Bitcoin Forum
September 26, 2021, 07:59:02 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 [274] 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235710 times)
Ultrasonik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 2


View Profile
November 26, 2018, 07:23:02 PM
 #5461

check i=58 mode 2 f=0

i check all manual settings on 1.7.1   
they all give worse results, went through all the combinations
but more than automatic mode they did not give
-combination last driver + 1.6.7 (possibly .1.6.Cool
 only valid for Algo: cryptonight-saber
In order to get the maximum amount of activity points possible, you just need to post once per day on average. Skipping days is OK as long as you maintain the average.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632643142
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632643142

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632643142
Reply with quote  #2

1632643142
Report to moderator
1632643142
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632643142

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632643142
Reply with quote  #2

1632643142
Report to moderator
1632643142
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632643142

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632643142
Reply with quote  #2

1632643142
Report to moderator
KolordZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 08:21:56 PM
 #5462

Hello guys !

I did the update to 1.7.1 but I have lost 300 H/s. I'm mining Normal V8

I have 3 Sapphire RX Vegas 64 Nitro+

Config in 1.7.0 :

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 124,
"double_threads" : true
}

GPU0: Radeon RX Vega [gfx900] [8176 MB][I: 124.0][W: 16][T: 2][F: 4][A: 0][BUS: 9]
GPU1: Radeon RX Vega [gfx900] [8176 MB][I: 124.0][W: 16][T: 2][F: 4][A: 0][BUS: 13]
GPU2: Radeon RX Vega [gfx900] [8176 MB][I: 124.0][W: 16][T: 2][F: 4][A: 0][BUS: 3]

I tried to put same config in 1.7.1 but lost 300 H/s...

Drivers : 18.6.1
I tried to play with "aes" ; "fragments" and "bralock"  but nothing good ..

Going back to 1.7.0 ...

Any tips ?
Hansibua
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 09:03:27 PM
 #5463

ist es möglich mit 11 vega 64 zu Arbeiten
9 arbeiten ohne Problem

Was muss ich beachten

win 10
B250
18.6.1

tanatana
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 08:57:15 AM
 #5464

MSI r9 390 default gpu/memory speed 632 H SRBMiner-CN-V1-7-1

Quote
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 1, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1}
]
}
neogeo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 09:48:36 AM
 #5465

test lot of cards
on tube

rx470\480\570\580 4gb +50-60 h\s in heavy 3 mode
1.7.1 820-860 h\s

and old trouble with 8gb 470\480\570\580 card. test with different config. -70-80 h\s
back to 1.6.7

test 560 4 gb card
1.6.9 508 h\s
1.7.1 440 h\s

560 2 gb
1.7.0 380 h\s
1.7.1 406 h\s

550 2 gb and 4 gb same rate

What's the value for Fragmets and Bralock for 470/570/580 4GB for Tube???
TNX
KhorneFlake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 11:12:55 AM
Last edit: November 27, 2018, 11:45:21 AM by KhorneFlake
 #5466

Ok, wanted to make another report. For the past 12 hours both of my GPUs are mining at their full capability, both going above 1750H/s. But before I restarted the PC one of them was like 900-1100h/s. And I'm sure, as always, that the second GPU will drop to the cca 1000 at any moment. Everything seems so random, I cannot pinpoint at any setting or config to tweak and say I did this thing and it works properly now. I simply downloaded the latest 1.7.1 version and inserted my wallet into the config. It was mining with one GPU at 1750h/s, and the other one always started at 1100 and dropped to 900 eventually. So, yeah. Really not sure what I can do myself for that matter.

Edit: I'm also using the latest 18.11.2 driver.


