Bitcoin Forum
June 28, 2022, 06:52:34 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 1426 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6586598 times)
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 06, 2016, 05:18:24 PM
 #1561

Claymore, please, add power limit

Ok, it will be added in next update.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
1656442354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656442354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656442354
Reply with quote  #2

1656442354
Report to moderator
1656442354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656442354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656442354
Reply with quote  #2

1656442354
Report to moderator
"In a nutshell, the network works like a distributed timestamp server, stamping the first transaction to spend a coin. It takes advantage of the nature of information being easy to spread but hard to stifle." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1656442354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656442354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656442354
Reply with quote  #2

1656442354
Report to moderator
1656442354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656442354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656442354
Reply with quote  #2

1656442354
Report to moderator
1656442354
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1656442354

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1656442354
Reply with quote  #2

1656442354
Report to moderator
RoyaLunique
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 366
Merit: 256

Legend is back.


View Profile
May 06, 2016, 10:49:22 PM
 #1562

Where is the problem please help me...

From your screenshot miner hangs not after 1 day but at starting.

İts not starting freez, bat file working and suddenly freeze like this.
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952
Merit: 508



View Profile
May 06, 2016, 10:54:43 PM
 #1563

Claymore, please, add power limit

Ok, it will be added in next update.

Oooh, power limit control in miner would be nice.


I must say though my personal wish list is a version of this miner with no dag files, that works on Cuda Cheesy *fingers crossed for the future* lol
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
May 06, 2016, 11:09:23 PM
 #1564

I've been using this miner, testing all versions as soon as they are released and I'm very happy with it.

My wish list:

- Power control/limit

This would be a very handy feature for those who have to pay electricity bills  Tongue

- Proper GPU ID

Version 4.1, like all previous ones, still uses a weird ID scheme and it can be a bit confusing when the miner's GPU 0 is Afterburner's GPU 3 or something like that.

Anyway, keep up the good work Claymore!

IncludeBeer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1164
Merit: 1010



View Profile
May 07, 2016, 06:14:59 AM
 #1565

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:


Grow the Dividend Snek! (pm me if you have questions)
https://powh.io/?masternode=0x1f9b145fdaef2b82aef29c2f3c9b875a8b017512
ExcelThroughKnowledge
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 165
Merit: 100


View Profile
May 07, 2016, 06:19:51 AM
 #1566

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:



nice rates you're getting. Running them at stock? What intensity btw?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [D]ecentralized application [E]liminated third parties [C]ontent distribution

 █ DECENT FOUNDATION    ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░   JOIN NOW! ICO ⏰ 10th of September

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [E]ncrypted & secure         [N]o borders                  [T]imeless reputation
Gagana
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
May 07, 2016, 06:26:47 AM
 #1567

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:



HOW did you get such a huge speed in Decred?! My 390 earns twice less! While doing the same speed as yours in ETH. What is the command line? What is the mem/cpu clocking?
alexcrys
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
May 07, 2016, 06:47:09 AM
 #1568

Claymore, please, add decred support on miningrigrentals
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1013


_____DuEl₿iTs_____


View Profile
May 07, 2016, 07:25:33 AM
 #1569

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:



HOW did you get such a huge speed in Decred?! My 390 earns twice less! While doing the same speed as yours in ETH. What is the command line? What is the mem/cpu clocking?

those are 390x cards they come heavily overclocked thus the higer hash rates , I have one 390x and it hashes the same , 31 mhs eth and 920 dcr

on the other hand my 390s do 29.6 eth and 850 DCr,

390x cards are overpriced though $400+ vs 330 for a 390

███████████████████████████████
███████████████████████████████
█████████
▀▀▀▀▀█▀█▀▀▀▀▀█████████
███
▄▀▀▀   ▄▄▄▄   ▄▄▄▄   ▀▀▀▄███
███████
▀▀▀████▌ ▐████▀▀▀███████
█████
███▀█▀██▌ ▐██▀█▀████████
████
███▀▄▀▄███▌ ▐███▄▀▄▀███████
█████
██▄██▄██   ██▄██▄███████
███████
▄▄▄████   ████▄▄▄███████
██████████
▀▀▀▀   ▀▀▀▀██████████
██████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████████
███████████████████████████████
███████████████████████████████
█▀▀▀











