Bitcoin Forum
September 26, 2021, 06:50:58 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 [271] 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235710 times)
bruslie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 03:53:01 PM
 #5401

hy @doktor83

just want to ask you if SRB support free haven soon ? my rigs are waiting for this so much Smiley

hate xmr-stak
1632639058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632639058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632639058
Reply with quote  #2

1632639058
Report to moderator
1632639058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632639058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632639058
Reply with quote  #2

1632639058
Report to moderator
1632639058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632639058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632639058
Reply with quote  #2

1632639058
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632639058
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632639058

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632639058
Reply with quote  #2

1632639058
Report to moderator
moskillo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 04:09:58 PM
 #5402

anyone anyone how to setup / enable email notification (SRB 1.6.Cool? , i have this config on pool :

Code:
{
"pools" :
[
 {"pool" : "haven.miner.rocks:4005", "wallet" : "walletaddress.62800", "password" : "w=vega"},
]
}


KolordZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 07:13:29 PM
 #5403

Hello boys !  Cheesy

I'm trying to configure my Sapphire HD 7950 with SRBMiner 1.7.0 but it's look like I've got many problems…

http://image.noelshack.com/fichiers/2018/47/3/1542827056-capture.png

I'm on Windows 10 x64 1809 fresh install with 18.5.1, compute mode is on.

Compiling kernel -> Errors
No informations about T, CC, RPM, etc...

18.6.1 : Same problems

Any idea ?

Thanks !
sergey777
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 07:21:47 PM
 #5404

hd 6950 supports this miner?
KolordZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 07:24:34 PM
 #5405

hd 6950 supports this miner?

You mean HD 7950* ?

I don't know but I hope ! Cheesy
badral07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 01:46:10 AM
 #5406

Hello Doktor,

So I usually enjoy using your miner. But since the v8 fork, I cannot use "gpu_conf" : command anymore. When I add some values to the integrity, worksize etc, the miner will not start but just shuts down for no reason. But if I delete the "gpu_conf" : line with its values, miner works fine. Its giving me headache like for real. Can you help me on this one?

have error in config, post and we help you fix that

My config for normalv8 is:

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 5, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
]
}

When I add "gpu_conf" : line, miner just won't start well actually it starts but then it just turns off by it self without saying anything.
bulgar73
Member
**
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 10


View Profile
November 22, 2018, 01:51:07 AM
 #5407

anyone anyone how to setup / enable email notification (SRB 1.6.Cool? , i have this config on pool :

Code:
{
"pools" :
[
 {"pool" : "haven.miner.rocks:4005", "wallet" : "walletaddress.62800", "password" : "w=vega"},
]
}




you must go here and follow instructions

https://haven.miner.rocks/#subscribe

-----
BTC
netmebtc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 03:37:44 AM
 #5408

Same issue for my 6Xvega Win10 SRBminer1.7.0  cryptonight V8  ,just stuck ,not hang,  restart SRBminer again, then it  work.

Miner stops working without any errors. It just stops, but does not hang. With what it can be connected.
goran89
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 09:09:37 AM
 #5409

edited
580/8 srbminer 1.7.0 1230/2100 (880mv) - 1135-1140h/s haven
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 5, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
]
}
HYNIX H5GQ8H24MJR
999000000000000022339D00CEDD6B4470551414B80D960B0040C400750314204A8900A00200000 018123745B92B3A16

I need better strap for my hynix card but just want to confirm that this is correct strap because it is much longer the original and also it has space between last group of 0. Can someone tell me correct version because I don't want to brick my card.
gerixusyu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 09:25:08 AM
 #5410

Read this post: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3167363.msg48047162#msg48047162
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
November 22, 2018, 09:48:06 AM
 #5411

Hello Doktor,

So I usually enjoy using your miner. But since the v8 fork, I cannot use "gpu_conf" : command anymore. When I add some values to the integrity, worksize etc, the miner will not start but just shuts down for no reason. But if I delete the "gpu_conf" : line with its values, miner works fine. Its giving me headache like for real. Can you help me on this one?

have error in config, post and we help you fix that

My config for normalv8 is:

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 5, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
]
}

When I add "gpu_conf" : line, miner just won't start well actually it starts but then it just turns off by it self without saying anything.

You are missing a , after "double_threads" : true

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
myka280
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 07:23:34 PM
 #5412

I believe at least a comma is missing after

"double_threads" : true,
XSlowHand
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 08:07:16 PM
Last edit: November 23, 2018, 12:28:24 AM by XSlowHand
 #5413

Miner stops working without any errors. It just stops, but does not hang. With what it can be connected.

I have several rigs that run normal with 1.7. Just one stopped working yesterday and it cannot start anymore. No version of SRB-Miner starts anymore.
I do get a callout saying SRB-Miner stopped working and I have the following in the eventviewer:

Faulting application name: SRBMiner-CN.exe, version: 1.7.0.0, time stamp: 0x00000000
Faulting module name: igdrclneo64.dll, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5a96b19b
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0000000000030819
Faulting process id: 0x1d08
Faulting application start time: 0x01d4829d005c984a
Faulting application path: C:\MinerStuff\SRBMiner-CN-V1-7-0nEW\SRBMiner-CN-V1-7-0\SRBMiner-CN.exe
Faulting module path: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\igdlh64.inf_amd64_250db833a1cd577e\igdrclneo64.dll
Report Id: 42e2af91-4114-4f3f-b2a8-599c67ab5af2
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

Any suggestions anyone?

