Bitcoin Forum
February 06, 2023, 05:15:51 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 [272] 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 ... 364 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 236661 times)
issie81
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 760
Merit: 500

CryptoZilla


View Profile
November 24, 2018, 07:22:31 PM
 #5421

heavy algo (haven) hashing at 1800HR superb
doing V8 algo i get like 1300 to 1400HR

what's up?

something on your side is up

tried multiple rigs

I: 56 (heavy loves this)
WS: 8

--resetvega --ccryptonighttype normalv8 --cgpuid 0,1,2,3,4 --cgpuworksize 8,8,8,8,8 --cgpuintensity 56,56,56,56,56 --cgputhreads 2,2,2,2,2 --sendallstales --enableduplicategpuid --gpureorder

this is extremly good for heavy, but what is going on V8, if i switch back to heavy everything goes like charm..

Intensity 56 is too low for V8, if im right you have a vega, so set it to :

intensity : 112
worksize: 16

doing this gives me 1900HR shouldnt be above 2000:)
No Gods or Kings. Only Bitcoin
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1675703751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675703751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675703751
Reply with quote  #2

1675703751
Report to moderator
1675703751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675703751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675703751
Reply with quote  #2

1675703751
Report to moderator
1675703751
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675703751

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675703751
Reply with quote  #2

1675703751
Report to moderator
justoiurii
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 103
Merit: 0


View Profile
November 24, 2018, 07:49:17 PM
 #5422

Dok, could you advise right intensity and worksize for rx 480 8 g bc drivers?
defoto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
November 24, 2018, 08:42:28 PM
Last edit: November 24, 2018, 10:00:37 PM by defoto
 #5423

if someone has managed to get Tube2 version 1.7.1 to Rx 580 8 GB without fail it will be thankful to share settings.with adrenaline 18.6.1 I tried a lot of combinations but for now without success. "heavy_mode": 3,"Fragments": 9999 was the best I got on 7 cards - 8310 h/s on heavy,  but one of seven cards did not go away."intensity" : 58.   Doc, how do you benchmark the cards when running the program? It is interesting that with the same settings they give different crashes. Have one reached half or some percentage of their power and there are stuck?
sky2018miner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
November 24, 2018, 08:53:00 PM
 #5424

In the global sense, the best version for older maps of the Citcairns for me is the older version 1.6.0. It is a bit slower, but did not fail where I used it
  1.6.4 works with errors but not everywhere, but faster
zaganiori
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
November 25, 2018, 03:39:13 PM
 #5425

Hello to all,
My problem continues and never solved.(change dns with 1.1.1.1, 1.0.0.1, or 8.8.8.Cool in any version except old 1.6.4 (haven miner)

Warning! Could not connect to a devfee pool for a long time. Please check you firewall/antivirus
 is not blocking connections. Until then i will take a break.
GPU devices disabled!

every 12 hours i must restart my miner.
hmgp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 09:22:50 AM
 #5426

Hey Dok.

Thanks for the constant updates on the miner.

Tried the last one and it seems I've lost 150 hs on each vega 56 on haven compared to the last one.

My config is as simple as possible. I did try to play with the values but it doesn't affect it. The miner starts above 6700 for 4 vega, then drops slowly to 6300 / 6200. Does seem watts are down a bit...

Any tips?

Thanks

If you don't really want to play try :


"intensity" : 61,
"double_threads" : true,
"worksize" : 9,
"fragments" : 1,
"aes" : 0,
"bralock" : 32,
"heavy_mode" : 2




Thanks! My best Vega does 1720 now. Average is 1700. Power went up 40 W on the rig, but that's ok. Don't get the mentioned 1800 yet Tongue
Ultrasonik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 103
Merit: 2


View Profile
November 26, 2018, 05:52:18 PM
 #5427

SRBminer  amd rx470 8 GB
old  v1.6.7    1004 h/s
new v1.7.1    968   h/s
Algo:cryptonight-saber (bittube)


 

twotwosix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 119
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 06:08:29 PM
 #5428

SRBminer  amd rx470 8 GB
old  v1.6.7    1004 h/s
new v1.7.1    968   h/s
Algo:cryptonight-saber (bittube)

http://i65.tinypic.com/wgu51k.jpg

What config for both?
 


Ultrasonik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 103
Merit: 2


View Profile
November 26, 2018, 07:13:37 PM
 #5429

SRBminer  amd rx470 8 GB
old  v1.6.7    1004 h/s
new v1.7.1    968   h/s
Algo:cryptonight-saber (bittube)



What config for both?
 



pools_tube2.txt
{
"pools" :
[
   {
      "pool" : "tube.ingest.cryptoknight.cc:5631",
      "wallet" : "bxcVQSwjWm2NaemPUZwBFaDUemx25sPCgFu2i66hjXdmPu1JwRewxKdffrb5VARu4wTfGYn9ngTGz2a YdRc8eBMX1dvJX6tum.27000",
      "password" : "rx470"
   }
]
}

BAT
SRBMiner-CN.exe --config Config\config-bittubev2.txt --pools pools_tube2.txt

+bios modd mem timings
abg00
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 288
Merit: 1


