Bitcoin Forum
June 20, 2021, 11:09:56 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 1431 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6582725 times)
cryptoc19
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
May 06, 2016, 03:08:48 PM
 #1561

thx Claymore 4 this awesome miner! Its the best miner out there i mined first on linux with some rigs and qtminer and ethminer and its forks... Cause of your miner i installed M$ stupid7x64 and M$ alotmorstupid10x64 to try the claymore dual miner it worked well but not that stabe as i know from the unix world sometimes M$ miners run a day or 2 thats the max hehe its more like a few hours than the M$ rigs crush!!! Frozen or something else... so i was frustrated of the miner but its not the miner even ethminer or qtminer crush this way in M$ Billyshittyiownyou world so i switched back to linux ubuntu 15.04 and you announce claymore dual miner 4 linux hehe how cool so i tested your miner again in linux world and i can confirm its the best miner out there its as stable as qtminer and ethminer in linux but it hashes way better so perfect job claymore

I've been waiting for the linux port Smiley
Could you please share for how long have you been running it, as well as other params (e.g. crimson/catalyst version, sdk version, working bash command etc)?
1624230596
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1624230596

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1624230596
Reply with quote  #2

1624230596
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1624230596
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1624230596

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1624230596
Reply with quote  #2

1624230596
Report to moderator
tflux99
Member
**
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 10


View Profile
May 06, 2016, 04:24:51 PM
 #1562

iam on stability tests right now its great 3 days or more uptime ubuntu 15.04 desktop

installed amd driver from page radeon-crimson-15.12-15.302-151217a-297685e.zip

installed deps.

sudo apt-get install dh-modaliases execstack debhelper dkms lib32gcc1

install the amd driver

sudo ./amd-driver-installer-15.302-x86.x86_64.run

it takes a time 10 mins click continue and yes to install the driver reboot
some commands to get things working hehe
aticonfig --odgt --adapter=all  <- shows temps all cards

aticonfig --adapter=0 --od-setclocks=1100,1500 <- sets clock speed gpu/ram of adapter 0 primary gpu

no amd sdk needed for claymore miner i think the driver installes opencl... have to find out and dig deeper into it ...

download and extract claymore linux miner to Desktop or somewhere else open it and edit start.bash 4 your needs wallet etc etc i mine eth only on ethermine in this example...

./ethdcrminer64 -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0xethadresshere.rig1 -epsw x -esm 1

execute this in terminal or add to bashrc

export GPU_FORCE_64BIT_PTR="0"
export GPU_MAX_HEAP_SIZE="100"
export GPU_USE_SYNC_OBJECTS="1"
export GPU_MAX_ALLOC_PERCENT="100"
export GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT="100"

launch miner

./start.bash

miner should work now if i didnt forget anything ask here i try to help Smiley



                 ▶▶ UR TOKEN ◀◀
═══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━═══
ⓄⓄ UNIVERSAL RECOGNITION TOKEN  ⓄⓄ


【 The first blockchain-based corporate rewards marketplace 】
══━┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈━══
hashine
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile WWW
May 06, 2016, 05:03:16 PM
 #1563

Claymore, please, add power limit
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 06, 2016, 05:18:24 PM
 #1564

Claymore, please, add power limit

Ok, it will be added in next update.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
RoyaLunique
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 362
Merit: 256

Legend is back.


View Profile
May 06, 2016, 10:49:22 PM
 #1565

Where is the problem please help me...

From your screenshot miner hangs not after 1 day but at starting.

İts not starting freez, bat file working and suddenly freeze like this.
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 508



View Profile
May 06, 2016, 10:54:43 PM
 #1566

Claymore, please, add power limit

Ok, it will be added in next update.

Oooh, power limit control in miner would be nice.


I must say though my personal wish list is a version of this miner with no dag files, that works on Cuda Cheesy *fingers crossed for the future* lol
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
May 06, 2016, 11:09:23 PM
 #1567

I've been using this miner, testing all versions as soon as they are released and I'm very happy with it.

My wish list:

- Power control/limit

This would be a very handy feature for those who have to pay electricity bills  Tongue

- Proper GPU ID

Version 4.1, like all previous ones, still uses a weird ID scheme and it can be a bit confusing when the miner's GPU 0 is Afterburner's GPU 3 or something like that.

Anyway, keep up the good work Claymore!

IncludeBeer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1164
Merit: 1010



View Profile
May 07, 2016, 06:14:59 AM
 #1568

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:


Grow the Dividend Snek! (pm me if you have questions)
https://powh.io/?masternode=0x1f9b145fdaef2b82aef29c2f3c9b875a8b017512
ExcelThroughKnowledge
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 165
Merit: 100


View Profile
May 07, 2016, 06:19:51 AM
 #1569

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:



nice rates you're getting. Running them at stock? What intensity btw?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [D]ecentralized application [E]liminated third parties [C]ontent distribution

 █ DECENT FOUNDATION    ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░   JOIN NOW! ICO ⏰ 10th of September

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [E]ncrypted & secure         [N]o borders                  [T]imeless reputation
Gagana
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
May 07, 2016, 06:26:47 AM
 #1570