Edit2: Ok, I just played a video on YouTube and it dropped to 1100h/s right off…. And it stays like that the whole time now. *sigh*
Dripac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 11:14:31 AM
 #5467

MSI r9 390 default gpu/memory speed 632 H SRBMiner-CN-V1-7-1

Quote
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 1, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1}
]
}
Try Intesity 71 805H 1040/1500
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
November 27, 2018, 11:27:46 AM
 #5468

"persistent_memory" : true is good for the Heavy algo, I was able to go a bit higher with intensities on my 2gb rx560's.
I also notice Heavy can be tweaked with smaller intensity increments than v8. It can respond to 0.04 increments (like 12.60>12.64>12.68 and so on) to find best hashrates.
tanatana
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 12:32:39 PM
Last edit: November 27, 2018, 12:46:57 PM by tanatana
 #5469

MSI r9 390 default gpu/memory speed 632 H SRBMiner-CN-V1-7-1

Quote
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 1, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1}
]
}
Try Intesity 71 805H 1040/1500

Quote
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 96, "worksize" : 12, "threads" : 1},
   { "id" : 1, "intensity" : 96, "worksize" : 12, "threads" : 1}
]
}

speed 755 H
Dripac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 01:58:54 PM
 #5470

@tanatana sorry i give you wrong setup for 390. This is my setup:

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 48,
"double_threads" : true
}
abg00
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 285
Merit: 1


View Profile
November 27, 2018, 05:54:14 PM
 #5471


on tube

rx470\480\570\580 4gb +50-60 h\s in heavy 3 mode
1.7.1 820-860 h\s
What's the value for Fragmets and Bralock for 470/570/580 4GB for Tube???
TNX

I=29 W=8 F=1 bralock default
heavy_mode=3

1150\2000-2050

so not good rig with different card

[2018-11-27 20:53:02] GPU0 :    854 H/s [T: 53c, RPM: 2137, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:1]
[2018-11-27 20:53:02] GPU1 :    846 H/s [T: 52c, RPM: 1761, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:2]
[2018-11-27 20:53:02] GPU2 :    812 H/s [T: 53c, RPM: 1659, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:3]
[2018-11-27 20:53:02] GPU3 :    820 H/s [T: 54c, RPM: 2188, CC: 1150 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:4]
[2018-11-27 20:53:02] GPU4 :    830 H/s [T: 60c, RPM: 1372, CC: 1150 MHz, MC: 2000 MHz][BUS:5]
[2018-11-27 20:53:02] GPU5 :    858 H/s [T: 48c, RPM: 1279, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:7]
[2018-11-27 20:53:02] GPU6 :    853 H/s [T: 51c, RPM: 1730, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:8]
[2018-11-27 20:53:02] GPU7 :    856 H/s [T: 51c, RPM: 1848, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:9]
[2018-11-27 20:53:02] GPU8 :    860 H/s [T: 57c, RPM: 2495, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:10]
[2018-11-27 20:53:02] GPU9 :    852 H/s [T: 52c, RPM: 1376, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:11]
[2018-11-27 20:53:02] GPU10:    818 H/s [T: 52c, RPM: 1376, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:12]
[2018-11-27 20:53:02] GPU11:    826 H/s [T: 51c, RPM: 1567, CC: 1150 MHz, MC: 2020 MHz][BUS:13]
[2018-11-27 20:53:02] Total:    10085 H/s
SauteedEntrails
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 08:06:39 PM
 #5472

@doktor83
I just have to say thank you, 1.7.0 was great and very stable but 1.7.1 is by far the best miner out to date. running (4) 480 8gb incredible rock solid stability.
after 24hrs no hangs no drops no issues. just amazing
mining haven (Cryptonight-heavy/xhv)

(1.7.0)
1min avg 4629 h/s   5min avg 4650 h/s  30min avg 4645 h/s  Max 4688 h/s

(1.7.1)
1min avg 4739 h/s   5min avg 4738 h/s  30min avg 4740 h/s  Max 4749 h/s

Again thank you for your incredible work.
fenomenyaa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 2


View Profile
November 27, 2018, 08:58:58 PM
 #5473

@doktor83
I just have to say thank you, 1.7.0 was great and very stable but 1.7.1 is by far the best miner out to date. running (4) 480 8gb incredible rock solid stability.
after 24hrs no hangs no drops no issues. just amazing
mining haven (Cryptonight-heavy/xhv)