View Profile
November 26, 2018, 07:15:13 PM
 #5430

SRBminer  amd rx470 8 GB
old  v1.6.7    1004 h/s
new v1.7.1    968   h/s
Algo:cryptonight-saber (bittube)


 



check i=58 mode 2 f=0
Ultrasonik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 103
Merit: 2


View Profile
November 26, 2018, 07:23:02 PM
 #5431

check i=58 mode 2 f=0

i check all manual settings on 1.7.1   
they all give worse results, went through all the combinations
but more than automatic mode they did not give
-combination last driver + 1.6.7 (possibly .1.6.Cool
 only valid for Algo: cryptonight-saber
KolordZ
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 08:21:56 PM
 #5432

Hello guys !

I did the update to 1.7.1 but I have lost 300 H/s. I'm mining Normal V8

I have 3 Sapphire RX Vegas 64 Nitro+

Config in 1.7.0 :

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 124,
"double_threads" : true
}

GPU0: Radeon RX Vega [gfx900] [8176 MB][I: 124.0][W: 16][T: 2][F: 4][A: 0][BUS: 9]
GPU1: Radeon RX Vega [gfx900] [8176 MB][I: 124.0][W: 16][T: 2][F: 4][A: 0][BUS: 13]
GPU2: Radeon RX Vega [gfx900] [8176 MB][I: 124.0][W: 16][T: 2][F: 4][A: 0][BUS: 3]

I tried to put same config in 1.7.1 but lost 300 H/s...

Drivers : 18.6.1
I tried to play with "aes" ; "fragments" and "bralock"  but nothing good ..

Going back to 1.7.0 ...

Any tips ?
Hansibua
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 26, 2018, 09:03:27 PM
 #5433

ist es möglich mit 11 vega 64 zu Arbeiten
9 arbeiten ohne Problem

Was muss ich beachten

win 10
B250
18.6.1

tanatana
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 08:57:15 AM
 #5434

MSI r9 390 default gpu/memory speed 632 H SRBMiner-CN-V1-7-1

Quote
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 1, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1}
]
}
neogeo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 09:48:36 AM
 #5435

test lot of cards
on tube

rx470\480\570\580 4gb +50-60 h\s in heavy 3 mode
1.7.1 820-860 h\s

and old trouble with 8gb 470\480\570\580 card. test with different config. -70-80 h\s
back to 1.6.7

test 560 4 gb card
1.6.9 508 h\s
1.7.1 440 h\s

560 2 gb
1.7.0 380 h\s
1.7.1 406 h\s

550 2 gb and 4 gb same rate

What's the value for Fragmets and Bralock for 470/570/580 4GB for Tube???
TNX
KhorneFlake
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 11:12:55 AM
Last edit: November 27, 2018, 11:45:21 AM by KhorneFlake
 #5436

Ok, wanted to make another report. For the past 12 hours both of my GPUs are mining at their full capability, both going above 1750H/s. But before I restarted the PC one of them was like 900-1100h/s. And I'm sure, as always, that the second GPU will drop to the cca 1000 at any moment. Everything seems so random, I cannot pinpoint at any setting or config to tweak and say I did this thing and it works properly now. I simply downloaded the latest 1.7.1 version and inserted my wallet into the config. It was mining with one GPU at 1750h/s, and the other one always started at 1100 and dropped to 900 eventually. So, yeah. Really not sure what I can do myself for that matter.

Edit: I'm also using the latest 18.11.2 driver.


Edit2: Ok, I just played a video on YouTube and it dropped to 1100h/s right off…. And it stays like that the whole time now. *sigh*
Dripac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 11:14:31 AM
 #5437

MSI r9 390 default gpu/memory speed 632 H SRBMiner-CN-V1-7-1

Quote
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 1, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1}
]
}
Try Intesity 71 805H 1040/1500
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
November 27, 2018, 11:27:46 AM
 #5438

"persistent_memory" : true is good for the Heavy algo, I was able to go a bit higher with intensities on my 2gb rx560's.
I also notice Heavy can be tweaked with smaller intensity increments than v8. It can respond to 0.04 increments (like 12.60>12.64>12.68 and so on) to find best hashrates.
tanatana
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 12:32:39 PM
Last edit: November 27, 2018, 12:46:57 PM by tanatana
 #5439

MSI r9 390 default gpu/memory speed 632 H SRBMiner-CN-V1-7-1

Quote
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1},
   { "id" : 1, "intensity" : 64, "worksize" : 8, "threads" : 1}
]
}
Try Intesity 71 805H 1040/1500

Quote
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 96, "worksize" : 12, "threads" : 1},
   { "id" : 1, "intensity" : 96, "worksize" : 12, "threads" : 1}
]
}

speed 755 H
Dripac
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
November 27, 2018, 01:58:54 PM
 #5440

@tanatana sorry i give you wrong setup for 390. This is my setup:

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 48,
"double_threads" : true
}
Pages: « 1 ... 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 [272] 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 ... 364 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!