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:



HOW did you get such a huge speed in Decred?! My 390 earns twice less! While doing the same speed as yours in ETH. What is the command line? What is the mem/cpu clocking?
alexcrys
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
May 07, 2016, 06:47:09 AM
 #1571

Claymore, please, add decred support on miningrigrentals
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428
Merit: 1000


View Profile
May 07, 2016, 07:25:33 AM
 #1572

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:



HOW did you get such a huge speed in Decred?! My 390 earns twice less! While doing the same speed as yours in ETH. What is the command line? What is the mem/cpu clocking?

those are 390x cards they come heavily overclocked thus the higer hash rates , I have one 390x and it hashes the same , 31 mhs eth and 920 dcr

on the other hand my 390s do 29.6 eth and 850 DCr,

390x cards are overpriced though $400+ vs 330 for a 390
frostminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 505


View Profile WWW
May 07, 2016, 10:07:12 AM
 #1573

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:



HOW did you get such a huge speed in Decred?! My 390 earns twice less! While doing the same speed as yours in ETH. What is the command line? What is the mem/cpu clocking?

those are 390x cards they come heavily overclocked thus the higer hash rates , I have one 390x and it hashes the same , 31 mhs eth and 920 dcr

on the other hand my 390s do 29.6 eth and 850 DCr,

390x cards are overpriced though $400+ vs 330 for a 390

A mild oc'd R9 390 should do around 30,5 Mh/s ETH and 950Mh/s DCR @ -dcri 66 .

Im guessing the 390X is as shit as the 380X .. just pre OC using more power, space and less hash.

Arska
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
May 07, 2016, 10:48:07 AM
 #1574

Does anyone else have problems with the suprnova decred pool? Recommendations for a better/more stable pool or extra settings?

My rigs are hashing 850 ETH and 23400 DCR stable but the DCR payouts are way off. According to the DCR calculator I should be getting over 16 DCR/day, but I'm getting only around 9. Also the hashrate and difficulty on suprnovas dashboard changes constantly between 1000-5000 and 1-10 and none of the graph stuff works. Rejects are very low, always under 1 %. The cards ( mostly 390) eat almost 100 W more per card and I have to use more AC with dual mining so this is a pretty annoying problem.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 07, 2016, 11:00:33 AM
 #1575

Claymore, please, add decred support on miningrigrentals

It must work there if they support http or stratum.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
alexcrys
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
May 07, 2016, 11:46:30 AM
 #1576

Claymore, please, add decred support on miningrigrentals

It must work there if they support http or stratum.

is not working: DCR:job timeout, retry in 20 sec... they support stratum:

Miner Configuration Examples miningrigrentals :

ccminer/cgminer -o stratum+tcp://eu-01.miningrigrentals.com:3333 -u xxx.xxx -p x

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 07, 2016, 11:52:23 AM
 #1577

Claymore, please, add decred support on miningrigrentals

It must work there if they support http or stratum.

is not working: DCR:job timeout, retry in 20 sec... they support stratum:

Miner Configuration Examples miningrigrentals :

ccminer/cgminer -o stratum+tcp://eu-01.miningrigrentals.com:3333 -u xxx.xxx -p x

PM me the log file.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
May 07, 2016, 12:56:59 PM
 #1578

Guys, whats is the highest value for -ethi that gets you optimum results?

I'm currently using -ethi 16 and I can see a slight increase from the default value (-ethi 8 ). However, when using -ethi 32 or -ethi 64 the miner will report the same total speed, apparently not getting better results.

Any ideas?

citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 07, 2016, 02:14:52 PM
 #1579

Guys, whats is the highest value for -ethi that gets you optimum results?

I'm currently using -ethi 16 and I can see a slight increase from the default value (-ethi 8 ). However, when using -ethi 32 or -ethi 64 the miner will report the same total speed, apparently not getting better results.

Any ideas?

On my R9-390 - - dcri 60 got me 870 MHs, and I took out settings for -ethi to none (leave it to CDM to manage), that got me to 29.2 MHs (with -esm 1 settings).
The R9-390 has OC settings of -100Mv, 1020Mhz and 1500Mhz for core and memory respectively, using Afterburner utility, Catalyst 16.5.1

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
May 07, 2016, 02:36:54 PM
 #1580

Guys, whats is the highest value for -ethi that gets you optimum results?

I'm currently using -ethi 16 and I can see a slight increase from the default value (-ethi 8 ). However, when using -ethi 32 or -ethi 64 the miner will report the same total speed, apparently not getting better results.

Any ideas?

On my R9-390 - - dcri 60 got me 870 MHs, and I took out settings for -ethi to none (leave it to CDM to manage), that got me to 29.2 MHs (with -esm 1 settings).
The R9-390 has OC settings of -100Mv, 1020Mhz and 1500Mhz for core and memory respectively, using Afterburner utility, Catalyst 16.5.1

Thanks for your reply but I'm just interested in -ethi settings. Concerning DCR, I'm using -dcri 30 and everything is fine but ETH is my priority   Grin

Pages: « 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 1431 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!