(1.7.0)
1min avg 4629 h/s   5min avg 4650 h/s  30min avg 4645 h/s  Max 4688 h/s

(1.7.1)
1min avg 4739 h/s   5min avg 4738 h/s  30min avg 4740 h/s  Max 4749 h/s

Again thank you for your incredible work.
Could u share the settings of miner and core-memclock of gpu's.
tanatana
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
November 28, 2018, 06:35:43 AM
 #5474

@tanatana sorry i give you wrong setup for 390. This is my setup:

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 48,
"double_threads" : true
}

speed 800H -> after 4-5 minut driver crash
Dripac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
November 28, 2018, 07:22:44 AM
 #5475

1040/1500 -100mv 1080mv on load
tanatana
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
November 28, 2018, 07:52:37 AM
Last edit: November 28, 2018, 08:59:52 AM by tanatana
 #5476

it crashes faster if the voltage drops by 100 millivolts
My card two MSI R9 390, one Sapphire R9 390 - work on three computers
Quote
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 48,
"double_threads" : true
}
without reducing the voltage one card (MSI) works steadily just an hour, but the other two bugs
speed 802 H/s
RuMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 169
Merit: 15


View Profile
November 28, 2018, 11:42:02 AM
 #5477

Doc, something strange happened after updating to 1.7.1. One of rigs (8xVega56) disappeared from nanopool 11 hours back like it's off, but it mines, consumes power and shows normal hashrate like it was when compiling kernels on fresh drivers. Reboot helped, rig is back online, but I doubt it couldn't occur again.
MaxHa$h
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
November 28, 2018, 02:31:12 PM
 #5478

Doc, something strange happened after updating to 1.7.1. One of rigs (8xVega56) disappeared from nanopool 11 hours back like it's off, but it mines, consumes power and shows normal hashrate like it was when compiling kernels on fresh drivers. Reboot helped, rig is back online, but I doubt it couldn't occur again.

Ive had the same thing happen on a vega rig with supportXMR, though it has to be on their side as my payout stayed the same... did you payout change?
djago
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
November 28, 2018, 07:45:51 PM
 #5479

Ok, wanted to make another report. For the past 12 hours both of my GPUs are mining at their full capability, both going above 1750H/s. But before I restarted the PC one of them was like 900-1100h/s. And I'm sure, as always, that the second GPU will drop to the cca 1000 at any moment. Everything seems so random, I cannot pinpoint at any setting or config to tweak and say I did this thing and it works properly now. I simply downloaded the latest 1.7.1 version and inserted my wallet into the config. It was mining with one GPU at 1750h/s, and the other one always started at 1100 and dropped to 900 eventually. So, yeah. Really not sure what I can do myself for that matter.

Edit: I'm also using the latest 18.11.2 driver.


Edit2: Ok, I just played a video on YouTube and it dropped to 1100h/s right off…. And it stays like that the whole time now. *sigh*

Try using --resetvega in the start.bat and "min_rig_speed" : 1700 (or something like that) in the config.txt of the algo you're mining (for example config-normalv8.txt).
Then you must run the start.bat as administrator.
Alternatively, you can suspend/resume Windows and start SRB right away.

I'm too trying to identify the culprit, but I'm still looking. These parameters won't solve the hash drop as it will happen again, but it will remedy it every time it happens.
MinersRus
Member
**
Offline Offline

Activity: 214
Merit: 24


View Profile
November 28, 2018, 08:28:27 PM
Last edit: November 30, 2018, 06:22:35 AM by MinersRus
 #5480

What are the opinions mining normalv8 with SRBminer v1.7.1 vs v1.7.0.

I am rock solid stable on v1.7.0 and was wondering for those who are on v1.7.1 if it gives extra hash rate and is stable.

Thanks

------------------

EDIT: To answer my own question I am now on v1.7.1 and on my 3x Vega 56 rig I am getting +29 H/s increase or about 10 H/s per Vega 56.
Pages: « 1 ... 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 [274] 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!