Bitcoin Forum
September 26, 2021, 10:36:40 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235710 times)
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
April 16, 2018, 01:19:37 PM
 #761

Alrighty... just to be 100% clear of what I have going on here is a screen capture:



GPU-0 hashes intermittently but slower. I tried taking it's work-size down to 6 but still intermittent.

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
1632695800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632695800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632695800
Reply with quote  #2

1632695800
Report to moderator
1632695800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632695800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632695800
Reply with quote  #2

1632695800
Report to moderator
1632695800
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632695800

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632695800
Reply with quote  #2

1632695800
Report to moderator
The network tries to produce one block per 10 minutes. It does this by automatically adjusting how difficult it is to produce blocks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
April 16, 2018, 01:23:43 PM
 #762

Okay guys... I got it... the program at intensity "0" was setting all four cards to "118"

So... I changed GPU-0 to "100" manually and it's working now =)

12% faster than XMR-STAK.

Thanks for the assistance!

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
April 16, 2018, 01:53:37 PM
 #763

Okay guys... I got it... the program at intensity "0" was setting all four cards to "118"

So... I changed GPU-0 to "100" manually and it's working now =)

12% faster than XMR-STAK.

Thanks for the assistance!

just wanted to tell you that set intensities by hand, you can get out probably more hash than just leaving on 0 (auto).
Not every gpu is same, and sometimes auto detected value works great for one, but not an other, same card.

Also try 2 threads per gpu, you will get better results Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
treanski
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 106


ONe Social Network.


View Profile
April 16, 2018, 02:00:34 PM
 #764

Okay guys... I got it... the program at intensity "0" was setting all four cards to "118"

So... I changed GPU-0 to "100" manually and it's working now =)

12% faster than XMR-STAK.

Thanks for the assistance!

just wanted to tell you that set intensities by hand, you can get out probably more hash than just leaving on 0 (auto).
Not every gpu is same, and sometimes auto detected value works great for one, but not an other, same card.

Also try 2 threads per gpu, you will get better results Smiley

something is wrong with ultraheavy...after some time it starts hashing wrong algo and sending low diff shares

zot57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 165
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 02:19:52 PM
 #765

I get this error "Block expired" very often like every 10 minutes or so on all rigs:
https://s7.postimg.cc/f6cdhyc07/pool.jpg

I am on nanopool. Their support said to change mining software, I tried and test and  I don't get that error on other miners. Any solution how to fix this problem?
Nss75
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 02:38:55 PM
 #766

is it possible to get same hashrate on HEAVY algo like normalV7?
for example: at normalv7 one of my rigs (5xRX570 4gb) do ~5000h/s +/- (SRBminer) but on heavy i get only ~3500h/s


no. its made and called heavy for a reason. everyone will experience the same, so you are not behind.

It is expected lower hash but there are some RX580 8GB users reporting same hash....

Yeah, my rx 580 8gb works even better on heavy.
V7 - 1070 hs
Heavy - 1120~1140 hs

Hello!

Thank you for all the information you provided on the the thread!

Do you use cryptonote heavy to get this 2kh/s? If yes can you please share your config?

I have a 6GPU rig of Vega 64, i get 1500h/s for few minutes then it drops to 1000h/s.
I am note sure where the problem is but i will read carefully your links; i am a bit afraid of touching anything as i am not a informatic crack!! Wink

Do you think that the hashdrop problem could be resolved just by running JJ's xmr stak?

How do i have to modify the script so that i can use it on SRB miner? i am afraid of touching something wrong....
Oh and what is Devcon.exe?

Thank you very very much for all the help!

belimedved
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 03:20:45 PM
 #767

https://prntscr.com/j607t1
https://prntscr.com/j607vc

6xMSI rx470 4gb

650w from the wall. Thank you, my friend. It's a great miner.

isen99ono
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 515


View Profile
April 16, 2018, 04:01:46 PM
Last edit: April 16, 2018, 04:31:18 PM by isen99ono
 #768

what coin uses this ultraheavy algo?

IPBC will once it forks. Should be in the next few hours.

How is this UltraHeavy??
Results from my test rig IPBC Forked:

RX570/8G-RX570/8G-RX580/4G-RX560/4G-RX560/4G

[2018-04-16 14:12:06] GPU0:    1874.0 H/S [T: 54c, RPM: 1119]
[2018-04-16 14:12:06] GPU1:    1991.0 H/S [T: 55c, RPM: 837]
[2018-04-16 14:12:06] GPU2:    1932.0 H/S [T: 63c, RPM: 1092]
[2018-04-16 14:12:06] GPU3:    816.0 H/S [T: 59c, RPM: 1221]
[2018-04-16 14:12:06] GPU4:    913.0 H/S [T: 59c, RPM: 1195]
[2018-04-16 14:12:06] Total:   7526.0 H/S


interesting because I scooped up the same Algo (ultra) and I also have all three cards (580,570,560) but the highest number I got was only 1590 H / s for RX580, 1401 H / s for 570, 695 H / s for 560 no more than that.
can you whisper the ingredients/arrangements that you sprinkle on your card?


