Bitcoin Forum
February 06, 2023, 05:19:44 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 [269] 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 ... 364 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 236661 times)
Markyz23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
November 20, 2018, 04:10:43 PM
 #5361

Repeat of question:

Whats happening with the RX 550 2GB with the 1.7.0 version?

When i run benchmark mode the hashrate is 465 (lower than the previous 490), but when i run the miner it drops to 365 h/s. Algo is normalv8. The RX 570 perform better than before, the RX 460 are at the same level.

Doctor, do you have RX 550 cards to test this?

Any answer would be much appreciated because my 12xgpu RX 550 rig is hashing only 2/3 of what it did. As i said, the two RX 570 rigs work even better than before. Great job on that!!!



What is your settings in config , I set sensitivity to 27  worksize 24  thread 2,   memmory 1970 core 1170-1200 880mV   460mh/s per card ,maybe can better ,but this is stable for me.

Hello. My settings are intensity 26, worksize 8, threads 2 and the same when i run the benchmark but the result is different on normal v8 algo.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1675703984
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675703984

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675703984
Reply with quote  #2

1675703984
Report to moderator
1675703984
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675703984

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675703984
Reply with quote  #2

1675703984
Report to moderator
Markyz23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
November 20, 2018, 04:16:50 PM
 #5362

Repeat of question:

Whats happening with the RX 550 2GB with the 1.7.0 version?

When i run benchmark mode the hashrate is 465 (lower than the previous 490), but when i run the miner it drops to 365 h/s. Algo is normalv8. The RX 570 perform better than before, the RX 460 are at the same level.

Doctor, do you have RX 550 cards to test this?

Any answer would be much appreciated because my 12xgpu RX 550 rig is hashing only 2/3 of what it did. As i said, the two RX 570 rigs work even better than before. Great job on that!!!



Don't repeat, but read back. Try various values for 'fragments' parameter. Benchmark uses same config as normal mining.

I did read back and i will try the fragments parameter today. Is there a default value for fragments and whats the purpose of it?
Currently i have the same settings for normalv8 in benchmark and mining mode but the hashrate is different, that's why i popped the question.

Thanks:)
djago
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
November 20, 2018, 06:56:30 PM
 #5363

Hi! I have a Ryzen 1700+Vega 56 on a MSI x370 Carbon Pro Gaming, recently reformated with Windows 10 version 1809, latest mother drivers + Radeon 18.11.1

I have a strange problem. If I start Windows and run SRB right away I get 1850H/s. If I leave it alone for a couple of minutes (?) and then I start SRB, I get 1200H/s. I have to restart Windows or suspend/resume Windows to get 1850H/s again. I know that the suggestion is to have other radeon drivers but last week I had 18.5.1 and was having the same problem.

Is there a way to fix this? Or maybe restart the driver without the need of restarting Windows or suspending/resuming?
hin0001
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 02:15:31 AM
 #5364

Hi Doctor,

As a sample running haven for 1.6.8 vs 1.7.0, I am using gpu card asus rog rx580 8gb, memory type micron

My Mem Strap : 777000000000000022AA1C0073626C41B0551016BA0D260B006AE60004061420EA8940AA0300000 01914292EB22E3B16 (From Pimp SRBPolaris)
cclock/mclock : 1160/2200
AMD Driver     : 18.6.1

using 1.6.8 I can get stable @1052
using 1.7.0:
   { "id" : 0, "intensity" : 59 , "worksize" : 8, "fragment" : 4, "threads" : 2},

        the same config using various "fragments" :
        ==> 0 = 906 ,1 = 1009 , 2 = 911 , 4 = 1010 , 8 = 1007 , 16 = 1009 , 32 = 1010 , 64 = 1005, 128 = 966

using fragment 4 with "worksize" = 08, various intensity : 59=1011 58=1000 57=997 56=891 55=882 54=886 52=972 48=958
using fragment 4 with "worksize" = 16, various intensity : 59=0908 58=0903 57=897 56=      55=      54=     52=867 48=840
using various "aes", the result is no different, but default/0 more stable

using config suggested here :
   { "id" : 0, "intensity" : 58 , "worksize" : 16, "fragment" : 4, "threads" : 2} = 903
   { "id" : 0, "intensity" : 59 , "worksize" : 8, "fragment" : 4, "threads" : 2}   = 1000

any more suggestion?