█▄▄▄
.#1 RATED.CRYPTO CASINO
WORLDWIDE
4.7/5 on ★Trustpilot 1000+ user reviews
▀▀▀█











▄▄▄█
▀       ▄    ▄██▀██▄       ▄
     ▄      ███ ▄▄███ ▀
 ▀          ███▀▀ ███          ▄
  ▄██▀██▄    ▀██▄██▀ ▄  ▄██▀██▄
 ███ ▄▄███    ▄        ███ ▄▄██
 ███▀▀ ███ ▀    █ ▀  ▀ ███▀▀ ██
  ▀██▄██▀    ▀▄ █ ▄▀    ▀██▄██▀ ▄
 ▀            ▀ ▀ ▀
  ▄██████████████████████████▄
▄██████
███████████████████████▄
   ██████████████████████████
   ██████████████████████████
   ██████████████████████████
█▀▀▀











█▄▄▄
.
UP TO 20% CASHBACK
...INSTANT PAYOUTS...
INSANE BONUSES
.......24/7 SUPPORT.......
▀▀▀█











▄▄▄█
frostminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 505


View Profile WWW
May 07, 2016, 10:07:12 AM
 #1570

got my powerline adapter! Getting stable results finally with 4x 390x:



HOW did you get such a huge speed in Decred?! My 390 earns twice less! While doing the same speed as yours in ETH. What is the command line? What is the mem/cpu clocking?

those are 390x cards they come heavily overclocked thus the higer hash rates , I have one 390x and it hashes the same , 31 mhs eth and 920 dcr

on the other hand my 390s do 29.6 eth and 850 DCr,

390x cards are overpriced though $400+ vs 330 for a 390

A mild oc'd R9 390 should do around 30,5 Mh/s ETH and 950Mh/s DCR @ -dcri 66 .

Im guessing the 390X is as shit as the 380X .. just pre OC using more power, space and less hash.

Arska
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
May 07, 2016, 10:48:07 AM
 #1571

Does anyone else have problems with the suprnova decred pool? Recommendations for a better/more stable pool or extra settings?

My rigs are hashing 850 ETH and 23400 DCR stable but the DCR payouts are way off. According to the DCR calculator I should be getting over 16 DCR/day, but I'm getting only around 9. Also the hashrate and difficulty on suprnovas dashboard changes constantly between 1000-5000 and 1-10 and none of the graph stuff works. Rejects are very low, always under 1 %. The cards ( mostly 390) eat almost 100 W more per card and I have to use more AC with dual mining so this is a pretty annoying problem.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 07, 2016, 11:00:33 AM
 #1572

Claymore, please, add decred support on miningrigrentals

It must work there if they support http or stratum.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
alexcrys
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166
Merit: 100


View Profile
May 07, 2016, 11:46:30 AM
 #1573

Claymore, please, add decred support on miningrigrentals

It must work there if they support http or stratum.

is not working: DCR:job timeout, retry in 20 sec... they support stratum:

Miner Configuration Examples miningrigrentals :

ccminer/cgminer -o stratum+tcp://eu-01.miningrigrentals.com:3333 -u xxx.xxx -p x

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 07, 2016, 11:52:23 AM
 #1574

Claymore, please, add decred support on miningrigrentals

It must work there if they support http or stratum.

is not working: DCR:job timeout, retry in 20 sec... they support stratum:

Miner Configuration Examples miningrigrentals :

ccminer/cgminer -o stratum+tcp://eu-01.miningrigrentals.com:3333 -u xxx.xxx -p x

PM me the log file.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
May 07, 2016, 12:56:59 PM
 #1575

Guys, whats is the highest value for -ethi that gets you optimum results?

I'm currently using -ethi 16 and I can see a slight increase from the default value (-ethi 8 ). However, when using -ethi 32 or -ethi 64 the miner will report the same total speed, apparently not getting better results.

Any ideas?

citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 07, 2016, 02:14:52 PM
 #1576

Guys, whats is the highest value for -ethi that gets you optimum results?