Hi Guys, which cryptonight_type should be used for the newly forked IPBC?
ultraheavy
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 556



View Profile
April 16, 2018, 04:17:51 PM
Last edit: April 16, 2018, 04:33:30 PM by dragonmike
 #769

Hi
I'm trying this on my rig of 570's (with ETH strap). Cards are clocked at 1220/1900.
Running these parameters on algo type litev7 (turtle coin)...

{ "id" : 0, "intensity" : 100, "worksize" : 8, "threads" : 2},

...I get quite low hashrates. The GPUs are hovering just over 1000 h/s. Isnt't that low for litev7? Am I not using the right parameters?

EDIT: looks like I found it myself: reduced intensity further to 54 (half of 108, which was automatically selected when setting it at "0"). Now getting hashrates just shy of 1850 per card. That's more like it, isn't it?  Smiley
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
April 16, 2018, 05:34:35 PM
 #770

Okay guys... I got it... the program at intensity "0" was setting all four cards to "118"

So... I changed GPU-0 to "100" manually and it's working now =)

12% faster than XMR-STAK.

Thanks for the assistance!

just wanted to tell you that set intensities by hand, you can get out probably more hash than just leaving on 0 (auto).
Not every gpu is same, and sometimes auto detected value works great for one, but not an other, same card.

Also try 2 threads per gpu, you will get better results Smiley

Thanks! Gained another 5% with 2 threads =)

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
cryptosize
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 297
Merit: 4


View Profile
April 16, 2018, 05:40:20 PM
 #771

Hello everyone!

Does this miner support TeraScale/VLIW Radeon GPUs?
christiano88
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 10


View Profile
April 16, 2018, 06:28:40 PM
 #772

How do I put an address and paymentID for the wallet in this miner?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
April 16, 2018, 07:41:24 PM
 #773

How do I put an address and paymentID for the wallet in this miner?

depends from pool.
you can find info on every pool how to mine with address and payment id.

For ex :

xmrpool.eu uses this format wallet@paymentid
nanopool uses this format wallet.paymentid

you set this in the wallet parameter in config file

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
April 16, 2018, 07:48:11 PM
 #774

Hello everyone!

Does this miner support TeraScale/VLIW Radeon GPUs?

it should work, but you wont get speeds like on old claymore.
Which card do you have?

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Larvitar
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 197
Merit: 1


View Profile
April 16, 2018, 07:53:16 PM
 #775

Hi dorktor83. I'm stick at your miner, although have AwesomeMiner. Ya, SRBMiner is kicking asses!  Grin

But patrike spoke if SRBMiner has a working API he could add it in AwesomeMiner support (would be great). Do you have plans to make an API for SRBMiner?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
April 16, 2018, 08:04:22 PM
 #776

Hi dorktor83. I'm stick at your miner, although have AwesomeMiner. Ya, SRBMiner is kicking asses!  Grin

But patrike spoke if SRBMiner has a working API he could add it in AwesomeMiner support (would be great). Do you have plans to make an API for SRBMiner?

thanks Smiley
yes , i have it in plan, smos dev is also waiting on me to make an API Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
April 16, 2018, 08:16:22 PM
Last edit: April 16, 2018, 08:50:04 PM by livada
 #777

Good job.
3*Vega 56
Heavy = 4400hr
UltraHeavy = 10500hr
litev7 = 12300hr
v7 = 5850hr

IZVRSTAN posao majstore. Probao sma ga na moneru-sumu-trtl-stl i ipbc i daje bolje rezultate od casta i staka.
npr nikako nisaHAVEN uspio natjerat da mi daje preko 4100 sa 3 vege56 a s tvojim ide i na 4400:) i napokon da povuce malo vise struje Smiley

SUPER POSO si odradio samo nastavi tako..

poz

goodb
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 129
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 09:06:38 PM
 #778

like some other person also said after 1.4.1 version there is a bug with paymentid.worker/pass   syntax .

Code:

/* Address of you wallet  */
"wallet" : "ExchangeXmrDepositwalletadress.PaymentID.workername/nanopoolpasswordforjsonsettings",


The above configuration is working with version 1.3.1..No problem.

But same config.txt file with same start.bat file in version 1.4.1 (just working start.bat and working config.txt is copied to 1.4.1 folder)..-->   NO HASH on nanopool (today I left opened 6 hours and mined for nothing, shares found in srbminer but , hash on nanopool and balance 0 = zero ! )
alczaty
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
April 16, 2018, 10:34:09 PM
 #779

like some other person also said after 1.4.1 version there is a bug with paymentid.worker/pass   syntax .

Code:

/* Address of you wallet  */
"wallet" : "ExchangeXmrDepositwalletadress.PaymentID.workername/nanopoolpasswordforjsonsettings",


The above configuration is working with version 1.3.1..No problem.

But same config.txt file with same start.bat file in version 1.4.1 (just working start.bat and working config.txt is copied to 1.4.1 folder)..-->   NO HASH on nanopool (today I left opened 6 hours and mined for nothing, shares found in srbminer but , hash on nanopool and balance 0 = zero ! )
you must set your wallet adress in pools.txt not in config Smiley
joaocha
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 254
Merit: 100


View Profile
April 16, 2018, 10:38:18 PM
 #780

No linux version?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!