Thanks.
badral07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 06:39:49 AM
 #5365

Hello Doktor,

So I usually enjoy using your miner. But since the v8 fork, I cannot use "gpu_conf" : command anymore. When I add some values to the integrity, worksize etc, the miner will not start but just shuts down for no reason. But if I delete the "gpu_conf" : line with its values, miner works fine. Its giving me headache like for real. Can you help me on this one?
theAltaran
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 09:53:51 AM
 #5366

Hello Doktor,

So I usually enjoy using your miner. But since the v8 fork, I cannot use "gpu_conf" : command anymore. When I add some values to the integrity, worksize etc, the miner will not start but just shuts down for no reason. But if I delete the "gpu_conf" : line with its values, miner works fine. Its giving me headache like for real. Can you help me on this one?


can you post your gpu conf file that errors out?
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 11:12:14 AM
 #5367

Hello Doktor,

So I usually enjoy using your miner. But since the v8 fork, I cannot use "gpu_conf" : command anymore. When I add some values to the integrity, worksize etc, the miner will not start but just shuts down for no reason. But if I delete the "gpu_conf" : line with its values, miner works fine. Its giving me headache like for real. Can you help me on this one?

have error in config, post and we help you fix that
tipo702610
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 12:56:44 PM
 #5368

Miner stops working without any errors. It just stops, but does not hang. With what it can be connected.
tremendous1801
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 01:40:25 PM
 #5369

I am having great difficulty getting SRBMINER to run on one 6 gpu rig.  When I run the miner the cmd window opens for a quick second then closes.  An error occurs which shuts down mining, the log indicates CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram.  If I run with --list-devices parameter it shows all of my gpus numbered GPU0-GPU5 correctly then the following errors:

CryptonightV8 mode enabled

[2018-11-21 05:29:01] Loading normalv8 kernel for DEVICE BUS_ID[1] ...
[2018-11-21 05:29:01] Error CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram [ctx->Program] for DeviceID 0 (Thread 0)

Stopping miner...Uno momento

I am using the iGPU (Pentium G3260) to display the Windows desktop.  The config file is the default one.  This setup works fine in my other rigs.  With the problem rig, I can run other CRY mining software with no issues, I prefer to run SRB since it gets better hashes in my other rigs.  The problem rig is built on Biostar H81A mining motherboard and uses a mix of RX570, RX580 and Vega GPUs.

I have seen similar issue and same error in other online posts but have not found the solution to my problem.  If you can help I would greatly appreciate that.

Regards,
abhiseshakana
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 2091


Writing the Own Thoughts is Art


View Profile WWW
November 21, 2018, 03:19:57 PM
 #5370

I am having great difficulty getting SRBMINER to run on one 6 gpu rig.  When I run the miner the cmd window opens for a quick second then closes.  An error occurs which shuts down mining, the log indicates CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram.  If I run with --list-devices parameter it shows all of my gpus numbered GPU0-GPU5 correctly then the following errors:

CryptonightV8 mode enabled

[2018-11-21 05:29:01] Loading normalv8 kernel for DEVICE BUS_ID[1] ...
[2018-11-21 05:29:01] Error CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram [ctx->Program] for DeviceID 0 (Thread 0)

Stopping miner...Uno momento

I am using the iGPU (Pentium G3260) to display the Windows desktop.  The config file is the default one.  This setup works fine in my other rigs.  With the problem rig, I can run other CRY mining software with no issues, I prefer to run SRB since it gets better hashes in my other rigs.  The problem rig is built on Biostar H81A mining motherboard and uses a mix of RX570, RX580 and Vega GPUs.

I have seen similar issue and same error in other online posts but have not found the solution to my problem.  If you can help I would greatly appreciate that.

Regards,


You can try to change the kernel with parameter  --cgpukernel in start.bat or using parameter "kernel" in config.txt and use value 1 or 2. For more information, you can find these parameters in ReadMe.txt