I'm currently using -ethi 16 and I can see a slight increase from the default value (-ethi 8 ). However, when using -ethi 32 or -ethi 64 the miner will report the same total speed, apparently not getting better results.

Any ideas?

On my R9-390 - - dcri 60 got me 870 MHs, and I took out settings for -ethi to none (leave it to CDM to manage), that got me to 29.2 MHs (with -esm 1 settings).
The R9-390 has OC settings of -100Mv, 1020Mhz and 1500Mhz for core and memory respectively, using Afterburner utility, Catalyst 16.5.1

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1563
Merit: 1026



View Profile
May 07, 2016, 02:36:54 PM
 #1577

Guys, whats is the highest value for -ethi that gets you optimum results?

I'm currently using -ethi 16 and I can see a slight increase from the default value (-ethi 8 ). However, when using -ethi 32 or -ethi 64 the miner will report the same total speed, apparently not getting better results.

Any ideas?

On my R9-390 - - dcri 60 got me 870 MHs, and I took out settings for -ethi to none (leave it to CDM to manage), that got me to 29.2 MHs (with -esm 1 settings).
The R9-390 has OC settings of -100Mv, 1020Mhz and 1500Mhz for core and memory respectively, using Afterburner utility, Catalyst 16.5.1

Thanks for your reply but I'm just interested in -ethi settings. Concerning DCR, I'm using -dcri 30 and everything is fine but ETH is my priority   Grin

Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 07, 2016, 02:55:19 PM
 #1578

Version 4.1, like all previous ones, still uses a weird ID scheme and it can be a bit confusing when the miner's GPU 0 is Afterburner's GPU 3 or something like that.

Check my explanations: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg14659010;topicseen#msg14659010
So there is no way to fix GPUs order automatically, thanks to AMD devs.
But you can do it manually. For example, if you have two cards, you can change their order by adding "-di 10". Another example, reverse order for six cards: "-di 543210".

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2912
Merit: 1054


View Profile
May 07, 2016, 03:12:51 PM
Last edit: May 07, 2016, 05:15:30 PM by arielbit
 #1579

i have this rig with 2x r9 390 and 1x r9 390x

using gpu-z monitoring (sensors tab), i OC all the cards 1120 clock and 1600 ram ...

looking at sensors tab only one card is at 1120 clock the rest are ~ 930 clock (i'm not sure which card is 390x coz gpuz labels them all 390)

therefore only one GPU is OC'ed...

all ram are at 1600mhz

graphics card tab at gpu-z shows uniform 1120 clock for all cards...sensors do not

any tips?

my 280x rig is uniform, all clocks matched.

edit: these issue occurs only in dual mining mode, mining in ETH only (-mode 1) shows uniform clocks in sensors tab of GPU-Z.
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 07, 2016, 03:24:22 PM
 #1580

Guys, whats is the highest value for -ethi that gets you optimum results?

I'm currently using -ethi 16 and I can see a slight increase from the default value (-ethi 8 ). However, when using -ethi 32 or -ethi 64 the miner will report the same total speed, apparently not getting better results.

Any ideas?

On my R9-390 - - dcri 60 got me 870 MHs, and I took out settings for -ethi to none (leave it to CDM to manage), that got me to 29.2 MHs (with -esm 1 settings).
The R9-390 has OC settings of -100Mv, 1020Mhz and 1500Mhz for core and memory respectively, using Afterburner utility, Catalyst 16.5.1

Thanks for your reply but I'm just interested in -ethi settings. Concerning DCR, I'm using -dcri 30 and everything is fine but ETH is my priority   Grin

if you have a fast card, use -esm 1 and omit "-ethi", I believe if your have OCed your GPU, you should see CDM pushing the card to the max.
I tried so many -ethi settings on my 5 x 390 rig, and after applying OC and excluding "-ethi", CDM consistently pushed the rig to 29.1-29.3MHs per card.
If I use only ETH mining and take off DCR mining, CDM without any -ethi settings pushed my rig to 29.6-29.7 per card.
All my rigs now are on ETH mining only, OC to the settings above without -ethi settings, and the highest performing results I got.
My cards are only 390 and not 390x, so 29.7MHs per card is great and I am happy with that.

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
Pages: « 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 ... 1426 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!