement those triggers.
Also one of my 3 rigs is having huge communication issues which I cant figure out.. It shuts down then communication to Awesome Miner is totally lost until I restart both the awesome miner machine and the mining rig (restart the machine, not just the software)

Anyways.. Awesome miner implementation is a great happening. Now to just work out the bugs.
ZaGunShow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
May 07, 2018, 12:12:50 AM
 #1695

RE: Awesome Miner
You will probably need to turn on Menu>Options>General> (Click) "Check for development versions"
roma__11
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 115
Merit: 0


View Profile
May 07, 2018, 01:33:46 AM
 #1696

https://rigonline.ru
Monitoring and management....
b0n4r
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
May 07, 2018, 02:55:44 AM
 #1697

can u activate double thread with 4 GB VGA ?, it didn't shown an increase hash-rate.
Mrsmoker
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 0


View Profile
May 07, 2018, 03:17:36 AM
 #1698

report from me : miner is so good i got 1056 h/s on rx 580 and 650 h/s for 570 Wink
zgzoki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
May 07, 2018, 05:09:02 AM
 #1699

report from me : miner is so good i got 1056 h/s on rx 580 and 650 h/s for 570 Wink

tell your settings for rx 580 ?
also do you have constant speed or variable from 900-1056 ?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
May 07, 2018, 05:15:56 AM
 #1700

So i tried to set an auto start after restart but when the miner opens it shows random purple letters and shuts off.

also still would like to know why 1 rig when i try to run it, it compiles submits a share or two and then a message comes up in the miner stating " Something went wrong, i think you are up to something naughty and I have to stop you" and the miner shuts off

what is different on that rig than on the others where it is working?
That is an anti debug trigger you are seeing there.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!