.
.Duelbits.
█▀▀▀▀▀











█▄▄▄▄▄
TRY OUR
  NEW  UNIQUE
GAMES!
.
..DICE...
███████████████████████████████
███▀▀                     ▀▀███
███    ▄▄▄▄         ▄▄▄▄    ███
███   ██████       ██████   ███
███   ▀████▀       ▀████▀   ███
███                         ███
███                         ███
███                         ███
███   ▄████▄       ▄████▄   ███
███   ██████       ██████   ███
███    ▀▀▀▀         ▀▀▀▀    ███
███▄▄                     ▄▄███
███████████████████████████████
.
.MINES.
███████████████████████████████
████████████████████████▄▀▄████
██████████████▀▄▄▄▀█████▄▀▄████
████████████▀ █████▄▀████ █████
██████████      █████▄▀▀▄██████
███████▀          ▀████████████
█████▀              ▀██████████
█████                ██████████
████▌                ▐█████████
█████                ██████████
██████▄            ▄███████████
████████▄▄      ▄▄█████████████
███████████████████████████████
.
.PLINKO.
███████████████████████████████
█████████▀▀▀       ▀▀▀█████████
██████▀  ▄▄███ ███      ▀██████
█████  ▄▀▀                █████
████  ▀                    ████
███                         ███
███                         ███
███                         ███
████                       ████
█████                     █████
██████▄                 ▄██████
█████████▄▄▄       ▄▄▄█████████
███████████████████████████████
10,000x
MULTIPLIER
NEARLY UP TO
.50%. REWARDS
▀▀▀▀▀█











▄▄▄▄▄█
bruslie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 03:53:01 PM
 #5371

hy @doktor83

just want to ask you if SRB support free haven soon ? my rigs are waiting for this so much Smiley

hate xmr-stak
moskillo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 04:09:58 PM
 #5372

anyone anyone how to setup / enable email notification (SRB 1.6.Cool? , i have this config on pool :

Code:
{
"pools" :
[
 {"pool" : "haven.miner.rocks:4005", "wallet" : "walletaddress.62800", "password" : "w=vega"},
]
}


KolordZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 07:13:29 PM
 #5373

Hello boys !  Cheesy

I'm trying to configure my Sapphire HD 7950 with SRBMiner 1.7.0 but it's look like I've got many problems…

http://image.noelshack.com/fichiers/2018/47/3/1542827056-capture.png

I'm on Windows 10 x64 1809 fresh install with 18.5.1, compute mode is on.

Compiling kernel -> Errors
No informations about T, CC, RPM, etc...

18.6.1 : Same problems

Any idea ?

Thanks !
sergey777
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 07:21:47 PM
 #5374

hd 6950 supports this miner?
KolordZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 21, 2018, 07:24:34 PM
 #5375

hd 6950 supports this miner?

You mean HD 7950* ?

I don't know but I hope ! Cheesy
badral07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 01:46:10 AM
 #5376

Hello Doktor,

So I usually enjoy using your miner. But since the v8 fork, I cannot use "gpu_conf" : command anymore. When I add some values to the integrity, worksize etc, the miner will not start but just shuts down for no reason. But if I delete the "gpu_conf" : line with its values, miner works fine. Its giving me headache like for real. Can you help me on this one?

have error in config, post and we help you fix that

My config for normalv8 is:

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 5, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
]
}

When I add "gpu_conf" : line, miner just won't start well actually it starts but then it just turns off by it self without saying anything.
bulgar73
Member
**
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 10


View Profile
November 22, 2018, 01:51:07 AM
 #5377

anyone anyone how to setup / enable email notification (SRB 1.6.Cool? , i have this config on pool :

Code:
{
"pools" :
[
 {"pool" : "haven.miner.rocks:4005", "wallet" : "walletaddress.62800", "password" : "w=vega"},
]
}




you must go here and follow instructions

https://haven.miner.rocks/#subscribe

-----
BTC
netmebtc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 03:37:44 AM
 #5378

Same issue for my 6Xvega Win10 SRBminer1.7.0  cryptonight V8  ,just stuck ,not hang,  restart SRBminer again, then it  work.

Miner stops working without any errors. It just stops, but does not hang. With what it can be connected.
goran89
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 09:09:37 AM
 #5379

edited
580/8 srbminer 1.7.0 1230/2100 (880mv) - 1135-1140h/s haven
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
   { "id" : 5, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "fragments" : 1, "threads" : 2},
]
}
HYNIX H5GQ8H24MJR
999000000000000022339D00CEDD6B4470551414B80D960B0040C400750314204A8900A00200000 018123745B92B3A16

I need better strap for my hynix card but just want to confirm that this is correct strap because it is much longer the original and also it has space between last group of 0. Can someone tell me correct version because I don't want to brick my card.
gerixusyu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
November 22, 2018, 09:25:08 AM
 #5380

Read this post: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3167363.msg48047162#msg48047162
Pages: « 1 ... 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 [269] 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 ... 364 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!