The only thing that would be different here is, I ran out of HDMI-Dmmys. So on restart without a connected screen I have no onboard graphics. Could that be it? Forgot to try that while in the farm earlier...

/Edit: igdrclneo32.dll intel integrated graphics, I guess the software is trying to launch using openGL or something and it is failing
From https://www.reddit.com/r/PlayStationNow/comments/8hc7ig/possible_fix_for_windows_10_users_psnow_not/
DDU-ing it now...and it works.

Could it be an OpenCL or Miner bug?
badral07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 23, 2018, 02:16:51 AM
 #5414

Hello Doktor,

So I usually enjoy using your miner. But since the v8 fork, I cannot use "gpu_conf" : command anymore. When I add some values to the integrity, worksize etc, the miner will not start but just shuts down for no reason. But if I delete the "gpu_conf" : line with its values, miner works fine. Its giving me headache like for real. Can you help me on this one?

have error in config, post and we help you fix that

My config for normalv8 is:

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 5, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
]
}

When I add "gpu_conf" : line, miner just won't start well actually it starts but then it just turns off by it self without saying anything.

You are missing a , after "double_threads" : true
Holy shit, it worked. Thank you so much Doktor.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
November 23, 2018, 08:36:43 AM
 #5415

V1.7.1
- Added new algo FreeHaven
- Small OpenCL optimisations
- Added 3 different modes for heavy algos (Heavy, Haven, BitTube, Italo, FreeHaven)
- Added value '9999' for fragments, that sets internally to the value it was in previous 1.6.8 version
- Fixed benchmarking mode + startup monitor bug
- Fragments, aes, bralock and heavy_mode can be set now outside gpu_conf, so it applies to every GPU


- Freehaven algo is here, a lot of you were waiting for this
- Added new parameter "heavy_mode", it can be used in gpu_conf, or just in the config, it is applied if not in auto mode (intensity = 0).
It can be 1,2,3.
1: This is the default method for doing heavy calculations now, it's more stable and should produce less compute errors than in the previous 1.7.0 version. Note that worksize 9 isn't the optimal worksize anymore for Vegas if using this mode. Worksize 8 now gives better results, you just need to find a good value for intensity.

2: This is the calculation method from the previous 1.7.0 version, use it if you can get better results with it than with mode 1. Note for Vegas : worksize 9 is optimal here.

3: Experimental mode, it is the fastest but tends to produce the most compute errors, if your GPU's are tuned maximally to the edge. I put it here because maybe someone can get the best results with it.

- Ellesmere 8gb cards just love to throttle hashrate on heavy algos, lot of you said you had better results on previous versions, so if you set fragments to 9999 it uses the same internal settings for it used in 1.6.8.
I am sure with the new mode for heavy calculations higher hashrates can be achieved, but a lot of users just copy over the old settings and guess what, does are not optimal anymore.
With the new method you should lower the intensity a little bit than before, and find the right fragments setting for your GPU's. Some users reported they have higher hashrates after playing a little bit with these settings.

- I had to add parameters 'fragments', 'aes', 'bralock, and now 'heavy_mode' to the config file outside the 'gpu_conf' because.. well, nobody reads the first page or readme.txt anymore Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
November 23, 2018, 02:53:24 PM
 #5416

Auto setup for freehaven is sh*t, i forgot to tune it, so it uses settings like for heaven, which is obviously bad.

For Vega try intensity 110, for other i dunno  Grin

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
sky2018miner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
November 23, 2018, 04:31:05 PM
 #5417

Having tested version 1.7.1 I will say with confidence
for old pitcairn cards
  benchmark shows a huge drop on heavy, normalv7, normalv8,
stellitev4 test interrupted by message
Error CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram [ctx-> Program] for DeviceID 0 (Thread 0)
[2018-11-23 17:25:04] GPU's Error initing. Stopping miner process
[2018-11-23 17:25:04] Stopping miner process
transition to kernel 2 did not give results
I am completely disappointed with the miner
great job
Juniormkl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile WWW
November 23, 2018, 04:33:09 PM
 #5418

SRBMiner v1.7.1 added to https://www.minermonitoring.com/ https://www.ethmonitoring.com/




Join our discord https://discord.gg/aGGaeqq


also, you can check the speed of the miner on different rigs using the benchmark page: https://minermonitoring.com/benchmark
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
November 23, 2018, 04:40:10 PM
 #5419

Having tested version 1.7.1 I will say with confidence
for old pitcairn cards
  benchmark shows a huge drop on heavy, normalv7, normalv8,
stellitev4 test interrupted by message
Error CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram [ctx-> Program] for DeviceID 0 (Thread 0)
[2018-11-23 17:25:04] GPU's Error initing. Stopping miner process
[2018-11-23 17:25:04] Stopping miner process
transition to kernel 2 did not give results
I am completely disappointed with the miner
great job

time sell old garbage and buy normal video cards
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
November 23, 2018, 04:56:19 PM
 #5420

Having tested version 1.7.1 I will say with confidence
for old pitcairn cards
  benchmark shows a huge drop on heavy, normalv7, normalv8,
stellitev4 test interrupted by message
Error CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram [ctx-> Program] for DeviceID 0 (Thread 0)
[2018-11-23 17:25:04] GPU's Error initing. Stopping miner process
[2018-11-23 17:25:04] Stopping miner process
transition to kernel 2 did not give results
I am completely disappointed with the miner
great job

you got 370 2gb right?

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 [271] 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!